![]() |
מי שמתבייש מתייבש o:
|
אתה ביקשתה את זה
|
למה אתה עושה מדקאו עם המשקלים האלה?
|
מדקאו??
זה הלינארית וד"א קשה לך להגיד איזה מילה טובה על הסקוואט אהההה.... |
אותה גברת בשינוי אדרת
|
טוב..
|
כורדיייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי יייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי יייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי יייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי יייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי יייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי יייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי יייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי יייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי יייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי יייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי יייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי יייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי יייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי יייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי יייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי יייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי יייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי יייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי יייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי יייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי יייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי יייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי יייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי יייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי יייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי יייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי יייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי יייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי יייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי יייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי יייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי יייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי יייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי יייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי יייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי יייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי יייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי יייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי יייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי יייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי יייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי יייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי יייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי יייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי יייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי יייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי יייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי יייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי יייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי יייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי יייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי יייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי ייייייי
|
ציטוט:
|
ציטוט:
מה אתה רוצה שנגיד? אתה לא בתכנית הנכונה |
למה אתה צריך ספוטר אם יש לך כלוב? שים את הגובלים יותר גבוה טיפה וזהו
|
ציטוט:
נו איזה תוכנית אתה מציע לי, אני יכול לעשות ss אבל בלי לחיצות אם זה יועיל, למה לא. |
אני אמרתי מההתחלה שאתה צריך ss
וגם הלחיצה תשתפר, גם אם זה מעט. |
טוב, אני אתחיל ss שאני אסיים את התכנית הזאת.
סגור העניין |
ציטוט:
|
אל תהיה סקפטי חייזר מסריח
|
ציטוט:
|
אין טעם להתחיל ss שתסיים תלינארית או שתתחיל עכשיו ss או שתסיים תלינארית ותעבור לתוכנית מתקדמת יותר אחריה אני ממליץ לך לעבור לss
|
חושב שאני אתקדם יותר מהר ב ss?
|
כן במיוחד בסקואט ודדליפט
לחיצות לא נורא אם תתקע גם אם בכל התוכנית תתקדם ב10 קילו זה שווה את ההתקדמות בסקואט אל תפסיק אותה לפני סקואט 130-140 ובחודשים אתה יכול להגיע לזה בכיף תעשה ריסט ותתחיל את התוכנית ממשקל של 70% בכל תרגיל |
כמה זמן אתה חושב שצריך למשוך אותה???
או עד שאגיע ל 3 פלטות בסקוואט??? מישו פה דיבר על אימון קל של סוואט באמצע שבוע.. זה רלוונטי?! |
לא במשקל שלך...
אני התחלתי אימון קל עם אני זוכר נכון ב130 סקואט ברגע שנתקעים עושים את זה |
טוב מה אני אגיד לך כנראה באמת שאתם צודקים ואני טועה...
אפשר לנעול את הלוג, אני מתחיל ss ביום שני... קובה, ניטריק, ע"פ הפוסטים שלמעלה עם איזה משקל אני צריך להתחיל בסקוואט ודדליפט, ואיך החימום צריך להראות? |
קח את משקלי עבודה שלך ותעשה ריסט פשוט
|
סבבה תודה
|
תתחיל מסקוואט 110 3x5
|
אושר איך אני עושה את החימום?!
וגם לדדליפט נגיד 130 5 חזרות...? |
איך שאתה רוצה, תגיע לעבודה ככה שתוכל לבצע אותה הכי טוב.
דדליפט עושים סט אחד, אז 130 יהיה בסדר |
ציטוט:
אתה טיפש . סט 5 - 110 ק"ג 4 חזרות. הרגשתי שאין לי את החזרה האחרונה, אז אפילו לא ניסתי, לא נחתי מספיק בין הסטים וזאת הייתה התוצאה. הוא לא מצליח סט אחד אז אתה רוצה שהוא יעשה שלוש סטים ועוד יתקדם משם? אתה טיפש. מאוד. |
נחמד לראות שאתה עוקב לאטח
|
קיצר תעבוד לss וזהו
מדקאו עם 110 ועוד לכישלון זה כישלון |
תודה על העצות יואש,ניטריק,קובה.
אני אתחיל יום שני ss |
ציטוט:
|
חחחחחחחחח מה אתה גנוב אני צוחק איתך...
תודה גבר תמשיך להפציץ |
ציטוט:
|
בגלל זה אמרתי לך תעשה ריסט תוריד 10 אחוז מהמשקל עבודה שלך ותתחיל להתקדם משם בקפיצות של 2.5 לסקואט 5 דדליפט ו2.5 לחיצות
ואם נשאר לך כוח אז תחסוך כסף כדי להכנס לפפיון העליון.. אני כבר עשיתי את זה ואני לאטח אחושילינג |
סבבה קובה סגור העניין אני אתחיל מ 100
קובה שמעתי אתה מוכר שמשוניות זה נכון? |
תרד ל90-100 ותמשיך משם
תצלם כל אימון תסקבט זה הכל |
אין בעיה יואש אני יגיד אותך ליאיר והוא יתן לך באןןןן ippp xddd xpp!!!! No_xd _nos!!!!
|
אפרופו יאיר, שאתה רואה אותו תגיד לי למה הוא מחפש אותי http://www.gmx.co.il/files/smileys/smileys/861.gif
מת להעיף אותי מפה כי אני מתנהג לא יפה http://www.gmx.co.il/files/smileys/smileys/453.gif |
בבקשה לנעול/למחוק את הלוג.
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 15:25. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ