ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   פיתוח גוף-כללי (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=8)
-   -   נושא רציני בבקשה ממכם לא לעשות צחוק!! (https://israelbody.com/showthread.php?t=12468)

IRON-MASS 18-06-07 20:06

מחלות מין עוברות במין אוראלי?לא ידעתי את זה.
זה כולל גם איידס וכדומה?
ודניאלו, לא משחקים עם בריאות. אל תפחד.

Psychopath 18-06-07 20:11

חחח זה מזכיר לי סיפור דיי טרי..
זיינתי מישהי בתחת ללא קונדום (אני בן 15 נראה משו משתווה לזה) זיינתי אותה בכוס אבל כמה ימים עם קונדום.
בקיצור הייתה נו הרצאה בביצפר על איידס, והמרצה (חולת איידס דרך אגב) הסבירה לנו שזיון אנאלי הוא הכי מסוכן כיוון שיש נימי דם בפי הטבעת שמתפוצצים במהלך החדירה..
התחלתי להיכנס ללחצים וזה... כי ההיא הייתה :):):):):):) ולא ידעתי עם כמה בנים היא הייתה והיינו ללא קונדום ועוד גמרתי לה בתוך התחת יענו אם היה לה איזה מחלה (לאו דווקא איידס) היא הייתה מעבירה לי אותה בקופסה של מתנה עם סרט אדום.

הקיצור הלכתי למרצה כולי לחוץ שאלתי אותה מה הסיכויים וזה... קיצר בסוף מתברר שהסיכויים של החודר להידבק במחלות כלשהן נמוכים מאוד לא זוכר למה, והסכנה הגבוהה היא לנחדרת :)

הייתי בעננים:)
:jockey:

eyalamzleg 18-06-07 20:26

ציטוט:

פורסם במקור על ידי The Iron Man
חחח חזק אחי
הכי טוב ככה תאמין לי... :sbb4:

תיראה זה פשוט בא מימקום ששהורים שלי סומכים עלי...

toxicity 18-06-07 20:30

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Psychopath
חחח זה מזכיר לי סיפור דיי טרי..
זיינתי מישהי בתחת ללא קונדום (אני בן 15 נראה משו משתווה לזה) זיינתי אותה בכוס אבל כמה ימים עם קונדום.
בקיצור הייתה נו הרצאה בביצפר על איידס, והמרצה (חולת איידס דרך אגב) הסבירה לנו שזיון אנאלי הוא הכי מסוכן כיוון שיש נימי דם בפי הטבעת שמתפוצצים במהלך החדירה..
התחלתי להיכנס ללחצים וזה... כי ההיא הייתה :):):):):):) ולא ידעתי עם כמה בנים היא הייתה והיינו ללא קונדום ועוד גמרתי לה בתוך התחת יענו אם היה לה איזה מחלה (לאו דווקא איידס) היא הייתה מעבירה לי אותה בקופסה של מתנה עם סרט אדום.

הקיצור הלכתי למרצה כולי לחוץ שאלתי אותה מה הסיכויים וזה... קיצר בסוף מתברר שהסיכויים של החודר להידבק במחלות כלשהן נמוכים מאוד לא זוכר למה, והסכנה הגבוהה היא לנחדרת :)

הייתי בעננים:)
:jockey:

אולי אתה אחד מהאחוזים הנמוכים? :) לך לאמא תגיד לה אתה רוצה לעשות בדיקה לאיידס :sbb4:

Ilan-V 18-06-07 20:36

אני מציעה לך ללכת לרופא כמה שיותר מהר ומה יש לך להיתבייש... טחח לא מבין אותך פה.. ודבר שני אחי.. פעם הבאה תידאג לקונדום ח

Psychopath 18-06-07 20:41

ציטוט:

פורסם במקור על ידי toxicity
אולי אתה אחד מהאחוזים הנמוכים? :) לך לאמא תגיד לה אתה רוצה לעשות בדיקה לאיידס :sbb4:

אין לי כוח ואני לא חושדב שיש סיכוי... כי תכלס היא לא הייתה עם כל כך הרבה בנים.. אולי 2 -3 וגם המרצה אמרה שאין לי מה לדאוג שאין הרבה ילדות עם איידס ושזה בעיקר אצל ההומואים.

Agoraphobic 18-06-07 20:48

זאת הסיבה שעושים עם קונדום... מניעת מחלות

Agoraphobic 18-06-07 20:50

ציטוט:

פורסם במקור על ידי IRON-MASS
מחלות מין עוברות במין אוראלי?לא ידעתי את זה.
זה כולל גם איידס וכדומה?
ודניאלו, לא משחקים עם בריאות. אל תפחד.

בטח.. אם מישהי מביאה לך head :)
ויש לה איידס או לך ואם לאחד מכם יש פצעים פתוחים שיהיה מגע קטן עם דן אז יש סיכוי..

Sugarzaza 18-06-07 20:53

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Psychopath
אין לי כוח ואני לא חושדב שיש סיכוי... כי תכלס היא לא הייתה עם כל כך הרבה בנים.. אולי 2 -3 וגם המרצה אמרה שאין לי מה לדאוג שאין הרבה ילדות עם איידס ושזה בעיקר אצל ההומואים.

אז המרצה שלך גם גזען וגם אידיוט P:

Jones 18-06-07 20:55

אחי הפחדת אותי עם מחלות המין האלה,תשתדל שיהיה לך תמיד קונדום בכיס..אפילו שלפעמים הוא מזיק אבל אין מה לעשות..אני מאחל לך בריאות ותרגיש טוב..יהיה בסדר..

IRON-MASS 18-06-07 21:07

בקיצור ....[אל] תלכו להזדיין!

eyalamzleg 18-06-07 21:07

Yeah Right............^^

Psychopath 18-06-07 21:10

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Sugarzaza
אז המרצה שלך גם גזען וגם אידיוט P:

מרצֵה (אישה).

Mr.Bazooka 18-06-07 21:13

דניאלו אחי תרגיש טוב ופעם הבאה רק עם קונדום אחי לא יודע מה עבר לך בראש לעשות סקס בלי קונדום!!

Danielllo 18-06-07 21:20

ואללה לא יודעע אחים שלי, אבל המצב השתפר פלאים כבר לא שורף הפיפי לא יודע איזה תסביך הזין שלי אכל ברוך ה' הוא בריא כנמו שור, ודיברתי איתה על הנושא היא אמרה ונשבעההה באחיות שלה הקטנות, שאני השני שלה... ושאין מצב שיש לה מחלה, והיא אמרה שהיא תלך לגניקולוג לבדוק, ככה שנראה כבר מה קורה...

Dr. Recoba 18-06-07 21:25

דניאלו שמח שהסתדר לך!

מקווה שאתה הולך לתת לה בראש AGAIN אבל עם קונדום. :king:

עוז20 18-06-07 21:35

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Danielllo
ואללה לא יודעע אחים שלי, אבל המצב השתפר פלאים כבר לא שורף הפיפי לא יודע איזה תסביך הזין שלי אכל ברוך ה' הוא בריא כנמו שור, ודיברתי איתה על הנושא היא אמרה ונשבעההה באחיות שלה הקטנות, שאני השני שלה... ושאין מצב שיש לה מחלה, והיא אמרה שהיא תלך לגניקולוג לבדוק, ככה שנראה כבר מה קורה...

לך תדע אולי היא שיקרה עליך ואין לה אחיות?? חח סתם אחי תיהיה בריא אוהבים אותך! קהילת ישראלבודי בע"מ מתמחה בנושאי : כישולונות בטסט, בעיות באיברים אינטימים, תמיכה באנשים שדפקו את האוטו שלהם, הצעות מחיר למוצרי חשמל, מוצרי ספורט וכ'ו...אה ועוד משהו קטן שהוא מכיל בתוכו פיתוח גוף....

מתחייבים לתמיכה הפסיכולוגית הטובה בשוק בכל התחומים שרק אפשר!!!
קדימה למה אתם מחכים??בוא לקדוח לנו בשכל%$^&*$##%$%

IRON-MASS 18-06-07 21:37

עוז, תצחק או לא, הפורום הזה הוא מקום לפורקן המתחים לכל אחד שצריך וזה עוזר מאוד, בנוסף יש תמיכה בפיתוח הגוף.
יש אווירה של בית בפורום הזה ויש לאמר זאת לזכותו.

דניאלו שמח בשבילך.

HHHEELLBBOOYY 18-06-07 21:37

דניאלו יא זייןןןןןןןןןןןןןןןן

Mr.Bazooka 18-06-07 21:37

ציטוט:

פורסם במקור על ידי עוז16
לך תדע אולי היא שיקרה עליך ואין לה אחיות?? חח סתם אחי תיהיה בריא אוהבים אותך! קהילת ישראלבודי בע"מ מתמחה בנושאי : כישולונות בטסט, בעיות באיברים אינטימים, תמיכה באנשים שדפקו את האוטו שלהם, הצעות מחיר למוצרי חשמל, מוצרי ספורט וכ'ו...אה ועוד משהו קטן שהוא מכיל בתוכו פיתוח גוף....

מתחייבים לתמיכה הפסיכולוגית הטובה בשוק בכל התחומים שרק אפשר!!!
קדימה למה אתם מחכים??בוא לקדוח לנו בשכל%$^&*$##%$%

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח שברת אותייי אתה אחד הבדרנים.
שכחת גם לגביי טיפים להורדת שיער העלמת נק' חן וכו' :P

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 21:22.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ