![]() |
כשאתה יוצא למסיבה מצוייד ב2 פרוסות עם פסטרמה.
אתה יוצא ב12 למסיבה, ב3 אוכל 2 פרוסות לחם עם 4 פרוסות פסטרמה. ב6 אוכל 2 פרוסות לחם עם 3 פרוסות פסטרמה. וכדי שלא יראו שאתה מביא סנדוויץ למסיבה אתה שם בתחתונים. :wiggle: |
מכירים את הסידורים שיש בהתחלה תמונה איפה להניח תפילין?? (צריך להניח תפילין על השריר)
אז תמיד היד שמראים שם היא בזמן שעושים שריר. אתה יודע שאתה בודיבילדר כשאתה חושב על זה שלמי שמצולם שם אין כמעט טרייספס, רק בייספס |
ציטוט:
כשקוראים לך "מנופח" ואתה לא מנסה להסביר להם שאתה לא בלון כי אתה נהנה מהמחמאה.. כשאתה יורד לאילת וחברים שלך מביאים לך מכות כשאתה מעיר אותם ב-7 בבוקר עם הריח של הטונה... כשאתה שותה סוכר ענבים ומנסה להסביר לחברים שלך שזה בסה"כ פחמימות פשוטות שנספגות מהר כי זה חד סוכר והוא לא צריך להפרק בכלל ובסוף דופקים לך משפט כמו "מה אתה מחרטט אותי אחי אתה שותה אבקות ניפוח תודה בזה"... :jockey: בזוקה אחי חזרתי אתמול... שיהיה לך סוף שבוע מפומפם... אל תשכח תגומיות... =) |
שאומרים שאתה שמן אם אתה שוקל 77 קילו,ושהשרירים שלך לא טבעים,כל יום מזכירים לך שאתה אוכל חלבונים ומשווים את זה לסטרואידים :closedeyes: ,כאפה לאנשים האלה!
|
ציטוט:
|
שאתה בודיבילדר במסה ויש לך עוד מעט חופשה בטורכיה ואתה הולך להפציץ שם אוכל כמו מנייאק, אתה שואל את עצמך כמה טונה אתה יכול לדחוף בארוחה אחת
|
איך זה הגיע כבר לעמ' 4
|
כשחבר שלך אומר לך מה תסדר תגופיה הפיטמות יוצאות החוצה
|
כשדודים באים אליך פעם ב... ומהרגע שהם נכנסים אתה מחכה למשפט הזה :" וואיי מה זה?? איך התנפחת? ניהיית בריון אה??" עד שאתה לא שומע את זה אתה לא רגוע... חחחחח
|
ציטוט:
חחחחחח 100% |
ציטוט:
אני מוסיף תחרות הורדות ידיים :):):):) כל פעם שדודים שלי באים[ענקיים טיבעי...] |
שאתה חייב להנציח את הרגע הראשון שאחיין שלך עשה פרונט דאבל בייספס:sbb4:
http://img183.imageshack.us/img183/3...8071610bm4.jpg |
ציטוט:
|
חחחח אני מחכה ללפני ואחרי
|
ציטוט:
|
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחח
פרוהורמונים רק |
ציטוט:
|
שהמורה לספורט בבצפר נותן לך 100 אוטומטית בשכיבות שמיכה ומתח.. חח
|
ציטוט:
הוא חזק בעסק הא ? ממי הוא קונה |
ציטוט:
שייתן דגש לגב |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
אתה יודע שאתה בודיבילדר כשאתה מחזיק את האח החורג שלך בן ה - 11 חודשים והוא עושה מתח. או שהוא פשוט זוחל לחדר כושר ומתחיל לגלגל את הבארבלים שלי שם לפעמים...
|
אתה יודע שאתה בודיבילדר כשאתה לובש את התיק 75 ליטר שלך לטירונות ואז משום מה יורד לסט של סקוואט עם התיק עליך
|
אתה יודע שאתה בודימשהו שאתה עובד בסבלות ומנסה לעבוד נכון בשביל לא לדפוק לך תגב
|
ציטוט:
:laugh: |
כשאתה עושה לחיצת כתפיים עם בן דוד שלך הקטן :jockey:
|
שאם קובעים איתך משהו אתה ישר חושב :" אני יהיה חייב לידחות את האימון בשעה שעתיים..שיט! ואז גם את הארוחות ככה.כי זה מקום שאסור לאכול בו! שיט נידפקתי"
|
כשאתה לא יכול להיכנס לאמבטיה נורמלית:( :(
|
ציטוט:
|
ציטוט:
בואנה איך נסחפתם |
ציטוט:
|
שהרכב שלך כבר נהרס כי כשאתה מתיישב כל הפח נגרר על הרצפה.
אחחח לא קל להיות 290 קילו על 170... |
ציטוט:
הכי קשה לי זה למצוא במכון מוט שלא נשבר מהמשקל שאני שם עליו לא מייצרים הרבה מוטות טובים בימינו |
כשאתה מתקלח יותר במקלחות של המתנס מאשר בבית.
|
ציטוט:
שסוחבים אותך במשאית ממקום למקום |
ציטוט:
קיקבק אני לא יכול לעשו עם המוטות במכון שלי.. אני עושה קיקבק קליל,,ף סט חימום 220 כל צד, נשבר המוט:S |
ציטוט:
|
ציטוט:
כשאתה הולך אחרי אימון טוב לתחנת אוטובוס עם פאמפ רציני, ובדיוק בא האוטובוס שלך ויש לך עוד חתיכת מרחק עד התחנה... ואתה חושב: "על הזין שלי אוטובוס, אין לי כוח לרוץ עכשיו." (ואני זוכר איך בכיתות ט'-י' הייתי רץ לאוטובוס כמו מטורף גם אם הייתי עייף רצח כי "למי יש עצבים לחכות עוד 10-15 דקות לאוטובוס הבא?") |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 13:46. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ