![]() |
ציטוט:
ציטוט:
הנה הלוג שלך, http://www.atraf-f.net/or/showthread...693#post179693 אתה צריך לבחור באפשרות שהפורום יציג אשכולות מהשנה האחרונה, או מהפתיחה של הפורום כדי שתוכל לראות את הלוג שלך. זה מה שקורה כשעוברות איזה שנתיים מהעדכון האחרון שלך. :jockey: |
שבוע 7#, אימון 2#
27/12/06 front squat - 95 kg RDL - 100 kg military press - 45 kg pulldown - 85 kg קצת תוספת של תיאומים ובטן וזהו. שבוע הבא אני כבר אעשה Deload, כי רוב המשקלים כבר כבדים עלי, במיוחד הפרונט סקוואט וספיד סקוואט. |
ממ כן האמת שלפי דעתי אתה ב12 אחוז שומן, זה יפה ונחמד, אם אתה לא אוהב את המראה הדוגמני אז באמת אתה יכול כבר לסיים את החיטוב.
(למרות שבכלל לא הגעת לקטעים הקשים שלו). האם אתה מתכוון להמשיך בתוכנית דומה במסה? או לחזור לתוכניות השיגרתיות? אה ותגיד כמה זמן אתה מתאמן? ואיך הגנטיקה שלך? |
שבוע 7#, אימון 3#
29/12/06 good morning - 70 kg bent over row - 82 kg dips - B.W. + 15 kg תוספת של 2 סטים לבייספס, 2 סטים לטרייספס. זהו, אימון אחרון במתכונת הזאת. עכשיו אני אעשה שבוע קל ואחר כך נראה כבר איך אני אמשיך. הלוג תם ונשלם. :bye1: |
אהבתי מאד את התכנית. בכלל אני אוהב את התכניות הפשוטות, הקלאסיות עם אלמנטים של אימוני כח האלו.
|
ציטוט:
אני מתאמן שנה ו-4 חודשים והגנטיקה שלי על הפנים. |
ציטוט:
טוב האמת שלאקטומורפ אתה נראה מעולה תסתכל על תמונות שלך לפני שנתיים זה יתן לך מוטיבציה, אני מאמין שהרוחב גב - חזה לפני שנתיים זה כמו הרגליים היום. |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 18:59. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ