![]() |
ברוך ה' אחי מצויין !
|
יופי... מחזיקים לך אצבעות אחי
|
ואוו מאור יבש בטירוף!!!!!!!!!! זה חיטוב!!!! כבוד ענק!
|
כבוד גדול..יבש בצורה יוצאת דופן (כמו סלע),ב"ה טופ 6.
|
ציטוט:
|
|
|
|
|
מאור לא נכנס לגמר,שזו השישיה הראשונה...
|
כן...זה הרשימה של הפינליסתים....
Kategória do 85 kg 96 VERDIYEV VUGAR ... Azerbaijan 99 SCHNEIDER JENS ... Germany 100 HASAN MOHAMED ... Bahrain 102 HAWEZ SARDAR ... Iraq 103 AL BALUSHI HAJI ... Oman 115 FAHIM EBRAHIM ... Egypt Kategória do 90 kg 125 CERMENO ACOSTA JOSE ... Venezuela 126 MIRHOSSEINI ROUHOLLAH ... Iran 128 ALASAR MOUSTAFA ... Egypt 138 KESHANI HAMIDREZA ... Azerbaijan 141 PESTANA RAMOS SERGIO JOSE ... Switzerland 144 ALHADDAD SAMI ... Bahrain Kategória do 100 kg 147 ALI VERDI AHMAD ... Azerbaijan 149 DRAB MARTIN ... Czech Republic 156 TOURI MOHAMMED ... Morocco 162 IBRAHIM MOHAMED ... Egypt 163 MABROUK ELSHAHAT ... Egypt 164 SLOBODYANYUK OLEKSANDR ... Ukraine Kategória nad 100 kg 167 BAZAROV SERGEY ... Russia 169 SHABUNIA ALIAKSEI ... Belarus 176 HAJEK DALIBOR ... Czech Republic 184 ISTOMIN LEONID ... Azerbaijan 185 HAMOUDA AHMED ... Egypt 186 SAIED FERAS ... Italy |
מאור נראה מעולה אבל ספציפית הבחור לידו בתמונות הראשונות עולה עליו משמעותית, ככה או ככה כבוד והופעה מעולה.
|
הופעה מעולה.. אבל באמת הבחור בתמונה הראשונה טוב יותר ממנו
|
חבל אבל לא אסון.
צריך לזכור שיש גם פוליטיקה במשחק הזה, למרבה הצער. מאור נראה מעולה, הוכיח שהוא יכול להגיע בשייפ גם ברמות האלה. הוא בתחילת הקריירה ויעשה עוד הרבה תחרויות טובות. אגב מישהו יכול להסביר את הדבר הבא: http://forums.fitness.ee/uploads/mon...1289075038.jpg |
ציטוט:
שנה שעברה הוא התחרה ב110 והיה לו בטן הרבה הרבה יותר גדולה |
בן 53,עדין מתחרה בהצלחה עם כול הילדים.
|
נראה כאילו יש לו עוד ילד בבטן, אבל כל הכבוד בגיל כזה רמה כזאת זה יוצא מן הכלל
בקיצור כל הכבוד למאור דפק אחלה הופעה ואני בטוח שהרבה אנשים חשובים שמו עליו עין בתחרות, הוא רק ישתפר וישתפר.. ידיים וחזה קצת יותר גדולים יביאו אותו לניצחון לדעתי.. רגליים הביא חתוכות אסתתיות כמו שלא היה כמעט לאף אחד בתחרות, ד"א יש סרטונים רוטינות של הזוכים בקטגוריות ובכלל של המתחרים? נ.ב - למה מאחורי הקלעים ללא השמן וכו' המתחרים נראים יותר מוכנים\ייבשים ? |
השנה התחיחלולאסור את דרים טן בתחרויות מכמה סיבות-נזק סביבתי,בצע שונה לכל מתחרה וזה מקשה על השוטפים,לא חשוב. הצילומים בלי שמן מקרוב- יותר דיטיילז,עם צבע על הבמה-רואים פחות טוב כל הפאר וההדר.
|
ציטוט:
מגיע לו כבוד אדיר. אנשים בני 28 מסתובבים היום עם גוף ריקבון ואומרים "כשהייתי בצבא סלאש - לפני שהתחתנתי - סלאש - לפני שנולד לי ילד - היה לי גוף". בכל אופן בתמונה הזאת הוא יצא קצת מוזר, לא מוריד במיליגרם מהגדולה שלו. |
בלי שום קשר לפיינלס הגיעו 11 מיצרים... מרחק יריקה מפה- מעצמה ... ולנו יש את חיל האוויר שהביס אותם ליפני 30 שנה...
|
|
ציטוט:
זהוא שהיה צעיר יותר |
לפי הפרוטוקולים מאור סיים מקום 9.
|
ציטוט:
|
אני אומר שבמדינה צפון אפריקנית עם משאבים פחותים משלנו,אתלטים שלהם מגעים לתוצאות הרבה יותר משכנעות מאתלטים שלנו(קרי ממני וממכם) וגם בעזה מתכוננים,ובירדן ובלבנון ולא מזיינים במח בפורומים שאין תקציבים. מידהו פה יכול להבטיח תוצאה כלשהי עם אני משיג לו מימון 20000 ? או שגם זה לא מספיק?
|
ולאייל עמזלג- אני מחשיב חיל האוויר יותר ומוכן להתערב שבין הטייסים הרבה יותר בוגרי בתי ספר לשחמט,מאשר מנויי חד''כ
|
ציטוט:
גם 100000 שקל לא בטוח יספיק. |
ציטוט:
תוצאה באיזה תחרות ? ו 20 אלף לאיזה טווח של זמן ? |
ציטוט:
אני לוקח עכשיו ואני אספק תוצאות! |
עשרים אלף בשנה,זה 1600 בחודש,דהיינו 3 אימונים אישיים בשבוע בערך. אם זה הסכום ו/או מאמץ שמונע ממכם להתכונן כמו שצריך למשהו שאתם כ''כ אוהבים,מתלהבים ונשפריצים רוק ע''ג הפורום... עוד 3 שעות שבועיות של השקעה...אתם ממש מתים על בודיבילדינג...
|
ציטוט:
הרבה רצים באולימפיאדה סיפרו שכל יום כדי להגיע לבית ספר הם היו צרכים לרוץ 10 קילומטר, לפחות כדי להגיע בזמן לשיעור. הם היו קמים מוקדם בלי הרבה אוכל עם בכלל והיו עושים את זה בלי לבכות זה משהו שלא יקרה פה אף פעם. אז אנחנו רחוקים מהם שנות אור בכל מה שקשור לאתלטיקה, יש לנו יתרונות אחרים אבל בספורט מה לעשות אנחנו פחות טובים. ולגבי שחמט רוב שחקני השחמט הטובים בהיסטורייה היו יהודים זה ספורט שאסור לזלזל בו גם ספורט שיש לנו סיכויים לזכייה במקומות ראשונים. לידע כללי היהודים מהווים 0.3% מהעולם אבל 25% מזוכי פרס נובל הם יהודים גם להם אין מינון גבוה מהמדינה הם עובדים קשה ועובדים על מחקרים אולי 20 שנה ויותר והם לא בוכים שאין מימון הם מצליחים בכל זאת |
ירין,שאני אבין,אתה בה להסביר לי משהו?
|
ציטוט:
|
כמה מפתחי גוף מירדן ולבנון הגיעו לאולימפיה..אני נזכר עכשיו רק ב 5
ובטח יש יותר, ורמת החיים שלהם נמוכה בהרבה משלנו. אז אך זה שאין מפתח גוף ישראלי באולימפיה?בטח המאמן אשם:jockey::d אנחנו פשוט לא כשרוניים. לדוגמה מאור זרזד כמה שהוא נראה טוב ,רחוק מאוד מהצמרת העולמית. |
ציטוט:
וחידדתי את דברייך קצת עם ההודעה נתפסה כמקניטה או משהו בסגנון קבל את התנצלותי |
ציטוט:
מאור מבחינת גילו ביחס לאבולוציה של מפתח גוף ברמות האלה, הוא ממש בהתחלה, נחשב כמעט בתול בעולם שבו מפתחי גוף מגיעים לבשלות אחרי גיל 35. צריך לזכור שקולמן רק התחיל לזכות באולימפיות כשהיה בן 35. אין ויכוח שלמשל קטלר היה בשייפ חייו בשנה שעברה, כשהוא בן 36. מאור צעיר. קח 3, 4, או אפילו 5 שנים קדימה, אם מאור ימשיך להתקדם הוא יכול לעשות דברים יפים. |
ציטוט:
|
ציטוט:
:):):):) אם זה היה כזה קל כמו שאתה מציג את זה הייתי מנגב ת'תחת עם שטרות של 100 כשאני מחרבן באסלת זהב |
אני לא מבין מה רע בעסלה מצופה זהב, מה אתה גרוזיני? דבר שני שקשור לפואנטה- אצה זה כל אחד? תלמד את המקצוע,תייסם אותו על עצמך ואז לא תצתרך לרוץ ברחוב ולחפש לקוחות. ,אני אישית לא ראיתי את גיל גרנות רץ ומחפש.. גם סטס לא כזה ''רץ''
|
ציטוט:
אם הם היו יודעים שסטרואידים מעורבים או מבינים את זה אז הכל היה אחרת. |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 16:44. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ