![]() |
ציטוט:
|
ציטוט:
לסינה יש הרבה אימונים קשים, הרבה תזונה קשה, הרבה סטרואידים, וכמובן הרבה גנטיקה. |
ציטוט:
|
אופס, זה מתן16 אמר שיש לסינה סיליקון באמות..:blush:
רציני אתה לא יודע מי זה ג'ון סינה? |
ציטוט:
מיזה..? |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
six pack, ג'ון סינה הוא אחד המתאבקים הבכירים ב-WWE: http://www.wwe.com/superstars/raw/jo...tensityphotos/ |
ציטוט:
|
ציטוט:
פופולרי כן, מתאבק גרוע גם כן. אתה ילד זו הבעיה....אתה לא הכרת את הדור של פעם. אני ראיתי היאבקות עוד מהתקופה שהיו שידורים בערוץ לבנון כל שבת בשמונה בערב חחח. היינו דופקים על הטלויזיה כדי לקבל קליטה טובה. קיצר, הדור של האולטימט ווריוור ...האלק הוגן...ברט הארט ואנדרטייקר במתכונת הישנה שלו זו הרמה הכי טובה של היאבקות ושל שואו לקהל. סינה יכול רק לצחצח להם את הנעליים... בכלל, ה WWE כבר ירד ברמה בצורה ניכרת בהשוואה לעבר.... בגלל זה כבר לא מענין לצפות בזה. נ.ב: עוד פעם תגיד לי לשבת בשקט.... |
אני אישית לא הייתי קורה לזה אפילו התאבקות..
זה חארטות..הצגה |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
היום ה-WWE משעמם ברמות מטורפות, הכל צפוי והעורכים גרועים, גם המתאבקים ברובם לא משהו, אבל אני לא מסכים עם זה שעושים מסינה כזה מתאבק גרוע, יש לו כמה מהלכים מפגרים אבל הוא מחוייב לעשות אותם, יש מתאבקים הרבה הרבה יותר גרועים, לסינה יש כריזמה אדירה שגם זה חשוב מאוד, ושוב, הוא לא מתאבק גרוע, שיתנו לו קצת תרגילים אחרים. נ.ב. שב בשקט ..ג'ון סינה גדול. |
ציטוט:
|
קיצר Wwe
זה לא קרוב אפילו להתאבקות ומכות אמיתיות... שתידעו מה זה האבקות אמיתית...תרגישו את זה על הבשר שלכם אתם תיראו כמה שWWE זה משו של ילדים קטנים וכמה שזה לא דומה לאמיתי ביכלל.. |
ציטוט:
|
אני גם חולה על Wwe
אני הייתי רואה פעם את הדור של אנדרטייקר הישן ברט הארט אוואן הארט ז''ל הוגן כמובן וכו'. אבל הייתי ילד קטן בן 5 ככה לפני 12 שנים. אחר כך היה Wcw שהיה גם אדיר עם הnwo ועכשיו הwwe ניהיה מופע בידורי משעשע אני אישית אוהב את זה! וכן כמו שאמרת החדשים של היום די גרועים כמו בטיסטה. אבל לדוגמא רנדי אורטון טוב מאוד וגם נייטרו אדיר וכמובן Mvp |
ציטוט:
אגב,הוא מתאבק גרוע ברמות טכיניקה כזאת עלובה..פשוט אפס:XDemoticon: איפה הימים של דה רוק וסטיב אוסטין איפה...:( אגב,מה זה הסמיילים הרוגים האלה??:shok1: :excl: |
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 11:44. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ