![]() |
חפיף אחי, סתם קנאי הקיצר...
|
ציטוט:
|
גיל ממבט פסיכולוגי אני רואה שאתה חסר ביטחון מבפנים.. שבילדותך הציקו לך ואתה עדיין מושפע מקח ואולי עדיין מציקים לך לכן יש בך פרץ של כעס כל פעם שאתה רואה משהו שהוא קצת ביקורתי.. בקיצור אחי
תתגבר על הילדו תהקשה.ץ. אחרת אתה תצא טמבל.. |
גוף טוב..אבל התמונות מוזרות בחלק הוא ניראה ענקיי וחלק קטן בעיקר בגלל הזוויות צילום.
|
אחלה חיטוב !!!!
בואנה הלוואי והיה לי את הוריד שיורד מהכתף הקדמית וממשיך למטה .. |
ציטוט:
תגיד לי אתה נפלת על הראש ? מבט פסיכולוגי מה ניהית עכשיו פסיכולוג ? בכלל דיברתי איתי פעם ראית אותי,באיזה זכות אתה מדבר אליי ככה ? אני חסר ביטחון, ובילדותי הציקו לי ? כניראה שזה עבר עליך שהיתה קטן,כי אצלי הילדות וברוך ה' עד היום לא חסר לי כלום, אין לי שום פרץ של כעס מי שמקלל ומנסה לעצבן אותי יקבל תגובה בהתאם. ילדות קשה? היתה מת לילדות כמו שלי ברוך ה' בלי עין הרע אף פעם לא היה חסר לי כלום.. וגם עכשיו לא חסר לי שום דבר בלי עין הרע 55555. אולי לך היתה ועוד יש ילדות קשה,בגלל זה אתה מדבר ככה על אנשים שאתה בכלל לא מכיר,מעבר לזה שאתה תמיד בחור שלילי שמנסה לעליב את כלום.. ו באונה אתה בכלל חוצפן שאתה מאז לדבר ככה על בנאדם שאתה לא מכיר מי אתה בכלל ? אני יכבד את הפורום הזה ולא ידרדר את האשכול.. רואים שאתה אדם סגור ובמיוחד, קנאי. ציטוט:
|
בונא גיל אתה ילד קטן...תלמד לקבל ביקורת..אתה מפרסם תמונות,בשביל לקבל תגובות...
לא מבין איך גיל סובל אותך..קבל שלילי..חח שתילך ליבכות למנהלים קצת. רק צחוקים על זה... |
ציטוט:
סתכל איזה תגובה הוא נתן זה ביקרות ? הוא בכלל מכיר אותי שהוא מדבר עליי ככה ? אתה יכול לידחוף את המוניטין לתחת שלך ממש מזיז לי. גיל סובל אותי ? אתה בכלל לא מכיר אותי שאתה מדבר ככה.. אני מציע לך להירגע ליפני שאני יפתח את הפה שלי עליך ובגדול כי כבר נימאסת. |
גיל לקנאת בךך באמת שאין לי במה.. אתה גם לא מכיר אותי.. את הדעה שלי עליך פיתחתי עוד מהאשכול שאתה רצית לרצוח אנשים מהפורום זוכר?... זה הסביר לי הרבה דברים מבט פסיכולוגי.. אני מתענין בפסיכולוגיה הרבה זמן.. מבין בתחום ותשמע ... לקבל ביקורת אתה חייב ללמוד את זה אחרת את תדרוך במקום ועובדה הידיעה שלי היא לא רק שלי אלה של הרבה אנשים בקיצרו .. גיל היקר ץמשיך בדרכך ותתבגר..... יש שינוי אבל אם כבר אמרת שאני מקנא.. תכנס לשינו ישלי אנ יעשיתי בלי יגל גרנות... ובלי נעלים.. שינוי נטו שלי
|
ציטוט:
:helpsmilie: ניראה לי שאתה מתבלבל אחי, אף פעם לא אמרתי שאני רוצה לירצוח פה אנשים תביא קישור לאשכול אני רוצה ליראות. אתה יכול לתת ביקרות. אבל לא ביקרות אישית כמו שאמרת, ועוד במיוחד שאתה לא מכיר אותי בכלל. נחמד שאתה לומד פסיכולוגיה אבל דרך אינטרנט בחיים לא תיהיה כזה,ואם בתור מישהו שלומד הדעה שלך כזאת אז יש לך הרבה לילמוד.. האשכול הזה ניגמר ועבר,ביקשתי סליחה ופתחתי אשכול בכללי גם. |
גיל אל תתייחס לאף אחד סתם מתנהגים כמו ילדים קטנים למרות שהם היו צריכים לעבור את הגיל הזה.
תמשיך בעבודה קשהה רואים שזה משתלם! והמלצה אל תקח מה שאומרים לך פה ללב |
גיל צוחקים איתך מה אתה נעלב יזלמה "שמור על השומן שלך למען ירבו השמנים בעם"
|
סתם צוחקים מה אתה נעלב
|
בו בו בו תיבקה בצד מותק בו חחחחחחחחחחחחחח
|
:
ציטוט:
|
ציטוט:
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח... לא ידעתי שיש לנו בפורום פסיכולוגים,חבוב תעשה את מה שדז'ה וו אמר לך ואז תחזור. כניראה שבאמת אין לך חברים,אחרת לא היתה מדבר ככה. |
חחחח אנשי םאנשים... כמה שאתם ילדים... פשוט אתם לא מבינים כלום..... אבל שיהיה....
אני לא יתעצבן כמ וגיל אנ י]פשוט צוחק פה... אם במאת היתים מכירים אותי... |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 06:36. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ