![]() |
ציטוט:
|
ציטוט:
מה זה עניינכם בכלל אם הם שכבו או לא, היא חייבת לך דין וחשבון?.. משגע אותי לפעמים כמה אנשים פה יכולים להיות חוצפנים. |
שבחורה מזדיינת היא שרמוטה שגבר מזיין הוא גבר, ככה זה היה מאז ומעולם :)
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
+1 |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
:mushy: :clap: :clap:
|
ציטוט:
אני לא מתכוון אלייך ספציפית, אבל יש יותר מדי בנות מתבגרות (סביבות 15 עד ה17 ככה) שעונות להגדרה "היצור הכי טיפש שפגשתי" (ולפעמים זה גם טוב). |
ציטוט:
כמובן שחלקן באמת מטומטמות! אבל עד כאן לשוביניזם שלי... השרשור הזה התחיל מ"האם לאהבה יש גיל" והתגלגל לדיון על "כמה שבנות שרמוטות"... אולי כדאי שנחזור לנושא המקורי? כולנו שוביניסטים זה טוב ויפה אבל יש גבול ולא צריך לרדת לרמה נמוכה. ופאניק, זה מה-זה לא היה במקום... במקומך הייתי מתנצל |
ציטוט:
חכה חכה עכשיו יתברר שלייל אשם בזה שהבנות פקאצות |
ציטוט:
שרק בגלל הסטיגמה הזו, הבחורה מהססת יותר, וחושבת שוב פעם אם כדאי לה, ונכנסת לסרטים וכו'... אם היה לה יוצא שם טוב כל הסיפור, היא אפילו לא הייתה חושבת פעמיים לפני שהייתה נכנסת אתכם למיטה |
אני חושב שפאניק לא צריך להתנצל הוא פשוט הביע דעה...אולי קצת מוגזמת אבל בסדר...
שנית דג'ה וו אתה משחק לי אותה תלית שכולה תכלת,עזוב אותך משטויות כשבחורה מהשכבה שלך הזדיינה??זה לא מענייין אותך.....אלקק..חלומות באספמייא. ועוד דבר,ההתנהגות הזאת שלנו לא הורסת לנו כלום,זה מה שמייחד אותנו מהנשים... |
לבוס שלי בעבודה הוא בין 34 הייתה חברה כוסית אחושרמוטה בת 19
ועכשיו יש לו אחת בת 22 חחח כל חודש הוא מחליף |
ציטוט:
אני לא יודע אבל אצלנו במשפחה (מרוקאים) הנשים מחזיקים קצר את הגברים חחח |
בנות שגדולות ממני מאוד עושות לי את זה ממש
פעם אחת הייתי בחתונה והייתה אחות של הכלה בת איזה 35 לא נשואה איזה יפה היא הייתה פצצה!!! |
ציטוט:
למה הבחורה כאן בפורום? עריכה: בואנה אני קורא את התגובות לתגובה שלי, אתם חולים אה?? מה כבר אמרתי? אני מניאק אם לא חצי מכם באמת חושבים ככה. מה יש לבחורה בת 15 לחפש עם גבר בן 20?? אהבה?? חחחחחח אהבתי. |
ציטוט:
ציטוט:
|
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אני לא יכול אני קורא את הפוסט הזה ואני פשוט בוכההה חחחחחחחחחח
|
ציטוט:
אבל אני פשוט אהיה טיפה יותר חכמה ואשתוק |
ציטוט:
סנדרה מה את נעלבת מה את בחורה?? |
ציטוט:
כל העובדות מצביעות על כך שאני בחורה. תתפלא |
ציטוט:
|
זה כי הם כבר נשואים. ואני מניח שבמשפחה פולנית מצבם של הגברים יותר גרוע[/quote]
יש בדיחה שהולכת ככה למה לבעלים של פולניות מובטח מקום בגן עדן ? תשובה: כי הם כבר היו בגהנום |
ציטוט:
רגע לא הבנתי, לך יש את החבר בן ה20?? |
ציטוט:
היא בת 15, וחבר שלה בן 20. |
ציטוט:
|
ציטוט:
איזה לא נעיםםםם חחחחחחחחחחחחח חשבתי זה מצב היפוטטי חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח איזה מצחיק |
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח גם אני הייתי בטוח שמדברים פה על מצב היפוטטי חעחעחעחע אני משתין פה!
|
זה בכלל היפותטי
|
כן בולט זה דומה לאימפוטנט אז אתה יודע
|
ציטוט:
|
תערוך את זה מהר עוד יחשבו עליי שאני בקטע
אל תערב אותי בזה.. אם אתה בעד מצעד הגאווה וגם לוקח בו חלק פעיל אל תכניס אותי לזה תערוך את זה! |
תאכלס אתה צודק למישהי בת 15 אין מה לחפש עם מישהו בן 20 (או שדווקא יש, אבל במצב הזה עדיך שנשמור את הדעות שלנו לעצמנו..:boxing: ).
ואם אפילו את זה אין למישהי בת 15 לחפש עם מישהו בן 20, כנראה שהם משחקים קלפים או משהו!! |
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 08:50. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ