![]() |
אחשלנוו אאתה כל אחד שעושה ss ומדבר לעניין הוא חבר מבחינתי!
|
אהההההההההההההההה יחבר מה אתה מספר
|
סבבה!
|
וואלה אחי
|
אתה בקרוב תנהל את פורום אימונים
|
רגע אתה זה עונש?
|
תכיר אותו עונש נראה לי תהייו שותפים לסבון (;
חחחחחחחחחחחחחחחחחחח |
רגע ועונש אושר וכל אלה זה אותו אחד?
|
אותו חרא :)
|
סקוואט 117.5-5,5,3
סט שני ושלישי הייתה איזה חזרה שלא שברתי לא ידוע אם לעשות ריסט או לא למה כבר 3 אימונים אני על המשקל הזה אבל אני גומר סטים של 5 מה לעשות אתם אומרים? בנץ'-57.5 5,4,3 אימון הבא אותו משקל אני לא מתקדם בלחיצות למרות שאני עושה טכניקה טובה(בבנץ' לפי דייב טייט ובפרס אתם אמרתם שטוב) המאמן שלי אמר לי שזה בגלל יד אחורית אז אני מוסיף פשיטה בפוליעליון לשים את זה בa או b? דדליפט105- 2:o אני לא מבין מה יש לי אני כבר הרמתי פעם את המשקל הזה אני בריסט בכלל מה אני נתקע עליו אכלתי טוב אתמול אימון הבא אותו משקל גם קיצור חרא אימוון |
צלם צלם צלם
|
אימון הבא
|
טוב אחשליי
|
כמה עלית במשקל מתחילת התוכנית?
|
התחלתי 50 קילו עכשיו אני 67-68 אבל אני מלא בנוזלים
|
חרא של אימון
הרגשתי שאכלתי טוב אתמול אז אמרתי לעצמי שלא צריך לעשות ריסט וניסיתי עוד פעם 117.5 סט ראשון עשיתי 5 שבערך ב2 לא שברתי סט שני הורדתי משקל בשביל לשבור הורדתי ל100 עשיתי 3 ובשלושתם לא שברתי אולי רק בראשונה סט שלישי עשיתי 100 וירדתי לעומק בסדר ב5 חזרות יש לי סרט של הסט השני בלי שבירת מקביל אם אתם רוצים? פרס-42.5x2 40x2x5 יש סרט של הסט השני על 40 קילו נראה לי טכניקה סבבה פאוור קלין-62.5x2x3 60x2 55x1 לא עשיתי כבר סט אחרון אכלתי טוב אתמול 4500 קלוריות בכל התרגילים אני תקוע ואני אוכל וישן טוב אז מה הבעיה? |
ציטוט:
ככה לא מתקדמים, לך לפי התוכנית, אם אתה צריך ריסט תעשה אותו, ולפי מה שתיארתה אתה צריך אותו. בהצלחה |
לעשות ריסט בכל התרגילים אתה אומר?
|
מנסיון עם אתה מכניס כמו שצריך אוכל והטכניקה שלך טובה אין סיבה שתתקע
לי הייתה בעיה לפני 3 חודש שהתחלתי ss וסיימתי אותה כמו פרש כי כבר הבנתי שחירבנתי תטכניקה שלי ולא הצלחתי לעלות משקלי עבודה וכל מה שהעלתי זה רק משקל גוף בגלל זה אני אוכל חרא כל פעם שאני בא לחדר כושר אני עובד רק על טכניקה וכבר מרוב שעשיתי את זה הרבה פעמיים אני נכנס לסרטים שאני לא עושה אותה טוב. תעלה סירטונים של הסקוואט תכניס עוד אוכל ואתה תמשיך להתקדם. |
תאכל טוב ותן בראש, עוקב3
|
שייקטטס גם אני בתחילת התוכנית הייתי כמוך ואכלתי כמו חמור וסתם עליתי 15 קילו מ50 ל65 ואז התחלתי כבר לשים לב ועכשיו אני על 4000 קלוריות בערך ליום ומתקדם הרבה יותר טוב
סקוואט-105x3x5 עשיתי ריסט אז כבר ניצלתי אותו וירדתי הרבה יותר עמוק מהרגיל ועשיתי atg בנץ'-57.5-5,4,3 לא מתקדם בלחיצות בתוכנית לא בבנץ' ולא בפרס בפרס יש סירטונים ואמרתם שהטכניקה טובה ואני תקוע על 40 קילו ובבנץ' אני לוחץ לפי דייב טייט שאימון הבא אני יעלה סרט היום לא יכולתי דדליפט-105x5 כנראה סתם לא אכלתי טוב באימון הקודם שלא הצלחתי להרים את זה איזה קטע בדדליפט כל המכון הסתכל עליי אימון סבבה תכלס |
סקוואט 107.5x2x5 עליתי עקום כזה לצד בשני הסטים ובסט השלישי בכלל עליתי עקום שלא יכולתי לסיים אז סט שלישי עשיתי 4 חזרות
בסוף פיניתי את הפלטות ראיתי שמתי 10 פאונד יותר בצד אחד מהשני:o אימון הבא אותו משקל אני עושה אבל פרס 42.5x3 40x5 41x5 היה קשה יש סרט של ה40 קילו אני תכף יעלה לאימוני כוח פאוור קלין עשיתי סט אחד והחלטתי שאני מפסיק לעשות פאוור קלין יש לי בעיות בטכניקה אני לא מצליח להעלות בו משקלים כבר מלא זמן וכל זה החלטתי לעבור למתח בסוף במקום זה כי מתח אני שונא מתח wx3x5B |
לא אכלתי טוב אתמול קיצור הלך אימון חרא
סקוואט-110-5,3 הסט הראשון עלה בקלות בסט השני חזרה שלישית לקח לי לעשות אותה בערך איזה 5 שניות כי נתקעתי ואחרי זה גם התחיל לכאוב לי הגב תחתון סט שלישי כבר לא עשיתי בנץ'-57x3x5 דדליפט 110x2 כאב לי הגב תחתון ממה שקרה לי בסקוואט ולא הצלחתי לסיים אין סרט לכלום |
אוכל אוכל אוכל אוכל אוכל
שינה אימון |
נחש לא נראה לי יש אימונים בזמן הקרוב
מה שקרה לי אתמול באימון שכאב לי הגב היום זה יותר גרוע יכול להיות שיש לי ףפציעה אני צריך ללכת לבדוק את זה אני גם רוצה לחטב ולהתחיל ss מחדש שאני יוכל לעלות למשקל יותר גבוה ממה שאני עכשיו ולנצל את ss יותר טוב בפעם הבאה כי אני כבר על אחוז שומן גבוה מה אתם אומרים? |
ארד תעשה שיהיו אימונים
|
תבדוק מה קרה בגב
בדרך כלל מצלמים כמה שאפשר, ככה היינו יכולים לראות איפה התפקשש ולייעץ בעתיד בכל מקרה אל תפחד ישר, אם אתה מצליח ללכת, לשבת, לקום ולהתקלח(רציני) אין לך פציעה רצינית, הרבה פעמים קורה שה הזוקפים גדלים בss כל כך מהר שאין בfascia מקום להתרגל לנפח החדש, זה קצת לוחץ, אבל אחרי מסאז' חזק אמור להיות בסדר אם זה היה כאב חד באימון עצמו תבדוק את זה |
אני מצלם כל פעם כשאני יכול שאין לי את המאמן ששונא אותי
אני מצליח לעשות כל מה שאמרתה אני יחכה למחר או עוד כמה ימים ואם זה עדיין לא יעבור אני ילך לבדוק בכל מקרה אבל אני מתחיל לחטב ועושה ss מההתחלה ויותר טוב מה אתה אומר? |
תעבור לפיצולים/תכנית אחרת מן הסתם אם אתה בחיטוב
תתחיל ss מחדש עוד 4 חודשים לא סוף העולם |
עבר לי כל הכאבים זה סתם היה שריר תפוס חחח איזה לחוץ אני
אני עושה 5x5 של ביל סטאר בחיטוב רק שבמקום מילטרי אני עושה אוברהד |
כן זה בסדר, השרירים האלה גדלים בתכניות כוח בצורה מטורפת, זה כאבים מוכרים
|
למה חיטוב?
אתה נראה ממש רזה בסירטונים עזוב שטויות תמשיך בתוכנית |
אני עושה חיטוב כי הרסתי את הss עליתי 20 קילו בלי להתקדם במשקלים בכלל
אני מחטב קצת ואז יתחיל ss מההתחלה הפעם טוב ועם אוכל לא כמו מה שעשיתי בלוג הזה שנתקעתי על80 קילו 5 אימונים |
טוב חיטוב מתבטל גם אני לא צריך וגם אין לי עצבים לזה
קיצור אימון מהיום בבוקר הקאתי כי בלעתי בטעות משחת שיניים:o אבל בכל זאת הלכתי לאימון כי אני לא חולה או משהו והלך דווקא יותר בסדר ממה שציפיתי קיצור לאימון סקוואט 110x3x5 יש סרט עם כניסה ברבאק תכף אני מעלה בנץ-60 הייתי יכול 4 אבל ב1 הספוטר עזר אז סט ראשון 3 סט שני 55 עשיתי גם 4 לא יודע למה וסט שלישי עשיתי 5 יש סרט לסט שני תכף יעלה דדליפט 110 לא עלה אכלתי דווקא טוב אתמול |
סקוואט 110 סט ראשון:
http://www.youtube.com/watch?v=rsoxGrdTR20 בנץ' 55 סט שלישי: http://www.youtube.com/watch?v=oiycM0geTEA |
אימון שהתחיל טוב ונגמר חרא
סקוואט 112.5 סט ראשון 5 עלה בקלות אחרי זה המנהל ראה אותה אמר לי שאני לא עושה סקוואטים מעל 75 קילו בלי אישור עכשיו אני לא פריאר זין 75 קילו אבל במקום לנוח בין הסטים הייתי צריך ללכת רבע שעה להביא אישור מההורים שלי והיה לי איזה 25 דקות מנוחה בין הסט הראשון לשני אמרתי נתחמם מחדש אבל הפעם היה לי הרבה יותר קשה וגם כאב לי קצת הגב הגעתי ל112.5 והיה לי כבד סגרתי אחד ולא הצלחתי יותר ואחרי זה כבר הפסקתי עם הסקוואט פרס-42.45-4,2 40-3 סט שלישי הורדתי משקל מתח-6,6,5 תגידו מה אתם אומרים במתח לעבוד בגרביטון ולעשות 12 חזרות ולהוריד ממני ככה 10 קילו וכל אימון להעלות 2.5? יענו אם הכול יילך טוב תוך 4 אימונים אני יגיע ל12x3 מתח במשקל גוף מה אתם אומרים? לעבור לגרביטון ולהתקדם במשקל מאימון לאימון או להישאר בחופשי ולעשות כמה שיותר מתח? |
יאלה תתחיל לתת בראש
מזה השטויות האלה 75 קילו באמא שלי אני לא מבין תחדרי כושר האלה |
סתם בן :):):):) רוצה לכסות תתחת שלו והורס לי את האימונים
|
מנהל מטומטם, לפי הסרטון הקודם הטכניקה שלך סבבה לגמרי ואין שום סיבה לזה שהוא דרש שפתאום תוריד כל כך הרבה משקל.
|
חחחחחחחחחח המנהל הזה שונא אותי
תראה מה הוא עשה בשביל שאני לא יעשה סקוואטים http://a3.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot..._4154056_n.jpg |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 17:05. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ