ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   פיתוח גוף-כללי (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=8)
-   -   המוסיקה שאתם לא אוהבים / שונאים/ או אפילו לא יכולים לסבול... (https://israelbody.com/showthread.php?t=14635)

SuzukiR 28-07-07 19:51

ציטוט:

פורסם במקור על ידי ShaySE
הלו הלו, קודם כל תירגע....

זה שאתה לא מבין מה יפה ברוק, אין לך זכות לשפוט אם זה יפה או לא.. וכל מוסיקה באשר היא היא מוסיקה! ומוסיקה צריך להעריך!!

השתמש בביטויים כמו "לגרגר בביצים" וכיוצא באלה, שלא מצאו חן בעיני!!!!

אין לך זכות להעביר ביקורת מסוג זו על ז'אנר מוסיקה מסויים! כמו שזה לא בסדר שהעבירו ביקורת נוקבת על אמינם (שאני חייב לציין, הוא ענק, למרות אוהד רוק מושבע שכמוני!)

Calm Down Dude!:boxing:

יאללה כבר ילד במבה תחסוך מאיתנו את כל הגינוני סבתא שלך פה זה לא רמת אביב ג
יא מיזדיין על מי אתה מיתנשא פה

עלק שלא מצאו חן בעינך
וואלק גם לי לא ניראה שההורים שלך ילדו אותך

חתיכת מיתנשא אפס חושב פה זה שיעור הלשון של אודטה

slim shady 28-07-07 19:51

ציטוט:

פורסם במקור על ידי ShaySE
הלו הלו, קודם כל תירגע....

זה שאתה לא מבין מה יפה ברוק, אין לך זכות לשפוט אם זה יפה או לא.. וכל מוסיקה באשר היא היא מוסיקה! ומוסיקה צריך להעריך!!

השתמש בביטויים כמו "לגרגר בביצים" וכיוצא באלה, שלא מצאו חן בעיני!!!!

אין לך זכות להעביר ביקורת מסוג זו על ז'אנר מוסיקה מסויים! כמו שזה לא בסדר שהעבירו ביקורת נוקבת על אמינם (שאני חייב לציין, הוא ענק, למרות אוהד רוק מושבע שכמוני!)

Calm Down Dude!:boxing:

אין לי זכות בתחת שלי.... אני יגיד מה שבא לי על מה שבא ומי שלא מתאים לו יכול להשתפשף על השולחן של המחשב עד שיעבור לו...

אמרו משו אמרתי את שלי בעיניין ופה זה ניגמר...
וד"א לגרגר ביצים זה מה שאנשים כמו זמרי אופרה למינהם עושים כדי שהקול שלהם יהיה צלול יותר..

Mazoz3 28-07-07 19:51

ציטוט:

פורסם במקור על ידי SuzukiR
יאללה כבר ילד במבה תחסוך מאיתנו את כל הגינוני סבתא שלך פה זה לא רמת אביב ג
יא מיזדיין על מי אתה מיתנשא פה

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

dstyle 28-07-07 19:52

שונא
מזרחית דכאון ערבית או כל השאר ,שונא פופ,שונא פאנק ממוסחר גרוע אימו וכו,שונא את כל ההיפ הופ של המסיבות כל החרטא האלה שכל היום פארטי פארטי גירלס וכל החרא הזה,שונא ראפ ישראלי .
אוהב רק:
רוק ,פאנק טוב ומעט,מטאל,שירים ישנים יותר ככה 80 90 פחות החדשים למרות שלפעמים יש יציאות נחמדות.

רק במסיבות:היפ הופ טראנסים וכל זה...אבל לבד אני לא אשמע את זה סתם זה חסר תוכן ומעפן לדעתי.חחח

Bodybuilder 28-07-07 19:52

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Freddy Krueger
תחפש Mika-Grace Kelly, זה שיר שמריצים כל הזמן.

איזה בן ז*נה הומו,רואים שהו כול היום מוצץ איבר:dry:

blinki 28-07-07 19:57

בכל ז'אנר יש שירים יפים, ולכלכ שונאי המזרחית לפי דעתכם שירים כמו "הפרח בגני" "אלינור" ו"בדד" של זוהר ארגוב זה חרא? ויש גם שירים שהם סתם בשביל הסבבה לא גאוניים אבל כיף לשמוע.
ורק אני םה מעדיף לשמוע מוזיקה ישראלית? יש לי אנגלית טובה אבל הרבה יותר קל לי להתחבר ולהבין מוזיקה ישראלית ולא חרא כמו רוני סופרסטאר אבל יש יוצרים מעולים כמו שלמה ארצי שלום חנוך,יזהר אשדות,משינה,כוורת,תמוז שיש להם אחלה שירים

Antonator1 28-07-07 20:00

יש להקה ישראלית שנקאת "ריח מטאל" (השם האמיתי שלהם הוא באנגלית אז זה נשמע קצת צולע) שעשתה אלבום קאברים לשירי מזרחית. אני אומר לכם, בקושי אפשר לזהות שאלה שירים מזרחיים במקור כששומעים אותם.

Mr.Bazooka 28-07-07 20:02

שים פה כמה שירים שלהם שאני יוריד P:

Antonator1 28-07-07 20:05

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Mr.Bazooka
שים פה כמה שירים שלהם שאני יוריד P:

אני או מישהו מעליי? לא הבנתי אל מי אתה פונה עכשיו. אני יכול לתת לך את המייספייס שלהם אבל שם יש רק חומר שלהם שלא קשור למזרחית...

Mr.Bazooka 28-07-07 20:06

אליך אליך התכוונתי כל הרעיון של הקאבר דיי מדליק עכשיו..

כמו Children of bodom שעושים את אותו הרעיון

Antonator1 28-07-07 20:14

ציטוט:

אליך אליך התכוונתי כל הרעיון של הקאבר דיי מדליק עכשיו..

כמו Children of bodom שעושים את אותו הרעיון

פייי, לא חשבתי שאתה מבין בתחום - כבוד! שירים כמו "בדד" למשל. השיר עצמו כתוב יפה אבל זוהר ארגוב והלהקה שלו נשמעים די גרוע לטעמי. ריח מטאל עשו את השיר הזה ממש יפה.

מה צ'ילדרן אוף בודום קשורים?

IRON-MASS 28-07-07 20:14

חחחח סיסטם אוף א דאון עשו פעם קאבר לשיר של בריטני ספירס...Baby קוראים לו נראה לי.

Mr.Bazooka 28-07-07 20:16

ציטוט:

פורסם במקור על ידי IRON-MASS
חחחח סיסטם אוף א דאון עשו פעם קאבר לשיר של בריטני ספירס...Baby קוראים לו נראה לי.

נראה לי טעיתי חשבתי שצ'ילדרן או בודום עשו תקא ר לבריטני ספירס...
זה סיסטם עשו?

חבר הומו..
בכל מקרה שלח פה כמה שמות..אני אוהב תקטע של הקאברים זה דבר מעולה ולפעמים יוצא הרב היותר טוב מהשיר המקורי חחח

Mikeo 28-07-07 20:36

ציטוט:

תעשו לי טובה, מי שחושב שאמינם כשרוני אני לא מצפה אפילו שיידע להעריך כישורים ווקאליים טובים.
טוב, אני רוצה להגיב גם על התגובה של אנטון וגם Slim Shady

אז קודם כל, אנטון, אתה לא יכול לשפוט על הכישרון של אמינם כי אתה לא אוהב ראפ בכללי, ולכן בדיוק ככה מישהו שלא אוהב רוק לא יכול לשפוט על הכשרון של מטאליקה, למשל.
אמינם נחשב לראפר מוערך בקהילת הראפרים בזכות הליריקה והסגנון שלו, בעוד שהרבה ראפרים כותבים על סקס וביצ'ס ופשע ובולשיט, הוא מאלה שיש לו הרבה שירים על צרות בחיים, חוסר צדק, אנשים עם בעיות וכוליי, בערך כמו טופק האגדי (סלים, תקן אותי אם אני טועה), בין השאר שירים כמו Stan, Sing for the Moment, Lose yourself, Cleaning out my Closet

עכשיו התגובה שלי לסלים:

ציטוט:

אפשר לרקוד את זה?? לא.. אפשר לשיר את זה?? לא !!! אפשר... להבין מה ה"זמר" שר שם על הבמה???
אתה חייב להודות שראפ גם לא ממש אפשר "לרקוד". ותאמין לי, כשאני שומע שיר ראפ אני צריך להתאמץ המון כדי להבין מה הראפר ממלמל שמה, אז מהבחינה הזאת ראפ לא הרבה יותר טוב.

Mr.Bazooka 28-07-07 20:43

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Freddy Krueger
טוב, אני רוצה להגיב גם על התגובה של אנטון וגם Slim Shady

אז קודם כל, אנטון, אתה לא יכול לשפוט על הכישרון של אמינם כי אתה לא אוהב ראפ בכללי, ולכן בדיוק ככה מישהו שלא אוהב רוק לא יכול לשפוט על הכשרון של מטאליקה, למשל.
אמינם נחשב לראפר מוערך בקהילת הראפרים בזכות הליריקה והסגנון שלו, בעוד שהרבה ראפרים כותבים על סקס וביצ'ס ופשע ובולשיט, הוא מאלה שיש לו הרבה שירים על צרות בחיים, חוסר צדק, אנשים עם בעיות וכוליי, בערך כמו טופק האגדי (סלים, תקן אותי אם אני טועה), בין השאר שירים כמו Stan, Sing for the Moment, Lose yourself, Cleaning out my Closet

עכשיו התגובה שלי לסלים:

אתה חייב להודות שראפ גם לא ממש אפשר "לרקוד". ותאמין לי, כשאני שומע שיר ראפ אני צריך להתאמץ המון כדי להבין מה הראפר ממלמל שמה, אז מהבחינה הזאת ראפ לא הרבה יותר טוב.

אתה רוקד שחורה לא רוקד ראפ :unsure:

eyalamzleg 28-07-07 20:50

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Antonator1
יש להקה ישראלית שנקאת "ריח מטאל" (השם האמיתי שלהם הוא באנגלית אז זה נשמע קצת צולע) שעשתה אלבום קאברים לשירי מזרחית. אני אומר לכם, בקושי אפשר לזהות שאלה שירים מזרחיים במקור כששומעים אותם.

אני אמרתי את זה כבר תשים לב שירים מיזרחיים הם אם לירקה דומה לזאתי של המטאל רוק כבד

Future Prophecy 28-07-07 21:11

ציטוט:

פורסם במקור על ידי 3li
רוק, מטאל, פופ, מוזיקה אלקטרונית.
רק אוהב דיכאון ,מזרחית , טראנס , וזה הוא .

חחחחחחחחחחחחחחחחח יצאתה מזה מפגר עכשיו..
מה ת'לא יודע שטראנס זה מוזיקה אלקטרונית כאילו? =\\\\\\\\\\\\\\\

Coleman 28-07-07 21:14

מזרחית&דיכאון יאו יאו

Antonator1 28-07-07 21:15

ציטוט:

פורסם במקור על ידי eyalamzleg
אני אמרתי את זה כבר תשים לב שירים מיזרחיים הם אם לירקה דומה לזאתי של המטאל רוק כבד

לא ממש...

המטאל הפחות אינטליגנטי מדבר על כיף, מוות, קרבות וכאלה והיותר אינטליגנטי על פוליטיקה, פילוסופיה, ספרות, ביקורת על החברה ודברים מהסוג הזה...

Leo 29-07-07 00:24

הז'אנר הלגיטימי(או לא לגיטימי מבחינות אחרות) היחיד שאפשר לשנוא שנאת אמת זה אימו

נכון יש פופ וחרא הזה אבל המנגינה שלהם לא משגרת מסרים סאבלימאליים של חולשה ואפמנטיביות

Antonator1 29-07-07 00:26

אימו זה הסאונדטראק של הסויה.

Leo 29-07-07 00:30

איזה באסה זה שאנחנו לא בימי הביניים הא?

אפשר היה להרוג כמה שיותר מהם בטיעון שהם כופרים או משהו כזה

וגם להיות חברים בכת המסיונרית הסודית שהמציאה את המטאל ביחד עם כל הכלי נגינה המודרניית (כולל גיטרות בס וכל זה) ושמרה אותו בסוד עד פיצוץ התקשורת של המאה ה20

Powerlifter 29-07-07 00:39

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Leo
איזה באסה זה שאנחנו לא בימי הביניים הא?

אפשר היה להרוג כמה שיותר מהם בטיעון שהם כופרים או משהו כזה

וגם להיות חברים בכת המסיונרית הסודית שהמציאה את המטאל ביחד עם כל הכלי נגינה המודרניית (כולל גיטרות בס וכל זה) ושמרה אותו בסוד עד פיצוץ התקשורת של המאה ה20

המממ אני מציע לפתוח כת נגד האימואים האלה!
הורסים את השם הטוב לרוק!

SmaMMiT 29-07-07 03:42

לא סובל רוק ראפ וכל החרא הזה גם שירים של עיברי לידר וכל חבורת הזבל בסיגנון הזה אני שונא!!!!!!!!!!
אוהב רק טראנסים האוסים דנסים וקצת מזרחית כמובן:sbb4:

idanZi 29-07-07 04:48

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Bodybuilder
psicoshdeli
ו

אחי אני רואה שהסתבכת עם האנגלית ..
אז psychedelic

השף אוהב את המהפכה 29-07-07 09:14

ציטוט:

נראה לי טעיתי חשבתי שצ'ילדרן או בודום עשו תקא ר לבריטני ספירס...
זה סיסטם עשו?

חבר הומו..
בכל מקרה שלח פה כמה שמות..אני אוהב תקטע של הקאברים זה דבר מעולה ולפעמים יוצא הרב היותר טוב מהשיר המקורי חחח

לצ'ילדרן יש קאבר לשיר של בריטני ספירס.

וגם ל"דה טרופר" הם עשו קאבר

^סהר^אבוטבול^ 29-07-07 10:03

טוב אז ככה מי שאמר שדיכאון זה חרא שישמע
ויראה תמילים ותשירה מהלב יבין על מה מדובר
דיכאון זה שירים מהלב

Tddman 08-08-07 22:25

לא סובל הכל חוץ ממטאל.
מטאל זאת פשוט מוזיקה שדורשת כישרון כדי להוציא ממנה משהו טוב.
אפשר לומר שבמטאל אין אמצע.
זה או שהלהקה היא הלהקה בין הטובות והמוכשרות ביותר או שפשוט לא...
ואתם אומרים שזה רק צרחות? תראו, המטאל מחולק לכ-10 סגנונות, המטאל שאתם חושבים שאתם מכירים ידוע לאנשים כמטאל עם צרחות פריקים לחתוך ורידים וכל השיט הזה, שזה בעצם מה שהביא הבלאק מטאל (הדוגמא המושלמת - Mayhem, הזמר שלהם DEAD חתך ורידים וירה לעצמו בראש עם שוטגאן וחברי הלהקה הכינו מחלקים מהגולגולת שלו שרשראות), עם זאת, מה שלא ידוע לאנשים בימינו שלא מקשיבים למטאל זה על הסגנונות שבהם לעשות צרחות יכול להיות בושה...
נדבר על Power Metal, שזהו מטאל מלודי, שאגב הזמרים שם נחשבים לבין הזמרים היותר טובים בעולם (שוב, השאלה איזה, כמו שאמרתי, קשה למצוא אמצע במטאל).
כנ"ל על הבי ועוד.
עם זאת אם אתם חושבים שבמטאל זה רק לשבור את הראש על הבמה, תקשיבו גם קצת לגות'יק מטאל כגון Tristania, נכון שיש שם גרואלים שרובכם לא אוהבים (אבל הדבר הכי לא נכון להגיד זה שזה צרחות וצעקות!!!)

רק תנסו את זה:
http://www.youtube.com/watch?v=-92HX5XAB8E

r0y 08-08-07 22:57

דיכאון ומטאל ורוק ממש כבד...מילא פאנק או משו יותר רגוע..
הכי טוב ראפ R&b
ואין דבר כזה מוזיקת היפ הופ
המוזיקה של ההיפ הופ זה ראפפפ

Gil-G 08-08-07 23:46

דיכאון
אימו
ערבית
וכל הדאנסים האלה של הקוקסינלים

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 16:58.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ