![]() |
אתה לא מפתח גוף את שאתה לא חי ונושם את זה (מתחרה, מזריק משקיע את כל החיים שלך בזה)
עד אז עוד Gym Rat, וזה לא משנה כמה אתה גדול ואיך אתה נראה , באופן יחסי לבילדרים אמיתיים. |
ציטוט:
הזרקות זה חלק גדול מאוד מהספורט הזה אבל לא כל מי שלא מזריק לא באדיבילדר |
ציטוט:
|
חלאס כבר לזיין במוח יא מושפעים
bodybuilding = פיתוח גוף פשוט כמשמעו לא משנה אם אתה משתמש בחומרים או לא אז תפסיקו כבר לזיין את השכל. תלמדו כבר לעשות את ההבדל בין באדיבילדר חובבן לבין באדיבילדר תחרותי. יש אנשים שלא מתחרים שנראים הרבה יותר טוב(וחלקם גם משתמשים בחומרים) מאנשים אחרים שעולים על הבמה, אז מה? הם לא באדיבילדרים? |
ציטוט:
אתה אומר שמייקל לואיס הוא מפתח גוף ואני מדבר שטויות? |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
שלא יבלבלו תביצים "טבעי טבעי" |
שמע זה לא אישי נגדך, אבל להגיד שמייקל לואיס הוא מפתח גוף זה פשע נגד הפיתוח גוף.
http://up134.siz.co.il/up1/kiotwnnwodoh.jpg זה גוף של דוגמן, ממש לא של מפתח גוף. וזה לא בא משנאה, סבבה הוא אחלה דוגמן, מפרגן לו והכל, אבל מפתח גוף הוא ממש לא. |
ציטוט:
יחסית לשאר האוכלוסיה הוא מפתח גוף,ואם אתה קורא לזה ממוצע אז איך זה שכיתות מפוצצות בשחיפים\שמנים? |
ציטוט:
|
ציטוט:
אם לא היינו מכירים אותו, והוא היה מפרסם תמונה שלו בפורום, לא היינו אומרים לו: "מטורף!!!" אני הייתי אומר: יש בסיס טוב, להרביץ במסה ולתת דגש לחזה. מה אתה מבלבל ת'שכל? |
ציטוט:
זה מישהו שנולד עם גנטיקה טובה. יש כמוהו כמו זבל ברחבי העולם. לילה טוב. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
קראתי דיון בbb,לורנזו טוען שהוא 100% טבעי,ושכולם שונאים חחחחח(נשמע טלנובלה)
אגב הוא צרפתי :ם חשבתי איטלקי |
ציטוט:
|
מה כל אחד משחק לי אותה פשוט הבאתם תמונות גרועות שלו
הנה תמונות יותר טובות http://f.nau.co.il/upload/Xternal/Is...c/17768192.jpg תראו נגיד ת'יד שלו לעומת סקעת שגם מתאמן אני חושב http://www.barosh.co.il/panel/mini/m...alim_r_002.JPG אז חלאס לזיין תשכל הוא לא מפלצת מאסה אבל הוא נראה טוב אתם מסתכלים על כל דבר מצורה של באדיבילדינג משווים לי אותו לקאטלר זה לא מה שהוא צריך הוא צריך את הגוף שיש לו לתעשייה וזהו |
רובנו היינו מתים להרוויח 10% מההכנסה שלו:)
|
ציטוט:
אחרי שראיתי את התמונות האלה וירדתי עוד טיפה למעטה לחתימה שלך, ראיתי את שוורץ' ונירגעתי. |
ציטוט:
|
אין הולרנצו הזה מלך אין ילדים כאלה פה בארץ פשוט אין הוא חתיכת שפיץ אני תופס ממנו אחושרמוטה
|
ציטוט:
אני מתערב שהתמונת רקע שלך בפלאפון היא של מייקל לואיס את ממש מאוהב בו :):):):) הוא לא באמת עוסק בפיתוח גוף...הוא דוגמן זה הכל.... ולא חייבים להגזים עם הקביעות, יש מפתחי גוף חובבנים ויש מקצועיים אבל לא צריך לזלזל בהשקעה של שני הסוגים... |
ציטוט:
|
ציטוט:
אני מתערב של-80% מהפורום אין ידיים כמו שלו, והוא בקושי מתאמן (אם בכלל). ואני בכלל לא מדבר על זה שבמציאות הוא פשוט מגודל. אז אתם יודעים לשפוט לפי תמונות מסכנות, אבל אני בטוח כשאחד אחד יעמדו כאן ליד מייקל אתם תיראו כמו האח הקטן שלו. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
שוב דיוני מייקל לואיס?
מייקל לואיס לא מיתיימר להיות באדיבילדר בצורה כלשהי, הוא דוגמן. |
ציטוט:
|
ציטוט:
ציטוט:
|
חזרנו לנושא מייקל לואיס?
אתם אנשים מסכנים במקום לשבת בפורום ולדבר על כמה הוא נראה גרוע תעשו משהו עם החיים שלכם. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ואללה כולם פה יורדים על מייקל וזה אבל בתכלס הוא דוגמן והוא לא צריך יותר מזה והרבה אנשים היו רוצים להתחלף איתו
|
ציטוט:
וגם לעשות החלפה עם חשבון הבנק.. עצם זה שאתם מדברים עליו כל כך הרבה רק מראה שאתם מקנאים בו באיזושהי מידה. אז תפסיקו לפתוח עין ולנסות להשמיץ..קנאים!!! ולא אני לא מכיר את מייקל לואיס יותר ממכם..מה גם שראיתי אותו במציאות והוא מעלים אתכם עם הנוכחות שלו. |
|
ציטוט:
|
מספיק כל דבר לערב את מייקל לואיס,צאו לו כבר מהתחת
ולורנזו הזה אחלה גוף יש לו,תותח,איך ידעתי שישר אנשים יגידו שהוא לא טבעי מה זה משנה טבעי או לא,תנו תגובה עליו וזהו לא צריך דיונים פה אם טבעי או לא |
ילד עם פוטנציאל כלכך גדול
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 22:38. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ