ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   גלריות הגולשים (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=6)
-   -   סתם קצת חידוש מוסט מוסקולר (https://israelbody.com/showthread.php?t=33359)

gil-Nissim 24-04-08 12:46

ציטוט:

פורסם במקור על ידי lee123
גיל ניסים, כואב או קשה לך לראות אנשים שיותר מרשימים ממך אז אתה מבלבל את הביצים, אה?

חוץ מזה, מה זה קשור אם הוא טבעי או לא? פיתוח גוף זה תחום של חומרים. באיזשהו שלב נעצרים ומי שרוצה להתקדם חייב להתחיל להזריק. דבר שני, אתה דפוק אם אתה חושב שהוא משתמש בגלל התמונות שלו.
הוא נראה מרשים מאד אבל לא עד כדי כך מרשים כדי שיהיה אפשר לאמר בוודאות שהבנאדם סייקליסט, כפי שאתה עושה. אני מכיר בנאדם שמשתמש כבר איזה 5 שנים, נראה לי עשה איזה 15סייקלים בחיים שלו, ואין לו יד יותר גדולה משלי ומשל אולג ומשל ארבל ומשל סטס (אם אכן ההיקף שלו אמיתי)... אז?
גנטיקה משחקת תפקיד חשוב!

:carry86w: :10:

כן אחי כואב לי אני בוכה פה מקנא אתה לא יודע עד כמה :no: :ok: :bye1:

TheGift 24-04-08 12:48

אז תפסיק לזיין את המוח ולומר שהוא שקרן ושהוא משתמש מבלי שאתה מכיר אותו בכלל :shok1: :blink: :clap:

gil-Nissim 24-04-08 12:51

ציטוט:

אז תפסיק לזיין את המוח ולומר שהוא שקרן ושהוא משתמש מבלי שאתה מכיר אותו בכלל :shok1: :blink: :clap:

are is the final line because gil say so :king:

Mr.Olimpia 24-04-08 12:55

אחלה פוסט... תודה לכוווווווווווולם

gil-Nissim 24-04-08 12:55

בכיף אחי, תמיד :)

eyalamzleg 24-04-08 13:52

גיל אני גם מכיר בחור רוסי שהוא טבעי על בטוח אם יד 47 וגם דיי צעיר אבל הוא מתאמן משהו כמו 10 שנים עדיין יש לו גוף שלא מבייש אף מתחרה בארץ

gil-Nissim 24-04-08 13:54

ציטוט:

פורסם במקור על ידי eyalamzleg
גיל אני גם מכיר בחור רוסי שהוא טבעי על בטוח אם יד 47 וגם דיי צעיר אבל הוא מתאמן משהו כמו 10 שנים עדיין יש לו גוף שלא מבייש אף מתחרה בארץ

10 שנים סבבה.. אבל לא 3 שנים..

שמע טבעי או לא.. שהיה לו לבריאות..

sason 24-04-08 14:09

ראסמי שאם אתם חושבים שבנאדם שלא התאמן עלה בהיקף אז המצב שלכם לא טוב..
בכל מקרה למי שפתח את הפוסט גם אני לא מאמין שזה בלי תוספים וכלום אבל זה לא עניין שלי..
בכל מקרה נראה חיה

eyalamzleg 24-04-08 14:22

ציטוט:

פורסם במקור על ידי gil-Nissim
10 שנים סבבה.. אבל לא 3 שנים..

שמע טבעי או לא.. שהיה לו לבריאות..

ת'שמע זה לא כלכך משנה אחרי שנה שנתיים אתה תופס כבר את רוב המסה שאתה מסוגל להגיע אלייה
אני מאמין שהוא טבעי לא חסרים אנשים ממוצא רוסי ענקיים לאללה

gil-Nissim 24-04-08 14:29

ציטוט:

פורסם במקור על ידי eyalamzleg
ת'שמע זה לא כלכך משנה אחרי שנה שנתיים אתה תופס כבר את רוב המסה שאתה מסוגל להגיע אלייה
אני מאמין שהוא טבעי לא חסרים אנשים ממוצא רוסי ענקיים לאללה

הגזמת..
ובטח ובטח לא בגיל 18-17 אתה לא תגיע לשיא המסה שלך.

SiX PACK 24-04-08 14:40

ציטוט:

סטס' שקרן יותר מסדאם חוסיין..

שהוא היה מעלה לפה תמונות הוא היה רושם יד 44, שפעם דיברתי איתו הוא אמר לי שהיד שלו בסביבות ה-40, אבל בפורום הוא רשם 44..

ועכשיו הוא לא התאמן איזה חצי שנה, והיד גדלה בחודש ל46 ? תגיד לי אתה אדיוט אחי או מה ?... כל הפורום הזה זייפנים, ושקרנים.. כולכם תמימים רצח..

והקטע פה הוא לא על התוסף, שבנאדם שוקל מעל ל80 קילו, אף אחד לא יטחן כל היום חלבון, כדי להגיע לכמות גדולה ... ועוד בלי תוסף או משהו..

תעשה טובה, רואים שהבנאדם פה על חומרים.. וטסט וואחד שקרן.. כל בולשייט שמוכרים לכם אתה קונים.

וגם לך לא חסר, עם תמונות הפוטו שהיית עורך.. וגם לסטס לא... אולי אתם יכולים לעבוד פה על כמה אבל לא עליי.

סטס באמת שקרן, בכל מה שקשור לנתונים/הקפים/משקלים.
אבל מר אולימפיה (איך קוראים לך?) לא ישקר כי אין לו למה.
חוץ מזה גלעד בן 19, כשהיה בן 18 גם היה ענק ותראה את ארבל.

אתה יודע מה אני מכיר, מה הולך אצלי בחדר כושר..? ואני לא משקר כי אין לי למה.
אנשים עם יד 50 ואני בנזונה אם אני משקר !!!! יד 50 ! ולא יודעים מה זה אופטימום !

מה תגיד על זה..?

TheGift 24-04-08 14:44

ציטוט:

איך לי פריסט תמיד אומר:
JUST KEEP IT SIMPLE

:king:

gil-Nissim 24-04-08 15:08

ציטוט:

פורסם במקור על ידי SiX PACK
סטס באמת שקרן, בכל מה שקשור לנתונים/הקפים/משקלים.
אבל מר אולימפיה (איך קוראים לך?) לא ישקר כי אין לו למה.
חוץ מזה גלעד בן 19, כשהיה בן 18 גם היה ענק ותראה את ארבל.

אתה יודע מה אני מכיר, מה הולך אצלי בחדר כושר..? ואני לא משקר כי אין לי למה.

מה תגיד על זה..?

שהם יודעים מזה מזרק ולא מתעסקים בתוספים :10:

פינגווין 24-04-08 15:38

ציטוט:

סטס' שקרן יותר מסדאם חוסיין..

שהוא היה מעלה לפה תמונות הוא היה רושם יד 44, שפעם דיברתי איתו הוא אמר לי שהיד שלו בסביבות ה-40, אבל בפורום הוא רשם 44..

ועכשיו הוא לא התאמן איזה חצי שנה, והיד גדלה בחודש ל46 ? תגיד לי אתה אדיוט אחי או מה ?... כל הפורום הזה זייפנים, ושקרנים.. כולכם תמימים רצח..

והקטע פה הוא לא על התוסף, שבנאדם שוקל מעל ל80 קילו, אף אחד לא יטחן כל היום חלבון, כדי להגיע לכמות גדולה ... ועוד בלי תוסף או משהו..

תעשה טובה, רואים שהבנאדם פה על חומרים.. וטסט וואחד שקרן.. כל בולשייט שמוכרים לכם אתה קונים.

וגם לך לא חסר, עם תמונות הפוטו שהיית עורך.. וגם לסטס לא... אולי אתם יכולים לעבוד פה על כמה אבל לא עליי.

אוי נו איזה שטויות אתה מדבר, אני מכיר תבחור טוב, אנחנו מדברים כל יום על איזה סייקלים
הולכים לדפוק אחרי הצבא, ואיך אנחנו מתים לדחוף זרק בשביל לגדול קצת יותר מהר

חאלאס לדבר בבטחון כאילו ראיתה אותו קופץ קפיצה חופשית על מזרק

eyalamzleg 24-04-08 15:47

ציטוט:

הגזמת..
ובטח ובטח לא בגיל 18-17 אתה לא תגיע לשיא המסה שלך.

כן.. ו... הוא נראה לך כמו מישהו ב18-17? הוא התפתח יחסית מהר השאלה מתי זה יעצור

Danzig 24-04-08 17:02

סטס באמת משקר ואני כבר מזמן חושב ככה, היה שלו בתמונה נראית 42 גג, לא יתר, יש לי בנאדם במכון עם יד 43.5 והיא נראית מטורף הרבה יותר משל סטס, לא ידוע מה זה נותן לו לשקר אבל שיהיה.

בקשר לאולג (מר אולימפיה), תשכח מזה, הבנאדם אלוף, יש לו גנטיקה של Bb ואין מה להתווכח הוא פשוט ענק, אוכל בכמויות מטורפות וטבעי, ככה זה, יש גם כאלו.

P-a-n-1-c 24-04-08 17:16

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Danzig
סטס באמת משקר ואני כבר מזמן חושב ככה, היה שלו בתמונה נראית 42 גג, לא יתר, יש לי בנאדם במכון עם יד 43.5 והיא נראית מטורף הרבה יותר משל סטס, לא ידוע מה זה נותן לו לשקר אבל שיהיה.

בקשר לאולג (מר אולימפיה), תשכח מזה, הבנאדם אלוף, יש לו גנטיקה של Bb ואין מה להתווכח הוא פשוט ענק, אוכל בכמויות מטורפות וטבעי, ככה זה, יש גם כאלו.

אולג באמת לא משקר, אני מדבר עם הבנאדם והבחור באמת בסדר
סטס זה כבר משהו אחר....

TheGift 24-04-08 17:42

אני לא יודע מה נתפלתם לסטס, יד 46 לא היתה לו אבל מעל ל42 יש מצב גדול מאד. תזכרו איזה פיק מטורף יש לו בקדמית.
:yup:

P-a-n-1-c 24-04-08 17:52

ציטוט:

אני לא יודע מה נתפלתם לסטס, יד 46 לא היתה לו אבל מעל ל42 יש מצב גדול מאד. תזכרו איזה פיק מטורף יש לו בקדמית.
:yup:

טוב שהוא לא מצלם את הבייספס שלו מס"מ... גם לי מזוויות כמו שלו יהיה פיק כזה וגם לך.. עשה טובה

Bodybuilder 24-04-08 18:03

ציטוט:

פורסם במקור על ידי P-a-n-1-c
טוב שהוא לא מצלם את הבייספס שלו מס"מ... גם לי מזוויות כמו שלו יהיה פיק כזה וגם לך.. עשה טובה

פאניק מבחינת צורה של היד כשאתה מקבץ ביספס אני לא חושב שיש לך פה מתחרים, זה נראה מטורף http://www.israelbody.com/images/icons/icon12.gif

hasman90 24-04-08 18:16

עזבו אותכם שמע יש אנשים שלא מזריקים שלא יודעמים מזה תוספים כלום גם אני מכיר כאלה

זאת פשוט גנטיקה ועבודה קשה אבל עזוב אותך אם יש מישהו שמשקר בנתונים שלו זה רק לעצמו

P-a-n-1-c 24-04-08 18:19

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Bodybuilder
פאניק מבחינת צורה של היד כשאתה מקבץ ביספס אני לא חושב שיש לך פה מתחרים, זה נראה מטורף http://www.israelbody.com/images/icons/icon12.gif

אתה ציני יעני? :sweatdrop:

save_us_Y2J 01-05-08 00:48

בקשר לסטאס שמעו אל תשכחו איזה גובה הפיק שלו בבייספס זה משחק תפקיד חשוב בהיקף, ולגבי ההיקף 46 לאחר ההפסקה גם אני בספק גדול מאוד...

mickey 01-05-08 00:57

שור

denous 01-05-08 08:06

שמעו חייב להגיב לגבי סטס...
הבן אדם נראה בסדר גמור לגיל 15 ואני מדבר כללי על כל הגוף עוד מעט הוא 16 הוא נראה סבבה ועשיתם ממנו אל... טל-tavolik גם בן 16 ונראה באמת טוב מאוד אם שתיהם היו עולים על במה היה מלחמה...
לא חסר אנשים הגזמתם לגבי סטס.
לגבי ההיקף אני לא מבין על מה רבים גם אם זה 41 או 47...
זה פאקינג חוסר פרופורציות מטורף בין היידים לכל הגוף...
הבן אדם מכווץ את זה וניהיה פיק ארוך מטורף מה שתרצו פתאום באורך 42-43-44-45 זה לא משנה..
איפה כתפיים ? יד אחורית ? וכו'.... ואני מדבר ביחס לבייספס.
אז כן זה נחמד היקף כזה אבל לא על פי זה קובעים אם הבן אדם נדיר או לא כי חסר עוד דברים כדי שבייספס כזה יהיה על גוף של מישהו......לדעתי.

Mr.Olimpia 01-05-08 11:38

בישביל זה הקפצתם תפוסא שלי?!

yorgenson 02-05-08 20:37

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Mr.Olimpia
בישביל זה הקפצתם תפוסא שלי?!

וגם בשביל שאני אגיד WOW אחד גדול!!! :sbb4:
פשוט תותח על בןאדם!!!

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 10:04.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ