![]() |
בדוקק? לא יודע מה להחליט..
|
כדאי לך להיתאפק בינתיים עד שיצאו המכשירים החדשים..
|
הבעיה שנדפק לי הפלא יש לו כבר מלא בעיות... אני לא אקח עכשיו איזה פלא מעפן כזה אתה מבין?! אין לי ממש ברירה.
|
חח זה לעשירים עם הייתי אבא שלך
הייתה מקבל מתנת יומלדת mp3 בשווי 100 ש"ח פלאפון ללא צבעים ב100 ש"ח חחח תחסוך תכסף תיקנה רכב משהו טוב שתהנה מימנו .. |
פיזדיזץ איזה טיפש אתה אלוהים. יאללה סיימתי משמרת יום טוב.
|
חחחחח אנחנו גאים בך איגור קניתה אייפון חדש
לך תיתעיץ לגבי שיווין כל פעם שפוגעים בך הוא מראה אופי " יש לי כסף " אני יקנה מה שבא לי .. וואלה איגור רק בריאות . |
:):):):) מה?
|
תרגיש יותר טוב אחריי שתיקנה iphone ב-1000$?
אתה כזה לוזר .. |
:):):):) טוב אחי.
|
|
חחחחח
איזה fail זה לקנות אייפון 4 חודשים לפני שיוצא 5 אפילו אם לא יהיה בינם הבדל! עדיף גלאקסי זה יותר cool igor אם אתה רוצה ביינתים פלאפון שלא יחשבו שהוא פשוט כדאי לך אייפון 4 סיני אני יודע שזה חרא אבל אבל לפחות זה יראה לך כמו אייפון ולא תצטרך ללכת עם הפאלפונים היישנים האלה שרואים במודעות של ראש 1 של שנת 2003 |
זה טיפשי לאללה זה כמו ללכת לחדר כושר ולאמן רק יד אחת בנאדם שקונה חודש לפני יציאת האייפון 5 קונה את 3 :):):):)
איגור ית'תח אתה עושה לנו פאדיחות באתר הזה בלאט 5200 הודעות ועדיין שחיף חחחחחח הוא תמיד היה שחיף בכל מקרה חח |
ציטוט:
|
תיקרא פשוט מגזין של ראש 1 ותפסיק לחפור לנו במוח איגור יא בחור טוב
|
גלאקסי 2 יותר טוב מאייפון 5.
|
ציטוט:
|
החלטתה בסוף ללכת על גלאקסי 2 ?
|
ציטוט:
|
ציטוט:
אם אתה רוצה משהו שיפיג שיעמום כדאי לך לקנות (בגלאקסי יש מליארד אפלקציות אני מדבר על משחקי קונסולות) xperia play זה פלאפון משולב עם סוני ממש יפה :-) |
יש לי גאלקסי 2- קניתי אותו ביום שיצא- מכשיר יוצא מן הכלל
מחשב קטן בתוך הכיס.. |
ציטוט:
דווקא שכבר רואים שאין שום דבר לחדש כבר סוף מביאים איזה חידוש עולמי יש שמועות שלאייפון 5 יהיה מצלמת 3d :d |
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 21:13. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ