![]() |
ציטוט:
בונא אתה אחד המוזרקים אחי חחחחחחחחחחחחחח ניראה לי צריך לעשות לך ניקויי לכבד אם אקונומיקה כל שניה אתה מזכיר סייקלים ממש כמוני המשך כך ידידי:tongue: |
אהבתי תהודעה שלך
אבל מה לעשות שיש לי ראש קקה שלא יורד מיזה |
חחח גלעד יא גנוב..
אלירן יש לך ראש קקה אז תנגב אותו ותחזור למציאות חחחחחחחח |
ציטוט:
(בלי לזלזל חס וחלילה בטרקס) |
ציטוט:
הראש שלהם נעול על משהו והם יזיינו ת'שכל על זה אפילו עוד שבוע בכל מקירה יום ראשון חזור להיתאמן דבר איתי אחי |
ציטוט:
אחי נראה לי בלי להעליב שאתה סוג שנקרא "שגיא גרשגורן" שרואה תצמו בעיינים "מעט!!!!!!" שונות.. תחפש מעט באנטרנט על התופעה הזו תעשה בדיקות דם.. ותחזור לפה תגיד לי אם צדקתי. החידק הזה גורם לרעל ולעודף בטחון "מעט!!!!!!!" לעוות את המציאות. אני לא אומר שאת הלא נראה טוב לגיל שלך אתה נראה מעולה, אבל רבאק יש הבדל עצום בין נראה טוב לבין להיות בטוח שתהיה מר אולימפיה ולטוב לחול כדי להשתפר במצב שאתה נמצא בו אחי.. |
אתה ראית אותי אומר שאני מר אולימפיה
אולי תיבדוק עם לך יש תחיידק ותחזור תגיד לי |
ציטוט:
|
ראית את של שנינו ולא שמת לב לזמן האימונים שכל אחד מתאמן הוא מתאמן כפול שלוש ממני
|
אח ימבין את המוטיבציה שלך להיתקדם ולהצליח אבל אתה מגזים לאללה אתה בסה"כ בן 15.. לא שאני גדול כן? אני שנה מעליך, מבין תרצון שלך אבל חאלס להיות לא מציאותי, זה מה שאתה רוצה לעשות בחיים שלך ?? להיות באדיבילדר אתה בכלל מוכן להשקיע את החיים שלך ולהקריב תבריאות שלך בשביל זה כמו שאר החברה הרציניים פה (גלעד דוגמא טובה.. וגם ניגרי ענק דוגמא טובה) ??.. לא נראה לי וגם אם כן אתה עוד קטן ואתה לא מבין מה אתה בדיוק רוצה עם הגיל אתה תבין שסתם דיברת באוויר, אתה מוכן להרוס תבריאות שלך, לוותר על כל הבילויים שלך? לחיות כל היום מסביב לתזונה ולאימונים ? שאף איש לא יעריך את מה שאתה עושה וסתם יחשוב שאתה איזה "מנופח" מסריח ? זה מה שאתה רוצה.. לא נראה לי.. שוב אני חוזר אתה עוד צעיר אתה מתלהב מכל העסק אבל זה ירד ממך באישהוא שלב אני לא דואג
באדיבילדינג זה ספורט קשה כמו שארבל אמר משקיעים תנשמה ולא מקבלים הרבה, אני חושב שמשקיעים תנשמה ומקבלים חרא לפרצוץ זאת דעתי ידידי מההיתרשמו תהכללית שלי מהסביבה, אל תחשוב שבחול יהיה שונה |
טוב אח שלי אני באמת מעריך את ההודעה
אבל כן אני מוכן להקריב הכל בישביל זה , עם זה צריך את הבילויים וכל שאר הדברים ואני כן יקרע תתחת ויקח את זה כתחביב ועם זה יפתח ברצינות גם כמקצוע |
אלירן, קודם כול אתה יודע שאני תומך בך - הלוואי וכול החלומות שלך יתגשמו ותצליח בגדול !
אבל, מנסיון אישי, בגיל שלך, אני חלמתי יום-ולילה להזריק as לתחת, לא יחולתי לישון בלילה - כול מה שחשבתי עליו במשך כול היום היה ברזל,אוכל, והחלום - להזריק ולגדול ! החלום שלי התגשם חלקית בגיל 16.5 בערך... עשיתי סיקלון קטן של דיאנבול ... היתי עם חיוך על השפתיים חודש וחצי, היה לי מצב רוח שאי אפשר לתאר, היתי הבן אדם הכי מאושר בעולם !!!!!!! רציתי להמשיך עם הסייקלים, אבל בגלל בעיות תקציביות בבית - וחוסר עבודה, לא היתה לי אפשרות להמשיך עם זה, לכן עד היום נשארתי בריא - ותודה לאל' שככה יצא !! כיום אני בן 18, תשאל אותי מה אני חושב "היום" על הסייקל שעשיתי ? עשיתי טעות, זה היה מיותר, היתי דפוק, אני מצטער על זה, בזבזתי כסף, לא נשאר לי שום דבר מהסייקל הזה, אני לא מתכוון יותר להשתמש בחומרים עד גיל של אחרי הצבא (לפחות) ועד שאני מוצא הכנסה קבועה (בתנאי שאני עדיין יהיה חיי ובריא) בעזרת השם :) עכשיו בנוגע ל BB, נשארתי עדיין מורעל, ואני מת על הספורט הזה, לא יכול לחיות בלי ברזלים - אבל בכול מקרה, אני מסתכל על הדברים אחרת (וגם אתה תסתכל על הדברים אחרת) כשאתה תצתרך לפרנס את עצמך לבד, בגיל שלך הכול יחסית פשוט, אבל בגיל מבוגר יותר אתה מתחיל להבין יותר, ולהסתכל על אותם דברים בצורה שונה ! מסכנה: לדעתי, בסופו של דבר (אולי עוד שנה, אולי שנתיים) אתה תבין שכול מה שחלמת עליו ורצית כל כך - כבר לא מעניין אותך ! אבל מה ? אל תקשיב לאף אחד, ואם היום יש לך מטרה - תעשה הכול כדי להגשים אותה, ותעשה מה שאתה חושב שנכון לעשות היום ! מקסימום תשנה את דעתך, או תלמד מהטעות שלך, אבל יכול להיות שגם לא תשנה את דעתך, תמשיך להיות מורעל, ובסופו של דבר תצליח בגדול !!!!!!! בכול מקרה ב-ה-צ-ל-ח-ה גבר !!! |
תודה אח שלי יקררר
|
ציטוט:
|
^^ הוצאת לי את המילים מהפה חשבתי איך לנסח את זה ולא הצלחתי, אז כמו שאמזלג אמר, זה הדבר הטוב והיחיד שאפשר לקבל מלהיות באדיבילידר מין הרגשה טובה שהצלחת לעשות משהו והראת לכולם מה אתה שווה ומה אתה מסוגל, כמו גלעד לדוגמא שבifbb לא היה משהו לא היה מחוטב, לא אסתטי לא יבש לא כלום ובתוך שנה הצליח לעשות שינויים של שמיים וארץ ויש על מה לשמוח ולהיות גאה בעצמך
להשקיע תנשמה , להישתמש בחומרים ולסכן את הבריאות, לוותר על לימודים ודברים חשובים באמת ולא לקבל משהו ששוה את מה שעשית קורה הרבה פעמים בספורט הזה וגם ימשיך לקרות כי באדיבילדינג זה ספורט ממש מממש לא מפותח והתוצאות בהתאם |
איך שאני הולך להגיד לך אני אומר לך את זה בצורה הכי ראלית ואל תחשוב שאני מנסה "לשים לך רגל"
קודם כל אתה צעיר בן 15 וללכת לגור בארה"ב אתה חושב שזה הדבר היחדי שיש לך פיתוח גוף איפה תתקים? איפה תגור? איפה תעבוד? אתה חושב שדוד שלך יסחוב אותך עד שתתקים אל תטעה לשניה, אתה גר עם ההורים אז אתה רגיל שנותנים לך כביכול הכל ואתה נמצא על כפית של זהב זה בהחלט חשוב מאוד ולרצות לשאוף למשהו ואף אחד לא אמר שאתה לא מסוגל אבל אתה עוד צעיר תחכה תראה מה יהיה עוד שנה+ ואז תחליט כי לעבור לגור בארה"ב אתה חושב שהכל דבש שמה? תתפלא גם שמה אתה צריך להתקדים איכשהו ובמיוחד שעדיין לא סימת לימודים זה יפתח לך הרבה דלות בעתיד כי אם אתה חושב שבזמן הקרוב כביכול תתפרנס כמו שצריך מפיתוח גוף יש רק כמה בודדים שמתפרנסים מזה וכל השאר נותנים אימונים פרטים וגם שמה הכסף לא בשמים וכל העניין של סטוראידים תן לגוף שלך לגמור את גיל התבגרות סטרואידים בהחלט יעצרו אותך חכה עד גיל 21 עם החומרים אל תרוץ כל כך מהר כי אחורה אי אפשר לחזור תמיד חשוב בחיים לפתוח עשר עינים ולא לרוץ ישר קדימה ואחר כך תתנגש בקיר בכל מקרה שיהיה לך בהצלחה בהמשך! |
אני יודע אחי ותודה רבה שהסברת לי
לקחתי את כל ההודעות לתשומת לבי את החיים בארצות הברית אני יעשה בכל מיקרה אבל עד שיהיה הכל מסודר נילך לשם |
ציטוט:
|
מה פתחתם פה השוואה חח ומזתומרת מתאמן פי שלוש ממני?
קיצר ספר לנו מה החלטת ? |
בזמן אחי
החלטתי לשאני יעזוב בכל מיקרה אבל עד שאני לא יהיה מאורגן מספיק וידע מה הולך איתי שם בנתיים אני בארץ .. |
רק דבר קטן לפני שאתה טס לשם לדוד שלך ועובד אצלו... ומתחיל להזריק והופך למפלצת כמו שחלמת אתמול בלילה, שאתה הולך לצחוק על כוווולנו עוד 10 שנים........
אתה צריך גרין קארד חביבי...בלי גרין קארד חבל על הכסף של הכריסי טיסה שלך. (ואני עוד לא מדבר על העובדה שאפילו לא סיימת חטיבה, מותק. אתה עוד צעיר אתה לא מבין כמה עוד יש לך ללמוד, תרתי משמע) |
סליחה מבוגר טוב שלא אמרת שלא סיימתי יסודי
|
אלירן הוא צודק אתה באמת צריך גרין קארד..ובמה תעבוד שם אם לא תסיים בצפר?
|
ביגלל זה אמרתי אני יסע לשם שהכל יהיה מוסדר ומקום עבודה יש שלי
רק עם תוכל להסביר לי על הגרין קארד תודה |
בחצי שנה הראשונה אתה נחשב לתייר... אחרי זה אתה כבר הופך להיות אזרח לא חוקי.
בקיצור הגרין זה האזרחות שאתה צריך אחי. הדרך היחידה שלך להשיג זה או להתחתן עם אמריקאית, מה שלא נראה לי שיקרה בקרוב או לקנות (אני מניח שאין לך את הכסף בשביל זה, זה די יקר) |
ציטוט:
|
ציטוט:
יש עוד אופציה וזה לעבוד באיזה חברה גדולה ואז החברה דואגת לכל הבירוקרטיה... |
ציטוט:
לא סתם יש כ"כ הרבה אנשים בעולם שמתים להשיג גרין קארד בארה"ב הם ממש לא מחלקים את זה בקלות |
אי אפשר לקנות גרין קארד.
ואין דבר כזה גרין קארד זמני. אולי התכוונתם לוויזת הגירה... (שזה אומר שאתה מתכוון לגור שם בקביעות) יש שני סוגי ויזה בסייסיים וזה ההגירה והוויזה הזמנית הידועה... והם כבר לא טיפשים... הם מכירים את כל הטריקים... רוצה להתחתן עם אמריקאית? תתחתן... אבל תקבל גרין קארד רק אחרי 3 שנים של נישואים. תשתף בהגרלת הגרין קארד.. אולי יתמזל מזלך.. |
אחי אתה עוד ילד על מה אתה מדבר בכלל
הדעות שלך ישתנו מקצה לקצה אני מבטיח לך אתה עוד עם החלב על השפתיים חכה תגדל ותדבר.. |
אני חושב שאם יש למישהו זכות לחשוב על פיתוח גוף בצורה מקצועית כלומר לחיות מיזה ,זה אחד שזכה כבר כמה פעמים במר ישראל.מישהו עם קבלות , שרואים שיש לו פוטנציאל גדול גם בתחרויות בחול
רק אחרי שהשגת את המוניטין הזה בארץ תוכל לחשוב קדימה לארצות הברית זה כמו להיות ילד בן 15 שמשחק כדורגל ולהגיד החלטתי לעבור לאנגליה עוד שנתיים ולשחק במנצ'סטר יונייטד שאהיה גדול . מי אמר שיש לו את הכישרון? מי אמר שיסתכלו עליו בכלל? מה הקבלות שלו ? רק אחרי שיהיה שחקן מוביל בקבוצת צמרת בארץ עם מוניטין בנבחרת, אז אולי יסתכלו עליו קבוצות אירופאיות... תחשוב על זה |
אלירן בוא נגיד לך ת'אמת יש לך בעיה אחת,
אתה מתלהב בלי שום ידע.. אתה צריך לקחת הכול לאט, לצבור ידע בשקט ולתת בראש כשצריך. אנשים אומרים לך פה דברים שאתה אפילו לא יודע ואתה כבר חושב שאתה יודע הכול ומוכן להכול וזה פשוט לא עובד ככה. |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 22:46. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ