ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   גלריות הגולשים (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=6)
-   -   סרטון של Bullet יקירנו (https://israelbody.com/showthread.php?t=9377)

damn 04-05-07 21:13

בולט אחי, אחלה משקל אתה חייה רעה :) ..

ארבל, עלייך אין לי מה להגיד.
101 קילו על מטר 80, אתה מפלצת.. מחכה בקוצר רוח לתמונות שלך חבוב..

Deja Vu 04-05-07 21:24

ציטוט:

פורסם במקור על ידי arbel2
כשאני אגיע ל110 קילו .

ארבל נו באמת תעלה תמונות זה לא רציני להצהיר על נתונים כאלה ועוד בתור מנהל ולא לעלות תמונות אני בטוח שכולם סקרנים לראות אותך במצבך הנוכחי תלא צריך להתבייש:disgust:

SiX PACK 04-05-07 21:32

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Deja Vu
ארבל נו באמת תעלה תמונות זה לא רציני להצהיר על נתונים כאלה ועוד בתור מנהל ולא לעלות תמונות אני בטוח שכולם סקרנים לראות אותך במצבך הנוכחי תלא צריך להתבייש:disgust:

מחזק, תעלה תמונות כולה פורום מה אתה אישה..?

יאללה אחי אל תהיה קמצן ת'פנק אותו בכמה תמונות :diractor:

Ilan-V 04-05-07 21:35

יאללה Arbel אחי תעשה לנו חג שמח גבר גבר=)

Vin diesel 04-05-07 21:37

משקל יפה אחי...עבודה נקייה!מתי אתה מפציץ תמונות?

Bullet 04-05-07 21:45

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Vin diesel
משקל יפה אחי...עבודה נקייה!מתי אתה מפציץ תמונות?

how bout... never?

arbel2 04-05-07 21:47

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Zatochka
יאללה Arbel אחי תעשה לנו חג שמח גבר גבר=)

שוב פעם ,כשאני יסיים את העליה במסה.
אני פרפקציוניסט ,אני לא אוהב לעשות חצי עבודה ,לא משנה כמה הנתונים שלי "מרשימים" כרגע ,אני לא מרוצה ,וכשאני יגיע למטרה שהצבתי לעצמי, אני יעלה תמונות כמו שצריך .

SiX PACK 04-05-07 22:21

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Bullet
how bout... never?

אמר בולט בנימה פלצנית..... :whistle:

SiX PACK 04-05-07 22:22

ציטוט:

שוב פעם ,כשאני יסיים את העליה במסה.
אני פרפקציוניסט ,אני לא אוהב לעשות חצי עבודה ,לא משנה כמה הנתונים שלי "מרשימים" כרגע ,אני לא מרוצה ,וכשאני יגיע למטרה שהצבתי לעצמי, אני יעלה תמונות כמו שצריך .

פחחחחח אחי אתה איש קשה..... לטוב ולרע XD

HHHEELLBBOOYY 04-05-07 22:40

מצטער עם כל הכבוד בולט שאתה וי איי פי וזה..
לא הבנתי כלום מהסרטון.. ווואו 90 קילו, לא מזלזל בכובד של המשקל ולא יודע כמה אני עושה לחיצת כזה ולא רוצה לדעת גם....
תעלה תמונות רציניות, עם פוזינג טוב, בלה בלה בלה בלה

ran_z 04-05-07 22:49

דני בשעה טובה הפסקת להצחיק אותו באמצע הבנץ' :-) חחח' סוף סוף הוא יכל לסיים סט כמו שצריך.

Bullet 04-05-07 22:51

ציטוט:

פורסם במקור על ידי HHHEELLBBOOYY
מצטער עם כל הכבוד בולט שאתה וי איי פי וזה..
לא הבנתי כלום מהסרטון.. ווואו 90 קילו, לא מזלזל בכובד של המשקל ולא יודע כמה אני עושה לחיצת כזה ולא רוצה לדעת גם....
תעלה תמונות רציניות, עם פוזינג טוב, בלה בלה בלה בלה

מה אתה קשור? זה סרטון אימונים, לא סרטון פוזינג.

עריכה: הוא מנסה להצחיק אותי לפני... אבל בזמן הבנצ' אני שם אוזניות

HHHEELLBBOOYY 04-05-07 22:54

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Bullet
מה אתה קשור? זה סרטון אימונים, לא סרטון פוזינג.

עריכה: הוא מנסה להצחיק אותי לפני... אבל בזמן הבנצ' אני שם אוזניות

אני קשור כמו שאתה קשור

Bullet 04-05-07 22:55

ציטוט:

אני קשור כמו שאתה קשור

אתה אמרת "לא הבנתי כלום מהסרטון". מה ניסית להבין ממנו?

HHHEELLBBOOYY 04-05-07 23:45

לא יודע אחי כוס עמק אני ממורמר פוסטים בזירת הגולשים סורי P=

maxp89 05-05-07 09:01

כל הכבוד לך בולט.
אני ראיתי אותו גם דוחק 100 קילו..רק לא זוכר כמה חזרות:) זה היה ממזמן...וחבל שלא באתה לקאנטרי ביום שלישי...היתי בכיף שומע כמה דיעות עלי:)

chivas90210 05-05-07 09:52

ציטוט:

ביצוע טוב , נקי.
בולט בחור משכיל ,ויש לו את הידע להגיע הכי רחוק שהגוף שלו מסוגל :)

בולט ולכל אלה שהגיבו לו...
קודם כל מישקלים לא רעים ביכלל יחסית לנתונים שלך...אבל... זה שאתה עובד לאט לא עושה את התרגיל שלך למושלם...
אני יכול להציע לך שיפור קטן שיעזור לך בהיתקדמות... תוריד את שתי הפלטות הקטנות, תישאר באותו קצב אבל על תגיע ליישור המרפקים אף פעם(בסירטון אתה אפילו נישאר שם לשנייה+ מה שמקנה לך מנוחה...:diractor: ), תרד עד הסוף ותעלה רק ל 3/4 הדרך למעלה יותר מיזה החזה כבר לא עובד וניכנסת היד אחורית! ביגלל שהןרדת מישקל תבצע סטים של 12 חזרות ואז גם תקבל "פאמפ" מטורף!!!

גם אם לא תקבל את ההצעה שלי, עדיין אתה עובד יפה יותר מהרבה בחורים שאני רואה יום יום....:jockey:

HammEr-StriKe 05-05-07 09:58

ציטוט:

אני קשור כמו שאתה קשור

חחח איזה סטלן אתה אחי! :jockey:
הוא העלה את הסרטון כדי להראות לחבר'ה איך הוא מבצע את הלחיצת חזה וכמה הוא דוחק, זה חלק מהעבודה שלו באימון.. הוא לא רצה לשים פוזינג, זה מה שהוא בחר להראות..
ויפה מאוד בולט המשך כך! כל הכבוד איש..

אור 05-05-07 10:08

ציטוט:

פורסם במקור על ידי chivas90210
קודם כל מישקלים לא רעים ביכלל יחסית לנתונים שלך...אבל... זה שאתה עובד לאט לא עושה את התרגיל שלך למושלם...
אני יכול להציע לך שיפור קטן שיעזור לך בהיתקדמות... תוריד את שתי הפלטות הקטנות, תישאר באותו קצב אבל על תגיע ליישור המרפקים אף פעם(בסירטון אתה אפילו נישאר שם לשנייה+ מה שמקנה לך מנוחה...:diractor: ), תרד עד הסוף ותעלה רק ל 3/4 הדרך למעלה יותר מיזה החזה כבר לא עובד וניכנסת היד אחורית! ביגלל שהןרדת מישקל תבצע סטים של 12 חזרות ואז גם תקבל "פאמפ" מטורף!!!

גם אם לא תקבל את ההצעה שלי, עדיין אתה עובד יפה יותר מהרבה בחורים שאני רואה יום יום....:jockey:

מחזק, אתה גם מעמיס על המרפקים כשאתה נועל את הידיים, זה לא טוב.

אחלה משקל, מה הנתונים שלך?

SiX PACK 05-05-07 12:01

ציטוט:

פורסם במקור על ידי chivas90210

מה רע, תן ליד אחרוית לעבוד מה הבגי דיל, אולי הוא מכניס יד אחורית באימון חזה שזה בכלל טוב..

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 18:51.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ