ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   פיתוח גוף-כללי (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=8)
-   -   אפרופו ערסים ועבריינים. (https://israelbody.com/showthread.php?t=11498)

F][_aMe 05-06-07 15:28

ציטוט:

פורסם במקור על ידי slim shady
מה שאמרת עכשיו רק חיזק את מה שאמרתי.. במקום לשבת בבית בחוסר מעש (מה מרביתם לא באמת עושים) שיקחו את הילדים שלהם ויושיבו אותם לשיחה ידברו איתם קצת מה הם עשו היום למה עשו ככה ולמה עשו ככה.. מרביתם לא באמת יושבים בבית אלה כמו שציין פאניק עובדים שעות על גבי שעות בשביל להחזיק מעמד.. כבר נתתי תגובה בקשר לזה.. תחזור אחורה אחי ותקרא את הדיון..:happy:
לא בדיוק הבנתי איך ההודעה שלך באה להסביר למה ההורים לא אשמים בזה שהם לא חינכו את הילדים שלהם כמו שצריך וגרמו להם להגיע למצב של 25 תיקים במשטרה.. תחדד בבקשה את הטענה שלך.. :bot:

א' כל, "אל תדון את חברך עד שתגיע למקומו". אתה לא יכול לגמרי להבין באיזה מצב נמצאים ההורים.
ב' כל, לא אמרתי שאני לא מסכים איתך שלהורים יש חלק בהתנהגות ילדיהם, אבל זה לא הגורם העיקרי. כמובן שגם לילדים עצמם יש אחריות על מעשיהם, במיוחד כשמדברים על נוער. :bot:

חידוד הטענה שלי. מה לא היה ברור?
כמו שהזכרתי מקודם, אני מסכים שלהורים יש חלק בעניין. אבל, גם מצבם של ההורים הוא לא טוב.
וכמו ששמת לב, המצב של ההורים משפיע על ההתנהגות שלהם ולכן זו לא אשמתם הישירה.
לסיכום, המצב של האיתיופים בארץ לא קל (וזה בלשון המעטה), צריך להתחשב בקשיים שיש להם
לפני שנכנסים באמ-אמם של ההורים או של הילדים. :sleep:

goldBEN 05-06-07 15:28

ציטוט:

פורסם במקור על ידי סוליקו
גם צודק אבל אתה לא חושב שהרוב זה חוזר להורים
נגיד אם ההורים יגידו לך טוב לגנוב ולהרוג ודקור ולאנוס אתה רק תחשבו לעצמך " ואלה הורים שלי אומרים שזה טוב אז אני לא עושה משו רע " סתם דוגמה ...זה רק מביא ליד תנופה מסויימת לעשות את השטויות
ואותו דבר שלא אומרים כלום כי אז הילד יגיד ואלה ההורים שלי לא אומרים לי כלום על זה .אז אין שום דבר רע

ברור!
החינוך צריך לבוא בהרמוניה גם מההורים וגם מהילד!

Gamerrrrr 05-06-07 17:24

ציטוט:

פורסם במקור על ידי ran7
איזה שטויות אתה מדבר, תאמין לי שזאת לא רק אחריות של הילד....

הילד בחר ללכת ולגנוב הילד בחר ללכת ולהתחיל אם ההוא מכות הילד בחר ללכת ולדקור אנשים לא ההורים שלו.

goldBEN 05-06-07 17:30

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Gamerrrrr
הילד בחר ללכת ולגנוב הילד בחר ללכת ולהתחיל אם ההוא מכות הילד בחר ללכת ולדקור אנשים לא ההורים שלו.

החלק של התפיסת עולם שלו היא תלויה גם בהורים ככה שאי אפשר להאשים את הילד בכול מה שהוא עושה למרות שהוא משלם על זה בעצמו...

Gamerrrrr 05-06-07 17:33

ציטוט:

פורסם במקור על ידי goldBEN
החלק של התפיסת עולם שלו היא תלויה גם בהורים ככה שאי אפשר להאשים את הילד בכול מה שהוא עושה למרות שהוא משלם על זה בעצמו...

בטח שאפשר, הילד הוא זה שעשה את המעשה לא האבא ולא האמא, הילד הלך ודקר לא אבא ולא אמא. ואל תגידו לי אזורי מגורים מצב כלכלי שיעמום כי כל זה לא תופס הוא יכול גם ללכת ולשחק תופסת עם כלבים ולא לדקור מישהו.

הבעיה היא הסרטים שמנפחים לילדים ת'שכל עם סרטי גאנג (באנג?) שחורים ותרבות ההיפ הופ שמהללת פושעים וגרמה לזה שיהיה "כבוד" (מישהו שומע באוויר HONER מAA??) ושאנשים יפחדו ממנו.

Night_Wolf 05-06-07 17:38

ציטוט:

בטח שאפשר, הילד הוא זה שעשה את המעשה לא האבא ולא האמא, הילד הלך ודקר לא אבא ולא אמא. ואל תגידו לי אזורי מגורים מצב כלכלי שיעמום כי כל זה לא תופס הוא יכול גם ללכת ולשחק תופסת עם כלבים ולא לדקור מישהו.

הבעיה היא הסרטים שמנפחים לילדים ת'שכל עם סרטי גאנג (באנג?) שחורים ותרבות ההיפ הופ שמהללת פושעים וגרמה לזה שיהיה "כבוד" (מישהו שומע באוויר HONER מAA??) ושאנשים יפחדו ממנו.

ראיתה איך הוא ניראה אחי? אין לו טלויזיה בבית אחי אתה פותח את המקרר יוצאים לך פרפרים על איזה סרטי טלויזיה אתה מדבר חחחחחחחחחחחחחחחחח:laugh:

וזה גם אשמת ההורים שהם לא ניסו לחנך אותו הרי בן אדם לא נולד וישר יודע מה טוב ומה רע בישביל זה יש את ההורים שלו שיחנכו אותו אבל כניראה שהם לא ממש היו עסוקים בזה:sleep:

ran7 05-06-07 17:38

ציטוט:

הוא לא בחר את זה ממש לבד יש מסביבו אנשים האזור שהוא נמצא בו גם משפיע
אלה ילדים שאין להם כלום בחיים!!

goldBEN 05-06-07 17:40

ציטוט:

יש גיל מסויים שהילד לא מבדיל בין טוב לרע...אז כל האחריות בגיל הזה נופלת על ההורים כי הם אלה שאמורים ללמד ולחנך.

Night_Wolf 05-06-07 17:40

ציטוט:

פורסם במקור על ידי ran7

מסכים ומחזק!
אין ספק שבן אדם שגודל בשכונת פשע אחוז גבוה מאוד שהוא יגרר לפשיעה גם קשה מאוד שלא להשתלב בחברה ובטח עוד בגיל שלו.

Night_Wolf 05-06-07 17:40

ציטוט:

פורסם במקור על ידי ran7

מסכים ומחזק!
אין ספק שבן אדם שגודל בשכונת פשע אחוז גבוה מאוד שהוא יגרר לפשיעה גם קשה מאוד שלא להשתלב בחברה ובטח עוד בגיל שלו.

Gamerrrrr 05-06-07 17:41

ציטוט:

פורסם במקור על ידי ran7

אז שיאמצו כלב מה אכפת לי. שימצאו תחביבים עיסוקים לא חסר דברים. זה לא האזור שמשפיע על הילדים זה סרטי פושעים אמרקאנים מטומטמים.

גלעד, זה לא ברור שלדקור מישהו זה לא בסדר? שלשבור למישהו את האף עם עוד 5 ילדים זה לא בסדר?

slim shady 05-06-07 17:42

ציטוט:

פורסם במקור על ידי F][_aMe
א' כל, "אל תדון את חברך עד שתגיע למקומו". אתה לא יכול לגמרי להבין באיזה מצב נמצאים ההורים.
ב' כל, לא אמרתי שאני לא מסכים איתך שלהורים יש חלק בהתנהגות ילדיהם, אבל זה לא הגורם העיקרי. כמובן שגם לילדים עצמם יש אחריות על מעשיהם, במיוחד כשמדברים על נוער. :bot:

חידוד הטענה שלי. מה לא היה ברור?
כמו שהזכרתי מקודם, אני מסכים שלהורים יש חלק בעניין. אבל, גם מצבם של ההורים הוא לא טוב.
וכמו ששמת לב, המצב של ההורים משפיע על ההתנהגות שלהם ולכן זו לא אשמתם הישירה.
לסיכום, המצב של האיתיופים בארץ לא קל (וזה בלשון המעטה), צריך להתחשב בקשיים שיש להם
לפני שנכנסים באמ-אמם של ההורים או של הילדים. :sleep:

כשאני רואה ילד דפוק ותסלח לי אבל ילד עם תיקים במשטרה בגיל כזה הוא דפוק... (ולא במובן הפשוט של המילה) אני מאשים ישר את ההורים שלו כי ילד הוא פלסטלינה הוא לא יהיה מה שלא עיצבת אותו שיהיה כמו שכבר ציינתי הוא כמו שתיל איך שתנטע אותו ככה הוא יצמח תנטע עקום יגדל עקום.. אז יבואו אנשים ויגידו גם החברים משפיעים .. לא אמרתי שלא אבל עדייין עם חינוך נכון של ההורים הילד לא יסחף בזרם מה שנקרא...
בגלל מצבם הממש לא פשוט של האתיופים אפשר להגיד שלהורים לא קל בגלל זה אני מאשים הורים אתיופי (אתיופים כאנשים בעלי מצב כלכלי קשה) פחות מאשר הורים עמידים שהילד שלהם מתנהג ככה .. אבל ילד שצנהג כמו אפס זה אשמת ההורים שלא חינכון אותו כמו שצריך ואין פה מקום לתמרון..(אני כמובן לא מייחס לילדים עם פגם מולד כזה או אחר)...
בגלל מצבם הלא פשוט של האיופים גם לא אמרתי למה הם לא דואגי שהילד שלהם יהיה דוקטור כי אני יודע שזה כמעט בילתי אפשרי אבל את המינימום לדאוג שהילד שלך לא יסתובב בחוץ ויעשה דברים שמתאימים לחיכת חרא לעשות זה כן.. לפי דעתי זה המינימום ואת המינימום הזה ההורים צריכים לתת גם אם זה קשה והם משלמים על מחיר לא קל..
אני לא שופט אנשים אני רחוק מלהיות שופט אני אומר את דעתי לפי תפיסת העולם שלי...

ציטוט:

אתה טועה.. (אני יצא רגע מהדוגמא של האתיופים כי זה דיי קיצוני)..
הוא בחר ללכת לגנוב כי כבר כשהוא היה קטן והחביא חטיף מההורים שלו (מקביל לגנבה בגיל 5 ) הוא לא קיבל הערה/ עונש/ "פצצה" בהתאם.. הוא למד שאין בזה משו רע וכשהוא גדל הוא לא ראה סיבה מיוחדת למה לא ליגנוב.. אם ההורה היה מביא לו את אותה הפצצה כשהוא היה צעיר הוא היה מבין כבר כשהוא קטן שזה לא בסדר.. הוא בחר ללכת מקום כי כבר כשהוא היה קטן ההורים שלו לא הביאו לא עונש על זה שהוא הרביץ לאחותו בלי סיבה אז הוא למד שזה לגיטימי להביא מכות סתם ככה מה רע בזה??
אני חושב שמיציתי את העיניין ...לא?

עריכה: סעעמק המדינה הזאת.. אני רושם תגובה אחת ובנתיים נוספים 10..
:(

Night_Wolf 05-06-07 17:43

ציטוט:

אז שיאמצו כלב מה אכפת לי. שימצאו תחביבים עיסוקים לא חסר דברים. זה לא האזור שמשפיע על הילדים זה סרטי פושעים אמרקאנים מטומטמים.

גלעד, זה לא ברור שלדקור מישהו זה לא בסדר? שלשבור למישהו את האף עם עוד 5 ילדים זה לא בסדר?

אני לא אומר שהוא בסדר חלילה אחי אנשים כמוהו זה החרא!של החברה הישראלית, אני פשוט ציינתי שההורים שלו אשמים הרבה יותר ממה שהוא אשם ואני בספק שהם היו בגילו בטח גם היו פושעים לא קטנים.

נ.ב
בקשר לסרטים אני אומר שהוא ניגרר לפשע כי הוא היה כל היום ברחוב ולא ידע מי הוא ומה הוא (תודה להוריו) הלואי והייתה לו טלויזיה אולי הייתה מעסיקה אותו בצפיה במקום בפשע.

ran7 05-06-07 17:44

ציטוט:

קל לך לדבר אתה לא חי במצב שלהם בטח כל מה שאתה רוצה אתה מקבל בגלל זה אתה מדבר בכזאת קלות על הנושא...

F][_aMe 05-06-07 17:46

סלים, אתה מקובע לגמרי אחי. אין לי ממש כוח להתווכח איתך אני יגיד לך את האמת.
כל אחד והדעה שלו, נשאיר את זה ככה וזהו.

Gamerrrrr 05-06-07 17:52

ציטוט:

פורסם במקור על ידי ran7
קל לך לדבר אתה לא חי במצב שלהם בטח כל מה שאתה רוצה אתה מקבל בגלל זה אתה מדבר בכזאת קלות על הנושא...

לא, אני לא מקבל את כל מה שאני רוצה, ההורים שלי חינכו אותי להשיג דברים שאני רוצה, וכמו בנאדם, לא כמו ברברי או פושע רחוב

ran7 05-06-07 17:57

ציטוט:

לא, אני לא מקבל את כל מה שאני רוצה, ההורים שלי חינכו אותי להשיג דברים שאני רוצה, וכמו בנאדם, לא כמו ברברי או פושע רחוב

[
יפה אתה אמרת שאותך ההורים חינכו....
לילד הזה לא בטוח שיש הורים בכלל וגם אם כן הם בטח לא מתייחסים אליו, והוא כל היום ברחוב...

Gamerrrrr 05-06-07 18:16

ציטוט:

פורסם במקור על ידי ran7
[
יפה אתה אמרת שאותך ההורים חינכו....
לילד הזה לא בטוח שיש הורים בכלל וגם אם כן הם בטח לא מתייחסים אליו, והוא כל היום ברחוב...

אההה טוב אתה אומר שההורים שלו לא דיברו איתו מגיל 3 כאילו? מה אתה חושב שכשהיתי קטן אמרו לי זה אסור וזה מותר? לא! זה ההיגיון האנושי שאומר מה אסור ומה מותר.

וכד"א שני ההורים שלי היו קצינים (אמא פרשה לפני אבא שעדיין לא פרש) ככה שהם לא בדיוק היו מסביבי כל הזמן.

goldBEN 05-06-07 18:18

ציטוט:

אההה טוב אתה אומר שההורים שלו לא דיברו איתו מגיל 3 כאילו? מה אתה חושב שכשהיתי קטן אמרו לי זה אסור וזה מותר? לא! זה ההיגיון האנושי שאומר מה אסור ומה מותר.

וכד"א שני ההורים שלי היו קצינים (אמא פרשה לפני אבא שעדיין לא פרש) ככה שהם לא בדיוק היו מסביבי כל הזמן.

לא!
ההורים שלו לא דיברו איתו...
היגיון אנושי כנראה לא היה ואם היה הוא לא כמו ההיגיון שלך כי הוא גדל בסביבה שונה..

Gamerrrrr 05-06-07 18:20

ציטוט:

פורסם במקור על ידי goldBEN
לא!
ההורים שלו לא דיברו איתו...
היגיון אנושי כנראה לא היה ואם היה הוא לא כמו ההיגיון שלך כי הוא גדל בסביבה שונה..

נכון לא היה לו את ההיגיון האנושי זה אשמתו או לא זה משהו אחר, אז עכשיו צצה השאלה האם אנחנו צריכים אנשים כאלה בחברה שלנו??

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 22:45.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ