![]() |
סתם שאלה כללית, כמה אתה דוחק בחזה שטוח?
|
ציטוט:
בקשר להיקפים היקף יד עלה בסמ'' 1 ביד ימין ובקצת פחות בשמאל בטן ירדה בסמ'' דאמט כנראה שצריך עוד קלוריות למרות שדווקא כיף לראות את התוצאות האלו. |
אליאב אני חושב שהגעת למצב שהגוף גם עלה בשריר וגם ירד בשומן
שזה חתיכת נדיר!!!!:jockey: אני חושב שזה קורה אחרי הפסקה מאימונים שיורדים בכמות קליוריות אבל היא עדיין נשארת חיובית אני בטוח שהרבה יגידו לי מה אתה דפוק אי אפשר לעלות גם בשריר וגם בשומן אבל אם עולים בהרבה שריר יש ירידה של שומן |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
לא אתה
|
אליאב אתה נראה מצוין כל הכבוד , יש לך תוכנית אימונים קצת משוגעת אך אם היא עובדת עבורך זה הכי חשוב בהצלחה בהמשך
|
ציטוט:
ובנימה חיובית זו , קבלו תמונה שבה ניסיתי לחקות את דניס ג'יימס עם כובע גרב וגופיית פיטבול http://img164.imageshack.us/img164/5466/07032so0.th.jpg |
ציטוט:
אליאב קבל ח"ח ומוניטין על הגוף המאיים שלך תקרא את מה שרשמתי שם! :) כל הכבוד יישר כוח בן אדם נדיר אתה גם באופי וגם בגוף! אתה נכס לפורום הזה! |
ציטוט:
דרך אגב הבייספס 42.5. :sbb4: |
אליאב כל הכבוד ראיתי את התמונות ונדהמתי..כל הכבוד לך אתה פשוט עצום זה לא יאומן..בהצלחה בהמשך.
|
ציטוט:
|
ציטוט:
אבל בהחלט אני חושב שאליאב אחד הגדולים בפורום:jockey: |
מה שעובד עליך הכי טוב, זה מה שרצוי.
אתה יודע מה לעשות כדי לגדול ולהראות טוב יותר. יש לך אחלה גוף, כמעט כל אחד בגילנו היה מתחלף איתך, בהצלחה בהמשך התוכנית ואשמח להתעדכן! |
ציטוט:
|
ציטוט:
סתם...אלאיב אתה יודע שאני אוהב אותך |
ציטוט:
חחחחחחחחחחחח ומה זה משנה?! |
באיזה גיל התחלת להתאמן?
|
ציטוט:
לא סתם עכשיו ברצינות אני עם הסל מאס הזה לוקח מינונים של פסיכופט כמעט כפול 2 ממה שרצוי אז לך תדע מה זה מעולל לגוף שלי :jockey: |
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 23:25. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ