![]() |
65 אני חושב
|
ציטוט:
הוא ניסה 80 כמעט מתת בחזרה הראשונה ואז עשה בנץץ פרס אם גב עקום (קשת) בכל חזרה בעליה משהו מוזר תסביר לי מה לעזעזאל הקפיצות האלה חחחחחחחחח |
ציטוט:
|
|
חח אבל הוא עושה חופשי
|
B-
155 סקבט 1x3 1x2 1x4 בנץ' פרס 97.5 1x3 1x4 1x4 דדליפט 150 1x3 אני לא מתאושש כנראה, הגב שלי היה עיף מאוד, היה אימון גרוע אני לא האמנתי שככה נהרס העסק רק בגלל שהגב היה עיף. חישבתי עכשיו בקטנה תקלוריות שאני מכניס בערך ביום יום ובמזל אני באמזן של אולי 200~300 קלוריות, צריך לדחוף 2 ליטר חלב ביום. |
תכניס אימון קל באמצע יא פתית
|
הליצנ האשכנזי!
|
זה הכל כשלים?
|
זה לא כשלים, אם יש כשל אני רושם.
|
אימון a-
סקבט 156 3x4 כשל בסט אחרון. פרס- 78 1X2 75 2X3 מטח- 3x5 הסקוואט היה בסדר, אבל הפרס היה פשוט נוראי, אימון קודם היה 78 על המוט ועשיתי 3X4, כנראה שה בגלל הרטלין המחורבן. נקווה לטוב, אם לא אני אתחיל ריסטים. |
סקבט סט 2
|
1. די לצלם בזווית הכי רעה שיש, ואם כבר, תשתמש בmovie maker לסובב את הסרטון
2. חלאס עם הרביעיות LOL |
רביעיות או לא להיות
תלונות בנוגע לצילום לצלם ולווינדוס 7 שאין בה Movie Maker. |
מה תלונות עליי יא שרמ*וטה
הרי אתה יודע בזווית ישרה יראו לך רק את התחת וויש לך מובי מייקר רק אתה לא יודע לחפש מקסימום תוריד גאון אחד |
איך אתה מסוגל לעשות hb אתמול ניסיתי hb עם 60 קילו הלכו לי הטרפזים
|
ציטוט:
|
תלונות בנוגע לצילום לצלם ולווינדוס
ומי הצלם ?????? יא ז*ן |
|
שמה אומרים "לא סקבט לא דדליפט"
|
מתוך ההמלצות של האתר הזה לאימון נכון:
# יש לנשום בחופשיות במהלך התרגילים ולא לעצור את הנשימה. # אל תעמיסו על עצמכם יותר מדי בתרגילי הכוח גם מפני שכך תחמיצו את מהות התרגילים וגם כי ייתכן שתגרמו לשרירים שלכם נזק. תזרקו את המכון הזה לזבל |
חחחחחחחח כע יחפרו שם וגם 90 אחוז אין כלוב
אין מכון כושר ברמת גן נורמלי |
B-
עשיתי אימון ליצני, אני כנראה מסיים ss (או לוקח שבוע מנוחה ורואה מה הולך). סקוואט HB- 156 3x4 כשל חזרה 5 סט אחרון (כמו אימון קודם) 165x1 pr 171.5x1 pr עשיתי rm1 כי כנראה אני מסיים ss. בנץ' פרס- 100 3x4 דדליפט 155 1x3, אני לא אוחז משולב וזה הורג אותי, המוט העקום מתגלגל לי ביד. כמה אופציות להמשך: או שאני עוזב את ss ועושה ws/טקסס/ביל או שאני לוקח שבוע מנוחה, מארגן פלטת עץ במכון בכלוב כדי שתהייה חלוקת משקל והעקבים לא ישקעו. או שאני עובר לגו קקי/אוניברסיטה וממשיך שמה ss עם ריסטים עד שאני אתקע. עוד משהו, אני מת לעזוב- כבר באים אלי בטענות אפילו שאני נכשל, היום באו אלי בטענות שאני צועק קיצר אני אשם בכל מה שקורה. יאללללללללללללללללהה בייייייי |
רקדן גרוע אומר שהרצפה עקומה..
איקסדי xdddddddddddddddddddddddddddddddd |
|
ליצן ליבלות שלי כבר יש יבלות מה עם המגנזיום הלכת לחצוב אותו בעצמך???
|
שלחתי לך הודעה במסן שהוא הגיע שהיית על לא מחובר, כנראה לא קיבלת ל1ל.
הא כבר מחכה לך פפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפ |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 19:33. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ