![]() |
ציטוט:
אתה יודע למה? למה אני עדיין מחרבן עם דלת פתוחההה!!!! :):):):) פעם אחת רק אמא הייתה בבית..חירבנתי לי בשקט עם דלת פתוחה פתאום אורחים נכנסו,כולי הייתי בהלם,אמרתי שניה אמא אמא כולי לחוץ קמתי עם התחת על האסלה וסגרתי תדלת.. הם בטח קלטו אותי.לא נעים פעם גם קרה..שחירבנתי בקומה למטה..עכשיו איך שנכנסים אז חולפים על הדלת כניסה אז אני מחרבן,מישהי הגיע(חברה של אמא) כנראה השארתי את הדלת..לא סגורה..אבל גם לא פתוחה..עכשיו בחריץ רואיץ אותי..איזה לא נעים אחי |
ציטוט:
תחשוב אתה נמצא בבית של חבר ושומע גיטרה מהשירותים |
ציטוט:
אם אתה עם הגיטרה אז מה שמוליק עושה? אם אני לא מחזיק את שמוליק הוא ישתגע שם עם הפיפי .. |
ציטוט:
שיש את הגוש הכבד יותר ואחריו אני מתחיל לנגן זה רק אני או אחרי שיוצא הנגלה הראשונה מהתחת תמיד משתינים? |
ציטוט:
|
ציטוט:
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח קרב לי קטע דומה !! פעם נכנסתי להתקלח והמפתח היה שבור בתוך המנעול !אז איפשר לנעול קיצר נכנסתי להתקלח וכעקרון שומעים את הזרם של המים אז אף אחד לא נכנס ! אז דודות שלי באו ואני עדין מתקלח ואז אחת מהם רצתה להכנס לשירותים והשרותים זה ליד המקלחת ! חחח קיצר נכנסה וראתה אותי !! איזה פדיחה זה היה !! !המשכתי להתקלח איזה 3 שעות עד שהם הלכו חחח |
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ח קרעתםםם אותיי יווו!!
מקרה שקורה לכולם: שאתה בדיוק שותה קולה או משהו מוגז ואז חבר שלך מצחיקק אותך רצח וכל הקולה יוצאת לך מהאף ונהיה לזה טעם מגעיללל רצחחחחח חחח אל תגידו שלא... |
חחחחחחח איזה פאדיחות ... יש לי כמה פאדיחות ממש ממש מטורפות:
1. כיתה ט' עשיתי מבחן במתמטיקה, היה שקט רצח בכיתה אף אחד לא הוציא הגה, חבר שלי הביא לי מרפק לבטן בצחוק .. קיצר אני, הורדתי את הנוד של החיים שלי, וכיתה של 40 איש התחילו להקרע מצחוק .. ואני כולי אדום חחחחח (והמורה עוד מוסיפה "טוב אחרי שהשתחררנו נמשיך במבחן" ... זבל של מורה חח). 2. פעם חבר שלי, אחד שהיה מזיין לי תשכל ומתקשר אליי כל היום... התקשר אליי כשהייתי אצל חבר אחר. לא היה לי כח לענות לו .. אז התעצבנתי והתחלתי להסביר לחבר שהייתי אצלו אותו רגע בבית, בצעקות ובקריזה, איך החבר השני מזיין בשכל יותר מדי בפלאפון: "כוס ראבק שיפסיק להתקשר הזין הזה לא מפסיק לטחון במוח נמאס כבר מהאפס המסכן הזה שיחפש מישו אחר ליפול עליו", ואז החבר שהיה לידי אומר לי: "אבל נדב, הפלא' שך פתוח.." ... ורק אז הבנתי שבעצם לחצתי Send בטעות חחחחחחחח איזה פאדיחות . |
ציטוט:
זה חוק פיזיקלי.. נגיד אם תשתין ..ואז תזכר שאתה צריך לחרבן..אז איך שאתה מפיל את הגוש יבוא פיפי.... תמיד אני אומר לעצמי..פאק מאיפה הפיפי הזה בא.. לא כך? |
ציטוט:
חחחחחחחחחחחחח אל תגיד לי שאתם עדיין חברים ?? |
אם כבר פאדיחות,אז למה נהיים אדומים? מה התהליך הפיזי שקורה?
|
ציטוט:
וגם מזיעים וזה, כי הגוף פועל יותר מהר..אין לי מושג למה |
ציטוט:
ולמה דווקא בפנים חח לא יכלו לעשות שנהיה אדומים בתחת או משהו למה דווקא במקום בולט |
ציטוט:
יותר דם זורם לראש אז הו אנהייה אדום.. |
חחחחחחחחח וואי הרגתם אותי..
היו לי הרבה פאדיחות בחיים, הנה שניים בנתיים: אחד מהם אני בטוח שקרה לכולם.. -הייתי בבית, במטבח, והלכתי יחף וקיבלתי מכה באצבע הקטנה ברגל(שצריך להוריד אותה אני חייב לציין!, היא לא מועילה לכלום!@$#!@$), וזה ממש כאב אז התחלתי לקלל כזה בצעקות:"אח כוססססססס אמאמאמאמאמאמאקקקקקקקקק בן זונההההה #$%#$%@#), ואני כולי מת מכאבים, בדיוק אבא שלי חזר הביתה ודודים היו איתו, אז אני כולי קולט את הדלת נפתחת שניה אחרי שצרחתי, והפלאפון שלי היה לידי, לקחתי אותו מהר ואמרתי בקול:"טוב אין לי כוח לבלבולי שכל שלך, ביי" וסגרתי אותו. - היינו כמה חברים באילת וזה, בקיצר נכנסתי לחרבן זה היה בערב-לילה, בקיצור, אני נכנסתי לחרבן, וחברים שלי כשהייתי בשירותים הביאו כמה בנות לחדר(לא ידעתי על זה), בקיצור, הגלאי עשן התחיל לצפצף בלי סיבה(היה לנו נרגילה בחדר אבל לא עישנו באותו זמן), אז אחד השומרים במלון עלה לבדוק מה קורה.. הוא נכנס מתחיל לחפש בחדר וזה, ותוך כדי הוא כיבה תאור בשירותים: אני כזה עושה לו:"אפשר להדליק תאור?". בקיצר הוא רצה להכנס לשירותים לבדוק אם אולי זה משם הוא עושה לי:"תפתח בבקשה את הדלת" אני כולי עושה לו:"שניההה, אני מחרבן!" בקיצור הוא המשיך לזיין לי תשכל עד שסיימתי לחרבן, יצאתי החוצה וזה פתאום קלטתי שיש בנות בחדר ושהם וחברים שלי מתפוצצים מצחוק, וואלה זה לא היה נעים חחחחח.. - זה פאדיחה שקרתה לחבר שלי, אנחנו דאגנו שהיא תקרה לו יותר נכון(נקמה על הפאדיחה שלי ^) זה גם היה באילת, בצהריים ככה, הוא נכנס להתקלח בחדר וזה, והוא התחיל לשיר שירים של דיסני השרוט הזה ממש בקול.. אז הבאנו כמה בנות לחדר שהיו באותה קומה איתנו כדי שישמעו את הקול ה"ערב" שלו, היה קטע חזק ביותר;].. |
וואייי חח אחלה פאדיחות יש לכם..
|
אחת הפאדיחות הרציניות שאני גם בטוח שקרתה לכולם פה בפורום, זה לגלוש באתרים של באדיבילדרים ולהסתכל על תמונות שלהם, או יותר גרוע, להתסכל על תמונות של אנשים בפורום (שחלקם שחיפים) ואז בדיוק אמא\אבא נכנסים. או אפילו יותר גרוע, תמונות של בודיבילדריות. בקיצור, אני תמיד מוכן על הx אחרי שזה כבר קרה לי איזה פעמיים. חח
|
ציטוט:
|
יש את הקטע שאתה יורק וזה נתקע על השפתיים ואתה כבר מנסה להוריד את זה עם הידיים...
|
איזה נושא קרוע!!!
חחחחחחחחחחחחחח... חזק! הקטע עם הנזלת והאפצ'י הרג אותי! הייתי מצונן ואז נשפכתי מצחוק בכיתה והיה לי שרוול כזה של נזלת שנתלה על האף עם מלא דם... |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 18:38. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ