ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   תזונה ותוספים (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=5)
-   -   דעתכם? - על תפריט חיטוב (4 ארוחות) שהתחלתי לנסות. (https://israelbody.com/showthread.php?t=9845)

Dino Psaras 11-05-07 18:24

שלומיק, תגיב גם בפוסט שלי אני רוצה לקרוא את דעתך..

Nadav19 11-05-07 18:38

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Shlomik
על כמה קלריות אתה במאזן נטרלי?
וכסאח זה לא בהכרח חיובי זה יכול להוביל ליותר פירוק של מסה רזה מאשר מסת שומן וזה רק יגרום לאחוז השומן שלך לעלות.

למה שאני אפרק מסת שריר אם אני אוכל מספיק חלבון, נותן גירוי לשרירים כמו שצריך, ויושן כמו שצריך ?

יiסי 11-05-07 18:41

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Nadav19
למה שאני אפרק מסת שריר אם אני אוכל מספיק חלבון, נותן גירוי לשרירים כמו שצריך, ויושן כמו שצריך ?

אין שום סיבה שבעולם. יש פה אנשים פריקים לנושא הזה "פירוק שריר"
יאללה אז יעוף סנטימטר מהבייספס ישרף העולם?
אובססיביות.

m0she 11-05-07 18:58

ציטוט:

שמירה על שריר זה לא רק חלבון ואמונים. גם צריכת פחמימות וגרעון קלורי משפיעים פה. 1.5 גרם חלבון לק"ג גוף , ברמת הפעילות שלך , בגרעון הקלורי שלך ובכמות הפחמימות שאתה צורך זה לא מספיק לפי דעתי.

Nadav19 11-05-07 19:00

ציטוט:

פורסם במקור על ידי m0she
שמירה על שריר זה לא רק חלבון ואמונים. גם צריכת פחמימות וגרעון קלורי משפיעים פה. 1.5 גרם חלבון לק"ג גוף , ברמת הפעילות שלך , בגרעון הקלורי שלך ובכמות הפחמימות שאתה צורך זה לא מספיק לפי דעתי.

אני צורך יותר מ 1.5 , משהו כמו 1.7 או 1.8, זה יותר קרוב ל 2 מאשר ל 1.5 .
ובלי קשר לזה, אני מאמין שגם אם אני ארד ס"מ בהיקף יד .. "אפקט החיטוב" יעלים את הס"מ הזה.

m0she 11-05-07 19:02

אמרת 120 גרם חלבון על 80 קילו. זה 1.5 גרם פר קילוגרם.

Nadav19 11-05-07 19:03

ציטוט:

פורסם במקור על ידי m0she
אמרת 120 גרם חלבון על 80 קילו. זה 1.5 גרם פר קילוגרם.

נכון, אמרתי.
אבל למה שכחתי את מה שאמרתי גם בהמשך ?

הוספתי עוד איזה 28-30 ג' חלבון.

Shlomik 11-05-07 19:04

ציטוט:

פורסם במקור על ידי m0she

כמו שמשה אמר יש דברים מעבר לחלבונים ואימונים שקשורים לשמירה על מסת השריר ומחקרית נמצא שגירעון קלורי גדול מדי יוביל את הגוף לפרק מסה רזה יחסית יותר משומן מאשר אם הייתה עושה דיאטה נכונה ומתונה ולכן בסופו של דבר אולי על המשקל תראה שאתה יורד יותר אבל בסופו של דבר אתה תעלה באחוזי שומן, לפחות בתחילת הדרך בהמשך יכול להיווצר מצב שהגוף שוב יחזיר את המאזן לטובת פירוק השומן אבל עד שתגיע לשלב הזה אתה כבר תיהיה עם הרבה פחות מסה רזה וחבל.

Dino Psaras 11-05-07 19:07

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Shlomik
כמו שמשה אמר יש דברים מעבר לחלבונים ואימונים שקשורים לשמירה על מסת השריר ומחקרית נמצא שגירעון קלורי גדול מדי יוביל את הגוף לפרק מסה רזה יחסית יותר משומן מאשר אם הייתה עושה דיאטה נכונה ומתונה ולכן בסופו של דבר אולי על המשקל תראה שאתה יורד יותר אבל בסופו של דבר אתה תעלה באחוזי שומן, לפחות בתחילת הדרך בהמשך יכול להיווצר מצב שהגוף שוב יחזיר את המאזן לטובת פירוק השומן אבל עד שתגיע לשלב הזה אתה כבר תיהיה עם הרבה פחות מסה רזה וחבל.

לכן אני רוצה את דעתך גם בפוסט שלי..:book:

Nadav19 11-05-07 19:07

אם אני אוסיף עוד 200/300 קלוריות, זה מה שישנה את הקביעה של הגוף אם לפרק שריר או לא ?

על חודו של שניצל.

Bullet 12-05-07 00:39

ציטוט:

פורסם במקור על ידי damn
סליחה על הבורות, נדב מה זה UD2? אפשר פירוט קטנטן או לינק למאמר בנושא?

כן. מצטער ששכחתי לינק.
הנה, זה הספר. הייתי מביא לך סיכום של m0she אבל הוא בפורום המתחרה.

m0she 12-05-07 01:36

ציטוט:

אם אני אוסיף עוד 200/300 קלוריות, זה מה שישנה את הקביעה של הגוף אם לפרק שריר או לא ?

על חודו של שניצל.

אתה בטוח? 300 קלוריות מ1400 זה יותר מ20%. לא מעט.

P-a-n-1-c 12-05-07 11:24

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Bullet
כן. מצטער ששכחתי לינק.
הנה, זה הספר. הייתי מביא לך סיכום של m0she אבל הוא בפורום המתחרה.

אז רק תעתיק את זה או משהו כזה.. באישורו של משה :disgust:

Bullet 12-05-07 11:48

ציטוט:

פורסם במקור על ידי P-a-n-1-c
אז רק תעתיק את זה או משהו כזה.. באישורו של משה :disgust:

שמשה יעתיק, אני איבדתי את הלינק :wacko:

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 07:03.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ