![]() |
אנשים כאן חיים בסרט... מי אמר לכם שחרדים לא משלמים מיסים, איזה שטויות. מי שרוצה מוזמן אלי לבקר בבני ברק.
|
ציטוט:
|
"לא תראה אותי כופה על הילדים שלי להיות מה שאני רוצה או להאמין במה שאני מאמין"
ואם אתה חילוני והילדים שלך חילונים זו לא כפיה? זו בדיוק אותה כפיה שאתה קורא לה אצל חרדים - אמונה שזו האמת וזה באמת האמת. |
ג'אקוב אתה חרדי?
|
ציטוט:
|
אה חחח..וואי גר בבני ברק? יאק רק לעבור שם בדרך לת"א עושה לי חלחלה ;/
|
זה לא כזה נורא כמו שאומרים, התקשורת מחפשת תמיד את הרע אצל החרדים, כשיהיה כתבה על אנס חילוני לא יהיה כתוב חילוני אבל אם הוא חרדי - זעזוע בעולם החרדי, גבר חרדי מבני ברק וכו' וכו'
|
לא קשור..שוט מבאס לגור בעיר שהיא בין הערים הענייות בארץ
|
ציטוט:
אבל אני יוצא לרחוב ומאושר שאני, אני. |
חחחחחחח הבנתי אותך..
|
ציטוט:
עם זאת, יש הבדל מהותי באופציות שנתנות לילד. אם ילד דתי חוזר בשאלה, ברוב מוחלט של הבתים לא יקבלו את זה בצורה טובה, במקרה הטוב. במשפחות חרדיות מסויימות יגידו על הילד קדיש. יוגב טוען שאם הילד שלו יחזור בתשובה או ילך לכל דת אחרת, הוא לא יכפה עליו להיות חלוני כמוהו. |
ציטוט:
אלה רק המשפחות המופרעות, וכאלה יש גם אצל החילונים. |
לא אמרתי שבכל משפחה חלונית זה יהיה המצב, אמרתי בכוונה שיוגב אומר שזה מה שיהיה אצלו. אמרתי שיש משפחות חרדיות שיעשו את זה, לא כל משפחה - תקרא את ההודעה בקפידה לפני שאתה מגיב בהתלהמות.
בנוגע לנושא הפורנו, באופן כללי - אין שום הגיון בחסימה של חלקים נרחבים מהאינטרנט. אני לא חושב שיש איזושהיא מדינה דמוקרטית, מודרנית ונאורה שחוסמת חלקים מהאינטרנט. אם נראה למישהו שחזה של בחורה יכול לגרום לנוער להיות מושחת, הוא טועה. הצעת חוק הגיונית וראויה תהיה לחייב את חברות האינטרנט לאפשר למנויים לחסום תכנים לא ראויים ללא תשלום, בניגוד למצב הקיים כיום בו החברות דורשות כסף עבור השירות. זו פשרה הולמת לחלוטין - מי שרוצה יחסום את הגישה, ללא תשלום, בשיחת טלפון אחת. מי שרוצה גישה לכל האינטרנט יקבל אותה. |
ציטוט:
וכן, ישנן משפחות חרדיות שיגידו על הילד קדיש, תתפלא. זה ממש לא אותו דבר אצל חילונים ודתיים החזרה בתשובה/שאלה, אתה מדבר שטויות. זה ידוע במדעי החברה שחזרה בשאלה מציבה את האדם בשוליים קיצוניים יותר של החברה לעומת אדם שחזר בתשובה, ואני חושב שזה דיי ברור למה. בחברה הדתית מסגרת הערכים והנורמות הרבה יותר דומיננטית לעומת מסגרת הערכים והנורמות אצל חילוניים. חרדים בהחלט כופים את הדת על הילדים שלהם, ובכלל על המדינה. :mad: :thumbdown: |
ציטוט:
עתיד מזהיר למדי :( מה כן לפחות ביו"ש יהיה רוב יהודי בערך באותו זמן אז אני כנראה עובר לשמה אם זה קורה חחחחחחחחחחחחחחח נ.ב אני לא יודע מה ההגדרה שלכם לכפייה דתית על המדינה , אבל לא נראה לי שרק החרדים כופים אותה.......... נראה לי אם מנתחים את זה כמו שצריך אתם תגיעו עד לחילוניים מסויימים וכל מה שבאמצע. |
לא הבנתי איך הגענו מחרדים כמו שש"ס מייצגת לדתיים הלאומיים? הדתיים הלאומיים בהרבה מקרים יותר ציונים מהחילונים. היו איתי המון כאלה בצבא ואין לי שום בעיה איתם. אם כתבתי דתיים במקום חרדים באחת התגובות שלי זה היה בטעות. בכל מקרה, המצב כרגע, בו מיעוט מנסה לכפות שוב ושוב את דעתו ורצונו על הרוב, הוא מצב שדומה למצב שהיה בארה"ב והוביל למלחמת האזרחים. למרבה המזל (עד כמה שזה מזל) אנחנו עסוקים כרגע עם כל מה שמסביב לנו, ולכן לא מתעסקים בכלל בבעיה הזאת, אבל גם זה יגיע.
|
ובגלל זה יש את הסטטוס קאו
בן גור ויון הקפיא את כל העסק הזה כדי למנוע מלחמת אחים בארץ , חבל שרק ישנם אנשים שמנסים עדיין לפגוע בזה , כי שום דבר לא התשנה מאז במקרה הזה זה יוביל באמת למלחמת אחים , תראו מה קרה עם המצעד המסריח הזה דמוקרטיה עלק זה לא הדמוקרטיה עליה למדתי באזרחות. 8000-7000 שוטרים עסוקים בלאבטח 1000 ומשהו (אמרו 2000 אבל עיגלו את זה למעלה) צועדים שחצי מהם לא הומואים. עדיין באים כמה חוכמולוגים שחושבים שהם גאונים גדולים שיכולים להכתיב לאנשים במה להאמין ומה לעשות והם כנראה לא יהיו שמחים ומרוצים עד שנגמור באיראן , או במקרה האחר סין של המאה ה20 וברית המועצות (אתם יודעים כמה מאות אלפים של יהודים דתיים "העלימו" אותם הרוסים? בשביל לעזור ליבסקציה , מלמדים אותכם את זה בכלל?) קיצר , לא סובל אתאיסטים ולא מחבב חרדים. |
ציטוט:
|
ציטוט:
החרדים גם לא קדושים כמו שהם חושבים , חוקי ההלכה ברובם זה פשוט יריקה לתוך התנ"ך סליחה על הביטוי , ותכלס זאת אחת הסיבות למה אני שונא סוציאליזם בכלל ואני בעד הפרטת החינוך (אבל נגד הפרטה של הרבה דברים אחרים) תחת בקרה ממשלתית . אגב זה לא יעצור את מי ששונא יהדות , הם יכולים לדוגמה כמו במדינות אחרות , לאמץ מהם את המוטו שה"דת" "ממוסחרת" (בגלל שכנסיות ובתי כנסת נאלצים לשלם מיסים ולתחזק את המקום , אבל זה לא פריע מהם לעשות סטריאוטיפים אחרים כרגיל) ומי שמצתרף לבית כנסת צריך לשלם להם דמי חבר או משהו וזה לא עוצר קבוצה אחרת של אנשים שלא מספיק להם להתקיף את הדת הם מתקיפים את המוסר. גל ההדוניסטים למיניהם והפדופילים... |
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 16:55. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ