![]() |
ציטוט:
הוא רוצה להיות מנהל תת פורום "תינוקות בכיינים ואומללים" |
ציטוט:
|
שיי זה לא יפה.הבן אדם פגוע ריגשית אתה לא רואה? תן לו להוציא הכל.ליידי דרק תוציא את זה! לך תיהיה חבר של מייקל שמואיס.יש לו ריבועים אחי.go to blow him..
|
ציטוט:
|
Ladybug אתה נראה מעולה, באמת יפה לא חשבתי אתה ככה..
|
ציטוט:
|
חסר קצת טרפזים לדעתי..
|
ציטוט:
|
זה לא יעזור שתהיה גם כמו קאטלר, השורה התחתונה היא שלא לוקחים אותך ברצינות ולא מתייחסים אליך בגלל שאתה נפגע ומגיב בצורה רגשית מדיי על כל דבר שאומרים לך, ממש כמו גרושה בת 36 שנפגעת מכל מילה, קח את זה באיזי בנאדם זה כולה פורום תפסיק להתנשא, תדבר יפה ותקבל את אותו יחס.
וכן אתה נראה סבבה לגמרי, כל הכבוד! |
ציטוט:
|
חלאס אחי באמת שאתה לוקח הכל קשה, זה לא מתאים אנשים קולטים את זה, תשתחרר קצת, אל תהיה ילד יש משפט שאומר - "אתה יודע שהתבגרתה רק כאשר אתה מסוגל לצחוק עצמך"...
אחי תזרום, כלום לא קרה השרירים שלך עדיין עומדים במקומם ניצבים, אתה סתם מכעיס את עצמך בלי סיבה. |
ציטוט:
|
וואי ליידיבאג אתה טיפש
ואתה איזה 20% שומן שמצלם תמונות עם חולצה ורושם "אני חטוב" חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אני שחיף אף פעם לא טענתי אחרת אבל אתה בדיחה גיל-סימני מתיחה יש לי רק בבית שחי ובהאמסטרינג |
ציטוט:
|
ציטוט:
חייזר - אתה מצחיק חחח סימני מתיחה חחח תכלס הליידי לא רואה אותך |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
חחח אני לא מאמין שהגעתם למצב של להשוואת מי יותר סוס :):):):)
עדיף לכו תוכלו משהו משמין וטעים גם ככה אתם שמנים כולכם :boxing: |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
שיא הרצינות וכן להיות שמן זה בן ז!נה אתה לא מפחד להשמין ואז אתה בנוי לSS |
בשיא הרצינות, לפני שעשיתי דיאטה שקלתי 96 קילו, ירדתי 27 קילו בשנה וחצי... תוך כדי התאמנתי והעליתי חזרה במשקל היום אני שוב 92-3 קילו ואני פשוט אדם שמן ושמח!
טוב נו אני לא שמן, אני פשוט עבה השבוע הצלחתי 110 חזה לשתי חזרות נקיות וגם הדדליפט מתקדם לכיוון ה - 150, אבל עד שלא יהיה לי 140 סקוואט אני לא מעדכן |
משקל מכובד ביותר ומה הגובה
|
ציטוט:
|
ציטוט:
שיי תעשה ss!!!!! |
דימון יא בילדר<_<
|
בילדרים לנצח
|
ציטוט:
ודיימון מי אמר שאני לא עושה? |
ציטוט:
|
שתקו יא ליפטרים שמנים ולא מקריבים
חח מישהו רואה ברצלונה ריאל?איך הרימו את וילה חחחחח |
מדריד:bow::bow:
|
קובה :bow::bow:
|
חבר'ה..פתחו אשכול בישביל זה.
|
פתחו אשכול בישביל זה:bow::bow:
|
ציטוט:
i will stop at 95-93 Kg and then start a cleaner mass about 500-800 grams bw a month.. by the way, for all the lifters here even jim wendler and i hope that if you call ur self lifter you know who he is says to work on the arms, if your tri is stronger your press and bench will be higher if your bi will be, the pull ups and row will be, so i dont c anything bad about combining .. and ladybug, i saw the pics, good physic, but for sure, if your interested in hypertrophy you'll get much bigger even by adding 1-2 heavy (3-5 reps) for each "big" drill |
אתם עצובים
|
ציטוט:
דווקא יש לי מצב רוח טוב.. |
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 12:11. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ