![]() |
ציטוט:
ועל זה הוויכוח ביהדות בעצם. |
ציטוט:
אני מסכים איתך שזו הצלת חיים, אולי אפילו בטוחה.. אבל האם אתה חושב שאנשים סתם נכנסו לתאונה? סתם קרתה להם תאונה, כל המשפחה נהרגה ורק הנהג נשאר בחיים? אז אתה יכול למצוא לזה מלא הסברים אבל זאת עובדה! למי שמגיע שיקרה משהו, יקרה... ולכן לא בטוח שמגיע לאותו בן אדם הצלת החיים הזאת... מעניין מה היית חושב אם היית יודע שאותו נהג היו לו 30 עברות תנועה, ושהוא גרם למותם של 5 אנשים.. אז מה? אם הוא פצוע, מגיע לו השתלה? נכון, זה ויכוח גדול מאוד שאין עליו תשובה חדש משמעית... |
ציטוט:
ואם ילד בן 7 חוצה מעבר חצייה ואיזה נהג שיכור נכנס בו ב120 קמ"ש והורג אותו במקום - זה הגיע לו?? |
ציטוט:
אז למה שכזה דבר יקרה למישהו מסויים, ולמישהו אחר, זה לא יקרה... ככה החיים? אז לפעמים אנשים ניצלים ולפעמים מתים? לא סתם אנשים מתים... וזה יכול להיות ילד ב 3, שרק עכשיו נולד ודרסו אותו (חס וחלילה)... אז איך תסביר? את מי תאשים? זו טעות שקורה ככה סתם? אני לא יודע במה אתה מאמין בכל אופן, אני מאמין שכל אחד, מה שמגיע לו, הוא יקבל... זה אולי נראה לך, "מה, ילד בן 3, מה עשה בחיים שלו?!, איזה רע הוא עשה?"... אבל אם אתה לא מאמין באלוהים, ולא מאמין בכל הנושא... אז מה זה משנה... |
ציטוט:
|
ציטוט:
אני חושב שצריך למנוע מאנשים טיפשים לדבר, זתומרת, איך שהם נולדים, לגלות מי הם! (נגיד מי שמחטיא בחיתול אפילו ומשפריץ החוצה) ולא ללמד אותם לדבר, ככה נפתור 90% מהבעיות בעולם. |
ציטוט:
|
ציטוט:
אתה בעד או נגד לתרום איברים אחרי המוות??? |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
אולי אתה בחלק צודק, אני מסכים איתך, אם תחתוך את עצמך, ותיפצע, מן הסתם אנחנו גרמנו לעצמנו את זה... מסכים איתך... אבל האם כל דבר זה ככה? האם בן תינוק שנולד עם מום כלשהו (לא עלינו), הוא בחר את זה בעצמו? הוא אשם שזה קרה? לא כל דבר שקורה לנו, אנחנו גרמנו לזה... רובם כן, אבל לא כולם... אבל אני לא אתווכח איתך... מה שרציתי להגיד בסך הכל, זה שלפי דעתי תרומת איברים היא אסורה, אני בן אדם מאמין ואני לא חושב שצריך לתרום איברים. זה הכל, תישאר אתה עם הגוף שלך ותיקבר עם כל חלקיו. מאמין? סבבה.. חושב אחרת, גם סבבה... |
ציטוט:
אני נגד תרומת איברים לאנשים שצריכים את זה... למה אתה שואל? תסתכל בהודעות הקודמות... אם אתה מסכים זה כבר בעיה שלך.. בכל מקרה כל אחד יעשה לפי אמונתו. |
גורל זה חרטה, אלוהים זה חרטה.
דברים קורים כי הם פשוט קורים. |
ציטוט:
ואם לתינוק יש מום קשה, זה אשמת ההורים שהם לא בדקו טוב בכל תהליך ההריון |
ציטוט:
מן הסתם תאשים את מי שגרם לו את זה... אבל איך זה יכול להיות שדווקא אותו בן אדם, אותו תינוק, ילד, מת?!?! ככה החיים?! קורים טעויות? לא!!! |
ציטוט:
אין תורמים ורק איזה אחד שנדרס מתאים לנתונים של אבא שלך! מה תעדיף? שאבא שלך ימות כי הוא לא מוכן לקבל את הלב? כשאין היגיון באה האמונה. |
ציטוט:
דברים קורים כי הם פשוט קורים???!?! אז למה אתה לפעמים אומר לעצמך: "וואי, למה זה קורה דווקא לי...?!" בכל מיני הקשרים?! דברים לא קוראים ככה סתם... טוב אני לא מתווכח יותר.. חח לא ייצא לי מזה שום דבר חחח |
ציטוט:
למה אין תינוקות שהם נולדים עם מום וזה מתגלה רק אחרי הלידה??!?! זה שטויות!!! |
ציטוט:
גם אם בסופו של דבר יתרמו לו לב, זו לא הנקודה! אני מדבר על תרומת איברים, שהיא אסורה! טוב אני לא מתווכח כבר...:nono: |
ציטוט:
תעדיף למות? אתה סתם יוצא מעאפן... |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 11:01. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ