ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   פיתוח גוף תחרותי (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=12)
-   -   נבחרת העתודה: אשכול שמוקדש לדור העתיד של הענף (מתעדכן) (https://israelbody.com/showthread.php?t=80727)

hypertrophy 27-11-13 23:40

ציטוט:

פורסם במקור על ידי elic (הודעה 1177369)
אל תדאג לי, אני מודרך ע"י מר יוניברס שהכין לא מעט מתחרים שהתברגו בשלישיות, בניגוד אליך.

:):):):) יא שחיף יש לי מתאמנים בחדר כושר שחבל שלא הגשתי לתחרות סתם בישביל הכיף לראות אותך לידם מושפל .....אתה באמת חושב שאתה נראה כמו מפתח גוף?
ותגיד גבר.....איזה מקום לקחת היום? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

Gaga1234 27-11-13 23:55

ציטוט:

פורסם במקור על ידי hypertrophy (הודעה 1177492)
:):):):) יא שחיף יש לי מתאמנים בחדר כושר שחבל שלא הגשתי לתחרות סתם בישביל הכיף לראות אותך לידם מושפל .....אתה באמת חושב שאתה נראה כמו מפתח גוף?
ותגיד גבר.....איזה מקום לקחת היום? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

הוא לקח שלישי לפי מה שהבנתי

אלברט ברכה 28-11-13 00:01

ציטוט:

פורסם במקור על ידי gaga1234 (הודעה 1177493)
הוא לקח שלישי לפי מה שהבנתי

בקטגוריה של שני אנשים.

the raccoon 28-11-13 00:06

ארבעה

אלברט ברכה 28-11-13 01:13

מעניין לראות איך הוא עמד שם, בעיקר אחרי שעבר הכנה ממר יוניברס..

EliC 28-11-13 03:28

מתוך 4
כשמקומות ראשון ושני לא היו נראים לי כמטרה בכל אופן, זו תחרות שלישית שלהם והם חבר'ה ברמה אחרת.
זה מה שיש כרגע:

https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.n...57243330_n.jpg

מנחם בגין 28-11-13 08:08

איזו הצלחה אלי... כל הכבוד.. מקום שלישי?

או שמא מקום לפני אחרון ?

IGOR 28-11-13 08:17

מקווה שנפתחו לך העיניים.. תמשיך להמציא תירוצים!יצאתה טמבל, אלי.. היה שם גם אחד שבכלל אני לא מבין איך הוא לא התבייש לעלות על הבמה ככה שרק בגלל זה לקחתה מקום שלישי כי אם היה מישהו נורמלי אני בטוח היית לוקח מקום רביעי.

ניגרי ענק 28-11-13 08:41

חברים, אלי כהן הוא לא נושא האשכול
לא מבין בשביל מה נחוצות ההטרלות האלה
תעזבו את הילד הוא בהתחלה של ההתחלה שלו

ותחסכו ממני בבקשה טענות של "הוא הזמין את זה"

גם אם הייתה פה למישהו יציאה אחת לא במקום, מישהו אחר החזיר אפשר לסיים בזה ולהמשיך הלאה

ניגרי ענק 28-11-13 09:33

אגב אגו ומשחקי כבוד ומילה לא במקום וכל זה- שורה תחתונה הילד נראה סבבה, אין לו 18 עוד - אז הוא לא עילוי גנטי אבל אם תהיו אובייקטיבים ותנקו את כל השיט של ההטרלות ההדדיות - סכה"כ לא רע בכלל לגיל הזה

http://sphotos-d.ak.fbcdn.net/hphoto...33001130_n.jpg

IGOR 28-11-13 09:59

ניגרי,אף אחד לא אמר שהוא נראה חרא.. אם תעבור על האשכול הקודם,תראה שדווקא החמאנו לו אבל הוא עף על עצמו ובסוף גם יצא מפגר..

ניגרי ענק 28-11-13 10:30

בסדר, עכשיו אפשר להתקדם

oriqon 28-11-13 11:02

כמה קנאים יאללה, תעלו לבמה ותעברט הכנה לתחרות ואז תבואו ותפקפקו בו כמה שבאלכם

hypertrophy 28-11-13 12:09

לא קשה להגיע לרמה הזאת זה לא פיתוח גוף
אני יכול להביא לך עכשיו ברגע זה חמישה אנשים שלוקחים אותו בהליכה והם אפילו לא רוצים להתחרות כי זה לא מעניין אותם
זה לא פיתוח גוף וזאת בושה!

EliC 28-11-13 12:10

ציטוט:

פורסם במקור על ידי hypertrophy (הודעה 1177524)
לא קשה להגיע לרמה הזאת זה לא פיתוח גוף
אני יכול להביא לך עכשיו ברגע זה חמישה אנשים שלוקחים אותו בהליכה והם אפילו לא רוצים להתחרות כי זה לא מעניין אותם
זה לא פיתוח גוף וזאת בושה!

מי ש'לוקח בהליכה ולא רוצה להתחרות' עצם העובדה שהוא לא עובר הכנה לתחרות לא יכול להחשב כמפתח גוף.
תעבור הכנה בעצמך ותעז לדבר על אחד המתחרים באופן כזה מזלזל.

gorneo1 28-11-13 13:10

ציטוט:

פורסם במקור על ידי elic (הודעה 1177499)
מתוך 4
כשמקומות ראשון ושני לא היו נראים לי כמטרה בכל אופן, זו תחרות שלישית שלהם והם חבר'ה ברמה אחרת.
זה מה שיש כרגע:

https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.n...57243330_n.jpg

שוב, הגישה שלך= חרא...

נעזוב את זה בצד רגע...

בתמונה הזאת וראיתי עוד כמה תמונות מהתחרות דווקא הפצצת וכל הכבוד... [שמגיע אז מגיע]

אבל לשייך את עצמך ולהגיד שאתה עילוי בצורה כל כך עקיפה אבל מכוונת זה לא חכם בהתחשב בעובדה שאתה באמת בלי יותר מידי מאסה [אגב, גם החברה האחרים שעלו לדעתי לא משהו... ]

כל הקטגוריה הזאת לדעתי מצחיקה אבל זה כבר לא קשור...

על כל פנים לעומת מה שהתחלת איתו, להגיע לאן שהגעת זה מכובד ויפה ובתחרות נראית מעולה בעיני, חסר הרבה בשר אבל חיטובים וזוויות טובות...

תעשה טובה, אם אתה מתכנן להמשיך בתחום וגם אם לא, תפסיק להיות כזה שחצן, צניעות תגרום לך להצליח יותר בחיים...

בהצלחה.

Sahars1996 28-11-13 13:26

ציטוט:

פורסם במקור על ידי gorneo1 (הודעה 1177529)
שוב, הגישה שלך= חרא...

נעזוב את זה בצד רגע...

בתמונה הזאת וראיתי עוד כמה תמונות מהתחרות דווקא הפצצת וכל הכבוד... [שמגיע אז מגיע]

אבל לשייך את עצמך ולהגיד שאתה עילוי בצורה כל כך עקיפה אבל מכוונת זה לא חכם בהתחשב בעובדה שאתה באמת בלי יותר מידי מאסה [אגב, גם החברה האחרים שעלו לדעתי לא משהו... ]

על כל פנים לעומת מה שהתחלת איתו, להגיע לאן שהגעת זה מכובד ויפה ובתחרות נראית מעולה בעיני, חסר הרבה בשר אבל חיטובים וזוויות טובות...

תעשה טובה, אם אתה מתכנן להמשיך בתחום וגם אם לא, תפסיק להיות כזה שחצן, צניעות תגרום לך להצליח יותר בחיים...

בהצלחה.

ממתי הוא אמר שהוא עילוי? אני לא שמעתי את זה.
אתה יודע משהו? אתה מזלזל יותר מדי בוא נראה אתך בעצמך עושה הכנה ואז תגיד מה שתגיד.
הייתה תחרות ברמה מעולה,תמונות זה הדבר הכי לא משקף שיש

EliC 28-11-13 13:44

ציטוט:

פורסם במקור על ידי gorneo1 (הודעה 1177529)
שוב, הגישה שלך= חרא...

נעזוב את זה בצד רגע...

בהצלחה.

מעולם לא אמרתי שאני עילוי.
אמרתי שאני בטוח בעובדה שאני מגיע בצורה שמכבדת אותי, ואת הדרך שעברתי, ואני בא לשם נטו לחוויה.
להגיד שהמתחרים האחרים היו בדיחה? אתה מצחיק אותי, תעמוד לידם ותגיד את זה, הכל שונה במציאות צריך לראות הכל מול העיניים שלך!! תגיע פעם אחת לתחרות ותבין על מה מדובר!
תעבור הכנה לתחרות תבין במה מדובר.
אני לא משתחצן נמאס לי לראות את העדר שהולך אחרי 2-3 משתמשים שחוזרים על אותו דבר בכל נושא ונושא 'אתה קטן' בזמן שהוכחתי לכם כבר אלף פעם שלא.
משקל במה 73 קילו על 1.76 להכנה ראשונה זה מצב מעולה ועמדתי נגד אנשים שכבר שנה וחצי מתכוננים רצוף לתחרויות! אני גאה בהישג שלי ובכל הדרך שעברתי מא' עד ת' ויעידו אנשים שישבו בקהל משורה ראשונה עד אחרונה ופירגנו ואמרו שנורא הפתעתי.
זוויות? בקושי הבאתי תמונות , מה גם שבפוזדאון עצמו אני עמדתי צעד מאחורי כולם מה שדווקא נותן 'זווית רעה'.

תתחיל לעבור על התגובות שוב בשביל לקבל פרופורציה לגבי הגישות השונות של אנשים פה.

gorneo1 28-11-13 13:59

תאמר לי רגע, אתה צועק לפעמים על שחקן מול המסך בכדורגל? אתה חושב שאתה יכול יותר טוב???? לא?
אז למה אתה צועק!!!?????

אתה לא שחקן כדורגל אז אל תזלזל בשחקן... אבל זה לא ככה נכון????

הוא בחר לעשות משהו שגורר ביקורת, לא צריך שכולם יהיו ברמה שלו או מעליו כדי לתת ביקורת, הוא צריך לדעת לקבל ביקורת לטוב ולרע ולא משנה איך זה... ככה זה בספורט שגורר ביקורת!!!!

המילים שלי נאמרו עליו, אני לא האישיו פה, ואם כבר אז כבר!!! וואלה ראיתי גם תמונות שלך, אני כפול ממך וממנו בגודל, אומנם 15 אחוז שומן אבל נראה כמו עמלק, ולא מעלה תמונות מטעמים אישיים, רציתי פעם להתחרות, הבנתי שזה לא בשבילי עם כל הזבל שהולך פה....

כל ילד קטן חושב שהוא גבר כי הוא מתחיל להזריק בגיל 15...

טיפשים, אנוכיים שלא עושים צבא או נהיים גובניקים....

אני לא אוהב להיגרר לדברים כאלה אבל וואלה עיצבנת אותי...

מי אתה יא קוק*** שתבוא ותטיף לי מוסר על למי להגיב ואיך!!!???

אני היחיד שנתן לו ביקורת חיובית פה!!!

את הביקורת השלילית ואת היציאה הזאת בפורום מלא של החברה פה הוא גרר!!!!

מעבר לזה לידע כללי, התחלתי הכנה, וואלה הלך לא רע בכלל, הפסקתי כי נפצעתי ברגל ואני עובד בתחום בטחוני אז תבין לבד... יש פה אנשים שהמדינה שלהם יותר חשובה להם מאיזה תחרות מלכות יופי...

יש פה אנשים שבאמת עשו דבר וחצי דבר בחיים ועסוקים מעל הראש ועדיין נראים פי מאה יותר טוב מהילדודס שעולים להתחרות...

לאנשים הרציניים בתחום יש לי כבוד והרבה...

לחבורה של ילדים שנגררו לתחום כדי לבדוק מי יותר גבר... תאמין לי שבלי שום חרטה אני יזלזל, אלא אם תוכיחו אחרת.... בנתיים עם כל היחס והזלזול הזה אתם לא.....!!

שחרר!

[התגובה מופנת לשחרs]

gorneo1 28-11-13 14:03

ציטוט:

פורסם במקור על ידי elic (הודעה 1177533)
מעולם לא אמרתי שאני עילוי.
אמרתי שאני בטוח בעובדה שאני מגיע בצורה שמכבדת אותי, ואת הדרך שעברתי, ואני בא לשם נטו לחוויה.
להגיד שהמתחרים האחרים היו בדיחה? אתה מצחיק אותי, תעמוד לידם ותגיד את זה, הכל שונה במציאות צריך לראות הכל מול העיניים שלך!! תגיע פעם אחת לתחרות ותבין על מה מדובר!
תעבור הכנה לתחרות תבין במה מדובר.
אני לא משתחצן נמאס לי לראות את העדר שהולך אחרי 2-3 משתמשים שחוזרים על אותו דבר בכל נושא ונושא 'אתה קטן' בזמן שהוכחתי לכם כבר אלף פעם שלא.
משקל במה 73 קילו על 1.76 להכנה ראשונה זה מצב מעולה ועמדתי נגד אנשים שכבר שנה וחצי מתכוננים רצוף לתחרויות! אני גאה בהישג שלי ובכל הדרך שעברתי מא' עד ת' ויעידו אנשים שישבו בקהל משורה ראשונה עד אחרונה ופירגנו ואמרו שנורא הפתעתי.
זוויות? בקושי הבאתי תמונות , מה גם שבפוזדאון עצמו אני עמדתי צעד מאחורי כולם מה שדווקא נותן 'זווית רעה'.

תתחיל לעבור על התגובות שוב בשביל לקבל פרופורציה לגבי הגישות השונות של אנשים פה.

שוב, אמרתי לך, לדעתי כן הפתעת, לטובה, ואמרתי שמגיע שפו...

אבל היה חסר בשר, ואתה יודע את זה אז למה אתה מתווכח? תקבל ביקורת, תגיד וואלה עליתי נתתי פייט ועשה לי טוב, פעם הבאה אני יבוא יותר מוכן, נקבל בהבנה ונתמוך....

אבל אל תגיב בזלזול ובאטימות...

בהצלחה בכל מקרה, לדעתי האישית היה חסר קצת בשר אבל בסה"כ הפתעת...

מנחם בגין 28-11-13 14:08

אור, מה אתה מתייחס אליו בכלל...

לא שווה תגובה

gorneo1 28-11-13 14:16

ציטוט:

פורסם במקור על ידי מנחם בגין (הודעה 1177540)
אור, מה אתה מתייחס אליו בכלל...

לא שווה תגובה

"אם העולם היה מלא באנשים שלא מסוגלים לגרום לצד השני להבין אותם לא היה פה שום דבר": א.הרץ

מנחם בגין 28-11-13 14:30

עוד פעם פילוסופיה בשקל תשעים ?

EliC 28-11-13 14:48

ציטוט:

פורסם במקור על ידי gorneo1 (הודעה 1177538)
שוב, אמרתי לך, לדעתי כן הפתעת, לטובה, ואמרתי שמגיע שפו...

אבל היה חסר בשר, ואתה יודע את זה אז למה אתה מתווכח? תקבל ביקורת, תגיד וואלה עליתי נתתי פייט ועשה לי טוב, פעם הבאה אני יבוא יותר מוכן, נקבל בהבנה ונתמוך....

אבל אל תגיב בזלזול ובאטימות...

בהצלחה בכל מקרה, לדעתי האישית היה חסר קצת בשר אבל בסה"כ הפתעת...

היה חסר בשר בשביל מקום ראשון
היה חסר בשר בשביל להכנס לקטגוריה הכי נמוכה שם של נוער? לא.
הגעתי בשייפ מכובד ובוא נגיד שאם זה היה באיגוד אחר ולא nac הייתי מתברג במקום אפילו יותר טוב.

לגבי זה שצועקים על שחקן כדורגל- אני עידין באותה גישה גם בתחום הזה, אני אומר שאם אתה אוהב ספורט אל תצפה בו לך ותעשה אותו

מנחם בגין 28-11-13 14:54

הייתי יותר משמח לתת לך עכשיו כאפה שטות.

yanix0 28-11-13 15:05

ציטוט:

פורסם במקור על ידי elic (הודעה 1177546)
היה חסר בשר בשביל מקום ראשון
היה חסר בשר בשביל להכנס לקטגוריה הכי נמוכה שם של נוער? לא.
הגעתי בשייפ מכובד ובוא נגיד שאם זה היה באיגוד אחר ולא nac הייתי מתברג במקום אפילו יותר טוב.

לגבי זה שצועקים על שחקן כדורגל- אני עידין באותה גישה גם בתחום הזה, אני אומר שאם אתה אוהב ספורט אל תצפה בו לך ותעשה אותו

עד עכשיו לא הגבתי לריבים שלכם , אבל בגלל שאני חולה כדורגל אני חייב להגיב על זה
אתה פשוט אידיוט...מצטער על השפה , אבל להגיד את המשפט האחרון שאמרת זה פשוט טיפשות.
אז בעצם בן ילד 18 כמוך חכם שאין כמותו אומר שנדב יעקובי , אבי מלר וכל החברה האלה צריכים לפרוש?
טענה חזקה

gorneo1 28-11-13 15:19

ציטוט:

פורסם במקור על ידי מנחם בגין (הודעה 1177545)
עוד פעם פילוסופיה בשקל תשעים ?

חחחחחחחחחחחח,
כן אה...

אולי זה באמת לא שווה תגובה...

AchiliZ 28-11-13 15:55

אני כבר לא יודע אם לצחוק או לבכות,מה שכן רק מהפוסט הזה אפשר להוציא ציטוטים מצויינים שיכולים לתת פייט רציני לאלון מזרחי....

----------
חחחחחחחחחחחחחחחחחחח ברצינות אני מוכן לשלם לאיזה פוטושופר שידביק את כול הציטוטים פה עם התמונות מצחיקות........איפה אלון והשטויות שלו חסר

know_lege 28-11-13 16:02

ציטוט:

פורסם במקור על ידי gorneo1 (הודעה 1177536)
המילים שלי נאמרו עליו, אני לא האישיו פה, ואם כבר אז כבר!!! וואלה ראיתי גם תמונות שלך, אני כפול ממך וממנו בגודל, אומנם 15 אחוז שומן אבל נראה כמו עמלק, ולא מעלה תמונות מטעמים אישיים, רציתי פעם להתחרות, הבנתי שזה לא בשבילי עם כל הזבל שהולך פה....

[התגובה מופנת לשחרs]

אני אשמח לראות תמונה.
כי כל פלוץ קטן בן 13 יכול לשבת מול המחשב ולכתוב כמה שהוא גדול.

gorneo1 28-11-13 16:24

מצחיק, כי אני לא פלוץ קטן בן 13...

gorneo1 28-11-13 16:27

ויותר מזה, תפסיקו לפתוח יוזרים נוספים יא קוק*** כדי להגיב, תגיבו בשם שלכם...

Raw 28-11-13 17:34

די תתנו לו מנוחה, אז כן הוא קצת שחצן אבל לפחות יש לו הצדקה לזה הוא בין היחידים שעלו פה לתחרות ועשו עם עצמם משהו, אז אחרי שהוא משתף אתכם בתמונות ומראה לכם שהוא הגיע למקום שלישי (מתוך ארבעה.. כן אני יודע!!) אתם אומרים לו שזה מקום לפני אחרון? כאילו מה המטרה שלכם? לבאס אותו? gorneo1 ע"פ איך שהגבת אתה נראה לי בנאדם חכם אבל עם כל זה אני שונא שמתרברים במשהו ולא מוכיחים אותו גם אני יכול להגיד שאני 100 קילו על 14% שומן אבל אם אין הוכחה זה לא שווה כלום! וגם אם אתה כן נראה כך ולא אמרתי שלא אתה עדיין יכול לפרגן לילד שהפך משמן להיות עם גוף מרשים וחטוב ועכשיו אני פונה לכולם גם אם אתם חושבים שהגוף שלו זה לא רמה למה אתם חייבים לדכדכ אותו, אפשר גם להגיד בהצלחה בהמשך אותי זה לא הרשים במיוחד, אבל היו פה כאלה שאמרו "זה לא פיתוח גוף זה בושה!" זה כבר ממש לא יפה בעיקר שזה בא ממישהו שהוא לא מתחת לגיל 18

gorneo1 28-11-13 17:38

לפני שתוקפים אותי על התגובות שלי [ולא שאני אומר שעשית את זה] אפשר לקרוא אותם ולראות שאני בין המפרגנים....

זה שיש לי גם ביקורת... זה נכון, אבל אני מפרגן...

Raw 28-11-13 17:42

ציטוט:

פורסם במקור על ידי gorneo1 (הודעה 1177562)
לפני שתוקפים אותי על התגובות שלי [ולא שאני אומר שעשית את זה] אפשר לקרוא אותם ולראות שאני בין המפרגנים....

זה שיש לי גם ביקורת... זה נכון, אבל אני מפרגן...

צודק ... טעות שלי שלא קראתי את כל התגובות, עכשיו עברתי על זה

Sahars1996 28-11-13 18:08

ציטוט:

פורסם במקור על ידי gorneo1 (הודעה 1177536)
תאמר לי רגע, אתה צועק לפעמים על שחקן מול המסך בכדורגל? אתה חושב שאתה יכול יותר טוב???? לא?
אז למה אתה צועק!!!?????

אתה לא שחקן כדורגל אז אל תזלזל בשחקן... אבל זה לא ככה נכון????

הוא בחר לעשות משהו שגורר ביקורת, לא צריך שכולם יהיו ברמה שלו או מעליו כדי לתת ביקורת, הוא צריך לדעת לקבל ביקורת לטוב ולרע ולא משנה איך זה... ככה זה בספורט שגורר ביקורת!!!!

כל ילד קטן חושב שהוא גבר כי הוא מתחיל להזריק בגיל 15...

טיפשים, אנוכיים שלא עושים צבא או נהיים גובניקים....

אני לא אוהב להיגרר לדברים כאלה אבל וואלה עיצבנת אותי...

מי אתה יא קוק*** שתבוא ותטיף לי מוסר על למי להגיב ואיך!!!???

אני היחיד שנתן לו ביקורת חיובית פה!!!

את הביקורת השלילית ואת היציאה הזאת בפורום מלא של החברה פה הוא גרר!!!!

מעבר לזה לידע כללי, התחלתי הכנה, וואלה הלך לא רע בכלל, הפסקתי כי נפצעתי ברגל ואני עובד בתחום בטחוני אז תבין לבד... יש פה אנשים שהמדינה שלהם יותר חשובה להם מאיזה תחרות מלכות יופי...

יש פה אנשים שבאמת עשו דבר וחצי דבר בחיים ועסוקים מעל הראש ועדיין נראים פי מאה יותר טוב מהילדודס שעולים להתחרות...

לאנשים הרציניים בתחום יש לי כבוד והרבה...

לחבורה של ילדים שנגררו לתחום כדי לבדוק מי יותר גבר... תאמין לי שבלי שום חרטה אני יזלזל, אלא אם תוכיחו אחרת.... בנתיים עם כל היחס והזלזול הזה אתם לא.....!!

שחרר!
אבל כ

[התגובה מופנת לשחרs]

אבל,כי,אם חלאס לבלבל את המוח קשקשן.
אתה כל הזמן מזיין את המוח כמה שאתה סוס תעלה תמונה כבר יא אפס מאוס שיגעת את רבי כבר.
אתה מוזמן לבוא לראות אותי תחרות הבאה ולהגיד לי כמה שאתה יותר גדול וטוב ממני כמה אתה מדבר אלוהים ישמור.
יא שמן מסריח תעלה תמונה ,רק מדבר ומדבר ומדבר

Sahars1996 28-11-13 18:09

ממתי אתה משווה כדורגל לפיתוח גוף?
מה זה בכלל כדורגל לעומת הסבל שיש בפיתוח גוף?
אני אומר את זה בתור שחקן כדורגל לפני כמה שנים
אתה פולט שטויות בלי סוף

gorneo1 28-11-13 18:54

עזוב, סיימתי בכלל לענות לך, לך תזריק משהו אתה נראה לא טוב...

Sahars1996 28-11-13 19:03

וואלה אף פעם לא נגעתי בזריקות או שטויות כאלה,
אבל לפי מה שזכור לי אתה זה שדיבר על זה שהוא כבר הזריק,
אז למה אתה אומר את המשפט הזה?'לך תזריק'
אולי כי אתה בעצמך משקר על כולם ולא עשית חצי דבר ואתה בלוף אחד גדול
יא עלוב

goldBEN 28-11-13 19:53

ציטוט:

פורסם במקור על ידי sahars1996 (הודעה 1177565)
ממתי אתה משווה כדורגל לפיתוח גוף?
מה זה בכלל כדורגל לעומת הסבל שיש בפיתוח גוף?
אני אומר את זה בתור שחקן כדורגל לפני כמה שנים
אתה פולט שטויות בלי סוף

תזכיר לי כמה סבל יש בפיתוח גוף לעומת כדורגל?
אתה בן 16 נכון?

אלברט ברכה 28-11-13 20:01

bodybuilding is painnnnnnnnnnnnnnnn

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 00:41.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ