ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   פיתוח גוף-כללי (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=8)
-   -   "החרדים נגד לימודי אנגלית ומדעים" (https://israelbody.com/showthread.php?t=13586)

D Jacob 06-07-07 02:33

אנשים כאן חיים בסרט... מי אמר לכם שחרדים לא משלמים מיסים, איזה שטויות. מי שרוצה מוזמן אלי לבקר בבני ברק.

Meir787 06-07-07 02:39

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Yoggie
אני גדלתי בבית שלא מנע ממני לראות פורנו. לא תמצא אותי מכה אנשים שחושבים הפוך ממני, לא תראה אותי לא מכבד בחורה ושם אותה במעמד נחות משלי כי היא אישה ואני גבר. לא תראה אותי כופה על הילדים שלי להיות מה שאני רוצה או להאמין במה שאני מאמין. לא תראה אותי נמנע מלשרת בצבא או לתרום את חובתי למדינה בכל דרך שהי. לא תראה אותי לא משלם מיסים.
וכל זה לא קשור לפורנו וגם לא לדת. זה קשור לחינוך שאנשים נותנים בבית לילדים שלהם. נקודה.

וסהר, לשים חתיכת עור מלופפת על היד ולהתפלל לא יעשה אותך אדם טוב ואני חושב שגם גדול הרבנים יסכים איתי בעניין הזה. הטוב צריך להגיע מתוכך בכיבוד הזולת וכו' בלי שום קשר לדת בכלל.
תאמין קודם בעצמך ואח"כ מצידי תאמין בהארי קרישנה/אלוהים/אללה/ישו...

+1 ענק.

D Jacob 06-07-07 02:48

"לא תראה אותי כופה על הילדים שלי להיות מה שאני רוצה או להאמין במה שאני מאמין"

ואם אתה חילוני והילדים שלך חילונים זו לא כפיה?
זו בדיוק אותה כפיה שאתה קורא לה אצל חרדים - אמונה שזו האמת וזה באמת האמת.

מתן18 06-07-07 02:51

ג'אקוב אתה חרדי?

D Jacob 06-07-07 02:52

ציטוט:

פורסם במקור על ידי מתן16
ג'אקוב אתה חרדי?

לא, דתי לאומי. אבל גר בבני ברק...

מתן18 06-07-07 02:54

אה חחח..וואי גר בבני ברק? יאק רק לעבור שם בדרך לת"א עושה לי חלחלה ;/

D Jacob 06-07-07 02:57

זה לא כזה נורא כמו שאומרים, התקשורת מחפשת תמיד את הרע אצל החרדים, כשיהיה כתבה על אנס חילוני לא יהיה כתוב חילוני אבל אם הוא חרדי - זעזוע בעולם החרדי, גבר חרדי מבני ברק וכו' וכו'

מתן18 06-07-07 02:58

לא קשור..שוט מבאס לגור בעיר שהיא בין הערים הענייות בארץ

D Jacob 06-07-07 03:00

ציטוט:

פורסם במקור על ידי מתן16
לא קשור..שוט מבאס לגור בעיר שהיא בין הערים הענייות בארץ

להפך, אתה גר בחוץ מסתכל על גאידמק, לבייב וכל השאר ואמר:"יואו הלוואי והייתי כמותם"
אבל אני יוצא לרחוב ומאושר שאני, אני.

מתן18 06-07-07 03:00

חחחחחחח הבנתי אותך..

m0she 06-07-07 03:28

ציטוט:

פורסם במקור על ידי D Jacob

האמת היא שהדברים רחוקים כרחוק מזרח ממערב. זה בהחלט נכון לומר שכאשר אדם גדל בחברה מסויימת הוא מושפע ממנה, לכן סביר שלאדם חלוני יהיו ילדים חלונים. כמובן שאדם מחנך את ילדיו על פי ערכים שהוא מאמין בהם והדבר בהחלט ראוי כיוון שההורה הוא המקור העיקרי לערכים של ילדיו - לפחות הבסיסיים שבהם. אין אפשרות להכיר לילדים את כל הערכים בעולם כיוון שהדבר ייצור רק בלבול ובנוסף אנו לא מכירים את כל הערכים או חושבים שחלקם רעים ומזיקים. בהחלט מדובר בעניין סובייקטיבי.

עם זאת, יש הבדל מהותי באופציות שנתנות לילד. אם ילד דתי חוזר בשאלה, ברוב מוחלט של הבתים לא יקבלו את זה בצורה טובה, במקרה הטוב. במשפחות חרדיות מסויימות יגידו על הילד קדיש. יוגב טוען שאם הילד שלו יחזור בתשובה או ילך לכל דת אחרת, הוא לא יכפה עליו להיות חלוני כמוהו.

D Jacob 06-07-07 03:30

ציטוט:

פורסם במקור על ידי m0she
האמת היא שהדברים רחוקים כרחוק מזרח ממערב. זה בהחלט נכון לומר שכאשר אדם גדל בחברה מסויימת הוא מושפע ממנה, לכן סביר שלאדם חלוני יהיו ילדים חלונים. כמובן שאדם מחנך את ילדיו על פי ערכים שהוא מאמין בהם והדבר בהחלט ראוי כיוון שההורה הוא המקור העיקרי לערכים של ילדיו - לפחות הבסיסיים שבהם. אין אפשרות להכיר לילדים את כל הערכים בעולם כיוון שהדבר ייצור רק בלבול ובנוסף אנו לא מכירים את כל הערכים או חושבים שחלקם רעים ומזיקים. בהחלט מדובר בעניין סובייקטיבי.

עם זאת, יש הבדל מהותי באופציות שנתנות לילד. אם ילד דתי חוזר בשאלה, ברוב מוחלט של הבתים לא יקבלו את זה בצורה טובה, במקרה הטוב. במשפחות חרדיות מסויימות יגידו על הילד קדיש. יוגב טוען שאם הילד שלו יחזור בתשובה או ילך לכל דת אחרת, הוא לא יכפה עליו להיות חלוני כמוהו.

המצב יהיה אותו המצב אם חילוני יחזור בתשובה ואם דתי יחזור בשאלה - לא יאהבו את זה אבל ימשיכו לחיות עם זה. "להגיד עליו קדיש" נו באמת!
אלה רק המשפחות המופרעות, וכאלה יש גם אצל החילונים.

m0she 06-07-07 03:35

לא אמרתי שבכל משפחה חלונית זה יהיה המצב, אמרתי בכוונה שיוגב אומר שזה מה שיהיה אצלו. אמרתי שיש משפחות חרדיות שיעשו את זה, לא כל משפחה - תקרא את ההודעה בקפידה לפני שאתה מגיב בהתלהמות.

בנוגע לנושא הפורנו, באופן כללי - אין שום הגיון בחסימה של חלקים נרחבים מהאינטרנט. אני לא חושב שיש איזושהיא מדינה דמוקרטית, מודרנית ונאורה שחוסמת חלקים מהאינטרנט. אם נראה למישהו שחזה של בחורה יכול לגרום לנוער להיות מושחת, הוא טועה. הצעת חוק הגיונית וראויה תהיה לחייב את חברות האינטרנט לאפשר למנויים לחסום תכנים לא ראויים ללא תשלום, בניגוד למצב הקיים כיום בו החברות דורשות כסף עבור השירות. זו פשרה הולמת לחלוטין - מי שרוצה יחסום את הגישה, ללא תשלום, בשיחת טלפון אחת. מי שרוצה גישה לכל האינטרנט יקבל אותה.

- Idan - 06-07-07 04:31

ציטוט:

פורסם במקור על ידי D Jacob

ההוויה מעצבת את התודעה, זה משהו אחר. אני לא ארחיב כי משה כבר הסביר על זה.

וכן, ישנן משפחות חרדיות שיגידו על הילד קדיש, תתפלא. זה ממש לא אותו דבר אצל חילונים ודתיים החזרה בתשובה/שאלה, אתה מדבר שטויות. זה ידוע במדעי החברה שחזרה בשאלה מציבה את האדם בשוליים קיצוניים יותר של החברה לעומת אדם שחזר בתשובה, ואני חושב שזה דיי ברור למה. בחברה הדתית מסגרת הערכים והנורמות הרבה יותר דומיננטית לעומת מסגרת הערכים והנורמות אצל חילוניים. חרדים בהחלט כופים את הדת על הילדים שלהם, ובכלל על המדינה. :mad: :thumbdown:

Leo 06-07-07 10:05

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Bullet
עלק רוב חרדי. יהיה פה רוב ערבי

=\ וישר אחרי זה רוב חרדי

עתיד מזהיר למדי :(

מה כן לפחות ביו"ש יהיה רוב יהודי בערך באותו זמן אז אני כנראה עובר לשמה אם זה קורה חחחחחחחחחחחחחחח

נ.ב
אני לא יודע מה ההגדרה שלכם לכפייה דתית על המדינה , אבל לא נראה לי שרק החרדים כופים אותה.......... נראה לי אם מנתחים את זה כמו שצריך אתם תגיעו עד לחילוניים מסויימים וכל מה שבאמצע.

angrymofo 06-07-07 10:10

לא הבנתי איך הגענו מחרדים כמו שש"ס מייצגת לדתיים הלאומיים? הדתיים הלאומיים בהרבה מקרים יותר ציונים מהחילונים. היו איתי המון כאלה בצבא ואין לי שום בעיה איתם. אם כתבתי דתיים במקום חרדים באחת התגובות שלי זה היה בטעות. בכל מקרה, המצב כרגע, בו מיעוט מנסה לכפות שוב ושוב את דעתו ורצונו על הרוב, הוא מצב שדומה למצב שהיה בארה"ב והוביל למלחמת האזרחים. למרבה המזל (עד כמה שזה מזל) אנחנו עסוקים כרגע עם כל מה שמסביב לנו, ולכן לא מתעסקים בכלל בבעיה הזאת, אבל גם זה יגיע.

Leo 06-07-07 10:19

ובגלל זה יש את הסטטוס קאו
בן גור ויון הקפיא את כל העסק הזה כדי למנוע מלחמת אחים בארץ ,

חבל שרק ישנם אנשים שמנסים עדיין לפגוע בזה , כי שום דבר לא התשנה מאז במקרה הזה

זה יוביל באמת למלחמת אחים , תראו מה קרה עם המצעד המסריח הזה דמוקרטיה עלק
זה לא הדמוקרטיה עליה למדתי באזרחות. 8000-7000 שוטרים עסוקים בלאבטח 1000 ומשהו (אמרו 2000 אבל עיגלו את זה למעלה) צועדים שחצי מהם לא הומואים.

עדיין באים כמה חוכמולוגים שחושבים שהם גאונים גדולים שיכולים להכתיב לאנשים במה להאמין ומה לעשות והם כנראה לא יהיו שמחים ומרוצים עד שנגמור באיראן , או במקרה האחר סין של המאה ה20 וברית המועצות (אתם יודעים כמה מאות אלפים של יהודים דתיים "העלימו" אותם הרוסים? בשביל לעזור ליבסקציה , מלמדים אותכם את זה בכלל?)

קיצר , לא סובל אתאיסטים ולא מחבב חרדים.

angrymofo 06-07-07 10:32

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Leo
ובגלל זה יש את הסטטוס קאו
בן גור ויון הקפיא את כל העסק הזה כדי למנוע מלחמת אחים בארץ ,

חבל שרק ישנם אנשים שמנסים עדיין לפגוע בזה , כי שום דבר לא התשנה מאז במקרה הזה

זה יוביל באמת למלחמת אחים , תראו מה קרה עם המצעד המסריח הזה דמוקרטיה עלק
זה לא הדמוקרטיה עליה למדתי באזרחות. 8000-7000 שוטרים עסוקים בלאבטח 1000 ומשהו (אמרו 2000 אבל עיגלו את זה למעלה) צועדים שחצי מהם לא הומואים.

עדיין באים כמה חוכמולוגים שחושבים שהם גאונים גדולים שיכולים להכתיב לאנשים במה להאמין ומה לעשות והם כנראה לא יהיו שמחים ומרוצים עד שנגמור באיראן , או במקרה האחר סין של המאה ה20 וברית המועצות (אתם יודעים כמה מאות אלפים של יהודים דתיים "העלימו" אותם הרוסים? בשביל לעזור ליבסקציה , מלמדים אותכם את זה בכלל?)

קיצר , לא סובל אתאיסטים ולא מחבב חרדים.

מה זה בן גוריון הקפיא את זה? בן גוריון מת כבר שנים, הוא לא יכול לעשות כלום, ואם בשלב כלשהו נצליח לסיים את כל הבעיות מבחוץ, המצב הזה ימשיך להדרדר עד שהוא יהפוך לבעיה אמיתית, ובשלב הזה החרדים גם יהיו כאן הרוב, יותר מהחילונים ויותר מהדתיים הלאומיים. לפי הצעת החוק הזאת החרדים יוכלו ללמד רק מקצועות של תורה בלי שום מקצוע שיכול להוביל לעבודה יצרנית בעתיד, וכל זה במימון כספי משלם המיסים, כי המדינה הזאת מפגרת, ומה שיקרה בעתיד זה שהילדים האלה שכל מה שילמדו זה תורה וכל מה שיוכלו לעשות בעתיד זה "להחזיק את העולם בתפילות שלהם" ישריצו עוד ועוד ילדים, ואז יחוקקו עוד חוקים גאוניים כמו חוק משפחות ברוכות ילדים כדי שההורים שלנו ואנחנו וילדינו נוכל לשלם עוד קצת מיסים כדי לתמוך בציבור הזה. אם זאת לא כפייה, כנראה שאפשר לסגור את המדינה.

Leo 06-07-07 11:29

ציטוט:

פורסם במקור על ידי angrymofo
מה זה בן גוריון הקפיא את זה? בן גוריון מת כבר שנים, הוא לא יכול לעשות כלום, ואם בשלב כלשהו נצליח לסיים את כל הבעיות מבחוץ, המצב הזה ימשיך להדרדר עד שהוא יהפוך לבעיה אמיתית, ובשלב הזה החרדים גם יהיו כאן הרוב, יותר מהחילונים ויותר מהדתיים הלאומיים. לפי הצעת החוק הזאת החרדים יוכלו ללמד רק מקצועות של תורה בלי שום מקצוע שיכול להוביל לעבודה יצרנית בעתיד, וכל זה במימון כספי משלם המיסים, כי המדינה הזאת מפגרת, ומה שיקרה בעתיד זה שהילדים האלה שכל מה שילמדו זה תורה וכל מה שיוכלו לעשות בעתיד זה "להחזיק את העולם בתפילות שלהם" ישריצו עוד ועוד ילדים, ואז יחוקקו עוד חוקים גאוניים כמו חוק משפחות ברוכות ילדים כדי שההורים שלנו ואנחנו וילדינו נוכל לשלם עוד קצת מיסים כדי לתמוך בציבור הזה. אם זאת לא כפייה, כנראה שאפשר לסגור את המדינה.

בן גוריון לא שליט על , המצב הוקפא על ידו אבל הוא אמור להישאר כזה , להזכירך בן גוריון זה מי שרצה במלחמת העצמאות לוותר על ירושליים והשאיר את תושביה במצור ורעב , הוא הרי היה מנהיג מפלגת פועלי ארץ ישראל (מפא"י) זה העבודה של היום , אותה מפלגה בה יש אנשים כמו אופיר פינס( שמאל פניס :):):):)) שרוצים להוציא חינוך פרטי של דת מחוץ לחוק עד לגיל 18 ושלחו הצעות חוק בנושא

החרדים גם לא קדושים כמו שהם חושבים , חוקי ההלכה ברובם זה פשוט יריקה לתוך התנ"ך סליחה על הביטוי , ותכלס זאת אחת הסיבות למה אני שונא סוציאליזם בכלל ואני בעד הפרטת החינוך (אבל נגד הפרטה של הרבה דברים אחרים) תחת בקרה ממשלתית .

אגב זה לא יעצור את מי ששונא יהדות , הם יכולים לדוגמה כמו במדינות אחרות , לאמץ מהם את המוטו שה"דת" "ממוסחרת" (בגלל שכנסיות ובתי כנסת נאלצים לשלם מיסים ולתחזק את המקום , אבל זה לא פריע מהם לעשות סטריאוטיפים אחרים כרגיל) ומי שמצתרף לבית כנסת צריך לשלם להם דמי חבר או משהו

וזה לא עוצר קבוצה אחרת של אנשים שלא מספיק להם להתקיף את הדת הם מתקיפים את המוסר.
גל ההדוניסטים למיניהם והפדופילים...

angrymofo 06-07-07 12:01

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Leo
בן גוריון לא שליט על , המצב הוקפא על ידו אבל הוא אמור להישאר כזה , להזכירך בן גוריון זה מי שרצה במלחמת העצמאות לוותר על ירושליים והשאיר את תושביה במצור ורעב , הוא הרי היה מנהיג מפלגת פועלי ארץ ישראל (מפא"י) זה העבודה של היום , אותה מפלגה בה יש אנשים כמו אופיר פינס( שמאל פניס :):):):)) שרוצים להוציא חינוך פרטי של דת מחוץ לחוק עד לגיל 18 ושלחו הצעות חוק בנושא

החרדים גם לא קדושים כמו שהם חושבים , חוקי ההלכה ברובם זה פשוט יריקה לתוך התנ"ך סליחה על הביטוי , ותכלס זאת אחת הסיבות למה אני שונא סוציאליזם בכלל ואני בעד הפרטת החינוך (אבל נגד הפרטה של הרבה דברים אחרים) תחת בקרה ממשלתית .

אגב זה לא יעצור את מי ששונא יהדות , הם יכולים לדוגמה כמו במדינות אחרות , לאמץ מהם את המוטו שה"דת" "ממוסחרת" (בגלל שכנסיות ובתי כנסת נאלצים לשלם מיסים ולתחזק את המקום , אבל זה לא פריע מהם לעשות סטריאוטיפים אחרים כרגיל) ומי שמצתרף לבית כנסת צריך לשלם להם דמי חבר או משהו

וזה לא עוצר קבוצה אחרת של אנשים שלא מספיק להם להתקיף את הדת הם מתקיפים את המוסר.
גל ההדוניסטים למיניהם והפדופילים...

הפרטת החינוך היא גזר דין מוות למדינה הזאת.

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 16:55.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ