![]() |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
בואנה אחי ריספקט
הרבה זמן לא ראיתי כזה רמות חיטוב אצל נער בן 17 אנשים מגיעים לאחוזי שומן כאלו עם חומרים מה מאכילים אותכם שם בכפר לעזעזל |
נראה מצויין, גנטיקה מופלאה.. המשך כך!
|
תנראה יותר משבעים קילו מאוד חטוב עוד שנייה תמתפוצץ מרוב וורידים חח כל הכבוד:clap:
|
הלוואי עליי קצת ורידים.
|
תודה לכולםם !!
בקשר לאוכל שלנו !! - זה סודי ואני שבעים קילו -בדוק |
אחד הטובים....
מבנה מצויין וגם חיטוב, נראה שחסרה קצת מסה ברגליים, תן עוד תמונות של כל הגוף ביחד עם הרגליים כדי לראות פרופורציות... אתה נראה הרבה יותר מ-70 קילו. שיהיה לך בהצלחה בהמשך. |
ציטוט:
|
ציטוט:
איגור !! - אני על 70 ! ואתה מוזמן לבוא לבדוק |
תקופת חיטוב קצר ו.... כבוד למגזר!!!
חחחחחחחח אחלה גוף אח שלייי קרנף |
ציטוט:
|
נראה מצויין.... חטוב ואסתטי
כתף אחורית מאוד בולטת אני חייב להגיד דבר ראשון מלבד זה אפשר לראות אחלה יד אחורית, יד קידמית, צורה מאוד יפה של החזה. לטעמי אתה צריך עוד מסה בכתפיים (מרכזית\קדמית) וברגליים. אבל בסך הכל דיי פרופורציונלי בהצלחה בהמשך |
איזה סוס אתה יא אללה שלך!
|
נראה טירוף. גנטיקה מדהימה. הלוואי עלי
|
וואי אחי אתה סוס!!!!!!
תמשיך ככה ותגיע רחוק בהצלחה |
נראה קטלני !!
אתה בכלל לא נראה דרוזי |
אחי לדעתי יש לך את הגוף הכי יפה פה בפורום לבנתיים חחח
רואים שיפור רצח מהתמונות הקודמות.. הכתף אחורית בעיקר! הכול נראה בן :):):):) פרופורציונלי.. בהצלחה! :clap: *שפר בטן |
ציטוט:
תודה על התגובות אנשים ! |
שינויי מטורףף
כול הכבוד |
כל הכבוד אחי נראה תותח על רציני!
תמשיך ככה! שיהיה בהצלחה ויתיר אני חולק עלייך אחי לסיקס פאק יש את הגוף הכי קטלני ולא רק גוף אלא גם גב וכו' על כמה אחוזי שומן אתה כאן? |
אחי לפי דעתי הוא ניראה בהרבה יותר סוס מסיקס פאק.. כל אחד והדיעה שלו ^_^
הוא אמר הוא על 9 אחוז ככה בואנה סוליקו תביא לי קצת מהגניטיקה שלךךךך |
ציטוט:
וסהר אל תתחיל השוואות עכשיו בין גופות כי זה לא יעיל וזה סתם ימשוך לויכוח ! |
ציטוט:
וכל הכבוד על זה שהגעת לאחוז שומן כזה נמוך |
סוליקו באמת נראה יותר גדול מסיקס פאק,אבל עזבו .
סוליקו בוא כנס לאיסי אני אתן לך קצת באשים בקוד :) |
כל הכבוד לסוליקו
ואם יורשה לי לצטט את ארץ נהדרת " כבוד למגזר !" אתה מפוצץ פוטנציאל , אחלה רגליים מבחינת צורה ומבנה ,מותן צרה ,גב רחב החולשה היחידה היא בייספס קצת קצר ,אבל זה גנטי ואין שום דבר שאתה יכול לעשות עם זה בנוי מעולה ,כל הכבוד , תמשיך להיתקדם ככה ועוד בסוף אני ואתה נתחרה באותה קטגוריית משקל :) |
סוליקו אתה מהכפר ינוח?
|
איך אתה נשאר כל כך חטוב?!
|
ציטוט:
|
ציטוט:
השוואה לדוגמא הבייספס של פלקס ווילר ,שריר ארוך מאוד על מפרקים קטנים לעומת הבייספס של קינג קמאלי , קצרים ומסריחים. |
ציטוט:
ומי זה קינג קימאלי? |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
זה קינג קמאלי, ומשום מה בשתי התחרויות האחרונות שלו הוא לא עשה פרונט דאבל בייספס, כנראה ארבל צודק ומורידים לו על זה ניקוד או משהו.
ד"א התמונה מהתחרות שנערכה לפני פחות משבוע, שבה זכה בראנץ' וורן, ניו יורק פרו. http://www.graphicmuscle.com/~photos.../754rb0170.jpg |
ארבל תודה על התגובה אחויה !
ותודה לכל התגובות ! Yoyo אני מדלית אל כרמל |
סוליקו , התמונות שלך אשכרה מביאות לי מוטיביציה אחי!
|
גוף פצצה חבל על הזמן
תעלה איזה סרטון פוזות... מה דעתך?
|
גוף באמת סוף הדרך!!!
שפר קצת רגליים ויאללה בהצלחה שיהיה :sbb2: |
אתה נראה כמו אלי האנה קטן, התמונות שלך הזכירו לי ממש מתחרים של פתוח גוף רק בקטן יותר.
היו לי כמה חברים דרוזים בצבא - סוסים חבלה"ז - כנראה יש באמת משהו בגנטיקה של הדרוזים. כבוד למגזר!!! :sbb2: |
נראה אש אחי
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 20:07. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ