![]() |
חח לא הבנתי על מה אתם צוחקים בדיוק אז כן אני היתי שחיף ואני גם כן לאט לאט עולה במאסה, אבל זה לא שולל ממני את הזכות להגיד מי פה שחיף ומי לא מה בגלל שזה מנהל וכן אני לא יגיד מי המנהל השחיף הזה כי ישעו אותי כי יש מנהלים חרא שמשחקים אותה ואים יתנו לי אזהרה על המילים האלה עכשיו סתומרת שכואב להם לשמוע את האמת ...
ועוד משו אתם מתקוונים לפוסט הזה http://www.atraf-f.net/or/showthread.php?t=15432 אז ווקשה התמונה שלי הראשונה לפני כחצי שנה אבל העלתי מאסה לאט לאט.. בקיצור תחשבו לפני שאתם מדברים אני חשבתי לפני שאני מדבר.. נ.ב אני לא מפחד מהשעיה, אם ישעו אותי אז ישעו אותי על כלום . |
נאור מה אתה דואג אחי
ואור תתחיל לרוץ יא עגלה יאלה תן לי 5 קילומטר תןןןןן |
ציטוט:
דבר נוסף, יש לך ליקוי בהבנת הנקרא, תקרא שנית (ועדיף גם שלישית) את ההודעה הקודמת שלי. אם חשבת לפני שדיברת, אז מצבך ממש גרוע. אני מבקש לא לחזור על הנושא כאן, כבר כתבתי את המייל שלי אם אתה רוצה לכתוב לי על הבעיות שלך עם המנהלים. |
ציטוט:
|
פה אני חותך! מחקתי את ההודעות בנושא המנהלים. אם למישהו פה יש בעיה עם אחד המנהלים הוא יכול לשלוח לי מייל. מה שאתם עושים זה דבר מכוער ולא במקום.
עידן אולי מנהל נחמד אבל אצלי האצבע קלה על הכפתור של ההשעיה. פה סיימנו את הנושא. מעכשיו נא להגיב אך ורק לאור על התמונות שהוא פירסם. |
לכל מי ששאל את אור אם לא חבל חיטוב על המסה הזאת ,
אז לא תבינו אין לו כלכך הרבה גודל לאבד מכל הגוף כי השומן ממילא לא נאגר שם , יאבד מקסימום כמה מילימטרים תראו בכל הגוף הוא כבר חטוב הוא כבר אמר שהבעיה זאת הבטן... אור תעלה תמונות של הבטן שנראה מה המצב שם |
ציטוט:
פשוט אתה לא נראה רע בשביל הקיץ, ובמילא בחורף אף אחד לא רואה אותך מתחת לכל הבגדים .. אז הצעתי הכנה לך, תעשה "עליה נקיה" כמה שאפשר עד סוף הקיץ, ואז תן מאסה רצינית. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 09:04. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ