![]() |
ציטוט:
|
אחי? האם אתה גר ברמת גן?:jockey:
אם כן אני יודע מי אתה |
חחחחחח... תודה אחים...
sason כשאתה מעלה תמונות לאינטרנט, יש לי זכות כמו כולם להעביר ביקרות איך שאני רוצה עליך. ותעשה לעצמך טובה, תפסיק לאיים כמו ילד קטן.. כי אתה רק מוציא את עצמך מפגר. |
ציטוט:
|
336070028
רשמתי לך גם באשכול שפתחת לפני שבוע :) |
ציטוט:
מה איכפת לך בכלל? |
איך זה יכול להיות שהידיים שלי 11-12 סנטימטר מעליו בקל אבל הם לא נראות כמו שלו חחחחח איפה למדת פוטושופ תגיד? אני גם רוצה יש לי בעיה בתמונות אני יוצא קטן
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
וStaSus אכפת לי .. ומה אתה קשור לנושא? |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
פוטושמוקק |
ציטוט:
|
ציטוט:
זה למה אני מתעצבן מאנשים כמוך.. אם היית קורא את הנושא ולא רואה שחבר שלך או מישהו כתב מו ואומר ישר נכון היית מבין שזה לא פוטושופ |
התמונות באמת היו מתוחות רואים את זה טוב מאוד בתמונה הזאת:
http://img247.imageshack.us/img247/2360/genyadrg4.jpg התמונה מתוחה לאורכה, או מצומקת לרוחבה, וזה מסביר את ההבדלים בין האמות לבייספס. אין זה משנה אם זה נעשה בפוטושופ, או בטעות תמימה שלך, התמונות היו נגועות. אתה בתור עצמך היית יכול לזהות שהתמונות הללו לא משקפות את מה שאתה באמת (מה שהסרט הוכיח) ועצם זה אתה ראוי לבקורת שלילית כמו שקיבלת פה. לא היית צריך להעלות את התמונות. עכשיו כשאפשר להגיב לפוסט הזה ברצינות, יש לך גנטיקה טובה, בייספס טוב, סך הכל נראה בסדר גמור. |
ציטוט:
ותגיבו רק על התמונות ועל תגלשו מהנושא |
ציטוט:
|
הדבר הראשון שהתסכלתי עליהם הם האמות הקטנות לעומת הביספייס הגדול שיצרת לך שם בהיקף יד 34 - 35??
אני לא מבין למה לנסות להיות מישהו שאתה לא, במקום לנסות לשאוף ולהגיע למטרה הזאת.. בכל מיקרה, שיהיה בהצלחה... |
ציטוט:
אני לא זוכר את השם של הרחוב אבל חבר שלי מתאמן במכון הזה שמה כשאני אדבר איתו אני אכתוב איזה רחוב מדובר אבל חבר שלי מכיר אותך:flowers: |
ציטוט:
|
ציטוט:
כן כן נכון שדרות ירושלים קוראים לו איתי כהה עור יודע מי זה? |
ציטוט:
חחח ולא מכיר שום איתי שם.. מכיר אחד איתי בהיר עור.. |
ציטוט:
אני מנסה לעזור לך במקום זה אתה חושב שאני מתבלט עלייך חחח מה שאני רוצה להגיד הוא גם גולש פה מידי פעם והוא אמר לי שזה אתה והוא לא מבין מה כולם רוצים ממך אין להם מה לעשות |
ציטוט:
הבנתי שאתה איתי..הממ ולא נשמה לא מכיר שמות כל כך במכון.. אני מתאמן אם חבר אנחנו מתעסקים באימונים יותר במקום להכיר שם אנשים =] אבל בטח בפנים אני מכיר אותו.. יאלה נשמה עפתי לאימון |
ציטוט:
|
ציטוט:
איתי יענו לא נגדי.. אתה איתי.. חחחחחחחחחחחחח וואלקקק הרגת אותי באמא.. |
ציטוט:
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח:laughing: אופס |
אתה פשוט עלוב
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 00:48. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ