![]() |
אוקיי אז יש לי את ההתלבטות הזאת.. אני מסיים חיטוב עוד חודש/חודש וחצי.. יש לי בערך 450 שקל להוציא על אבקה..
מה כדאי:wub1: |
ציטוט:
עשיתי את זה עם חבר |
אחי, אני חושב שבעוד חודש ככה גם אני יאמץ את הפריט שלך עם קצת שינויים.. אבל בכללי, זה לא יותר מדי פחמימות?
זה בסדר הכמות הזאת במסה? |
ציטוט:
דרך אגב פאניק רעיון טוב האמת אני אשתמש בו חזק חח לא חשבתי על דבר כזה... |
אמרת שאין לך בעיה עם קוטג' וטונה, אבל אני לא רואה את זה בתפריט שלך..
אני שוקל גם לוותר, זה יקר בטירוף הדברים האלה, עדיף באמת אבקת חלבון.. |
ציטוט:
במאסה אני מאפשר לעצמי לאכול דברים אחרים... |
אבל תכלס, זה משתלם גם מבחינה כספית..{אני לא פרסי}
|
ציטוט:
או האבקת חלבון ? אם האבקת חלבון אז לדעתי לא כי בסקופ יש 24 גרם חלבון בטונה במים וקוטג חצי אחוז שומן יש יותר... אנשים עושים טעות ומשווים את זה גביע לסקופ או קופסא לסקופ זה לא נכון לעשות את זה... תשווה 24 גרם מהקוטג או טונה לסקופ חלבון במחיר ונראה לי שתגלה שזה יותר זול... |
אבל בנוסף לזה אתה אוכל פסטרמה, חזה עוף, גבינה והכל מיני.. עם הקוטג והטונה והאבקת חלבון, יצא לי בערך 190-200 גרם חלבון.. אני שוקל 70.. זה כבר יותר חלבון.. אז פה באה הבחירה בין קוטג' וטונה או אבקת חלבון..
אז בשביל כמות חלבון נורמלית אני מוריד 2 מוצרים{קוטג' וטונה, וקונה אבקת חלבון..} ושוב, אם אני יקח רק סקופ אחד, זה ישמר לי לאיזה 5 חודש. שהשקעתי 400 שקל.. אם הטונה והמים ל 5 חודש על בסיס יומי זה יוצא 1500 ש''ח!!! |
ציטוט:
|
זה לא שטויות.. כנראה לא הסברתי טוב.. זאת חפירה ככה ש.. עזבו
|
עדכון אחרון :]
סיימתי מאסה... על 79.6 קילו מעריך בסביבות ה-15 אחוז שומן אולי יותר... מתחיל חיטוב כרגע כדי להגיע ל-9 אחוז שומן בערך ומשם מאסה במשך 10 חודשים להגיע למשקל 85+ :] ביינתים הכל דופק כמו שעון אני מקווה שהכל יהיה כמתוכנן וילך טוב... אני לא אפתח לוג חדש לחיטוב או יעדכן פה כי זה סתם יהיה מוגזם וגם אין לי זמן... רק יכול להגיד שיש לי עבודה קשה תוכנית מאוד קשה דגש על מקומות שזה לא קל בכלל ואני עומד לקרוע את עצמי עד ה-9 אחוז שומן הזה יהיה מה שיהיה.. אני מקווה שהמטרה תבוא בסוף כבר בעזרת השם ! מקווה שהיה לכולם חג שמח ! והיה נעים לשמוע פה דעות של אנשים וכו'! יום טוב :] |
בהצלחה אבל לדעתי היית צריך להמשיך מאסה עוד חודשיים ואז לתת חיטוב של חודש שניים ומאסה עד האביב הבא..
|
לא הבנתי מה זאת המאסת צחוק הזאת? אתה עושה חודשיים מאסה אחרי שנתיים חיטוב ואז חוזר לחיטוב? מה הולך פה?
אין לך מה לחטב, תמשיך מאסה. |
יש לי כמה סיבות..
אני יודע שזה נראה ממש דפוק וזה בעצם די דפוק... פשוט מין החלטה שלי תאמין לי היא לא שגויה אחי...! קורן אל תדאג אחשלי עוד 3 חודשים תראה איזה יופי :] ופאניק תאמין לי אם יש מישהו בפורום הזה שאני אוהב את ההודעות שלו אליי זה אתה חח דרך אגב יש מה לחטב תאמין לי אתה תראה כבר עוד שלוש חודשים חודשיים ככה אחי דרך אגב תודה על כל הדעות שלך לגבי התוכנית והכל תאמין או לא עזרת. |
ציטוט:
ושיהיה בהצלחה, כל אחד והמטרות שלו :ok: |
ציטוט:
כי זה תגובות של בן אדם אמיתיות אין רחמים אומר את האמת לא חופר מדי ברורות וכיף ללמוד מהן. |
ציטוט:
http://static.zooomr.com/images/853223_a5ff1cd078.jpg איזה גוףףףףףףף יאללה דבר כזה מביא ישר מוטיבציה לעלות על ההליכון :clap: :clap: :clap: :CARRY86W: :CARRY86W: :sbb3: |
:
ציטוט:
חחחחחח איפה הקשררררר איפהההההההההההההההההההההה :diractor: :laughing: :flowers: |
דימה אני אוהב אותך.
אשכרה עכשיו חזרתי מהריצה בפארק ועשית לי את היום עם התמונה הזאת. בשביל זה אני מזיע. |
ציטוט:
|
בהצלחה אסי,אבל אם אני לא טועה (לפי איך שאני חושב) ירדו לך בשבוע הראשון הנוזלים וחלק גדול מהשריר שלך (בגלל הקריטאין) זה הנוזלים לא?
בכל מקרה-תפציץ חיטובו אז תפציץ מסה!! נ.ב עשיתי היום אימון A (בתכנית שהבאת לי) והיה פצצה :) :):):):) תודה אחי ובהצלחה לך בחיטוב . |
ציטוט:
אבל שטויות אחי לא דואג צברתי מספיק כדי לחטב ... ושמח בשבילך גבר תמשיך איתה ותמשיך כמו שאתה עם אש בעיינים תגיד רחוק. |
אחי מזה?!?!!? אתה ירדת 6kg!!! אתה חוזר להיות שחיף..מזה..אני דואג לך..
היית צריך לפציץ מסה עד 90-100..אז היה בסדר..לא? מה ההיקיפים שלך? ירדת? |
ציטוט:
לא אחי תאכלס זה בקטנה הכל שומן ונוזלים לדעתי... באמת שבחיים לא נראתי כל כך חטוב וגדול החיטוב נותן אשליה של גודל משהו מטורף... מתלבט עם סוף שבוע הזה לסיים את ה-PSMF או עוד שבועיים ואז לסיים.... וירדתי המון בהיקפים... טבור מ-94 לכרגע 85.5 אם אני לא טועה ושבוע הבא תיהיה עוד ירידה... וואלה המצלה שלי לדעתי כל מי שרוצה לרדת באמת במהירות שילך על PSMF אדיר לדעתי ומי שיכול לסבול קצת לא קשה :] |
ציטוט:
|
ציטוט:
כן אחי ל-36 מ-37.5... אבל זה בסדר ציפיתי לזה הייתי עם הרבה נוזלים עליי כל ההיקפים בכל מקום ירדו כבר אחרי כמה ימים בחיטוב רק בגלל הנוזלים :\ |
התמונה למטה מה לפני ומה אחרי? פשוט אני רואה רק את השמאלית, הימנית חשוכה לי מידי [המסך שלי דפוק].
|
ציטוט:
חח נשבע לך זה מעליב :] השמאלית מן הסתם זה לפני... לפני הרבה זמן על משהו כמו 20+ אחוז שומן... והימנית זה מהיום משהו כמו 14 אחוז שומן לדעתי... |
ואווו!
אחי אני סוגד לך.. תן לי קצת טיפים לגבי החזה.. אתה ממש שינת אותו!! גם הבטן והכל.. ממתי התמונה? |
ציטוט:
אממ התמונה מ-9.12.2007 עד היום אז זה 5 חודשים+- ככה.... והאמת אין לי טיפים אחי כל השטויות וכל זה פשוט להתאמן כמו שצריך לאכול כמו שצריך ולהשקיע כמו שצריך... |
התמונה עם השיוני אני מתכוון..
אין מצב שהיא מ2007.. ואחי, איזה תרגילים אתה עושה על החזה? אתה עושה סופר סטים? |
ציטוט:
חח למה אין אחי ? 9-12 - 27-5 5 חודשים וחצי מהיום אחורה. זה 5 חודשים שחודשיים מהם היו חיטוב עוד חודשיים וחצי ככה מאסה ועכשיו עוד חודש חיטוב. ואני האמת נותן עליו יותר תרגילים משאר השרירים... בלי סופר סטים... פשוט לחיצה רגילה לחיצה עליון פלייס עליון קרוס-אובר |
אה הבנתי..
כמה חזרות? |
ציטוט:
זה השתנה מפעם לפעם... בעיקרון תמיד ניסית לא לעלות מעל 10 וגם לא לרדת מתחת ל-8.... אבל הרבה פעמים פירמידות של 10-8-8-6 ו-3 סטים של 8 פשוט תגוון אחי... כרגע אני הכל עם 10 חזרות. |
תודה אחי.. בהצלחה כל הכבוד
|
ציטוט:
|
ציטוט:
מבאס... דווקא אם היה מישהו שרציתי שיראה זה אתה :] שתראה שיש מה לחטב ויש מאסה נחמדה... |
פשוט ה powerstrip שלי לא עובד משום מה :\
|
ציטוט:
הנה קח אחי : http://i28.tinypic.com/21cvz29.jpg |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 00:47. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ