ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   פיתוח גוף-כללי (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=8)
-   -   פורום Vip - הודעה חלקית. (https://israelbody.com/showthread.php?t=8189)

Bullet 19-04-07 00:22

ציטוט:

פורסם במקור על ידי HHHEELLBBOOYY
אתה מתכון אליי.?
תראה לי פוסט אחד מאז שנרשמתי לפה ביולי 2007 פוסט שביקשתי עזרה במשהוא?

לא התכוונתי אליך, אל תדאג :book:

ran_z 19-04-07 00:22

ציטוט:

פורסם במקור על ידי shahaflol
רן, לפני שאתה הולך לישון אתה מוכן לענות לי בפורום אימונים בנושא של המתח? אני באמת רוצה לדעת מה רצית ממני( מני, לא ממך).
מצטער על הספאם הזה, אבל אני כבר הבעתי דיעה בנוגע לפורום הזה כמה עמודים מאחור.

אהלן שחף, ניגשתי לענות לך.
לילה טוב שיהיה.

HHHEELLBBOOYY 19-04-07 00:22

.. אלוהים יודע

סוליקו 19-04-07 00:23

ציטוט:

פורסם במקור על ידי arbel2
לגל יש את הסיבות שלו ,והן לא קשורות לפורום.
לא ממקומי לחלוק אותן כי זה עניינו הפרטי .

*ארבל מכחיש כל קשר לכך שגל נעלם לעשות טירונות בעירק :ph34r: *

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

arbel2 19-04-07 00:24

ציטוט:

פורסם במקור על ידי hhheellbbooyy
חחח התגייס המנייק בטח!
זהו יש לכם עוד 5-6 חודשים לסבול אותי ואחרי זה .. אלוהים יודע

מה היתגייס ? הוא אחרי צבא
פיספסת את הפאנץ' לגמרי...

HHHEELLBBOOYY 19-04-07 00:24

ציטוט:

לגל יש את הסיבות שלו ,והן לא קשורות לפורום.
לא ממקומי לחלוק אותן כי זה עניינו הפרטי .

*ארבל מכחיש כל קשר לכך שגל נעלם לעשות טירונות בעירק :ph34r: *

ארבל איזה תותחים תביא מתפוז..

HHHEELLBBOOYY 19-04-07 00:25

ציטוט:

מה היתגייס ? הוא אחרי צבא
פיספסת את הפאנץ' לגמרי...

אופסס יצאתי אהבל חח!!
עורך מיד..

סוליקו 19-04-07 00:28

חח איך ארבל תמיד מצליח להרגיע תדברים פה !! חחח עכשי אני מסתכל על התגובות ורק צוחק

Mazoz3 19-04-07 00:29

החלטה חכמה של צוות המנהלים..!
אני שמח שהפורום יהיה נגיש לקריאה, ורק הכבדים יגיבו בו, זה בדיוק מה שרציתי שיהיה בהתחלה.
ככה לא יווצר ספאם, הרמה תעלה ואנשים ישקיעו בשביל להיכנס, והפורום רק יתפתח, ובנתיים בזמן הזה אנחנו נוכל להחכים מהמידע שיכתב בפורום Vip, בקיצור כל הכבוד לצוות על ההחלטה... לילה טוב שיהיה !

סוליקו 19-04-07 00:32

זה באמת חכם לעשות !! כל הטובים כותבים במקום אחד ואנחנו גונבים להם תמידע

arbel2 19-04-07 00:33

ציטוט:

פורסם במקור על ידי סוליקו
חח איך ארבל תמיד מצליח להרגיע תדברים פה !! חחח עכשי אני מסתכל על התגובות ורק צוחק

אתה מתנהג כאילו אני המנהל היחידי שהגיב פה ...
הדאגה של צוות המנהלים היא הישתפרות במצבו הכללי של הפורום בשבילכם אנחנו כולנו יכולים לדבר רק בטלפון ולחלוק אינפורמציה אחד עם השני ,אבל מה יצא לנו מזה ?

גם אם זה לא תמיד ברור לעין ,אנחנו חושבים עליכם כמשתמשים ועל רווחת הפורום כולו בכל החלטה והחלטה שאנחנו לוקחים ,לפעמים אנשים יפגעו מזה ,אבל ככה זה ,אי אפשר לרצות את כולם.

toxicity 19-04-07 00:33

ציטוט:

פורסם במקור על ידי mazoz3
החלטה חכמה של צוות המנהלים..!
אני שמח שהפורום יהיה נגיש לקריאה, ורק הכבדים יגיבו בו, זה בדיוק מה שרציתי שיהיה בהתחלה.
ככה לא יווצר ספאם, הרמה תעלה ואנשים ישקיעו בשביל להיכנס, והפורום רק יתפתח, ובנתיים בזמן הזה אנחנו נוכל להחכים מהמידע שיכתב בפורום Vip, בקיצור כל הכבוד לצוות על ההחלטה... לילה טוב שיהיה !

זה בדיוק מה שביקשנו :)

סוליקו 19-04-07 00:36

ציטוט:

אתה מתנהג כאילו אני המנהל היחידי שהגיב פה ...
הדאגה של צוות המנהלים היא הישתפרות במצבו הכללי של הפורום בשבילכם אנחנו כולנו יכולים לדבר רק בטלפון ולחלוק אינפורמציה אחד עם השני ,אבל מה יצא לנו מזה ?

גם אם זה לא תמיד ברור לעין ,אנחנו חושבים עליכם כמשתמשים ועל רווחת הפורום כולו בכל החלטה והחלטה שאנחנו לוקחים ,לפעמים אנשים יפגעו מזה ,אבל ככה זה ,אי אפשר לרצות את כולם.

אל תבין אותי רע ! המנהלים פה עשו עבודה מדהימה רק לא הצליחה לעצור את "המפגינים"
והם עדין עושים כדי שאנחנו לא נרגיש רע <-- עריכה

אבל מה ששונה מהכל שלך יש גישה טובה תמיד (כן כן תמיד ) שעם היציאות שלך
ואתה תמיד בא בזמן הנכון שכולם כבר עייפים חח ואז פשוט יש לציין שיש לך תגובות מרגיעות !

toxicity 19-04-07 00:37

על כמה מתערבים שאם עכשיו מישו פותח פוסט על איך אני מנפח את הריבועים בבטן כולם עונים לו יפה פתאום? :jockey:

HHHEELLBBOOYY 19-04-07 00:39

תנסה ותראה...
אני חותם לך..

סוליקו 19-04-07 00:39

חחחחחחח

jonathan 19-04-07 00:42

ציטוט:

פורסם במקור על ידי toxicity
על כמה מתערבים שאם עכשיו מישו פותח פוסט על איך אני מנפח את הריבועים בבטן כולם עונים לו יפה פתאום? :jockey:

אל תחשוב שהמנהלים לא חשבו על היתרון הזה..
האופציה החדשה שנפתחה ממש היממה הרבה משתמשים.
וכן..התגובות יתחילו להיות יותר רציניות
סה"כ,מה המטרה של כל העניין?

arbel2 19-04-07 00:46

המשתמש הבא שפותח פוסט על איך לנפח את הריבועים בבטן מקבל ממני אישית כרטיס להישתלמות בנושא אימון גופני באוזקביסטן. :)

jonathan 19-04-07 00:48

ציטוט:

המשתמש הבא שפותח פוסט על איך לנפח את הריבועים בבטן מקבל ממני אישית כרטיס להישתלמות בנושא אימון גופני באוזקביסטן. :)

זה סוג ההודעות שנכתבות לפנות בוקר..חח :1eye:

arbel2 19-04-07 00:49

ציטוט:

פורסם במקור על ידי taus
זה סוג ההודעות שנכתבות לפנות בוקר..חח :1eye:

גם חטיפות לאוזבקיסטן קורות לפנות בוקר :whistle:

jonathan 19-04-07 00:51

ציטוט:

גם חטיפות לאוזבקיסטן קורות לפנות בוקר :whistle:

אתה בכוונה רוצה להריץ אותי למיטה עם רגליים קפואות והראש בתוך הכרית?

arbel2 19-04-07 00:56

ציטוט:

פורסם במקור על ידי taus
אתה בכוונה רוצה להריץ אותי למיטה עם רגליים קפואות והראש בתוך הכרית?

אחרי זה מתפלאים שאומרים שבאדיבילדרים הומואים ? :whistle: :jockey:

jonathan 19-04-07 00:58

ציטוט:

אחרי זה מתפלאים שאומרים שבאדיבילדרים הומואים ? :whistle: :jockey:

חחחחחחחחחח גדול!
אני פרשתי למיטה!
לילה טוב ;)

SuzukiR 19-04-07 02:11

בקטנה מה כולכם לחוצים

כולה פורום

maradona 19-04-07 02:38

אהבתי את הרעיון מאוד
אני רואה אותו בעין מאוד יפה,קבלו ח"ח הנהלה =]

TZAHI10 19-04-07 11:39

אני לא כלכך יודע איך לקבל את הרעיון הזה. אני מצד אחד קצת מרגיש לא נעים עם זה שעושים את החלוקה הזאת ומצד שני העלו פה כמה דברים חיוביים לגבי הדבר. אני חושב שהתשובה האם זה לרעת ציבור הגולשים או לא תגיע בהמשך עם הזמן.
יש לי שאלה, מי שלקוח של גיל יוכל להכנס לשם או שאין קשר בין זה לבין זה?
או לפחות.. שמי שמשלם לגיל יוכל רק לצפות בפורום Vip

gal.T 19-04-07 11:44

אנשים,
אתם צריכים להבין שהמטרה היא לא לשים איזה חדר מגניב וסודי ל'נבחרי העם', על מינת שאנשים ישפרו קצת שפה, יזרקו פה ושם איזה מאמר או שניים, יעזרו הרבה, ואז יקבלו גישה לאיזה גן עדן עלי אדמות שבו הם יוכלו לעשות כל מה שחפץ לליבם. זו ראייה ילדותית, שכמובן שאינה טובה ומתאימה לנו (= כל מי שרוצה לטובת הקהילה הזאת). זה בסה"כ חדר, שהדיונים בו יהיו כנראה יותר רציניים (מבחינת הגישה הרציונלית, ההסתמכות על המדע בשילוב עם נסיון, ואיכות שפה ודיונים), ואין שום סיבה שפתאום זה יראה כלכך מושך בהנחה שעד עכשיו לא הרבה ניסו ליצור את הרצינות הזאת. תחשבו על זה.

אנחנו לא המצאנו את הגלגל בתהליך הזה, כמה שהוא נראה לכם תמוה וקיצוני, הוא קיים במספר גדול מאוד של פורומים רציניים בחו"ל. מה שתיארתי למעלה לא יקרה, לא תהיה כאן צביעות ושוק. המטרה היא מאוד רצינית, והינה מקודשת לעניות דעתי.

אני גם לא בא לבקר את התגובות שלכם, אלא רק להרגיע קצת את הרוחות. אני בהחלט מסכים וחושב שזה לגיטימי לגמרי שתגיבו כמו שאתם מגיבים (למעט המקרים הקיצוניים), כי אחרי הכל, על פניו באמת כל התהליך הזה נראה כמו איזה פילוג ויכול להיות פוגע ומעליב לאנשים מסויימים. אבל לצערי המטרה מקדשת את האמצעים, ואם נתבגר ונסתכל מעבר לרגשות הבהלה והאכזבה הראשוניים, נוכל להשתמש בהגיון הפשוט שלנו ולחשוב על טובת הפורום - שום דבר לא ישתנה לרעה!, אם המצב עד עכשיו היה כזה שהרבה אנשים איכותיים הפסיקו לכתוב כאן, אז עכשיו הם יחזרו לvip, ועם הזמן יראו אותם גם בחוץ. כלומר, תוספת של אנשים איכותיים, תוספת של חומר איכותי (גם מהvip, "לא יתנו כסף רק לעשירים" כמו שנאמר כאן), כנראה גם מתחרים ואנשים מאוד מוכרים מהתחום יגלו קצת עניין, ירשמו שם, וכמובן שאם זה יקרין לשאר הפורום, הרמה עם הזמן תהיה גבוהה בכל רחבי הפורומים של י"ב.

אבל מי שבאמת -ה-שקיע, משקיע, ונותן מעצמו, שימשיך לעשות זאת. ועם הזמן, אם הגישה של אותו בנאדם, השפה, הידע, והתגובות יראו שהוא משתמש איכותי שיש לו הרבה מה לתת ושהוא מתאים להיות אדם שמסוגל ממש להרים את הרמה כאן בפורום, גישתו תורשה. אני מניח שבינתיים "יקטפו" להם לאט לאט המשתמשים הממש ותיקים כאן, אלה שמאז ומתמיד התאימו לפרופיל הזה, וכאשר גישתם תורשה, הם צריכים לקחת בחשבון שהם לא נכנסים לאיזה חדר VIP במועדון שבו נמצאות כל הכוסיות, הכוסיות מינוס שפשוט מתמסרות בקלות, השתייה חינם, הספות המרווחות וחדרי המישגלים... אלא מקום שבו ידרש מהם מאמץ, רצינות, ציפיות גבוהות, נכונות לעזור, וחתימה על הצהרה שהם נשבעים ומתחייבים, בהן צדקם, לשמור אמונים לישראלבודי, לחוקיה ולשלטונותיה המוסמכים, לקבל על עצמם ללא תנאי וללא סייג עול משמעתו של ישראלבודי, לציית לכל הפקודות וההוראות הניתנות על ידי מנהלי הפורום המוסמכים ולהקדיש כל כוחותיהם ואף להקריב את חייהם להגנת ישראלבודי ולחירות תחום פיתוח הגוף (זה מה שקורה שמשרתים כלכך הרבה שנים כמפקד).

הכל עדיין ממש בחיתולים, אנו מנסים כל מיני דברים, מקשיבים לכל מילה שלכם ו-לרגשות שמאחוריה-, הכל נלקח בחשבון, אף אחד לא יסבול, יקופח, ירגיש רע או יעזוב את הפורום שלנו (בפקודה (-:). תנו לנו קצת גיבוי והבנה, -קצת-, תתחברו לרציונליזם ותראו איך טובת הכלל באמת ממומשת כאן.
And take it easy

גל

TZAHI10 19-04-07 11:53

גל כתבת יפה מאוד. :) העלת פה עוד כמה יתרונות וסיבות טובות ומעניינות ליצירת הפורום Vip.
השאלה רק, עד כמה דברים ספציפים חשובים ומעניינים ידלפו על ידיכם גם לפורום הכללי...

P-a-n-1-c 19-04-07 11:59

גל, כל מה שאמרת הוא יפה, אך לא נכון.
אני לא רואה סיבה שבה משתמשים "בינוניים" לא יוכלו להיעזר במשתמשים הותיקים ו"יודעי הדבר". מה שאתם בעצם עושים במהלך כזה הוא הפוך למטרה שלכם - אנשים לא יוכלו ללמוד יותר ולהשכיל יותר מכיוון שהדיונים הפוריים ביותר והמעניינים יותר ימצאו בהסגר רק ל"אליטה".
אני באמת לא מבין למה גיל נתן הוראה לעשות פורום שכזה ו\או אישר פורום כזה. אני לא מכיר את גיל בתור אחד שלא רוצה שאנשים אחרים ילמדו ולכן העיניין תמוהה מאוד בעיני. במקום לעזור לאנשים החלשים להתרומם אתם גורמים למצב שבו מי שיודע - ידע יותר, ומי שלא יודע - פשוט לא ידע.
לגבי הטיעון "מי שרוצה לדעת יכול לחפש בעזרת גוגל", זה נכון אך לצערי לא תמיד זה אפשרי מבחינת אופי האדם. אני אביא לך דוגמא לגבי, אני אישית לא מחפש מידע אקסטרה, אבל אם מביאים לי איזשהו מאמר\מחקר אני קורא אותו ובמידה ואני לא מסכים אני מתחיל לחקור האם זה באמת נכון ובמידה ואני כן מסכים והעיניין מסקרן אותי עוד יותר, אני אשתמש במנועי החיפוש ואגלה עוד על הנושא.
לסיכום, לדעתי אתם צריכים להבין שמה שאתם עושים הוא פשוט לא נכון. זה לא נכון ליצור מצב שבו אתם תיתנו כסף ל"עשירים", והאנשים שנרשמו לפורום על מנת להשכיל לא יוכלו לפרוץ קדימה.

ממש חבל לי שגיל נתן הוראה לפתוח כזה פורום, אני לא יודע מה הוא חשב ברגע הנתון ההוא, אבל אני מאוד מקווה שאיכשהו הוא יכנס ויגיב.

TZAHI10 19-04-07 12:08

אני דווקא כן הבנתי. זה לא שותיקים וטובים לא ימשיכו לענות בפורום. הם ימשיכו. אך יוכלו בינהם לבין עצמם לדון בסוגיות מורכבות יותר ואחרי שיגיעו לתוצאות הסופויות יוכלו לענות לנו בפורום :)
ככה שלמעשה זאת יוזמה שאפילו תורמת לפורום הכללי.
עכשיו תאר לך שיש את כל האנשים הרציניים שהם פחות בקטע של ירידות ולהתכתב עם ילדים ורק בגלל זה הם ירדו מהפורום או בקושי כותבים בו. ככה הם יכנסו יותר ויביאו עוד אנשים (אולי אפילו מקצוענים אחרים בתחום וידוענים שיצא להם להכנס לאתר אך בחיים לא הגיבו בגלל הרמה שלא דיברה אליהם ובגלל שהרוב כאן צעירים). וכשירצו יוכלו להמשיך לענות גם בפורום הכללי מבלי להתעצבן מאנשים שיכתבו בפוסט שלהם דברים שלא קשורים לנושא. אולי אפילו בעקבות זה יותר אנשים בעלי רמה יענו מידי פעם גם בפורום הכללי !

אני מתחיל להבין עד כמה זה טוב וחשוב שפתחו את הפורום הvip.

Nadav19 19-04-07 12:11

יוזמה מבורכת.

רק לא הבנתי את הקטע של איך אתם בוחרים משתמשים?

לפי רמת ידע?
ותק?
עזרה?

בהצלחה.

P-a-n-1-c 19-04-07 12:18

ציטוט:

פורסם במקור על ידי TZAHI10
אני דווקא כן הבנתי. זה לא שותיקים וטובים לא ימשיכו לענות בפורום. הם ימשיכו. אך יוכלו בינהם לבין עצמם לדון בסוגיות מורכבות יותר ואחרי שיגיעו לתוצאות הסופויות יוכלו לענות לנו בפורום :)
ככה שלמעשה זאת יוזמה שאפילו תורמת לפורום הכללי.
עכשיו תאר לך שיש את כל האנשים הרציניים שהם פחות בקטע של ירידות ולהתכתב עם ילדים ורק בגלל זה הם ירדו מהפורום או בקושי כותבים בו. ככה הם יכנסו יותר ויביאו עוד אנשים (אולי אפילו מקצוענים אחרים בתחום וידוענים שיצא להם להכנס לאתר אך בחיים לא הגיבו בגלל הרמה שלא דיברה אליהם ובגלל שהרוב כאן צעירים). וכשירצו יוכלו להמשיך לענות גם בפורום הכללי מבלי להתעצבן מאנשים שיכתבו בפוסט שלהם דברים שלא קשורים לנושא. אולי אפילו בעקבות זה יותר אנשים בעלי רמה יענו מידי פעם גם בפורום הכללי !

אני מתחיל להבין עד כמה זה טוב וחשוב שפתחו את הפורום הvip.

אז לפחות שיתנו לאנשים האחרים אפשרות צפייה בדיונים.

TZAHI10 19-04-07 12:18

כדי שלא יהיה מצב של הרגשת קיפוח והפרדה כוללת בין פורום הvip לפורום הכללי, אני מציע שפעם בכמה זמן תעבירו קצת מידע מעניין לפורום הכללי. אם תעשו זאת אני בטוח שכולם יקבלו את הרעיון בהבנה. אם לא, אז עד כמה שהרעיון טוב וחשוב זה לא יהיה נעים להרבה גולשים.. כפי שראיתם כבר 16 עמודים מדברים רק על זה.

gal.T 19-04-07 12:19

ציטוט:

פורסם במקור על ידי TZAHI10
גל כתבת יפה מאוד. :) העלת פה עוד כמה יתרונות וסיבות טובות ומעניינות ליצירת הפורום Vip.
השאלה רק, עד כמה דברים ספציפים חשובים ומעניינים ידלפו על ידיכם גם לפורום הכללי...

אתה צריך לסמוך עלינו בזה, הרי כמוכם, אנו לא מעוניינים לפגוע בלמידה ולהסתיר מידע חשוב. העניין עדיין נמצא בחיתולים כמו שאמרנו, ואנחנו לא מפסיקים לדבר שם על איך לגרום לכולם להיות מרוצים ולרעיון הזה להתממש בצורה הטובה ביותר. אתם צופים בינתיים בתהליך, לא בתוצר הסופי.

אני רק יכול להגיד לך שכל העניין הזה בידיים טובות, מנהלים תותחים (שהם גם אנשים מקסימים) וכמה חברי פורום רציניים, וכולם עושים הרבה מאמץ כאן. ככה שמהכירותי עם החברה הללו, ללא צל של ספק, אני אומר לך שפשוט אין עילה לדאגות.

shahaflol 19-04-07 12:27

ציטוט:

פורסם במקור על ידי gal.T
אתה צריך לסמוך עלינו בזה, הרי כמוכם, אנו לא מעוניינים לפגוע בלמידה ולהסתיר מידע חשוב. העניין עדיין נמצא בחיתולים כמו שאמרנו, ואנחנו לא מפסיקים לדבר שם על איך לגרום לכולם להיות מרוצים ולרעיון הזה להתממש בצורה הטובה ביותר. אתם צופים בינתיים בתהליך, לא בתוצר הסופי.

אני רק יכול להגיד לך שכל העניין הזה בידיים טובות, מנהלים תותחים (שהם גם אנשים מקסימים) וכמה חברי פורום רציניים, וכולם עושים הרבה מאמץ כאן. ככה שמהכירותי עם החברה הללו, ללא צל של ספק, אני אומר לך שפשוט אין עילה לדאגות.

פרט לזה, אחד המנהלים אמר שהפורום יהיה פתוח לצפיה לכלל המשתמשים.

gal.T 19-04-07 12:28

ציטוט:

פורסם במקור על ידי P-a-n-1-c
גל, כל מה שאמרת הוא יפה, אך לא נכון.
אני לא רואה סיבה שבה משתמשים "בינוניים" לא יוכלו להיעזר במשתמשים הותיקים ו"יודעי הדבר". מה שאתם בעצם עושים במהלך כזה הוא הפוך למטרה שלכם - אנשים לא יוכלו ללמוד יותר ולהשכיל יותר מכיוון שהדיונים הפוריים ביותר והמעניינים יותר ימצאו בהסגר רק ל"אליטה".
אני באמת לא מבין למה גיל נתן הוראה לעשות פורום שכזה ו\או אישר פורום כזה. אני לא מכיר את גיל בתור אחד שלא רוצה שאנשים אחרים ילמדו ולכן העיניין תמוהה מאוד בעיני. במקום לעזור לאנשים החלשים להתרומם אתם גורמים למצב שבו מי שיודע - ידע יותר, ומי שלא יודע - פשוט לא ידע.
לגבי הטיעון "מי שרוצה לדעת יכול לחפש בעזרת גוגל", זה נכון אך לצערי לא תמיד זה אפשרי מבחינת אופי האדם. אני אביא לך דוגמא לגבי, אני אישית לא מחפש מידע אקסטרה, אבל אם מביאים לי איזשהו מאמר\מחקר אני קורא אותו ובמידה ואני לא מסכים אני מתחיל לחקור האם זה באמת נכון ובמידה ואני כן מסכים והעיניין מסקרן אותי עוד יותר, אני אשתמש במנועי החיפוש ואגלה עוד על הנושא.
לסיכום, לדעתי אתם צריכים להבין שמה שאתם עושים הוא פשוט לא נכון. זה לא נכון ליצור מצב שבו אתם תיתנו כסף ל"עשירים", והאנשים שנרשמו לפורום על מנת להשכיל לא יוכלו לפרוץ קדימה.

ממש חבל לי שגיל נתן הוראה לפתוח כזה פורום, אני לא יודע מה הוא חשב ברגע הנתון ההוא, אבל אני מאוד מקווה שאיכשהו הוא יכנס ויגיב.

ומהבנה של התגובה שלך, אני מבין שאתה אולי קראת אך לא הבנת את דברי. וחבל.

אין לי הרבה מה לומר לך, מפני שתשובתי כתובה ועונה על הבעיות בהבנה שלך ידידי. תגובתך היא פשוט תגובת הלחץ וסערת הרגשות הראשונית, היא תעבור, אתה תבין מה אנו מנסים לעשות, אך אני רק מקווה שזה יקרה מהר. אני ממש רוצה שתקרא שוב ותנסה להבין אותי, בראש פתוח. כי אם אפילו לאדם אחד זה עושה רע והוא יעזוב, יאבד מוטיבציה או כל דבר שלילי אחר, אנו פספסנו את המטרה.

toxicity 19-04-07 12:32

ציטוט:

פורסם במקור על ידי P-a-n-1-c
אז לפחות שיתנו לאנשים האחרים אפשרות צפייה בדיונים.

הם אמרו שהם יעשו את זה

P-a-n-1-c 19-04-07 12:44

ציטוט:

פורסם במקור על ידי gal.T
ומהבנה של התגובה שלך, אני מבין שאתה אולי קראת אך לא הבנת את דברי. וחבל.

אין לי הרבה מה לומר לך, מפני שתשובתי כתובה ועונה על הבעיות בהבנה שלך ידידי. תגובתך היא פשוט תגובת הלחץ וסערת הרגשות הראשונית, היא תעבור, אתה תבין מה אנו מנסים לעשות, אך אני רק מקווה שזה יקרה מהר. אני ממש רוצה שתקרא שוב ותנסה להבין אותי, בראש פתוח. כי אם אפילו לאדם אחד זה עושה רע והוא יעזוב, יאבד מוטיבציה או כל דבר שלילי אחר, אנו פספסנו את המטרה.

קראתי את התגובה שלך שוב אך אני עדיין חושב שמה שאתם עושים זה לא נכון.
אנשים כמו משה שיצאו בריש גלי בקריאה נרגשת וכמעט פתטית של "פרישה" עשו זאת לטעמי כדי להקדים תרופה למכה [כאשר המכה היא פורום הVIP], עצם הפרישה שלהם הייתה אמורה להראות שרמת הפורום לא מתאימה להם ולכן דרוש מעשה של פתיחת פורום אשר תתאים לרמתם.
אני רואה את זה כהתנשאות ותו לא. הפורום נועד כדי לשרת את האנשים וכדי שאנשים יוכלו לשאול ולהיענות על השאלות הן הפשוטות ביותר והן המסובכות ביותר.
אין לי מה להוסיף בעיניין ואני גם לא חושב שאני צריך, המעשה נעשה וההחלטה נלקחה.

הטענות היחידות שיש לי מופנות כלפי גיל, אני לא מכיר אותו בתור אחד שלא מוכן לעזור לזולת, מעשה שכזה לדעתי כן פוגע בשאר המשתמשים ולכן חבל לי.

PoweRule 19-04-07 13:03

יש הרבה פורומים בארץ שיש להם כניסה רק למשתמשים מסוימים ובכל זאת זה לא מונע ממכם להתחיל במחאות על למה הוא נכנס ואני לא בפורום הזה.

P-a-n-1-c 19-04-07 13:04

ציטוט:

פורסם במקור על ידי PoweRule
יש הרבה פורומים בארץ שיש להם כניסה רק למשתמשים מסוימים ובכל זאת זה לא מונע ממכם להתחיל במחאות על למה הוא נכנס ואני לא בפורום הזה.

מה אכפת לי מפורומים אחרים? אני לא נמצא בפורומים אחרים.

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 11:43.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ