ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   פיתוח גוף-כללי (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=8)
-   -   חבר'ה קבלו חידה משהו נחמד (https://israelbody.com/showthread.php?t=20689)

Yoshi-Moto 03-10-07 22:59

ציטוט:

פורסם במקור על ידי adamz0r
ועוד 1 מצחיקה : איך עיוור יודע מתי להפסיק לנגב את התחת ?? חחחחח

חחחחחחחחחחחחח גאוני.

r0y 03-10-07 22:59

לפי ההרגשה ביד חחחחחחחחחח
אתה מסתכל כל פעם על החרא שיש על הנייר טואלת חחחחח

Mad_dog 03-10-07 22:59

ציטוט:

יש לו חישן :)

adamz0r 03-10-07 23:00

חחחחחחח האמת בקשר לשניה עם העיוור אין לי מושג מה התשובה..
לדעתי הוא שוכר תאילנדי שיגיד לו מתי להפסיק זה הכי הגיוני

Yoshi-Moto 03-10-07 23:01

נקודה למחשבה, לא אמור להצחיק:
מה עיוור חולם?

Mad_dog 03-10-07 23:01

ציטוט:

חחחחחחח האמת בקשר לשניה עם העיוור אין לי מושג מה התשובה..
לדעתי הוא שוכר תאילנדי שיגיד לו מתי להפסיק זה הכי הגיוני

אולי הוא לא מנגב :|

סוליקו 03-10-07 23:02

ציטוט:

ינגב.ינגב,ינגב ..יריח ואז יתקלח וישתוף תתחת ..והופה אין כלום ( לא חייב הניגוב אם כבר הוא מתקלח )..ואחרי המקלחת מותר לו להריח אם נשאר משו

r0y 03-10-07 23:02

תלוי אם הוא עיוור מלידה או מאמצע החיים..אם זה מאמצע החיים אז רגיל אבל אם לא אז... מוזררר

Yoshi-Moto 03-10-07 23:03

אני מדבר על עיוור מלידה

Mr.Bazooka 03-10-07 23:04

אפרופו עיוורים..
איך מעצבנים עיוור?

מגרדים לו את העיתון.

r0y 03-10-07 23:05

לא הבנתי בזוקה

Mad_dog 03-10-07 23:05

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Mr.Bazooka
אפרופו עיוורים..
איך מעצבנים עיוור?

מגרדים לו את העיתון.

חח איזה רע אתה תביא לו מצה וזהו

adamz0r 03-10-07 23:05

הולי שיט יושי מוטו חשבת על זה עכשיו לבד ?
זה גאוני כי הרי המוח משחזר תמונות מדברים שראינו..אני מאמין שהוא פשוט חולם על צבעים דהויים בלווי קולות שהוא שמע מכל מני מקומות

Yoshi-Moto 03-10-07 23:05

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחxdd

IGOR 03-10-07 23:06

Lol

Yoshi-Moto 03-10-07 23:06

ציטוט:

הולי שיט יושי מוטו חשבת על זה עכשיו לבד ?
זה גאוני כי הרי המוח משחזר תמונות מדברים שראינו..אני מאמין שהוא פשוט חולם על צבעים דהויים בלווי קולות שהוא שמע מכל מני מקומות

לא, זה ישן, לא זוכר מאיפה.

Mr.Bazooka 03-10-07 23:07

ציטוט:

פורסם במקור על ידי r0y
לא הבנתי בזוקה

שתגדל תבין.

r0y 03-10-07 23:07

אם כבר חלומות..
חלמתי אתמול חלום מזה טוב..איך אני יכול היום להמשיך אותו או לחלום את אותו דבר..בדרך כלל עד הצהריים אני שוכח מה חלמתי אבל היום זה לא עוזב אותי
יש למישהו רעיון?

Mad_dog 03-10-07 23:08

ציטוט:

פורסם במקור על ידי r0y
אם כבר חלומות..
חלמתי אתמול חלום מזה טוב..איך אני יכול היום להמשיך אותו או לחלום את אותו דבר..בדרך כלל עד הצהריים אני שוכח מה חלמתי אבל היום זה לא עוזב אותי
יש למישהו רעיון?

שאתה קם יש לך משהו כמו 2 דקות שאתה עדיין זוכר הכול תרשום אתזה חחח

r0y 03-10-07 23:08

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Mad_dog
שאתה קם יש לך משהו כמו 2 דקות שאתה עדיין זוכר הכול תרשום אתזה חחח

אני עדיין זוכר את זה..אני פשוט רוצה לחלום את זה שוב או משו כזה

Yoshi-Moto 03-10-07 23:09

ציטוט:

פורסם במקור על ידי r0y
לא הבנתי בזוקה

הוא קורא כתב ברייל, שממששים עם האצבעות, אם תגרד לו את העיתון הכל יהיה מטושטש

r0y 03-10-07 23:10

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Yoshi-Moto
הוא קורא כתב ברייל, שממששים עם האצבעות, אם תגרד לו את העיתון הכל יהיה מטושטש

יש עיתון בכתב ברייל?ונראה לי שזה בולט תמידי כזה שגם אם תיגע זה לא ישנה..
טוב לא משנה חחח

סוליקו 03-10-07 23:10

קרה לך שחלמת את אותו חלום כמה פעמים ( לא באותו שינה ) ??
נגיד סתם דוגמה 5 ימים ברצף ??

לי קרה דבר כזה ומה שמוזר שאני מודע שאני חולם אותו חלום ..רק שאני מנסה לשנות אותו ולא מצליח ( הכל קורה באותו חלום )

זה כנראה נבע מאיזה דאגה כלפי משו וזה נתקע לי בראש ! ואמת זה היה ככה

r0y 03-10-07 23:10

כן קרה לי חחחח
בהפרשים של חודשים

Mad_dog 03-10-07 23:11

ציטוט:

פורסם במקור על ידי סוליקו

לי קרה דבר כזה ומה שמוזר שאני מודע שאני חולם אותו חלום ..רק שאני מנסה לשנות אותו ולא מצליח ( הכל קורה באותו חלום )

יש איזה דת לא זוכר איזה אומרת שחלומות זה ריאה לעתיד :) חח אולי זה רמז מה שהולך לקרות לך ?

Yoshi-Moto 03-10-07 23:12

ציטוט:

היה לי תקופה ארוכה בילדות שחלמתי כל לילה שאני נופל מבניין, ככה כל החלום... ומתעורר כשאני ברצפה

r0y 03-10-07 23:13

חחחחחחחחחחחחח זה קורה לי מלאאאא
אבל לא מבניין שאני נתקע במשהו ונופל ואז מתעורר

סוליקו 03-10-07 23:13

מקווה מאוד שלא ...כי זה היה חלום רע

roy ... אם אני יגיד לך אתה לא תאמין ..היה לי חלום שחלמתי אותו כשהיתי קטן יחסית ( לפני כמה שנים ) וחלמתי ככה ברצף כמוך בהבדל של ימים ושבועות ולא עזב אותי
ואת החלומות האלה איפשר לשכוח כי אתה חולם אותם הרבה פעמים ..ואז זה חזק לי אחרי המון זמן ומה זה פחדתי חחחח לא היה לי כוח לחזור לזה שוב ובסוף חזר

adamz0r 03-10-07 23:13

פעם חלמתי שאני הולך ליד הבית של השכן שלי ונפלתי בחלום על המדרכה ועפה לי שן אחת והתגלגלה מול הבית של השכן (חחחח אני יודע שזה נשמע קורא מצחוק אבל חכו לסוף זה אמיתי)
ואומרים ששיניים זה מבשר על מוות..בקיצור קמתי..והלכתי לבית ספר שחזרתי הבייתה 20 דקות אחרי שוב יצאתי עם הכלב לטיול פתאום אני רואה איזה 2 אמבולנסים וניידת משטרה..אני כזה כולי צמרמורת שואל ת'שוטר מה קרה פה ? הוא אומר לי "מישהו מת " מזה אכלתי צמרמורת לא האמנתי

נ.ב
כמובן שאני לא צריך לציין שהאמבולנסים והניידת היו בדיוק איפה שנפלה השן מול הבית של השכן ובבית הזה מישהו מת..(לא ליד או משהו ממש בבית הזה שחלמתי עליו בלילה)

Mad_dog 03-10-07 23:14

ציטוט:

roy ... אם אני יגיד לך אתה לא תאמין ..היה לי חלום שחלמתי אותו כשהיתי קטן יחסית ( לפני כמה שנים ) וחלמתי ככה ברצף כמוך בהבדל של ימים ושבועות ולא עזב אותי
ואת החלומות האלה איפשר לשכוח כי אתה חולם אותם הרבה פעמים ..ואז זה חזק לי אחרי המון זמן ומה זה פחדתי :):):):) לא היה לי כוח לחזור לזה שוב ובסוף חזר

כי אתה חושב על זה ומנסה להיזכר בזה זה למה זה חוזר

r0y 03-10-07 23:14

ציטוט:

ואת החלומות האלה איפשר לשכוח כי אתה חולם אותם הרבה פעמים ..ואז זה חזק לי אחרי המון זמן ומה זה פחדתי :):):):) לא היה לי כוח לחזור לזה שוב ובסוף חזר

:):):):) כן זה חלומות מגיד 11 13 כאלה..ובאמת אי אפשר לשכוח אותם

סוליקו מה כל דקה אתה מחליף חתימה? חחח

סוליקו 03-10-07 23:15

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Mad_dog
כי אתה חושב על זה ומנסה להיזכר בזה זה למה זה חוזר

[

זה חזר אלי אחרי שנים יענו

כוס אמק הרגע נזכרתי בזה ...אם זה יחזור אלי תקראו מחר בעיתון שילד דרוזי התאבד עקב חלום

Mad_dog 03-10-07 23:15

ציטוט:

[

זה חזר אלי אחרי שנים יענו

כוס אמק הרגע נזכרתי בזה ...אם זה יחזור אלי תקראו מחר בעיתון שילד דרוזי התאבד עקב חלום

חחח חס וחלילה

סוליקו 03-10-07 23:16

ציטוט:

פורסם במקור על ידי r0y
:):):):) כן זה חלומות מגיד 11 13 כאלה..ובאמת אי אפשר לשכוח אותם

סוליקו מה כל דקה אתה מחליף חתימה? חחח

חח לא אחי ...זאת חתימה מתחלפת לבד !!! מגניב אא ?? פינגווין עזר לי בזה + הכין לי חתימה מהם

Yoshi-Moto 03-10-07 23:16

אני הלכתי פעם משינה ויצאתי החוצה, אח שלי העיר אותי בעדינות, והתחלתי לצעוק עליו באמצע הרחוב, עשיתי לו כאלה בושות חחחח
השכנים שלי היו בחוץ וצעקתי עליו "מה מה אתה רוצה ממני מה אתה מטומטם? עזוב אותי כבר!"

הייתי חצי ישן בכלל לא קלטתי שאני הולך משינה.

הקטע הכי מוזר זה שעשיתי מתח לפני שנכנסתי הבייתה(מתוך שינהxdd) בכניסה ללבית שלי על השער.

r0y 03-10-07 23:18

ציטוט:

אני הלכתי פעם משינה ויצאתי החוצה, אח שלי העיר אותי בעדינות, והתחלתי לצעוק עליו באמצע הרחוב, עשיתי לו כאלה בושות :):):):)
השכנים שלי היו בחוץ וצעקתי עליו "מה מה אתה רוצה ממני מה אתה מטומטם? עזוב אותי כבר!"

הקטע הכי מוזר זה שעשיתי מתח לפני שנכנסתי הבייתה(מתוך שינהxdd) בכניסה ללבית שלי על השער.

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
אני מנסה לדמיין את זה חחחחחחחחחחחח
הדלת לא נעולה בבית שלך או שפתחת אותה מתוך שינה?

adamz0r 03-10-07 23:19

בקשר לחלומות חוזרים פעם גם חלמתי אותו חלום בדיוק שני לילות רצוף על נחש ענקי עצום בחצר שלי ורוצה להכנס הבייתה דרך החלון של הסלון וכל המשפחה שלי בפנים ואני מפחד רצח..ובפעם השלישית התעצבנתי ולקחתי סכין מהמטבח ורצתי להרוג אותו ופתאום אני קולט שהוא נהייה קטן קטן חחחח על השולחן של המטבח...יכול להיות שזה קשור להתגברות על פחדים בתת מודע או משהו (או שאני שרוט חחחח)

סוליקו 03-10-07 23:20

ציטוט:

אני הלכתי פעם משינה ויצאתי החוצה, אח שלי העיר אותי בעדינות, והתחלתי לצעוק עליו באמצע הרחוב, עשיתי לו כאלה בושות :):):):)

חח אתה כמו אח שלי
פעם איזה ילד הביא סנוקר לשכונה ...אז אח שלי היה אצלו הרבה ובאמצע שינה עם הבוקר ובלי חולצה פשוט יצא והיה מחוץ לבית שלו חח ועד שמכונית ערבה וסנוורה לו תצורה ..אז חזר הביתה בריצה חצי ערום חח והתעורר בבוקר והיה תקוע לו מסטיק ברגל אז ידע שהוא לא חלם את זה

Yoshi-Moto 03-10-07 23:20

ציטוט:

פורסם במקור על ידי r0y
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
אני מנסה לדמיין את זה חחחחחחחחחחחח
הדלת לא נעולה בבית שלך או שפתחת אותה מתוך שינה?

תפקדתי רגיל...

מהקטע שהוא העיר אותי אני זוכר הכל יחסית בבירור, אבל העניין הוא שלא ידעתי שזה קרה..

בבוקר הוא אמר לי "איתן אתה זוכר מה היה בלילה?", וישר הבנתי למה הוא מתכוון...

זה היה מורגש כמו חלום אבל קצת שונה, ישר הבנתי שהלכתי משינה.

Gootche 03-10-07 23:21

ציטוט:

פעם חלמתי שאני הולך ליד הבית של השכן שלי ונפלתי בחלום על המדרכה ועפה לי שן אחת והתגלגלה מול הבית של השכן (:):):):) אני יודע שזה נשמע קורא מצחוק אבל חכו לסוף זה אמיתי)
ואומרים ששיניים זה מבשר על מוות..בקיצור קמתי..והלכתי לבית ספר שחזרתי הבייתה 20 דקות אחרי שוב יצאתי עם הכלב לטיול פתאום אני רואה איזה 2 אמבולנסים וניידת משטרה..אני כזה כולי צמרמורת שואל ת'שוטר מה קרה פה ? הוא אומר לי "מישהו מת " מזה אכלתי צמרמורת לא האמנתי

נ.ב
כמובן שאני לא צריך לציין שהאמבולנסים והניידת היו בדיוק איפה שנפלה השן מול הבית של השכן ובבית הזה מישהו מת..(לא ליד או משהו ממש בבית הזה שחלמתי עליו בלילה)

פיי איזה צירוף מקרים/גורל..
רוצה לשמוע עוד קטע כזה? שכן שלי נפטר בדיוק ביום הולדת 16 שלי.

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 17:19.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ