ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   גלריות הגולשים (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=6)
-   -   להתראות מסה שלום חיטוב (https://israelbody.com/showthread.php?t=7514)

Fatty 08-04-07 17:35

ציטוט:

פורסם במקור על ידי zvi1
אתה נראה שמן מאוד יש לך כרס אתה חייב לעשות דיאטה
ולמה כל העריכה הרצינית הזאת שעשית מרחו לך את הידיים
ותתחיל לעבוד על רגלים כי אין לך

חח נרשמת במיוחד לפורום בשביל לרדת עליו הא?

Night_Wolf 08-04-07 17:36

כאן נמחקו שטויות מיותרות

*Arbel laying down the law*

Night_Wolf 08-04-07 17:37

כאן נמחקו שטויות מיותרות

Dino Psaras 08-04-07 17:38

ציטוט:

פורסם במקור על ידי PcGunMan
אחי,יש לי שאלה אליך? אתה דביל טמבל או חמור???:disgust:

כולם ביחד חח

DUCATI999 08-04-07 17:39

כאן נמחקו שטויות מיותרות

Di-Bol 08-04-07 17:41

כאן ממש לא היו שטויות ואל תמחק לי דברים

Night_Wolf 08-04-07 17:51

כאן נמחקו שטויות מיותרות

DUCATI999 08-04-07 17:54

כאן נמחקו שטויות מיותרות

Di-Bol 08-04-07 17:59

כאן נמחקו שטויות מיותרות

Night_Wolf 08-04-07 18:01

כאן נמחקו שטויות מיותרות

SiX PACK 08-04-07 18:17

כאן נמחקו שטויות מיותרות

Night_Wolf 08-04-07 18:20

כאן נמחקו שטויות מיותרות

PcGunMan 08-04-07 18:25

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Night_Wolf
תאמין לי שאין לך מה לא לסבול את עומר שלומדים להכיר אותו הוא אחלה של בן אדם בשיא הרצינות וזה אחד שאתה יכול להתיעץ איתו בפיתוח גוף ויש לו ראש על הכתפיים באמת שאני לא אומר לך סתם
אבל בכל זאת שמתחילה מריבה וקללות זה לא רק לא נעים זה גם מוריד מהרמה של הפורום אתה מבין?:jockey:

לכל אחד יש צדדים חיובים ושלילי בכל בן אדם אבל השאלה איך הוא מוציא את זה ולמי הוא מוציא אתזה:1eye:

SiX PACK 08-04-07 18:32

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Night_Wolf
תאמין לי שאין לך מה לא לסבול את עומר שלומדים להכיר אותו הוא אחלה של בן אדם בשיא הרצינות וזה אחד שאתה יכול להתיעץ איתו בפיתוח גוף ויש לו ראש על הכתפיים באמת שאני לא אומר לך סתם
אבל בכל זאת שמתחילה מריבה וקללות זה לא רק לא נעים זה גם מוריד מהרמה של הפורום אתה מבין?:jockey:

בזה אני חייב להסכים איתך, זה מוריד את הרמה וזה באמת לא נעים.

אבל, כל עוד משתמשים בשפה נאותה, אז זה בסדר להביע דיעה גם אם היא שלילית ופוגעת.

OMRI-TURBO 08-04-07 18:32

טוב חברה, מספיק, מעכשיו כל הודעה לא במקום תמחק, מותר לתת ביקורת אפילו אם היא שלילית, אבל ברגע שזה מגיע לקללות ואיומים זה משהו אחר.
אני נמנע מהלעיף סתם משתמשים,אז תראו את זה כאזהרה לפעם הבאה.
הרמה של הפורום עלתה בזמן האחרון אחרי זמן מסויים שהוא היה חלש ואני לא אתן להוריד את הרמה כאן שוב. אז יאללה חברה תהיו בוגרים, מותר לתת ביקורת שלילית אם היא בלי קללות ואיומים. אפשר להגיד מה שרוצים זה פורום חופשי, אבל למה להרוס?

Gamerrrrr 08-04-07 18:35

ציטוט:

פורסם במקור על ידי SiX PACK
אתה לא רציני נכון..?

ראית שיש פה כמה אנשים שתמכו בדיעה שלי, לא צריך ללכת רק לפי מה שכתוב בספר, יש גם הגיון פשוט, שריר בוגר יראה יותר טוב משריר צעיר אין פה ויכוח, יואב טל גם אומר את זה בבקשה לך, אמנם בניסוח שונה אבל לזה הוא מתכון, בקיצור יש הבדל בין השניים לא צריך לשחק אותה ראש קטן..

יואב, התגובה שלך לדיבול באמת קצת פוגעת אני לא יודע עד כמה אתה מכיר אותו שאתה אומר לו את זה.

מה זה שריר בוגר??? בייספס של בן 40 יראה טוב יותר מבייספס של בן 20??

מאיפה המצאת את זה?? מהמפרט הבריאותי של צ'יריוס???

doronhr 08-04-07 18:36

איפה התמונה?

SiX PACK 08-04-07 18:37

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Gamerrrrr
מה זה שריר בוגר??? בייספס של בן 40 יראה טוב יותר מבייספס של בן 20??

מאיפה המצאת את זה?? מהמפרט הבריאותי של צ'יריוס???

לא לזה הייתה הכוונה, אבל אם אתה יכול להבין למה התכוונתי אז בסדר אם לא אז זה גם בסדר..

בכל אופן אני לא יכנס לזה שוב...

Gamerrrrr 08-04-07 18:42

עומר ראיתי את התמונה לפני שהורדת אותה שמע מפלצת אתה עכשיו, דיאבול לא דיאבול לא אכפת לי. יש לך חולצות ליד הזאת??? יד מעולה. בהצלחה בחיטוב מצפה לראות אותך במר ישראל.

אליאב קרייסלר 08-04-07 19:38

ציטוט:

פורסם במקור על ידי OMRI-TURBO
המראה של השריר זה סך הכל הרמת חיטוב שמגיעים אליה והמאסה שלו.

חחח לא נכון, תסכים איתי שמבנה השריר עצמו משתנה מגיל 10 ל-30 , במראה הדחוס שלו למשל וכו' וכו'...

arbel2 08-04-07 19:46

=\
אני מודיע מראש שהרבה הודעות פה הולכות לעבור עריכה מסיבית ..
המריבות הללו לא קשורות לפורום , ושלא יהיו פה

ran_z 08-04-07 20:09

פשש איזה מאסה אינעל דינק שיחקת אותה, ככה נראה בודיבילדר באוף-סיזן כמו שצריך! לא דופק חשבון לאחוז השומן הגובהה.
המון הצלחה בחיטוב ועל במת התחרות.

חג שמח.
רן.

arbel2 08-04-07 20:25

ציטוט:

ארבל מה השתגעת לגמריי..?

אם לא שמת לב עומרי כבר תפס פיקוד לא צריך להשחף, אתה קצת מגזים..

אני מודה שלפעמים אני אומר דברים מיותרים אבל הפעם לא כתבתי שום דבר שראוי להמחק...

כל הדיון שהיתפתח לקראת סוף השירשור היה ראוי למחיקה
מריבה מיותרת שיצאה משליטה בגלל אמירה עוד יותר מיותרת של כמה מתסיסים מבחוץ

האם ההודעה הספציפית שלך הייתה גרועה פחות מהשאר ? כן
אבל היא הייתה חלק מהבעיה , ולהשאיר אותה היה משאיר את אותו דיון בחיים

OMRI-TURBO 08-04-07 20:36

ציטוט:

פורסם במקור על ידי אליאב קרייסלר
חחח לא נכון, תסכים איתי שמבנה השריר עצמו משתנה מגיל 10 ל-30 , במראה הדחוס שלו למשל וכו' וכו'...

שאתה מגיע למצב הבוגר שלך כבר, אין כבר שינוי, חוץ מאשר במאסה שלו. והגנטיקה שלך קובעת את הצורה ואת המבנה גוף , בגלל זה לא לכולם השרירים ניראים אותו דבר, זה ממש לא קשור לגיל.
ההפך הוא הנכון, עם הגיל אחרי שהגעת לפיק בערך בגיל 20 יש ירידה קטנה כל שנה. הרמת טסטוסטרון לא עולה לך פתאום שאתה מגיע לגיל 30,היא רק יורדת. ההבדל היחידי בין גבר בן 20 לגבר בן 30 זה שההוא בן 30 הצליח לצבור הרבה יותר מאסת שריר ולפתח את הגוף שלו בכל השנים האלו. אבל שוב זה קריטריון של עוד מאסה/פחות מאסה. בקשר "לעיצוב/פיסול" או כל השטויות האחרות שאנשים רושמים כאן, לא קיים כזה דבר. 2 הדברים היחידים שאתה יכול לשחק איתם זה 1-להוסיף עוד מאסת שריר(כמות/נפח/היפרטרופיה) 2-לשחק עם "העיצוב/פיסול/חיטוב" כמו שאתם קוראים לו,שזה להוריד אחוזי שומן/להוריד נוזלים.

OMRI-TURBO 08-04-07 20:39

ציטוט:

פורסם במקור על ידי מתן16
כן שקטים שקטים פתאום נותנים מכה אתה לא מבין מאיפה זה בא..הוא לפחות מתון.:diractor:

אתה מדבר עלי?
לא ניראה לי שאפשר לטעון שאני מנהל לא הוגן.

arbel2 08-04-07 20:44

ציטוט:

פורסם במקור על ידי hhheellbbooyy
ארבל אתה לא חייב להראות שיש לך שליטה בכל פוסט
עומרי כבר אמר את מה שהוא אמר,
הבנו שאתה מפקח
קח דוגמא משלומיק והאחרים, שקטים שקטים אבל עושים את העבודה כמו שצריך

לא עניין של שליטה ,עניין של ויכוח שלא היה במקום וממש ,אבל ממש לא קשור לפורום
ובנוגע לההערות הקטנות ,זה חוש ההומור שלי ,ככה הוא .

SiX PACK 08-04-07 20:50

ציטוט:

פורסם במקור על ידי OMRI-TURBO
שאתה מגיע למצב הבוגר שלך כבר, אין כבר שינוי, חוץ מאשר במאסה שלו. והגנטיקה שלך קובעת את הצורה ואת המבנה גוף , בגלל זה לא לכולם השרירים ניראים אותו דבר, זה ממש לא קשור לגיל.
ההפך הוא הנכון, עם הגיל אחרי שהגעת לפיק בערך בגיל 20 יש ירידה קטנה כל שנה. הרמת טסטוסטרון לא עולה לך פתאום שאתה מגיע לגיל 30,היא רק יורדת. ההבדל היחידי בין גבר בן 20 לגבר בן 30 זה שההוא בן 30 הצליח לצבור הרבה יותר מאסת שריר ולפתח את הגוף שלו בכל השנים האלו. אבל שוב זה קריטריון של עוד מאסה/פחות מאסה. בקשר "לעיצוב/פיסול" או כל השטויות האחרות שאנשים רושמים כאן, לא קיים כזה דבר. 2 הדברים היחידים שאתה יכול לשחק איתם זה 1-להוסיף עוד מאסת שריר(כמות/נפח/היפרטרופיה) 2-לשחק עם "העיצוב/פיסול/חיטוב" כמו שאתם קוראים לו,שזה להוריד אחוזי שומן/להוריד נוזלים.

אתה ראליסט, לא מאמין במה שלא כתוב בספר.

לשריר יש צורה מסויימת שהוא מקבל רק עם השנים..

דוגמא ברורה:

ישנם שני בני אדם, שניהם בני אותו הגיל, נמצאים בדיוק על אותו האחוז שומן, אותו המשקל, הגובה, המסת שריר והגנים שלהם זהים.

לאחד יש 10 שנים וותק באימונים ולשני 5.

שניהם באותו הגודל על אותו אחוז שומן עם אותה המאסת שריר כמו שציינתי.

מפה תבין לבד, מה שבטוח שכל אחד יראה בהתאם לזמן שהוא מתאמן (שריר וותיק יותר, בוגר יותר [ואני לא מתכוון לשריר בן 40 :glare:] יראה אחרת מאשר שריר צעיר יותר)

איך אתה לא יודע את זה, כשהאולימפיה של 2000-2001 שודרה הפרשן אמר על רוני עד כמה שהשרירים שלו בוגרים, יש דברים שאתה לומד להבין עם ההגיון לא צריך מאמרים בשביל זה.

SiX PACK 08-04-07 20:53

ציטוט:

פורסם במקור על ידי omri-turbo
אתה מדבר עלי?
לא ניראה לי שאפשר לטעון שאני מנהל לא הוגן.

הוא לא מדבר עילך תהיה בטוח, אתה הכי הוגן והכי פייר שיש, הוא מדבר על כמה אחרים שאני לא אזכיר את שמם, שבקושי מגיבים ורק יודעים לתת אזהרות לנעול פוסטים ולחלק כל מני איסורים למינהם.

ארבל, רואים שיש לך קצת חוסר נסיון כמנהל.. לא היית צריך להגיב כך זה אף פעם לא קרה בפורום שמנהל מחק בסביבות ה 10 הודעות בבת אחת, יש דברים שלא צריך להתערב בהם..

אבל אני מעריך שזה יבוא עם הזמן כל הכבוד על היוזמה בכל אופן..

האדמור 08-04-07 21:02

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Di-Bol
לכבוד חג הפסח והחיטוב לקראת התחרות הממשמש ובא הבאתי לכם תמונה מסוף מסה וזהו התוצר הסופי. כאמור 86 קילו אחוזי שומן לשיפוטכם. מה שבטוח שאני יהיה אחד הראשונים בקטגוריה שלי אם לא יהיו הפתעות.

יפה! אין ספק שעלית במאסת שריר!(כמובן גם שומן ומים), אתה בידיים טובות עם גיל גרנות.
שיהיה בהצלחה בחיטוב ובתחרות!

VoRteX 08-04-07 21:19

OMRI-TURBO אתה טועה.
זה דבר שקשה להסביר אבל אפשרי להבין.
ככל שאתה מתבגר השריר נהיה יותר בולט. תראה שאצל אנשים מבוגרים, למרות שהם שמנים, הורידים שלהם בולטים וגם השרירים לא תואמים לכרס שיש להם.
פעם היה על זה דיון ב-:):):):):):):):):):):):):):):):):) - דובר שם על מושגים כמו ש-baby fat נעלם, וה-muscle maturity עולה.

SiX PACK 08-04-07 21:23

ציטוט:

פורסם במקור על ידי VoRteX
OMRI-TURBO אתה טועה.
זה דבר שקשה להסביר אבל אפשרי להבין.
ככל שאתה מתבגר השריר נהיה יותר בולט. תראה שאצל אנשים מבוגרים, למרות שהם שמנים, הורידים שלהם בולטים וגם השרירים לא תואמים לכרס שיש להם.
פעם היה על זה דיון ב-:):):):):):):):):):):):):):):):):) - דובר שם על מושגים כמו ש-baby fat נעלם, וה-muscle maturity עולה.

זה דבר שהוא מובן מאליו אני לא מבין למה עומרי וגיימר מתעקשים לא להבין את העקרון...

arbel2 08-04-07 21:34

ציטוט:

הוא לא מדבר עילך תהיה בטוח, אתה הכי הוגן והכי פייר שיש, הוא מדבר על כמה אחרים שאני לא אזכיר את שמם, שבקושי מגיבים ורק יודעים לתת אזהרות לנעול פוסטים ולחלק כל מני איסורים למינהם.

ארבל, רואים שיש לך קצת חוסר נסיון כמנהל.. לא היית צריך להגיב כך זה אף פעם לא קרה בפורום שמנהל מחק בסביבות ה 10 הודעות בבת אחת, יש דברים שלא צריך להתערב בהם..

אבל אני מעריך שזה יבוא עם הזמן כל הכבוד על היוזמה בכל אופן..

אתה טועה , זה לא שיש דברים שלא צריך להיתערב בהם,יש דברים שלא צריכים להגיע לפורום
מדובר פה בסיכוסוך אישי ,שלא קשור ולא יהיה קשור לפורום הזה ...הפורום הזה הוא מקום שאנשים באים עליו לשוחח וללמוד על נושא שהם אוהבים ,לא במה פומבית למריבות האלו ,אם הם רוצים לריב ,יש ערוצים יותר פרטיים ודיברתי עם שני הגורמים בעניין ..

ולא יודע אם קרה או לא קרה שמנהל מחק 10 הודעות ,אבל כבר קרה שפוסטים שלמים נהרסו על פחות ,אז מה עדיף ? שאני יעלים מריבה או שאני אתן לה להרוס פוסט שלם ?
תחשוב טיפה מנקודת המבט שלי.

Gamerrrrr 08-04-07 22:44

ציטוט:

אתה ראליסט, לא מאמין במה שלא כתוב בספר.

לשריר יש צורה מסויימת שהוא מקבל רק עם השנים..

דוגמא ברורה:

ישנם שני בני אדם, שניהם בני אותו הגיל, נמצאים בדיוק על אותו האחוז שומן, אותו המשקל, הגובה, המסת שריר והגנים שלהם זהים.

לאחד יש 10 שנים וותק באימונים ולשני 5.

שניהם באותו הגודל על אותו אחוז שומן עם אותה המאסת שריר כמו שציינתי.

מפה תבין לבד, מה שבטוח שכל אחד יראה בהתאם לזמן שהוא מתאמן (שריר וותיק יותר, בוגר יותר [ואני לא מתכוון לשריר בן 40 :glare:] יראה אחרת מאשר שריר צעיר יותר)

איך אתה לא יודע את זה, כשהאולימפיה של 2000-2001 שודרה הפרשן אמר על רוני עד כמה שהשרירים שלו בוגרים, יש דברים שאתה לומד להבין עם ההגיון לא צריך מאמרים בשביל זה.

כאילו בעוד חמש שנים הצורה של השריר שלי תשתנה אתה אומר......... תגיד לי אתה מקשיב למה שאתה אומר.?? שריר יכול לגדול או לקטון, הוא לא יכול לשנות צורה, להצמיח פיקה חדשה או להדחס יותר או פחות.

SiX PACK 09-04-07 01:48

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Gamerrrrr
כאילו בעוד חמש שנים הצורה של השריר שלי תשתנה אתה אומר......... תגיד לי אתה מקשיב למה שאתה אומר.?? שריר יכול לגדול או לקטון, הוא לא יכול לשנות צורה, להצמיח פיקה חדשה או להדחס יותר או פחות.

lol בסדר מה שתגיד....

הסברתי את עצמי הכי טוב שאני יכול בהודעה הזאת, אם אתה עדיין לא מבין אז בעייה שלך.

Gamerrrrr 09-04-07 11:46

ציטוט:

lol בסדר מה שתגיד....

הסברתי את עצמי הכי טוב שאני יכול בהודעה הזאת, אם אתה עדיין לא מבין אז בעייה שלך.

הבנתי הבנתי
קודם כל נכון נכשלת בחיבור בבגרות??
דבר שני אתה המצאת כרגע מיתוס חדש מזל טוב!

Night_Wolf 09-04-07 12:18

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Goldberg
בונה אתה פשוט בן אדם יהיר ומגעיל בצורה שזה לא יאמן

זה למה אני אוהב אותו הוא הורס אותי כל פעם מחדש :cry_1: :1eye:

ד"א איתי, שי דיבר איתי אתמול בערב אמר לי שהוא מחפש אותך משהו אישי:)

Di-Bol 09-04-07 12:20

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Goldberg
בונה אתה פשוט בן אדם יהיר ומגעיל בצורה שזה לא יאמן

מה לעשות שהוא צודק
יהירות לא בהכרח נובעת ממקור שגוי אי אפשר להתווכח עם עובדות

arbel2 09-04-07 12:29

ציטוט:

מה לעשות שהוא צודק

חחח בואו ננסה לשמור על זה תרבותי סבבה ?
היה פה שירשור נחמד שקצת סטה מהכיוון ,בואו נשמור עליו במטרה המקורית שלו
בכל מקרה עומר כמו שאמרתי קודם , אחלה תמונה , אבל תנסה להיצטלם בפוזות אחרות שנוכל לשפוט יותר טוב :)

Conan 09-04-07 12:39

ציטוט:

מה לעשות שהוא צודק

בדרך כלל זה נכון אבל בפורום הזה עובדות הופכות זניחות וה "אנטומיה שמנטומיה"
לא כך חשובה ולכן חלק מהפוסטים ניראים כמו שהם ניראים ולפי דעתי המנהלים צריכים לתפוס קצת פיקוד ולסנן כי החרא צף פה לכול עבר והמנהלים פה כולם בעלי ידע מכובד והגיון בריא ולא תמיד הם חולקים אותו ומתקנים הרבה שטויות שנאמרות כאן. למרות שמצד אחד אני מבין אותם כי זה פשוט כבר גדול מידי מכדי לשלוט בכול השטויות וההבלים שנאמרים(למרות שיש פוסטים טובים אבל רובם נובעים מכך שמנהלים או אנשים בעלי ידע הגיבו תרמו מהידע והשתלטו על העינינים).

This was my 2 cent.

ולעיניין:
המסה שלך מעוררת המון הערכה ה אוף-סיזן שלך באמת נשא פירות ואני סומך על גיל שידאג להכין אותך במצב מצויין לתחרות ואז אחרי החיטוב יהיה אפשר להבין מה קורה באמת. לדעתי אין לך מה להתבייש מאף-אחד בתחרות אפילו מ"האדמור" למרות שהתאומים שלך מהווים בעיה דבר שאתה בעצמך בטוח יודע.

Di-Bol 09-04-07 12:45

ציטוט:

פורסם במקור על ידי arbel2
חחח בואו ננסה לשמור על זה תרבותי סבבה ?
היה פה שירשור נחמד שקצת סטה מהכיוון ,בואו נשמור עליו במטרה המקורית שלו
בכל מקרה עומר כמו שאמרתי קודם , אחלה תמונה , אבל תנסה להיצטלם בפוזות אחרות שנוכל לשפוט יותר טוב :)

העלתי פה כבר מספיק תמונות אתה יכול לעשות חיפוש. אני לא יתן פתח למתחרים (אסף)כדי לנסות להשמיץ הם כבר יקבלו את שלהם

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 14:42.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ