![]() |
ציטוט:
יעזור P : אתה מוזמן לראות אותי רץ במסלולים... אגב כמה משקל יש שמה? למרות שזה רבעים חושילינג וכמה אתה עושה היום? |
ציטוט:
רוצה לבדוק באמת תרד לדיפים , ואם בסקוואט של 90 מעלות פתאום בחזרות האחרונות קשה לך מדי? אז אתה יורד פחות מ90 מעלות והנה אתה אוטומטית הוספת לעצמך עוד 2 חזרות ככה... עזוב קיצור הבנת מה אנחנו רוצים מהחיים שלך אחרי הכל לעשות 200 קילו סקוואטים זה לא פוזה...הפוזה זה שיצא מכל המשקל הזה משהו |
ציטוט:
|
ציטוט:
160 45 מעלות? סחטיין מי הכי חזק בפורום פה בסקאוטים עד גיל 21?וכמה הוא עושה? |
ציטוט:
|
ציטוט:
LOL לכולנו :unsure: |
ציטוט:
קבל מוניטין דימיוני |
ארבל? חחח
|
אתה יליצן,אבל קודם תצלם סירטון.אלק ספרינטר220 קילו סקוואט.
חלאס לחשוב שכול הפורום שרמותות ללא מח,ואתה חכם גדול ! לך תאוכל כצת חסה חביבי:flowers: |
תכלס אתם מדברים פה באוויר גם ארבל עדין לא הוכחתה את מישקליי הסקוואט שלך חבר'ה חאלס דיבורים באוויר
|
ציטוט:
:basketball: העתיד צופן בחובו הפתעות רבות ידידי :sbb4: |
ציטוט:
|
ציטוט:
יהיה גיבוי ,לא יכול להיתחייב למתי בדיוק ,אבל סמוך עליי שיהיה גיבוי. |
ציטוט:
אכן אני נועל נעליים של ליצנים, אבל זה לא הופך אותי לליצן... http://img407.imageshack.us/img407/3...893471lpb7.jpg ומה אלק ספרינטר 220 קילו אמור להביע? בוא תסביר לי ... |
תפסיק לעבוד על עצמך כבר....ותפסיק לזיין בשכל עם הזוייות האלה
|
210 זה החימום שלך לא?
|
ציטוט:
|
ציטוט:
אהבתי תזלזול... hater ציטוט:
מאד מרשים |
ציטוט:
|
כמה אתה עושה 60,80,100?
|
ציטוט:
|
אני מדבר לספרינטר....
60 מטר? 80 מטר? 100מטר? |
ציטוט:
ומספיק בשביל לקבל מלגת ספרינטים תוצאות שלי לא אלקטרוניות ככה שאין טעם לדבר עליהן בשנה הקרובה אני הולך לבדוק אלקטרוני... אבל אני יכול להגיד לך שאם תגיע ל 30 מטר ב3.5 ידני כלומר 4.2-3 אלקטורני יש לך הרבה כבוד יאאלה שבוע טוב |
ציטוט:
כמה שנים אתה מתאמן בזה? |
אחי, הוא רץ מהר יותר ממך 80 תוך כדי שהוא עושה לאנצ'ים עם 150 קילו .
|
ציטוט:
ROFL :laughing: |
ציטוט:
|
הוויכוח הזה חסר טעם,שהבחור יצלם את הסקוואט שלו אם הוא צודק כולכם אכלתם זין ואם הוא לא יצלם או שתיהיה איזשהי עדות הוא ייצא אפס
|
אין ויכוח מר בחור,
אני אמרתי את שלי הפורום הזה מלא haters אני אוכיח את דבריי אבל שיהיה עוד איזה 20 קילו על המוט... |
ציטוט:
הכי טוב זה טיפטרוניק חחחח HOMMIE חחח יצאתה תותח. |
ציטוט:
כולה מקשים צלם סרטון של ירידה אחת עם 210 וזהו... לא חושב שזה בעיה ולא חושב שצריך גם עוד 20 קילו. |
ציטוט:
כולה מקשים צלם סרטון של ירידה אחת עם 210 וזהו... לא חושב שזה בעיה ולא חושב שצריך גם עוד 20 קילו. |
כמה אתה עושה 60 ידני...?
ולא עניתה לי כמה זמן אתה כבר ספרינטר? |
ציטוט:
5.9-8 מתאמן חצי שנה פחות או יותר |
ציטוט:
עם איזה "ידני" אתה מודד |
60 מטר בפחות מ6 שניות?
אתה עושה את זה עם המוט של ה200ק ילו על הצוואר או בלי? |
ציטוט:
שיא עולם זה 6.39 של מוריס גריין ואתה עושה 5.80 כן... |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
אמרתי ידני
וזה למה אני מדבר על תוצאות תוצאות לא אלקטרוניות לא אומרות כלום... אתם מנסים להסתלבט כי אתה לא מאמינים פשוט... ידני שאני מודד זה שאני מודד לעצמי זה די מחורבן אבל זה מה יש... שאני אהיה מרגיש מוכן לאלקטרוני אני אבדוק בטוח יש מתחת ל 7 באלקטורני |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 21:52. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ