![]() |
ציטוט:
במקום כל הפקידים וכל הלא תורמים למיניהם [כבודם של הפקידים מונח במקומם, אבל שלא יחיו בסרט שהם משהו...] פשוט במקומם להכניס אזרחיןם מובטלים. ככה אתה מצמצם את האבטלה, יש לך פחות אנשים בצבא, ז"א במקום לאייש עמדה של 3 אנשים ב10 חיילים, באמת יהיו שם 3 אנשים. ככה אתה מצמצם את המירמור, אתה מכניס "כוח טרי" של נוער בני 18-19 לשוק החופשי - לעבודות, לימודים, אתה מפתח את דור העתיד של המדינה בזה שהם ילמדו באונב' כבר בגיל 18 כמו בחו"ל. כמובן להעלות את המשכורת של הלוחמים למשכורת שתשתלם להיות לוחם - כמו בארה"ב. עכשיו אתה בטח שואל מאיפה הכסף לכל זה? אז מ2 גורמים: א. אתה מצמצם את האבטלה, מן הסתם הכלכלה יותר פורחת. ב. אתה מצמם כוח אדם, כמו שאמרתי - עמדה שמספיקים בה 3 אנשים שיהיו בה 3 אנשים, ולא כמו 10 כמו שיש עכשיו. תפקידים כמו "בודקי מסכות אב"כ" או כל שקר כלשהו שאתה בא פעם בשבועיים לבסיס לשעה וחצי יבוטלו. |
ציטוט:
מה זה נראה לך פה? "אם המדינה הייתה מגייסת אנשים -שהיא באמת צריכה" - אנחנו לא סין או ארה"ב שאנחנו יכולים להרשות לעצמנו דבר כזה. המדינה פה צריכה כל אחד ואחד. למה שמישהו אחד יסכן את החיים שלו על בסיס יומיומי בשביל שהשני יוכל לגרבץ, לעבוד ולעשות כסף שאני אבין? כל אחד פה צריך לשרת כמו גבר וכמו כל אחד אחר. אחד שלא משרת, סתם כי לא בא לו ואין לו סיבה באמת מוצדקת לכך, שיזדיין מהמדינה. |
ציטוט:
|
ציטוט:
בנאדם שהוא מדוכא לא יכול לתפקד כמו שצריך. בנוגע לפקידות - לנשים מעטים אבל מאוד מעטים[!!!] התפקידים בהן הן יכולות לתרום. אני לא אומר שאין, אבל הם מעטים מאוד. בנוגע להפרטה - צריך להפוך את הצבא למשהו שהוא כדאי, תצאו שניה מהבועה שכולם בארץ הזאת הם ציונים ומצידם למות בשביל ירושלים וכו'. כן, יש המון אנשים בארץ שלא רוצים לשרת ואתה לא יכול להכריח אותם!!! אתה יכול להכריח אותם פיסית לשרת, אבל נפשית הם ישברו מהר מאוד ומה שיווצר זה מה שתיארתי למעלה. צריך להפוך את הצבא למשהו שאנשים ירצו להתגייס אליו מתוך בחירה ולא מתוך חובה. ברגע שמישהו הולך למשהו כי הוא רואה שכדאי לו, הוא גם ישקיע הרבה יותר. תאמין לי שחייל אחד טוב יכול לתפוס עמדה של 3 לא טובים. ציטוט:
תקרא מה שכתבתי במקום לכתוב ולהתבטא כמו ילד בן 7. |
ציטוט:
בלי לייצר איתך מריבה,אבל אל תתיימר להבין הלך רוח של לוחם,אתה מדבר במרמור של ג'ובניק (ואני מבין אותך ,אנחנו באותה סירה) ,אבל אתה יוצא מעט מתנשא בחשיבה שלך שהרעיון שלך הוא הפתרון להכל ,תאמין לי שחשבו על הכל ויש סיבות (לגיטימיות או לא זה כבר עניין של דעה ) שהצבא ממשיך במתכונת הזאת |
ציטוט:
אני מדבר על ניסיון של חברים שהם לוחמים. וזאת בדיוק הפואנטה - ציטוט:
|
ציטוט:
כשהוא צריך לממן לעצמו הכל ?? |
ציטוט:
|
ציטוט:
מה שאמרתי אלו דברים נכונים לחלוטין, תרצה או לא. |
הם ממש לא נכונים.. תקרא מה שכתבתי.
ומצטער אחי לא התכוונתי לצאת עליך חשבתי שsnacks כתב את זה סליחה אחי פשוט יש לכם אותה חתימה בגלל זה.. |
בוא תסביר לי למה ש-x יסכן את החיים שלו בעוד אדון y הנכבד ישב יגרבץ ולא יעשה כלום סתם כי לא בא לשרת?
|
ציטוט:
או שאולי יש דברים אחרים שאפשר לעשות שיהיה לו מספיק זמן לעבודה עם משכורת נורמלית ? אז נגיד ואני טועה... להסתדר לבד בארץ זה לא קל. אבל נראה לי שאפשר לסגור את הדיון כי הבחור בהולנד ועד שהוא יהיה ליד מחשב יקח זמן וגם לא נראה לי שהדיון הזה ייגמר אי פעם :\ |
ציטוט:
ציטוט:
|
אני גם מסכים עם זה שהקרביים צריכים להיות מתוגמלים. אני מקווה שכל העניין של המשכורות 3700 לקרבי זה לא עניין של חלום רחוק...:(
ועדיין אני לא רואה כל קשר בין מה שאנחנו מסכימים עליו לבין מה שהגבתי לשטויות שסנדה כתבה.. |
צריך לעשות פשוט הרבה הטבות לקרביים ושכול מקום שהם ילכו יהיה להם הנחה משמעותית...... אם כול חיל קרבי יקבל 3700 בחודש , הכסף יבוא על חשבון דברים אחרים , זה לא שמדינה שלנו שופעת בכסף, וזזה בכלל ישנה תדור הבא שגם ככה מפונק שלא יהיה מוכן להזיז תתחת שלו אם לא יהיה לא את כול התנאים...
וגם יהיו גובניקים ממורמרים שיגידו שזה לא שוויוני וגם הם צריכים לקבל 3700 שקל ומקפחים אותם לעומת הקרביים, ואז בכל הגובניקים יהיו ממורמרים יותר |
בגלל זה אני אומר שצריך לבטל את החוק גיוס חובה...
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
זה רעיון גרוע ביותר.
בגלל שכול דור ודור של העתיד תמיד יהיה יותר מפונק ,אם זה לא יהיה חובה עוד כמה שנים כולם ישימו על הצבא זין, למשל פעם הרבה יותר היו מתגייסים, ולא מדברים ככה הרבה..... למה אתם חושבים שאנחנו אמריקה שיש לנו מליוני בני אדם כאן שאנחנו יכולים לא לגייס,מה גם שאנחנו נתונים למלחמה כול הזמן..... יווצר מצב שמי שקרבי פריאר למה חבר שלו עשה קריירה בזמן שהוא היה בבסיס ואז הקרבי ימליץ לאח הקטן ולכול מי שהוא מכיר לא לעשות צבא ולפתח קריירה תוך כמה שנים אין צבא..... וגם אם ישנו משכורת כמו שאתה אומר.... אפחד לא יסכן תחיים ויקרא תתחת כול הזמן בשביל 5000 שקל בחודש וגם יותר עדיף דוגרי ללמוד ולעבוד במשהו נורמאלי ואם זה שיש לצבא חסרונות.... אבל הצבא משנה אותך מילד לבוגר.... ממפונק מסריח למישהו יותר אחראי ופחות מפונק יותר בוג ומסודר....... ככה שלא הכול חרא תלוי איך אתה בוחר להסתכל על זה אם אתה מתמרמר מלכתחילה כול דבר שיעשו יראה לך דפוק וקשה... צריך לעשות ופחות לדבר כול גובניק מדבר יותר ממה שהוא עושה, ובא עם השקפות וכול זה למה אתם חושבים שאם אתם פתאום באים עם רעיון אתם חושבים שאתם צודקים.. אם זה היה טוב היו עושים את זה אתם חחושבים שילד בן 16- 18 יכול להגיד צריך לשנות תמתכונת של הצבא בגללל שהוא לא רוצה לעשות צבא ויצא טוב |
ציטוט:
עובדה שבארה"ב המון מתגייסים בשביל הכסף.. |
אבל מה אתה משווה אותה לארץ..
שמה יש פי 20 אזרחים מכאן ככה שאפשר להרשות לעצמם, מה גם שאנחנו אם אנחנו מתחלשים אוכלים אותנו מה אתה לא מבין שהערבים המוסלמים השרמוטות רוצים להשמיד אותנו..... מדינה של 7 מליון איש דבר כזה לא טוב... כי מי שיבוא זה רק אנשים שלא למדו ואין להם שכל |
אז מה אתה רוצה? שאנשים שאין להם זין לצבא ישמרו עליך? וואלה אני מעדיף להוציא עוד 1000 שקל מיסים בחודש ושישמרו עליי אנשים שבאמת רוצים מאשר כאלה ששם בגלל חובה.
|
ציטוט:
Eskimo, פה יש 5.5 מיליון יהודים, תוסיף לזה את הבדואים והדרוזים הגעת למקסימום 6-6 וחצי מיליון. בארה"ב יש 350 מיליון תושבים (אני חושב שכבר יותר). עכשיו תעשה חישב אם זה פי 20...... |
אתה פשוט לא יודע לנהל דיון, אז אין לי זין לזה...
הטיעון היחיד שלך בינתיים זה "אנחנו לא ארה"ב" |
שזה טיעון מוצדק לחלוטין
אתה לא יכול להסתכל עלינו ועל ארה"ב ולהגיד "איזה יופי, בוא נעשה את אותו הדבר" |
שמע מי שהולך לקרבי לפחות רובם זה מתוך בחירה ככה מי ששומר עלינו לא כמו שאתה מתאר, מי שבוכה זה הגובניקים יותר....
ונגיד כול מה שאמרת נכון, אני שואל אותך מה עדיף שלא יהיה לנו כמעט צבא ויהיה לנו צבאחלש ובאותו זמן יהיה בחירה אם לשרת או לא מה שיגרום לכך שלא ישארו אנשים בצבא או שהצבא יהיה לכולם ומה גם תוסיף לזה את כול מה שאמרתי לפני 2 הודעות,, צריך ליצור איכשהו בחברה שצבא זה לא חרא והראות גם יתרונות בתקשורת בבצפר ובהכול... ולהתחיל לשנות תנוער כי ככול שעובר הזמן ככה יהיה יותר מפונקים משמע יותר משתמטים |
ציטוט:
|
מזה כפייה ,מישקרבי לפחות רובם לא הולכים לשם מתוך כפייה... זה שהם מבינים רק אחרי שהם מתגייסים לקרבי מה המשמעות קרבי זה אחרת....
מי שמתמרמר זה בד"כ גובניקים אנחנו לא ארה"ב אי אפשר לשנות כלום למה אין מספיק אנשים במדינה, וכן אני חושב שאם בגיל צעיר יחנכו אותך שצבא זה לא חרא אנשים יהיו פחות ממורמרים, ויהיו פחות משתמטים, אם יחנכו בגיל מאוחר כבר שקיבלתי החלטה אולי זה לא ישתנה אבל אם יחנכו אותך מגיל צעיר אז ההשקפה שלך תהיה שונה על הצבא ואני מעדיף שאנשים יכגידו מי שמשתמט הוא אפס, מאשר יגידו מי שעושה צבא הוא פרייאר.. ומי שמשתמט הם לא רוב המדינה אולי עוד 20 שנה באמת זה יהיה ככה ולכן צריך לעשות מה שאמרתי... וגם לתתת זין למשתמטים |
קיצר כל הודעה שלכם אנחנו לא ארה"ב... תענה על מה שאני כותב, אתה חוזר על אותה מנטרה 700 פעם
|
אני עניתי על מה שאתה כותב אם לא שמת לב פשוט אתה כול פעם מסרב להבין שאם כאן בארץ הצבא יהיה בחירה אין מדינה
|
איך בדיוק ענית על זה:
ציטוט:
|
יתן לך זין גדול של ישתווה לך להשתמט ואז תחשוב פעמיים אתה יודע לא כולם יכולים לעזוב תארץ כמו זה שהלך להולנד לכן הם יהיו חייבים לשרת.....
עכשיו בשביל לשנות את ביית המירמור מהצבא אפשר לחנך מגיל קטן על הצבא או לא יודע איך לעשות את זה אבל להחדיר לילדים שלהתגייס זה מין חובה מוסרית, ושצבא זה לא רק חרא |
ציטוט:
ובנאדם שהוא לא בא בגישה של לתרום הוא לא יתרום, לא משנה מה תעשה לו. ואהבתי את המילה "ישתווה", יעני שידרגת את המילה כדאי. |
ציטוט:
נלך בדרך שלך מה אתה מציע שגיוס לצבא יהיה בחירה? נגיד זזה יהיה בחירה אז אתה לוקח סיכון כלשהו ( לפיד דעתי זה טעות מלכחתחילה) ובמדינה שלנו אסור לקחת סיכון בעניין הזה למה לא תשאר מדינה... |
כתבתי למעלה מה אני מציע.
|
ציטוט:
לא ישארו לנו לוחמים ובכלל חיילים גם ככה יש מחסור בלוחמים, מחסור ענק אני לא מתאר מה יהיה כשתיהיה להם תאפשרות לא להתגייס |
ציטוט:
|
אי אפשר לעשות שלא יהיה חוק גיוס חובה...
קודם כל כל אחד במדינה יודע שמגיעים לגיל 18 מתגייסים לצבא שלא יהיה חוק גיוס חובה אנשים יחשבו(גם הקרביים של עכשיו) אחריי הבית ספר אני הילך לאוניברסיטה אלמד יעשה תואר ואלך לעבוד.שזה כבר גרוע. שיש חוק גיוס חובה משכנעים את ההורים שצריכים ללכת לקרבי לשמור על המדינה שלא יהיה חוק גיוס חובה הם גם לא התאמצו לשרת בקרבי וההורים ישגעו אותם שלא ללכת לצבא. וגם המדינה שלנו קטנה מדי לעשות דבר כזה יהיה מחסור ענק בחיילים כל הג'ובניקים של עכשיו לא יתגייסו.נכון שאומרים מי צריך אותם אבל גם בלעדיהם זה היה נורא קשה אז מה ישאר מהמדינה הזאת?שום דבר...לפעמים אין מה לעשות אבל צריכים כל אחד שיהיה בצבא וזה לא משנה יהיו ממורמרים או לא. |
ציטוט:
אם פה היו מקבלים משכורת גבוהה על שירות צבאי לא היו משתמטים ואני אומר לך את זה באחראיות. |
ציטוט:
+ תנאים + פנסיה בגיל 45 ומענק ענק |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 04:18. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ