![]() |
יש לי אחד טוב חיההההה חייהההה
אתה יודע שאתה בודיבלדר שמרגד לך באיזור של העין והכף יד שלך מלוכלכת אתה מקרב את הבייספ מכווץ אותו לאזור של העין ומרגיע כזה...!! חח לא יודע איך להסביר |
אתה יודע שאתה באדיבילדר שאתה כלכך ריגל להסתכל מאחורי כל מני קופסאות של אוכל כדי לקרוא את הערכים התזונתיים, שאתה מתקלח ומסתכל מאחורי הסבון והשמפו לראות את ה"ערכים" שלהם.
|
ציטוט:
אתה יודע שאתה באדיבילדר כשבתקופת מאסה אתה צריך למשוך הרבה תחגורה שתתאים לגודל שך |
-כשהחזה שלך גדול יותר משל רוב הבנות בכיתה.
-כשההורים שלך לא בטוחים בקשר לנטיות המיניות שלך כשהם תופסים אותך מסתכל על תמונות של בחורים שריריים בתחתונים |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
כשבמקום ציור של מפתח(על כל חנות כולבו) אתה רואה איש שעושה דאבל בייספס.
פעם הבאה שאתם רואים חנות כולבו או של מפתחות תסתכלו על הציור המוזר הזה של המפתח ותראו איזה חזק זה. |
|
ציטוט:
|
חחחחחחח חזק אה? :1eye:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
לא הבנתי מה זה החרא הזה, אני מסתכל עוד פעם ואחרי כמה שניות קולט שזה בכלל מפתח. |
הרגת אותיxdd!!! מולטילוק חחח
|
אתה יודע שאתה בודיבילדר כשאתה חוזר ב7 בבוקר מל"ג מסריח בצורה מטורפת ועייף כמו אני לא יודע מה... ולאכול חשוב לך יותר מלהתקלח..
|
ציטוט:
|
חחח ימפגרים הזה של המולטילוק זאת הכוונה
הם יצרו את זה כי זה איש עושה דבאלבייסיפ גיליתי את זה ביל 10 שעברנו לדירה החדשה וזה היה על הדלת למעלה.... |
ציטוט:
!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
Jחח זה עם המולטילוק הרג אותי Xd
עכשיו כל פעם שאני רואה את זה אני באמת חושב על דאבל בייסיפ |
שכואב לך קצת השן, ואתה לא קובע תור לרופא שיניים, כי אתה יודע שהוא יעשה לך סתימה, ואחרי זה 3 שעות לא תוכל לאכול. :1eye:
|
ציטוט:
ענק!!!!! אם היה לך מושג כמה אני מזדהה עם זה חח |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 13:33. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ