![]() |
ת'אמת לא יודע, כי לא ניסיתי בלי, אבל אני מניח שהוא עוזר, אני לא כזה רעב במשך היום..
|
מתי אתה משתמש בו?
רק באימוני דילול? |
יום 1-2-3-6-7
|
אז ככה, היום , לקחתי כרגיל קפאין , ושעה וחצי אחרי זה הייתי אמור לצאת לעבודה,
אז אמרתי טוב ניקח עוד מנה קפאין, 400 מ"ג סך הכל, אחרי שעה בערך, זה התחיל להשפיע הכל ביחד, כאב ראש, בחילה, אני אדום לגמרי, רץ ממקום למקום כמו מטורף, עשיתי צ'יט ראשון של החיטוב, אכלתי לחם שום, בערך 30 גרם פחמימות, הייתי חייב /: מסתבר שברקו מהפורום עובד איתי! הוא ראה שאני שחיף אז הוא שאל אותי "תגיד איפה אתה מתאמן?" ואז אמרתי לו, ואחרי כמה זמן אני כזה שואל, אחי, אתה באיזה פורום או משו? והוא עונה לי בישראל בודי, זה ישר גרם לי להתחיל במטר של כינויים שמדגישים חוכמה אצל הבן אדם השני, ואז בסוף, אחי, לא קלטת שאני מעלה כל שני ורביעי בערך תמונה שלי ? והוא בערך זיהה , חשב שאני אמור להיות קיבוצניק! :) קיצר עכשיו אני מרגיש יותר טוב, אני עדיין אדום אש והראש קצת כואב, אבל הגבינה חצי % והטונה במים פשוט כל כך טעימים שזה משכיח ממני את הכאב.. נ.ב 2 ברקו בטח שוטף עכשיו את הרצפה. מסקנה, לא לקחת 400 מ"ג קפאין במכה. |
חחח לקחתי כבר 600 במכה... היה כיף :)
|
אולי כי לקחתי עם זה גם 8 מ"ג של עוד משו :)
|
ציטוט:
400 זה שטויות לי לא מזיז 600 עם 75 מ"ג של עוד ממתק |
ציטוט:
על כל אחד זה משפיע אחרת, מה גם שאתה טיפש, ידוע שהמינונים העלו מסוכנים, במיוחד לאנשים שלא שוקלים כזה הרבה, מקווה שלא יקרה לך כלום, אבל זה רולטה רוסית לעשות מה שאתה עושה, ו"עלק, לא מזיז". |
ציטוט:
וגם כלום כבר לא יקרה,זה נשאר במערכת קצת זמן וזה היה שבוע שעבר,מה גם שאת החיטוב שלי סיימתי |
ציטוט:
יאלה לא לדבר יותר על X שלא יעשו בעיות בלוג :) |
צודק אחי,אז יאללה תמשיך להפציץ החיטוב,את הכבוד שלי על האומץ לעשות Ud@ כבר רכשת :)
|
תומר העמסה, של פסטה עם פיצה עם סלט?
|
ציטוט:
זה יוסי , המממ (izi , fanzox , KINO-) אל תגיד לי ששכחת :( |
אני מת פה, העמסה, יווו אני עומד להקיא, הריבועים העליונים מבצבצים
אני מסתובב כאילו אני עם כרס Gh |
אני עוד כמה דקות יוצא לאימון כוח :)
ההעמסה עברה טוב, איזה הבדל זה שאוכלים פחממות פתאום נראים גדולים... |
ציטוט:
אתה מספר לי? אני סיימתי חיטוב ואחרי 4 ימים של אכילה בתפקיט נייטרלי,ועם פחמימות לשם שינוי (הייתי בחיטוב דל פחממה) השרירים נראים הרבה יותר מלאים,ויוצאים יותר ורידים ובכלל הרבה יותר טוב מהמראה המדולל קבוע שהיה לי אם כי אני פחות יבש משהייתי:( |
יו איזה נוד תקעתייי יווו הנחשים פה מתעלפים, כל אחד צולל לכלי מים שלו מקווה שזה יגמר..
אממ לא יודע אם רשמתי, אבל העמסה אצלי זה קצת מסובך, אני עושה ת'אימון "מאסה" בצהריים שלישי, מעמיס שלישי מהאימון ועד השינה, ואז ממשיך להעמיס עד 2 בצהריים ברביעי, ואז נכנס ל"מאזן" ניטרלי פחות או יותר עד חמישי בערב, זה בגלל העבודה /: אבל בינתיים זה הולך טוב, אני מניח שאם הייתי עושה ממש לפי הספר אז הייתי מתחטב קצת יותר טוב, אבל צריך כסף לכל האוכל והתוספים =) |
הומי באיזה עבודה אתה עובד? פיזית? כמה קלוריות אתה צורך ליום?
|
אני טבח בפיצריה הנה סירטון ישן שלי :
http://www.youtube.com/watch?v=v6HcInnJjiE ביום? מזתומרת ? בחיטוב או ברגיל? אם כבר סירטונים, הנה האמה שלי בסוף החיטוב שעבר : http://www.youtube.com/watch?v=ullzQfZpbnI אני מאמין שתוך 4 שבועות אני ככה |
תגיד שאתה עושה העמסה אתה לא מרגיש שזה קצת מחזיר אותך צעד לאחור?
בהעמסה בקושי רואים לי תריבועים (לא שיש משו גם ככה חח) לעומת המאזן השלילי הסדיר... |
וואייי הומי איזה עבודה כייפית יש לך חח..
אגב,גם המסה שלך היא כזאת לא שגרתית? |
|
העמסה שלי שיגרתית לחלוטין :) 3700 קלוריות +/- כל יום + צי'טים 2-3 פעמים בשבוע כשיוצאים
עם החברה או עם החבר'ה ונירן דווקא לא, היום התעוררתי בבוקר וראו את הרביעייה העליונה כמעט בבירור :) פאניק, זה מאותה תקופה כמו כאן : http://www.youtube.com/watch?v=0XRFTsHUGbA אני בדיוק עכשיו לובש את הגופייה הזאת רק שעכשיו היא צמודה עליי :D אגב שכחתי לרשום בכל הלוג, אני אוכל בכל העמסה 4 מעדנים של ירח מתוק ככה קוראים לזה, מעדן כזה של חלב ואורז, סך הכל 30 גרם פחמימות בכל אחד כזה וזה כזה טעים יוווו |
ציטוט:
הרג אותי שאחרי שזרקת תמקל הוצאת משום מקום את הנונצ'אקוס (אמרתי את זה נכון :S ?) |
אנשים פיצוצים לפנים, עברתי טסט היום :)
אממ היום היה אימון כוח, היה טוווווווווב :) עשיתי 2 סטים לטרייספס עם כזה פשיטה מאחורי הראש עם 14 קילו כל יד, ואז עשיתי 2 סטים של מקבילים עם 10 קילו עליי, אוי השריפה :) באסה שנגמרה הגבינה חצי אחוז, אז אני לוקח סך הכל היום 4 שייקים :( |
ציטוט:
ברכותיי על הטסט!:flowers: |
מזל טוב על הטסט אחי!!!:)
|
מזל טוב גבר! עברת טסט ראשון?
אני בדיוק היום התחלתי סייקל 2 Ud:) |
טסט רביעי, אתה שוכח שיש לי זקן ארוך, ושיער ארוך /:
מהטסט הראשון הייתי אמור לעבור /: אני לא עושה שום טעות,כלום, בשיעורים מאחרי הטסט הראשון אני עושה דברים שאני אמור ללמוד עם ההורים כאילו יש לי רישיון, לעשות פרסה ולצאת ממנה בשלישי, לרדת לכביש ראשי ולעקוף זקנות, לחתוך, כל זה בשיעורי נהיגה כי פשוט לא היה לו במה לתקן אותי.. טסט ראשון הכל מושלם, אני מגיע לפנייה ימינה, לרחוב דו סיטרי, בעל שני נתיבים (אחד לכל כיוון) כאשר למי שבא בנתיב הנגדי, יש עצור, אני מוריד לשני, ל20-15 קמ"ש, פונה ימינה, בא מישו, הוא עוצר, כי יש לו עצור, אני ממשיך לפנות, מתיישר, נוסע עוד איזה 10 מטר, הבחור השני נוסע לא יודע לאן כבר, הטסטר דופק לי ברקס! אומר לי "למה לא עצרת ונתת לו לעבור?" כי אמא שלך מוכרת את הגוף שלה תמורת כסף זה למה! יש לי זכות קדימה! יש לו עצור! וגם ככה לא הפרעתי לו כי זה 2 נתיבים והוא כנראה אפילו לא עצר אלא רק האט כי הוא לא בטסט ויש ריאות מצויינת!! אחותך1!! V^^@^@^@^^@*&r!%!$ ! רשם לי בטופס איזה 15 דברים שונים, הכל, מאי שליטה בנסיעה אחורה (כשלא עשיתי חנייה) התדרדרות (לא עשיתי זינוק בעלייה) , התעלמות מעוברי אורח על המדרכה (wtf?!) ועוד מלא דברים. טסט שני, החמסין הראשון של הקיץ, הייתי חייב לבוא עם מכנס קצר, טסטר דתי תימני, אני נכנס מתיישב, בום הוא קולט את הקעקוע, ניהיה אדום,עושה לי זינוקים, חנייה בירידה בעלייה כשהאוטו הפוך מה לא, טוב כל הטסט מושלם וזה, מגיעים לשכונת מגורים לכביש יחסית ראשי שחוצה את כל השכונה, אני בשני, 30-40 קמ"ש 1-2 בצהריים באיזור קרוב לבצפר, אסור לסוע מהר יותר, מה הוא אומר ? " אני הייתי מעלה לשלישי ונוסע על 50" טוב אני נוסע על50 פונה כשהוא אמר (מן הסתם מוריד לשני ומאט) טוב מגיע לכביש יחסית ראשי , 3 נתיבים, עם רמזור שניהיה ירוק כתום אדום, ולא ירוק מבהבהב, קיצר ניהיה אדום אז עצרתי, הוא "זה נראה לך הגיוני לסוע בכזו מהירות" ?!@ כן זה נראה לי הגיוני כשאמא שלך !#!#%%^!@^% . רשם שאני נוסע מהר מדי טסט שלישי, אני נוסע הכל מושלם, מגיע לעצור בזינוק בעלייה כשהמשך הדרך גם עלייה, אני עוצר, ורואה שמישו בא 50 מטר בערך מהצומת, אמרתי לעצמי, טוב אני יחכה איזה שנייה ולא יחתוך כי עד הזינוק וכל הדרך עלייה, עברו 2 שניות בערך ונסעתי , הוא כזה מה אתה לא חושב שאתה מגזים, היית לוחץ עד הסוף והיינו מספיקים לעבור כן היינו מספיקים כשאמא שלך T!@#!%!!% !!! רשם לי הססנות! אחותך הססנית! טסט רביעי, אני מתיישב, אני מסתכל על הטסטר במבט של , אחי, זה או עובר, או אתה. |
חרטוטים של טסטרים, גם אני עדיין סובל מזה. צריך לעשות משהו עם האנשים האלה, זה לא הוגן הכספים שצריך לבזבז בגללם.
|
היית מביא איתך איזה נחש לטסט,נראה אותו מכשיל אותך
|
הבאתי נחש, אבל השניים הראשונים גם היו תימנים, לא היה לי סיכוי.
|
אז ככה, שינוי בתפריט שאני חושב שראוי לציין
נמאס לי מטונה במים!!! נממאס!! בלאט!!! מיירדה!!! אני מחליף את הטונה במים בשייק, והזמנתי קפסולות של amino2222 אז אני אתחיל לקחת גם כן, 2 ביום ככה לפני השינה ובאמצע היום שינוי באימון!! במקום לחיצת רגליים אני עושה פשיטת ברך! |
אז כמה שייקים יש לך ביום? אני מאז שהתחלתי Ud שותה איזה 4 ביום חחח
פשיטת ברך זה יחסית מבודד לעומת לחיצת רגליים, בכל אופן באיזה אימון אתה שם את זה? אני ממליץ לך על האק סקוואט אם יש לך במכון אומנם זה קשה טילים בדילול אבל הוא עובד על כל הרגל מעולה! לגבי האמינו, לא הכי הכרחי אבל גם אני לוקח :jockey: |
3 שייקים ביום
2 קופסאות של 250 גרם גבינה לבנה 300-400 גרם חזה עוף זה החלבון.. אממ ב2 האימוני דילול . החלפתי גם במקום בפושדאון אני עושה פשיטה מאחורי הראש ליד אחורית עם דאמבל |
Homie, על כמה אחוזי שומן הייתה בתחילת החיטוב ועל כמה אתה עכשיו, ותוך כמה זמן הגעתה לזה (משך החיטוב) ?
|
סך הכל עברו 5 שבועות חיטוב (כי הייתי בחו"ל שבוע אחד ולא שמרתי בכללל דפקתי בלי חשבון
ואני לא מתחרט בגרוש!) עכשיו שאני מסתכל על האחוז שאני, אני מניח שהתחלתי באיזור ה16-20 (לא בטוח כל כך כי הייתי מלא מלא בנוזלים ) עכשיו לא יודע באיזה אחוז, אני מניח 13 +/-, אני מניח שעוד שבועיים כבר יראו שישייה לגמרי. אגב שכחתי להוסיף עוד משו, ביום 1 באימון אני עושה את הפשיטה מאחורי הראש ליד אחורית והרחקת זרועות ביום 2 באימון אני עושה מקבילים ופרפר הפוך |
אחלה תוכנית למרות הסבל(אני ידוע אתה נהנה בדרך שלך מזה ..)
ממה שהספקתי לראות גם תוצאות יפות.. בהצלחה בהמשך! |
|
כפיר תודה
מתן , כרגע 80-81 קילו אם כבר אז לא ממש תמונה שמראה בדיוק חיטוב בגוף אבל לפחות בפנים רואים את ההבדל שהוא דיי גדול, כן השיער שלי שונה, אם אני עם קוקו אז הוא ניהיה חלק, אם אני פזור אז הוא ניהיה תלתלים.. מוזר /: יום חמישי : http://grm.m.walla.co.il/briefcase/0...4/IMG_9143.jpg לפני 5 שבועות : http://grm.m.walla.co.il/briefcase/0...2/102_4038.jpg |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 13:31. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ