![]() |
ציטוט:
היא תלך לקנות את זה והמוכרת זאת החברה שלה.. היא תזמין את רבקה הזאת ואת תסכים, ואז קח אותן לבריכה. |
תוך 3 משחקים זיינתי אותה :sbb2:
|
ציטוט:
שמישהו ינסה לגרום לה באמת או חובה לשחק עם הכ*ס חח :) |
רעבה זאתי... טוחנת יותר סטייקים מארנולד במסה...
|
ציטוט:
ואז היו 2 אפשרויות: 1)ללחוץ על רבקה-להזמין אותה רעתנו למועדון 2)ללחוץ על הדייט- לנסות בנימוס לגרום לכך שרבקה לא תבוא(אני חושב..) בכל מקרה ישר הזמנתי אותה כי מישהו העלה פה תמונה של השחייה בעירום.. |
7 חח אבל אהבתי את המכות במועדון
|
ציטוט:
אני הגנתי עליה, מעניין מה היה קורה אם הייתי מוריד לו אגרוף.. |
משחק פשוט גאוני למה עשו את זה מצויר היו צריכים לשים כוסית אמיתית:whistle:
|
מזה הגעתי למצב שיש לי רק נשיקה צרפתית והיא כל פעם לא רוצה אין עוד אופציות מה עושים1!#?!#?
|
ציטוט:
תמיד יש ללכת למקומות אחרים או משהו... אם אתה בקטע הראשון פשוט תעשה את 4 הדברים הבאים באיזה סדר שבא לך: שתה איתה יין תאכל תחמיא לה ותלחץ לה על האוזן... לא קראתי מה זה עושה (זה בכל ארוחה) את כל אלה אתה עושה לא חשוב באיזה סדר, ואז משחק איתה אבן נייק או מספרייה(לוחץ לה על החזה) ואז אתם יוצאים לעיר (זה טיפ רק לקטע הראשון) |
ציטוט:
|
חחח איזה משחק חזקק אני יושב פה איזה שעה וחצי משתגע מזה..
ד"א לא יודע אם עליתם על זה פה,אבל אם היא מסלקת אתכם בגלל שעשיתם משהו לא במקום,תלחצו על "רענן" וזה יחזיר אתכם אחורה היה משחק שהלכנו למסעדה ואכלתי פעמיים סטייק כי הרי אני במאסה והכלבה הביאה לי 5!! |
כל פעם שאני נוסע איתה לחנות בגדים הם אומרים שהמנהל של החנות העיף אותנו למה זה כוסעמוק אני שעה פה על החנות בגדים ולא מצליח
|
ציטוט:
חחח, לא טוחנים עם הבחורה, טוחנים את הבחורה או אם ננסח פתגם: "הוא שיטחון אוכלו לא יזמבר עלמתו" |
עשו לה שיניים של גרוזינים
|
"ימעיט אוכלו עם העלמה ויתקתק את אימ-אימה"
|
פרשתי מהמשחק הזה, הלכתי לחפש בנות אמיתיות, קצת יותר נחמד מלשבת ולאונן על בחורה וירטואלית... הלא כן?
|
|
ציטוט:
|
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 12:13. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ