ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   פיתוח גוף-כללי (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=8)
-   -   מי בא למפגש שוקס? (https://israelbody.com/showthread.php?t=9664)

ZoonD 09-05-07 00:48

איזה ריבועים יש לו ממש שבלונה !

אין מצב שהבנאדם הזה מציאותי הוא נראה לי מוטציה אחושרמ*טה

jonathan 09-05-07 00:49

חחח התמונה הראשונה בפוסט
זה נראה כמו נחיתת עוליי כנפי נשרים ב1881
מגעילות כאלה,רק רוצות בולבול.
לגבי הבנים שם אני מאמין שיש פה אנשים שהיד שלהם יותר גדולה מהרגל שלהם..
פשוט מוטנטים

מתן18 09-05-07 00:50

ציטוט:

פורסם במקור על ידי taus
חחח התמונה הראשונה בפוסט
זה נראה כמו נחיתת עוליי כנפי נשרים ב1881
מגעילות כאלה,רק רוצות בולבול.
לגבי הבנים שם אני מאמין שיש פה אנשים שהיד שלהם יותר גדולה מהרגל שלהם..
פשוט מוטנטים

:):):):) טוב שלא הגזמת..יש שם אחת שנראת טוב לפחות..טוב אבל עזוב אתה בקטע של השוות מבני עקיבא:whistle: :XDemoticon: :laugh:

Deja Vu 09-05-07 00:52

ציטוט:

פורסם במקור על ידי gil-Nissim
סוליקו צודק זה היה אותו אחד.
אבל זה לא הוא באמת,כנירא איזה מישהו שעלה לפה תמונות כי היה לו משעמם...

אלה..
הוא עורך תמונות אחי,אליאב וחבר שלי ראו אותו במסיבה ואומרו שאין לו בכלל שרירים..
אפילו לא חיטוב הוא סתם שחיף..

סתכל למשל בתמונה שלו כאן http://www.2send.us/uploads/664a8f6278.jpg
סתכל כאן,רואים שהכתפיים שלו ערוכות.

זה בסדר תיכול להגיד תשם שלי:disgust: וכן הוא די שחיף לא קרוב לאך שהוא נראה בתמונות כנראה המניאק מוצץ לאיזה קוקסינל מקצוען שיערוך לו תתמונות או משהו כי זה לא הגיוני ודרך אגב יש מלא מלא כוסיות בשוקס אבל הבנים שהם אוהבות זה שחיפים סטייליסטים עם חוטיני ככה שקשה לי לראות מישו מפה מעמיס אחת כזאת אבל אתם מוזמנים לנסות בטי אל וי או בסילבר יש אלף פאקצות כאלה שהרוב משם ובקשר למורן הכוסית הזאת שהעלו לפה יצא לי לראות אותה בבלאנקו בירושליים דיברתי איתה בקטנה היא שווה אבל חברה שלה בכלל פצצה http://www.shox.co.il/uf/258/832/shox_usr.html

jonathan 09-05-07 00:54

ציטוט:

פורסם במקור על ידי מתן16
:):):):) טוב שלא הגזמת..יש שם אחת שנראת טוב לפחות..טוב אבל עזוב אתה בקטע של השוות מבני עקיבא:whistle: :XDemoticon: :laugh:

אחת שנראת טוב??!
בונה ימגעיל אחד בטח אתה מהאלה שבאתרי סקס מאוננים על "שחורות":disgust:
בני עקיבא?חח
לך סתכל מה הולך אצלנו ב"ספריה התורנית"כמה כוסיות מה אני יגיד לך
הדדים שלהם בסביבות הפופיק...
עזוב אני לא יפרט,לא נעים פה..

ZoonD 09-05-07 00:58

איכככ
תגידו ממתי נכנסה לישראל האופנה הזאת של הסטייליסטים
עם האולסטארס והשיער המשומן הזה , ועם הבגדים המעפנים האלה
מה נהיה מהאנשים פה ה'
צריך להכחיד אותם בושה למין הגברי

סוליקו 09-05-07 01:01

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Deja Vu
זה בסדר תיכול להגיד תשם שלי:disgust: וכן הוא די שחיף לא קרוב לאך שהוא נראה בתמונות כנראה המניאק מוצץ לאיזה קוקסינל מקצוען שיערוך לו תתמונות או משהו כי זה לא הגיוני ודרך אגב יש מלא מלא כוסיות בשוקס אבל הבנים שהם אוהבות זה שחיפים סטייליסטים עם חוטיני ככה שקשה לי לראות מישו מפה מעמיס אחת כזאת אבל אתם מוזמנים לנסות בטי אל וי או בסילבר יש אלף פאקצות כאלה שהרוב משם ובקשר למורן הכוסית הזאת שהעלו לפה יצא לי לראות אותה בבלאנקו בירושליים דיברתי איתה בקטנה היא שווה אבל חברה שלה בכלל פצצה http://www.shox.co.il/uf/258/832/shox_usr.html

אא אז זה אתה שראית אותו !! והוא אשקרה אין לו שרירים אתה אומר ? בואנה מה אנשים מסוגלים לעשות כדי לקבל צומת לב

gil-Nissim 09-05-07 01:01

ציטוט:

חח יגרוזיני אוהב אותך!
הינה עוד אחד שראה את מאיר,במציאות.

Deja Vu 09-05-07 01:07

ציטוט:

פורסם במקור על ידי סוליקו
אא אז זה אתה שראית אותו !! והוא אשקרה אין לו שרירים אתה אומר ? בואנה מה אנשים מסוגלים לעשות כדי לקבל צומת לב

ערוך

סוליקו 09-05-07 01:11

ציטוט:

אחי לא ברור לי כבר מה נסגר עם הבן אדם הזה אני ראיתי בלי חולצה ועם גופייה[במסיבה כן?]והוא שחיף אולי עם דגש אל אולי רואים שהוא מתאמן בכלל אליאב תמיד אמר לי הוא שחיף ולא האמנתי בזמן המסיבה אנחנו רואים אותו ואני כזה אליאב בונה אחי הוא פשוט ענקי במציאות ואליאב נגנב חושב אני עיוור עוד שנייה שולח לי אגרוף לפנים ואז אני כזה חח נראה לך באמת שהוא לייצן שלא נדבר על זה שהוא מתאפר שם עדשות זוהרות מנותח פלסטית אה כן והקטע העצוב הוא בן 23 ובא למסיבות של שמינסטים ומטריד בנים :cry_1: :cry_1: :cry_1:

מההה:wacko: :wacko:

הדבר הזה בן 23 ??
יאללה מה עוד אפשר להגיד !! אנשים כאלה צריך להרוג

חחחחחחח אני מת לראות אותו מתחיל עם אחד שהיקף יד שלו 50 והיקף רגל 80 ! שידביק לו אגרוף ובעיטה שלא יזהה את אמא שלו יותר !

Leo 09-05-07 01:20

ציטוט:

פורסם במקור על ידי sandrik
טוב נו בנות חכמות יודעות להבדיל בין גברים שיש להם באמת גוף מושך ומושקע לבין ערסים שלמדו להשתמש בפוטושופ.

אבל האמת הכי חשוב זו המציאות לא?!

הם לא מחפשים בנות אמיתיות , חוץ מזה מלא בנות אמיתיות דווקא לא יודעות.... וגם בנים.

לא סוד ש*כל* התמונות של הדוגמניות והדוגמנים זה עריכה מאוד מטעה... תראו דוגמניות שמתראיינות בטלוויזיה , הן נראות מצויין (רובן חלק כונפות) אבל שום דבר כמו התמונות במגזין (שאולי זה טוב כי הם הגזימו עם חלק מהתמונות האלה) וגם בטלוויזיה נראים יותר טוב(תאורה + איפור)

טוב את מסכימה איתי נראה לי ששוקס זה מעוז הפיגור הגדול ביותר של הנוער בארץ ישראל באינטרנט.
אפילו האתר מהתחרה שלו "שעת השין" יש להם יותר כבוד....

ציטוט:

מההה:wacko: :wacko:

הדבר הזה בן 23 ??
יאללה מה עוד אפשר להגיד !! אנשים כאלה צריך להרוג

חחחחחחח אני מת לראות אותו מתחיל עם אחד שהיקף יד שלו 50 והיקף רגל 80 ! שידביק לו אגרוף ובעיטה שלא יזהה את אמא שלו יותר !

שיתחיל עם לוחם MMA רציני כמו שמראים באגו ב10...
תראה את המכות שהולכות שמה תאר אחד כזה עם הפוזה של פרק כף היד הרופפת (של קוקסינלים) עם בחורה שעושה לו את התנוחה אזאת של החצי דוגי *לו* , תאר אותו מקלל אחד כזה ואז הבחור מהMMA עושה לו הפלה עולה עליו נותן לו בוקסים לפנים בלי כפפפות , אלא אגרופן ברזל.

Deja Vu 09-05-07 01:23

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Leo
הם לא מחפשים בנות אמיתיות , חוץ מזה מלא בנות אמיתיות דווקא לא יודעות.... וגם בנים.

לא סוד ש*כל* התמונות של הדוגמניות והדוגמנים זה עריכה מאוד מטעה... תראו דוגמניות שמתראיינות בטלוויזיה , הן נראות מצויין (רובן חלק כונפות) אבל שום דבר כמו התמונות במגזין (שאולי זה טוב כי הם הגזימו עם חלק מהתמונות האלה) וגם בטלוויזיה נראים יותר טוב(תאורה + איפור)

טוב את מסכימה איתי נראה לי ששוקס זה מעוז הפיגור הגדול ביותר של הנוער בארץ ישראל באינטרנט.
אפילו האתר מהתחרה שלו "שעת השין" יש להם יותר כבוד....

חח אחי שעת שין זה של ערסים ושוקס זה של צפונבונים לרוב

סוליקו 09-05-07 01:26

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Leo
שיתחיל עם לוחם MMA רציני כמו שמראים באגו ב10...
תראה את המכות שהולכות שמה תאר אחד כזה עם הפוזה של פרק כף היד הרופפת (של קוקסינלים) עם בחורה שעושה לו את התנוחה אזאת של החצי דוגי *לו* , תאר אותו מקלל אחד כזה ואז הבחור מהMMA עושה לו הפלה עולה עליו נותן לו בוקסים לפנים בלי כפפפות , אלא אגרופן ברזל.

עוד יותר טוב !!
נראה לי אני יתפלל קצת שזה יקרה לפני שינה !

יאללה אנשים לילה טוב

arik_mesh 09-05-07 01:27

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Ori-Silver
איזה כוסיות?הם נראות כמו נעל בית ועוד בטח הם פוזאיסטיות חסרות מוח

האמצעיות ידידות שלי...ילדות קטנות אבל..ואין עליהן פוזה פשוט עדיין ילדות שלא מבינות כלום המחיים שלהםם.

מתן18 09-05-07 01:37

ציטוט:

פורסם במקור על ידי taus
אחת שנראת טוב??!
בונה ימגעיל אחד בטח אתה מהאלה שבאתרי סקס מאוננים על "שחורות":disgust:
בני עקיבא?חח
לך סתכל מה הולך אצלנו ב"ספריה התורנית"כמה כוסיות מה אני יגיד לך
הדדים שלהם בסביבות הפופיק...
עזוב אני לא יפרט,לא נעים פה..

לא.

ותאמין לי ילדון,אתה חי בסרט,באתי מהישיבה שאתה לומד בה,הייתי מספיק פעמים בשהם,אולי בגלל ההשקפה שנדפקה עם כל שנה שאתה בישיבה אתה חושב שהציץ לאיזה כונפה מבני עקיבא שיש לה יותר שערות ברגליים ממני מתחת לשמלה זה "משהו שלא נעים לפרט"..אז צודק.

Jones 09-05-07 01:38

ציטוט:

עוד יותר טוב !!
נראה לי אני יתפלל קצת שזה יקרה לפני שינה !

יאללה אנשים לילה טוב

חחח הרגת אותי.

Ori-Silver 09-05-07 01:48

ציטוט:

יש מצב שערך ! אבל בקטנה כזאת !! בטוח יש לו טיפת שרירים אחי

הוא סתם שחיף,תסתכל פה בגלריה של האילבן יש תמונות שלו מעמודים 1-7 הוא סתם קוקסינל.

http://www.resident.co.il/aspx/galle...page=1&id=2641

ran_z 09-05-07 01:58

ציטוט:

פורסם במקור על ידי sandrik

דבר אחד מוזר לי,
למה אין שחורים בח"כ??
לרובם לפי דעתי יש גנים טובים, לא? חיטוב טבעי כמעט לכולם ויש להם פוטנציאל לספורט, למה לא לפתח את זה?

בחו"K דווקא יש הרבה בודיבילדרים שחורים,אבל בארץ אפילו אחד לא ראיתי

יש להבדיל אלפי הבדלות בין סוגים של כושים.
לאתיופים אין גוף או גנטיקה אופטימלית לבודיבילדינג, יש להם מבנה גוף אקטומורפי, ממש אחוז שומן נמוך וכך גם מסת שריר נמוכה, הגוף שלהם בנוי יותר לסיבולת, וכך נכון הדבר, באולימפידה האחרונה 3 אתיופים יצגו את ישראל בריצת מרתון.
הגנטיקה באזורי צפון אפריקה מתאימה יותר לתחום הסיבולת, גם משם אפשר לראות הרבה בתחרויות וריצות למרחק, (הרבה טוניסאים מתחרים, ורץ מרתון מרוקאי כבר 3 שנים רצוף אלוף אולם ומדיליסט זהב, אל גארוז' שמו).
מפלצות הגנטיקה האפריקאית ממוקומות יותר במרכז היבשת, הבולט שאני ראיתי בינהם זו ניגריה, גם שחקני כדורגל ניגרים ששיחקו בעבר בארץ, אני רואה הרבה כדורגל, היה אפשר לראות בבירור את מבנה גופם ומסת השריר העצומה שיש להם על גוף מאוד חטוב, ממש השחקנים הישראלים נראו כמו איטריות לידם.
אז כאמור אתיופים יכולים רק לחלום על פיתוח גוף, אבל שתדעי לך שאקטומורף שמפתח גוף ומגיע למסת שריר מכובדת , בגלל מבנה גופו הצר, המסה נראת עליו יפה מאוד, ככה שאם האתיופי היה רוצה להשקיע יש על מה לדבר.

gil-Nissim 09-05-07 02:29

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Ori-Silver
הוא סתם שחיף,תסתכל פה בגלריה של האילבן יש תמונות שלו מעמודים 1-7 הוא סתם קוקסינל.

http://www.resident.co.il/aspx/galle...page=1&id=2641

חחחחחחחחחחחחחחח...
יאוו עכשיו שהתמונות שלא לא ערוכות רואים,הוא ממש מכוער בעע..
והוא שחיף!! איזה כרס קטנה יש לו וואי וואי..

sandrik 09-05-07 06:13

ציטוט:

פורסם במקור על ידי gil-Nissim
חחחחחחחחחחחחחחח...
יאוו עכשיו שהתמונות שלא לא ערוכות רואים,הוא ממש מכוער בעע..
והוא שחיף!! איזה כרס קטנה יש לו וואי וואי..

אין לו כרס והוא לא כזה שחיף, אבל רואים הבדל פשוט עצום מהתמונות שלו מהגלריה, לבין התמונות כאן.

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 17:08.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ