![]() |
ציטוט:
|
אז תפסיק לזיין את המוח ולומר שהוא שקרן ושהוא משתמש מבלי שאתה מכיר אותו בכלל :shok1: :blink: :clap:
|
ציטוט:
|
אחלה פוסט... תודה לכוווווווווווולם
|
בכיף אחי, תמיד :)
|
גיל אני גם מכיר בחור רוסי שהוא טבעי על בטוח אם יד 47 וגם דיי צעיר אבל הוא מתאמן משהו כמו 10 שנים עדיין יש לו גוף שלא מבייש אף מתחרה בארץ
|
ציטוט:
שמע טבעי או לא.. שהיה לו לבריאות.. |
ראסמי שאם אתם חושבים שבנאדם שלא התאמן עלה בהיקף אז המצב שלכם לא טוב..
בכל מקרה למי שפתח את הפוסט גם אני לא מאמין שזה בלי תוספים וכלום אבל זה לא עניין שלי.. בכל מקרה נראה חיה |
ציטוט:
אני מאמין שהוא טבעי לא חסרים אנשים ממוצא רוסי ענקיים לאללה |
ציטוט:
ובטח ובטח לא בגיל 18-17 אתה לא תגיע לשיא המסה שלך. |
ציטוט:
אבל מר אולימפיה (איך קוראים לך?) לא ישקר כי אין לו למה. חוץ מזה גלעד בן 19, כשהיה בן 18 גם היה ענק ותראה את ארבל. אתה יודע מה אני מכיר, מה הולך אצלי בחדר כושר..? ואני לא משקר כי אין לי למה. אנשים עם יד 50 ואני בנזונה אם אני משקר !!!! יד 50 ! ולא יודעים מה זה אופטימום ! מה תגיד על זה..? |
ציטוט:
JUST KEEP IT SIMPLE :king: |
ציטוט:
|
ציטוט:
הולכים לדפוק אחרי הצבא, ואיך אנחנו מתים לדחוף זרק בשביל לגדול קצת יותר מהר חאלאס לדבר בבטחון כאילו ראיתה אותו קופץ קפיצה חופשית על מזרק |
ציטוט:
|
סטס באמת משקר ואני כבר מזמן חושב ככה, היה שלו בתמונה נראית 42 גג, לא יתר, יש לי בנאדם במכון עם יד 43.5 והיא נראית מטורף הרבה יותר משל סטס, לא ידוע מה זה נותן לו לשקר אבל שיהיה.
בקשר לאולג (מר אולימפיה), תשכח מזה, הבנאדם אלוף, יש לו גנטיקה של Bb ואין מה להתווכח הוא פשוט ענק, אוכל בכמויות מטורפות וטבעי, ככה זה, יש גם כאלו. |
ציטוט:
סטס זה כבר משהו אחר.... |
אני לא יודע מה נתפלתם לסטס, יד 46 לא היתה לו אבל מעל ל42 יש מצב גדול מאד. תזכרו איזה פיק מטורף יש לו בקדמית.
:yup: |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
עזבו אותכם שמע יש אנשים שלא מזריקים שלא יודעמים מזה תוספים כלום גם אני מכיר כאלה
זאת פשוט גנטיקה ועבודה קשה אבל עזוב אותך אם יש מישהו שמשקר בנתונים שלו זה רק לעצמו |
ציטוט:
|
בקשר לסטאס שמעו אל תשכחו איזה גובה הפיק שלו בבייספס זה משחק תפקיד חשוב בהיקף, ולגבי ההיקף 46 לאחר ההפסקה גם אני בספק גדול מאוד...
|
שור
|
שמעו חייב להגיב לגבי סטס...
הבן אדם נראה בסדר גמור לגיל 15 ואני מדבר כללי על כל הגוף עוד מעט הוא 16 הוא נראה סבבה ועשיתם ממנו אל... טל-tavolik גם בן 16 ונראה באמת טוב מאוד אם שתיהם היו עולים על במה היה מלחמה... לא חסר אנשים הגזמתם לגבי סטס. לגבי ההיקף אני לא מבין על מה רבים גם אם זה 41 או 47... זה פאקינג חוסר פרופורציות מטורף בין היידים לכל הגוף... הבן אדם מכווץ את זה וניהיה פיק ארוך מטורף מה שתרצו פתאום באורך 42-43-44-45 זה לא משנה.. איפה כתפיים ? יד אחורית ? וכו'.... ואני מדבר ביחס לבייספס. אז כן זה נחמד היקף כזה אבל לא על פי זה קובעים אם הבן אדם נדיר או לא כי חסר עוד דברים כדי שבייספס כזה יהיה על גוף של מישהו......לדעתי. |
בישביל זה הקפצתם תפוסא שלי?!
|
ציטוט:
פשוט תותח על בןאדם!!! |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 10:04. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ