ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   פיתוח גוף-כללי (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=8)
-   -   אשכול הפאדיחות הגדול!! (https://israelbody.com/showthread.php?t=9679)

damn 09-05-07 22:39

שיחקתי לפני שנה משחק הכיסאות שאני ועוד 4 חברים שתינו, עכשיו היו בנות וזה ואני בא לשבת ודופק חליקת בננננננננה אני לא אשכח את זה.

Gil-G 09-05-07 22:42

ציטוט:

פורסם במקור על ידי איתן הסוס
פעם כשהייתי יחסית חדש במכון היה איזה חבר שלי עובד פרנץ פרס עם 10 כל צד... אז ביקשתי ממנו אם אני יכול לנסות כמה חזרות ושישמור עליי שלא יפול עליי המוט..
הוא לא ציפה שיהיה לי כל כך קשה אז הוא שמר אבל בחפיף, ודיבר עם אנשים באותו זמן.
אז אני בא, מוריד את המוט ואז אני מבין כמה זה כבד לי ושאני לא אוכל להרים את זה, והמוט נדפק לי במצח:( חחח

שמע אם הייתי רואה את זה הייתי פשוט בוכה מצחוק

Danielllo 09-05-07 22:44

ציטוט:

פורסם במקור על ידי HHHEELLBBOOYY
דניאלו מה עם הדיטייי

דיברתי איתו כפרעלייך בסוף הוא לא מוכר, כן זה הדיטי שהייתה בקרטלל זה בזמנו שהייתה של אוראל שנראה שההגה שלה למעלה, אז הוחלף לה הגה וזה הדיטי הירוקה 2006 היחידה באשדוד ככה שאי אפשר לפספס, בקיצור הוא לא מוכר אותה אח שלי אני יכול לארגן לך קטנוע משהו אם אתה רוצה טייפון או משהו או שאתה רוצה טייפון 125 משופרת (משהו חריף) נוסעת 140 קמ''ש.

slim shady 09-05-07 22:45

ציטוט:

פורסם במקור על ידי keen12
בכיתה ט', היינו די מושפעים מפארקור כל החברה שלי וזה..
ואני ידעתי לעשות איזה קפיצה אחת שלהם(שהם עושים בד"כ מעל ספסלים) ממש טוב, הייתי עושה את זה מעל שולחנות.. בקיצר, יום אחד חבר שלי עושה:"עומר תביא איזה קפיצה פה וזה" בכיתה, אז אני כולי רץ לוקח תנופה, שם תידיים על השולחן ומתכונן להעביר את הרגליים ביניהם..
רק מה?, הפלטה של השולחן לא היתה מחוברת אליו.. אז הפלטה עפה לקיבינימאט, אני הייתי לחצי שניה באוויר מעל לשולחן ואז נפלתי לרצפה כשהראש שלי נדפק בדרך בברזל של השולחן.. זה כאב

וואי זה מזכיר לי... בחטיבה לא זוכר איזה כתה היינו מוציאים את הפלטות של השולחנות כדי ללכת בשיעור לשרת לתת לו ת'שולחן ולהשתחרר מהשיעור.. פעם אחת לקחנו ת'פלטה ובאנו לרדת במדרגות ואז חשבתי.. למה שלא נחליק במדרגות??... לקחנו ת'פלטה שמנו על הקצה של המדרגות ישבנו שתיים כמו במגלשות האלה של סנטה והחלקנו... מפחיד תחת... איך שהגענו למדרגה האחרונה הפלטה נשברה ל-2 חבר שלי שישב מקדימה עף קילומטר קדימה ולי הלכו הביצים... אחרי איזה דקה אנחנו שומעים ת'רכזת צועקת.. חחח זרקנו ת'פלטה מהחלון וברחנו... :diractor:

HHHEELLBBOOYY 09-05-07 22:47

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Danielllo
דיברתי איתו כפרעלייך בסוף הוא לא מוכר, כן זה הדיטי שהייתה בקרטלל זה בזמנו שהייתה של אוראל שנראה שההגה שלה למעלה, אז הוחלף לה הגה וזה הדיטי הירוקה 2006 היחידה באשדוד ככה שאי אפשר לפספס, בקיצור הוא לא מוכר אותה אח שלי אני יכול לארגן לך קטנוע משהו אם אתה רוצה טייפון או משהו או שאתה רוצה טייפון 125 משופרת (משהו חריף) נוסעת 140 קמ''ש.

לא נשמה שלי אני רוצה אופנוע שטחחח
נמאס כבר מטייפונים כל היום אני על טייפונים בעבודה חח

Danielllo 09-05-07 22:58

ציטוט:

פורסם במקור על ידי HHHEELLBBOOYY
לא נשמה שלי אני רוצה אופנוע שטחחח
נמאס כבר מטייפונים כל היום אני על טייפונים בעבודה חח

אז קנה CR מה עכשיו דיטי עוד מעט קיץ תרים איזה כלי רצינייי עזוב אותך דיטייי, וגם הדיטי הירוקה זה סופרמוטו לא שטח...

HHHEELLBBOOYY 09-05-07 23:14

נוו
התכוונתי אופנוע אחי כדי ליסוע על הכביש..!!
אני רוצה לחסוך בדלק כוס עמק שמעתי הדי טי החדשות עושות 1:20!!!!
אני קונה אופנוע ררק כדי לחסוך בדלק

nati10 09-05-07 23:38

יש הרבה נגיד לפני שבועיים בערך הלכתי ברחוב בלילה הייתי מת להשתין וראיתי תמכונית של השכן שאני שונא אותו באתי למכסה מנוע מקדימה התחלתי להשתין התפוצצתי כבר פתאום אני שומע וואחד צפצוף קפצתי אחושרמוטה לא שמתי לב שהוא היה באוטו איזה פאדיחה זה חחח אחרי זה אני עושה לו לא ידעתי שזה שלך לא שמתי לב.

Mazoz3 09-05-07 23:39

ציטוט:

פורסם במקור על ידי nati10
יש הרבה נגיד לפני שבועיים בערך הלכתי ברחוב בלילה הייתי מת להשתין וראיתי תמכונית של השכן שאני שונא אותו באתי למכסה מנוע מקדימה התחלתי להשתין התפוצצתי כבר פתאום אני שומע וואחד צפצוף קפצתי אחושרמוטה לא שמתי לב שהוא היה באוטו איזה פאדיחה זה חחח אחרי זה אני עושה לו לא ידעתי שזה שלך לא שמתי לב.

חחחחח ענק !!

DMX 09-05-07 23:41

איזה כוסית זאת שבחתימה שך יא ראבי

Mazoz3 09-05-07 23:50

אכן.. גם זאת שאצלך לא רעה כע ?

slim shady 09-05-07 23:55

ציטוט:

פורסם במקור על ידי DMX
איזה כוסית זאת שבחתימה שך יא ראבי

דומה לילדה מ- heroes... :1eye:

Mazoz3 10-05-07 00:01

ציטוט:

פורסם במקור על ידי slim shady
דומה לילדה מ- heroes... :1eye:

יש בזה משהו - אבל לא כלכך חח

עריכה :
בעצם היא דומה לה אחושרמוטה חחחחח

Nareznoy 10-05-07 00:05

קלייר הילדה מהירוס היא גם זמרת שרה יפה
http://youtube.com/watch?v=ItoI8mINIO0

amir harduf 10-05-07 00:23

פדיחות? אוקי..

היינו ביומולדת של מישהו מהמשפחה (כשאני חושב על זה זה היה לאחותי) ומישהי הביאה לה מתנה שכבר יש לה.. אז אמא שלי לחשה לה תני את זה למישהי אחרת מה יש =)אז באתי אמרתי לה: נו רוני מה קרה תני את זה לשכנה מלמעלה כמו שעשית עם הדובי ההוא שעידן (חבר שלה) קנה לך ליומולדת.
הפדיחה היא ששכחתי שהוא עומד לידה.

לפני יומיים אני אצל חבר בבית, אני אומר לו מספר לו על משהו ואחותו הקטנה לידו ולא שמתי לב.. ואני אומר לו כזה:"העיקר ההוא אומר לי האפס הזה שאני לא מצליח להשיג כוס אכותי שילך להזדיין על לפני חודשיים הוא בתול נשיקה המעפן" ההוא מסתכל אלי: מה אתה דפוק אחותי פה!!!!

אני עם חבר במכון.. פתאום באה לידנו אחת מהבצפר.. איפה שהקולר לשתיה.. אחרי שהיא הולכת אני דופק לו: איזה כוסית הא? (ציניות) ההוא מסתכל עלי המום.. אז חשבתי הוא לא מבין את הציניות אז אני דופק לו: מה אתה דפוק מה הקטע שלך קצת ציניות שנינו יודעים שהיא מגעילה תחת... קיצור ההוא המום.. לא מדבר
אחרי 5 דקות אנחנו הולכים הביתה.. אני שואל אותו.. תגיד מה הקטע שלך מה נסגר שמה ליד הקולר?
ההוא דופק לי: נכון אחרי שהיא הלכה... אז באה אחריה אשה אחת שתתה בזמן שאמרת את זה? נו....
זאת אמא שלה!!!

פעם אמרתי לחבר בבצפר:כוסעמק כל המנקים הערבים האלה בבצפר מפחידים אותי יום אחד יעשו עלינו אמבוש.. אני מסתובב רואה אחד מהם מסתכל עלי.

פעם דפקתי תפוז מהחלון על בנאדם. פתאום אני קולט מישהי באה לדבר איתו (בזמן שהתפוז נופל), פתאום אני קולט שזה אמא שלי, פתאום אני קולט שפגעתי לו בראש, פתאום אני קולט את אמא שלי מצורה מאוד מפחידה.

לאחותי היה חבר רוסי.. ותמיד הם היו אומרים פיזדץ, על דברים טובים.. דוגמא: איך האוכל? פיזדץ. קיצור אני בא במלון לאיזה רוסי אחד שבא לקחת אוכל אני אומר לו: פפש אוכל טוב היום, ואומר ממש חזק: פיזדץ!
אחרי זה אמרו לי שזה:בן :):):):).

זהו בינתיים.. לילה טוב אנשים.. (סעמק הלכתי לישון צהריים קמתי עכשיו (12 בלילה))

Danielllo 10-05-07 00:35

פעם אחת עשיתי ווילי אם הקטנוע ודפקתי הפכה מול כל החבר'ה הידידות והאקסיות.

Fatty 10-05-07 00:37

ציטוט:

פורסם במקור על ידי amir harduf
פדיחות? אוקי..

היינו ביומולדת של מישהו מהמשפחה (כשאני חושב על זה זה היה לאחותי) ומישהי הביאה לה מתנה שכבר יש לה.. אז אמא שלי לחשה לה תני את זה למישהי אחרת מה יש =)אז באתי אמרתי לה: נו רוני מה קרה תני את זה לשכנה מלמעלה כמו שעשית עם הדובי ההוא שעידן (חבר שלה) קנה לך ליומולדת.

לפני יומיים אני אצל חבר בבית, אני אומר לו מספר לו על משהו ואחותו הקטנה לידו ולא שמתי לב.. ואני אומר לו כזה:"העיקר ההוא אומר לי האפס הזה שאני לא מצליח להשיג כוס אכותי שילך להזדיין על לפני חודשיים הוא בתול נשיקה המעפן" ההוא מסתכל אלי: מה אתה דפוק אחותי פה!!!!

אני עם חבר במכון.. פתאום באה לידנו אחת מהבצפר.. איפה שהקולר לשתיה.. אחרי שהיא הולכת אני דופק לו: איזה כוסית הא? (ציניות) ההוא מסתכל עלי המום.. אז חשבתי הוא לא מבין את הציניות אז אני דופק לו: מה אתה דפוק מה הקטע שלך קצת ציניות שנינו יודעים שהיא מגעילה תחת... קיצור ההוא המום.. לא מדבר
אחרי 5 דקות אנחנו הולכים הביתה.. אני שואל אותו.. תגיד מה הקטע שלך מה נסגר שמה ליד הקולר?
ההוא דופק לי: נכון אחרי שהיא הלכה... אז באה אחריה אשה אחת שתתה בזמן שאמרת את זה? נו....
זאת אמא שלה!!!

פעם אמרתי לחבר בבצפר:כוסעמק כל המנקים הערבים האלה בבצפר מפחידים אותי יום אחד יעשו עלינו אמבוש.. אני מסתובב רואה אחד מהם מסתכל עלי.

פעם דפקתי תפוז מהחלון על בנאדם. פתאום אני קולט מישהי באה לדבר איתו (בזמן שהתפוז נופל), פתאום אני קולט שזה אמא שלי, פתאום אני קולט שפגעתי לו בראש, פתאום אני קולט את אמא שלי מצורה מאוד מפחידה.

לאחותי היה חבר רוסי.. ותמיד הם היו אומרים פיזדץ, על דברים טובים.. דוגמא: איך האוכל? פיזדץ. קיצור אני בא במלון לאיזה רוסי אחד שבא לקחת אוכל אני אומר לו: פפש אוכל טוב היום, ואומר ממש חזק: פיזדץ!

חחחחח הרגת אותי עם הקטע של הקולר. קבל מוניטין

Gil-G 10-05-07 01:09

ציטוט:

פורסם במקור על ידי amir harduf
פדיחות? אוקי..

זאת אמא שלה!!!

חחחחחחחחח שמע יש פה קטעים חזקים לאללה!!!!!

SuzukiR 10-05-07 10:45

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Bodybuilder
זה הבעיה שלך אתה חושב ש"ערבי מוסלמי" זה קללה חחחחחhttp://www.atraf-f.net/or/images/icons/icon10.gif

מיבחנתי זה קללה

slim shady 10-05-07 10:54

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Nareznoy
קלייר הילדה מהירוס היא גם זמרת שרה יפה
http://youtube.com/watch?v=ItoI8mINIO0

איזה יפה היא..
היא בת 17 גם במציאות... :jockey:

SuzukiR 10-05-07 10:55

לי קרה שיחקתי אם הסכין פרפר שלי ככה ואז גירד לי משהו ביד אני בא מגרד אחרי כמה דקות אני קולט אין לי כימאט שערות ביד חחחח וזה לא היה ממש ככה שהיו שערות פה ושם הלכתי שבוע אם חולצות ארוכות

Night_Wolf 10-05-07 11:19

ציטוט:

פורסם במקור על ידי קובי גינר...
התחיל איתי קוקסינל בבוגרשוב :cry_1:

למה ניראה לי שאתה לא מתבאס על זה ואפילו די מרוצה:whistle: ?

Mazoz3 10-05-07 11:22

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Night_Wolf
למה ניראה לי שאתה לא מתבאס על זה ואפילו די מרוצה:whistle: ?

חחחחחחחחחחחחחחחח

Kachok 10-05-07 12:53

קלטו את הפאדיחה של הלייף!!
אתמול אני מתאמן ו noobit מהפורום בא אלי ושואל איך מבצעים איזה תרגיל אחד שהוא קיבל מגיל , קיצר ואני הייתי במין מכנס כזה שטיפה קטן עלי בגלל שגדלתי ברגליים אז אני בא להתיישב על המכשיר של הפולי עליון כדי להדגים ואיך שאני מזיז את הרגליים לצדדים כדי להתיישב פאאאאאאאאאאאאאאק! נקרע לי המכנס מקדימה בדיוק איפה שה ז והסתובבתי עד לסוף האימון עם קרע כזה שרואים את התחתון ...חחח...והאם זה ימנע ממני להמשיך את האימון? לא ולא רבותי.....

Mazoz3 10-05-07 12:58

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Kachok
קלטו את הפאדיחה של הלייף!!
אתמול אני מתאמן ו noobit מהפורום בא אלי ושואל איך מבצעים איזה תרגיל אחד שהוא קיבל מגיל , קיצר ואני הייתי במין מכנס כזה שטיפה קטן עלי בגלל שגדלתי ברגליים אז אני בא להתיישב על המכשיר של הפולי עליון כדי להדגים ואיך שאני מזיז את הרגליים לצדדים כדי להתיישב פאאאאאאאאאאאאאאק! נקרע לי המכנס מקדימה בדיוק איפה שה ז והסתובבתי עד לסוף האימון עם קרע כזה שרואים את התחתון ...חחח...והאם זה ימנע ממני להמשיך את האימון? לא ולא רבותי.....

חח אני הייתי פשוט מחליף מכנס למכנס שאני אמור ללבוש אחרי המקלחת..

Desperado 10-05-07 13:49

מת על החתימה שלך אחי mazoz3

Gil-G 10-05-07 14:45

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Desperado
מת על החתימה שלך אחי mazoz3

גם אני מהמעריצים

slim shady 10-05-07 14:53

ניזכרתי בעוד אחת... אבל זאת פאיחה שאמא שלי עשתה לי..
היה ל"ג בעומר והיינו אמורים להיפגש לאסוף קרשים.. נקודת המפגש הייתה אצל אחת הידידות שלי ולא ידעתי איך להגיע לשם אז הלכתי קודם לחבר שלי ואז לשם.. אמרתי לאמא שלי שאני הולך לאסוף קרשים ואני יהיה בנתיים אצל אלירן (החבר)... אני יוצא מהבית ואמא שלי רואה אייזה נהג מונית כזה ערבי נוסע במסחרית אז היא ביקשה שיקח אותי טרמפ להתחלה של הרחוב.. נסעתי איתו לחבר ומשם לאסוף קרשים... מה שלא ידעתי זה שאמא שלי התקשרה לחבר שלי וכשהיא שמעה שאני לא אצלו היא התחילה להיכנס לאפניקה שהנהג הערבי חטף אותי ועכשיו מוכרים אותי בחלקים בשטחים... היא ישר התקשרה למשטרה.. אחד החבריםשל ההורים שלי בא עם הניידת והיא נסעה יחד איתו ברחובות של העיר לחפש אותי... כשהיא ראתה ת'נהג הזה עוד פעם היא התחילה לצעוק עליו "איפה שמת אותו יחתיכת חרא יבן זונה.. אני יודעת שחטפת אותו לאן לקחת את הבן שלי!"
סיפרו לי שהוא כמעט התעלף.. (אמא שלי עיראקית אחרי הכל)...
בקיצור אחרי איזה שעה אני רואה ניידת ובתוכה אמא שלי.כולה בהיסטריה (היא כנראה שמעה איפה אנחנו)... אתם לא מבינים איזה פאדיחות היא עשתה לי.. למשך כמה חודשים טובים קראו לי "החטוף"... זה לא מצחיק :(

חחחח

Danielllo 10-05-07 14:58

ציטוט:

ניזכרתי בעוד אחת... אבל זאת פאיחה שאמא שלי עשתה לי..
היה ל"ג בעומר והיינו אמורים להיפגש לאסוף קרשים.. נקודת המפגש הייתה אצל אחת הידידות שלי ולא ידעתי איך להגיע לשם אז הלכתי קודם לחבר שלי ואז לשם.. אמרתי לאמא שלי שאני הולך לאסוף קרשים ואני יהיה בנתיים אצל אלירן (החבר)... אני יוצא מהבית ואמא שלי רואה אייזה נהג מונית כזה ערבי נוסע במסחרית אז היא ביקשה שיקח אותי טרמפ להתחלה של הרחוב.. נסעתי איתו לחבר ומשם לאסוף קרשים... מה שלא ידעתי זה שאמא שלי התקשרה לחבר שלי וכשהיא שמעה שאני לא אצלו היא התחילה להיכנס לאפניקה שהנהג הערבי חטף אותי ועכשיו מוכרים אותי בחלקים בשטחים... היא ישר התקשרה למשטרה.. אחד החבריםשל ההורים שלי בא עם הניידת והיא נסעה יחד איתו ברחובות של העיר לחפש אותי... כשהיא ראתה ת'נהג הזה עוד פעם היא התחילה לצעוק עליו "איפה שמת אותו יחתיכת חרא יבן :):):):).. אני יודעת שחטפת אותו לאן לקחת את הבן שלי!"
סיפרו לי שהוא כמעט התעלף.. (אמא שלי עיראקית אחרי הכל)...
בקיצור אחרי איזה שעה אני רואה ניידת ובתוכה אמא שלי.כולה בהיסטריה (היא כנראה שמעה איפה אנחנו)... אתם לא מבינים איזה פאדיחות היא עשתה לי.. למשך כמה חודשים טובים קראו לי "החטוף"... זה לא מצחיק :(

:):):):)

חח איזה מסכן באמא שלי כמה פדיחות יש לך חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח קח מוניטין לעלות ת'מצב רוח אח שלי...

slim shady 10-05-07 14:59

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Danielllo
חח איזה מסכן באמא שלי כמה פדיחות יש לך חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח קח מוניטין לעלות ת'מצב רוח אח שלי...

זה היה בכתה ו' אני חושב...
היה פעם שקראו לי "השחוט"... :whistle:

חחחח... הלכתי להיסתפר באיזה מספרה חדשה שנפתחה והספרית נראת מקצועית וזה מחליפה פה מחליפה שם.. אבל משו היה חשוד אני הייתי הלקוח היחיד והייתי שם אייזה שעה... פסדר..
היא מתחילה לספר (זה היה בתקופה שהיית אומר לספר "תעשה תספורת לקוצים").. אני רואה היא יורדת נמוך (עם המכונה =]) אבל מה זה נמוך.. אמרתי פסדר אולי זה נדמה לי.. פתאום היא אומרת לי "זהו..." אני מסתכל.. הראש שלי נראה כמו כלב פודל.. אני בשוק נתתי לה איזה 10 שקל וברחתי הביתה.. רצתי!!
אבא שלי עוד איכשהו סידר את זה קצת.. אבל נראתי עדיין כמו איזה כלב פודל..
מזל שזה היה בחורף אז פשוט באתי לביצפר עם כובע גרב כזה.. עד שפעם אחת שיחקנו כדורסל ומישהו הוריד לי ת'כובע... כולם נקרעו עליי מצחוק.. כל השכבה באה אלי כל היום :"מה שמעתי שחטו אותך??":( קראו לי השחוט איזה שנה.. :(

SuzukiR 10-05-07 15:21

פעם אחת ישבנו אצל חבר שלי שהייתי בכתה י קיצר אמא שלו עזראה קיצר המניאק צחק על משהו על אבא שלי אז אמרתי לו ליד אמא שלו

יא בן זונה אתה מדבר ?
אני ככה אופוס סליחה לאה זה רק צורת דיבור

SuzukiR 10-05-07 15:22

אם אני יספר את כל הפדיחות שאמא שלי עשתה לי אין מספיק דפים בפוסוט

Der Metzgermeister 10-05-07 15:23

ציטוט:

זה היה בכתה ו' אני חושב...
היה פעם שקראו לי "השחוט"... :whistle:

:):):):)... הלכתי להיסתפר באיזה מספרה חדשה שנפתחה והספרית נראת מקצועית וזה מחליפה פה מחליפה שם.. אבל משו היה חשוד אני הייתי הלקוח היחיד והייתי שם אייזה שעה... פסדר..
היא מתחילה לספר (זה היה בתקופה שהיית אומר לספר "תעשה תספורת לקוצים").. אני רואה היא יורדת נמוך (עם המכונה =]) אבל מה זה נמוך.. אמרתי פסדר אולי זה נדמה לי.. פתאום היא אומרת לי "זהו..." אני מסתכל.. הראש שלי נראה כמו כלב פודל.. אני בשוק נתתי לה איזה 10 שקל וברחתי הביתה.. רצתי!!
אבא שלי עוד איכשהו סידר את זה קצת.. אבל נראתי עדיין כמו איזה כלב פודל..
מזל שזה היה בחורף אז פשוט באתי לביצפר עם כובע גרב כזה.. עד שפעם אחת שיחקנו כדורסל ומישהו הוריד לי ת'כובע... כולם נקרעו עליי מצחוק.. כל השכבה באה אלי כל היום :"מה שמעתי שחטו אותך??":( קראו לי השחוט איזה שנה.. :(

חחח אז עושים קרחת ומחכים שיגדל

Danielllo 10-05-07 15:24

חחחחחחחחחח סלים שיידי יא שחוט!!

ושונתנים מוניטין מחזירים אחי קצת נימוסים!!

slim shady 10-05-07 15:25

ציטוט:

פורסם במקור על ידי SuzukiR
אם אני יספר את כל הפדיחות שאמא שלי עשתה לי אין מספיק דפים בפוסוט

ספר ספר... :jockey:

SuzukiR 10-05-07 15:26

עזוב משפחה של מרוקאים אתה לא יודע איזה פדיחות האמא מסוגלת לעשות

ואם אתה אומר לה משהו על זה ישר מתחילה לבכות ואומרת כפרעליק אנא רק רציתי לעזור ואז מיתקשרת לכל האחיות שלה שמיתקשרות אליך ומזינות לך תשכל כמה שעות טובות

ואז במשך חודש אתה מקבל פרצופים חמוצים מכל המשפחה חח

SuzukiR 10-05-07 15:28

תאימנו לי השב"כ והמוסד לא מעביר מסרים במהירות כמו שאמא שלי ואחיות שלה מתקשרות אחת אם השניה

slim shady 10-05-07 15:35

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חח.. =)

Elevation 10-05-07 18:44

ציטוט:

עזוב משפחה של מרוקאים אתה לא יודע איזה פדיחות האמא מסוגלת לעשות

ואם אתה אומר לה משהו על זה ישר מתחילה לבכות ואומרת כפרעליק אנא רק רציתי לעזור ואז מיתקשרת לכל האחיות שלה שמיתקשרות אליך ומזינות לך תשכל כמה שעות טובות

ואז במשך חודש אתה מקבל פרצופים חמוצים מכל המשפחה חח

ציטוט:

תאימנו לי השב"כ והמוסד לא מעביר מסרים במהירות כמו שאמא שלי ואחיות שלה מתקשרות אחת אם השניה

חחחחחחחחחחחחחחחחחח! מוניטין!

Danielllo 11-05-07 11:29

האשכול דורש הקפצה :)

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 07:18.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ