![]() |
איזה ריבועים יש לו ממש שבלונה !
אין מצב שהבנאדם הזה מציאותי הוא נראה לי מוטציה אחושרמ*טה |
חחח התמונה הראשונה בפוסט
זה נראה כמו נחיתת עוליי כנפי נשרים ב1881 מגעילות כאלה,רק רוצות בולבול. לגבי הבנים שם אני מאמין שיש פה אנשים שהיד שלהם יותר גדולה מהרגל שלהם.. פשוט מוטנטים |
ציטוט:
:):):):) טוב שלא הגזמת..יש שם אחת שנראת טוב לפחות..טוב אבל עזוב אתה בקטע של השוות מבני עקיבא:whistle: :XDemoticon: :laugh: |
ציטוט:
|
ציטוט:
בונה ימגעיל אחד בטח אתה מהאלה שבאתרי סקס מאוננים על "שחורות":disgust: בני עקיבא?חח לך סתכל מה הולך אצלנו ב"ספריה התורנית"כמה כוסיות מה אני יגיד לך הדדים שלהם בסביבות הפופיק... עזוב אני לא יפרט,לא נעים פה.. |
איכככ
תגידו ממתי נכנסה לישראל האופנה הזאת של הסטייליסטים עם האולסטארס והשיער המשומן הזה , ועם הבגדים המעפנים האלה מה נהיה מהאנשים פה ה' צריך להכחיד אותם בושה למין הגברי |
ציטוט:
|
ציטוט:
הינה עוד אחד שראה את מאיר,במציאות. |
ציטוט:
|
ציטוט:
הדבר הזה בן 23 ?? יאללה מה עוד אפשר להגיד !! אנשים כאלה צריך להרוג חחחחחחח אני מת לראות אותו מתחיל עם אחד שהיקף יד שלו 50 והיקף רגל 80 ! שידביק לו אגרוף ובעיטה שלא יזהה את אמא שלו יותר ! |
ציטוט:
לא סוד ש*כל* התמונות של הדוגמניות והדוגמנים זה עריכה מאוד מטעה... תראו דוגמניות שמתראיינות בטלוויזיה , הן נראות מצויין (רובן חלק כונפות) אבל שום דבר כמו התמונות במגזין (שאולי זה טוב כי הם הגזימו עם חלק מהתמונות האלה) וגם בטלוויזיה נראים יותר טוב(תאורה + איפור) טוב את מסכימה איתי נראה לי ששוקס זה מעוז הפיגור הגדול ביותר של הנוער בארץ ישראל באינטרנט. אפילו האתר מהתחרה שלו "שעת השין" יש להם יותר כבוד.... ציטוט:
תראה את המכות שהולכות שמה תאר אחד כזה עם הפוזה של פרק כף היד הרופפת (של קוקסינלים) עם בחורה שעושה לו את התנוחה אזאת של החצי דוגי *לו* , תאר אותו מקלל אחד כזה ואז הבחור מהMMA עושה לו הפלה עולה עליו נותן לו בוקסים לפנים בלי כפפפות , אלא אגרופן ברזל. |
ציטוט:
|
ציטוט:
עוד יותר טוב !! נראה לי אני יתפלל קצת שזה יקרה לפני שינה ! יאללה אנשים לילה טוב |
ציטוט:
|
ציטוט:
ותאמין לי ילדון,אתה חי בסרט,באתי מהישיבה שאתה לומד בה,הייתי מספיק פעמים בשהם,אולי בגלל ההשקפה שנדפקה עם כל שנה שאתה בישיבה אתה חושב שהציץ לאיזה כונפה מבני עקיבא שיש לה יותר שערות ברגליים ממני מתחת לשמלה זה "משהו שלא נעים לפרט"..אז צודק. |
ציטוט:
|
ציטוט:
http://www.resident.co.il/aspx/galle...page=1&id=2641 |
ציטוט:
לאתיופים אין גוף או גנטיקה אופטימלית לבודיבילדינג, יש להם מבנה גוף אקטומורפי, ממש אחוז שומן נמוך וכך גם מסת שריר נמוכה, הגוף שלהם בנוי יותר לסיבולת, וכך נכון הדבר, באולימפידה האחרונה 3 אתיופים יצגו את ישראל בריצת מרתון. הגנטיקה באזורי צפון אפריקה מתאימה יותר לתחום הסיבולת, גם משם אפשר לראות הרבה בתחרויות וריצות למרחק, (הרבה טוניסאים מתחרים, ורץ מרתון מרוקאי כבר 3 שנים רצוף אלוף אולם ומדיליסט זהב, אל גארוז' שמו). מפלצות הגנטיקה האפריקאית ממוקומות יותר במרכז היבשת, הבולט שאני ראיתי בינהם זו ניגריה, גם שחקני כדורגל ניגרים ששיחקו בעבר בארץ, אני רואה הרבה כדורגל, היה אפשר לראות בבירור את מבנה גופם ומסת השריר העצומה שיש להם על גוף מאוד חטוב, ממש השחקנים הישראלים נראו כמו איטריות לידם. אז כאמור אתיופים יכולים רק לחלום על פיתוח גוף, אבל שתדעי לך שאקטומורף שמפתח גוף ומגיע למסת שריר מכובדת , בגלל מבנה גופו הצר, המסה נראת עליו יפה מאוד, ככה שאם האתיופי היה רוצה להשקיע יש על מה לדבר. |
ציטוט:
יאוו עכשיו שהתמונות שלא לא ערוכות רואים,הוא ממש מכוער בעע.. והוא שחיף!! איזה כרס קטנה יש לו וואי וואי.. |
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 17:08. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ