![]() |
אני אוהב קעקועים בסגנון הזה. נשרים, חרבות, מלחמה, כח, מטאל, מוות... בכלל, עומרי זה אחד האנשים הכי דומים לי ש"פגשתי" בחיים שלי (לא חיצונית כמובן). אולי היינו אותה משפחה במאה ה - 15, ואז הסבא של הסבא בחזקת 20 של עומרי עבר לאסיה ושלי עבר לאירופה.
|
ציטוט:
קודם כל תודה על המחמאה... דבר שני אני חצי אשכנזי(רבע רוסי,רבע פולני)אז יכול להיות שיש מצב לזה..:book: |
|
קטלני ביותר. בתור אחד שלא מת על קעקועים אני אומר שיצא ממש יפה. תתחדש.
|
יפה מאוד אחי תתחדש גם אני אחד שלא אוהב קעקועים ואהבתי את זה:)
|
תגידו איך עושים תקעקוע? הכוונה איך הוא נישאר ולא נמחק?
והאם יש אפשרות להוריד אותו? |
וואלה טורבו תתחדש על הקעקוע..
היה נחמד אם האית מצייר את הנשר יושב על איזה דאמבל 8 פלאטות כל צד:jockey: |
ציטוט:
|
לא אוהב קעקועים..
אבל הציור ממש יפה ,מקורי ויפה מזכיר את הסרטים של המלחמה כמו טרויה 300 וכל אלה.. |
איזה מקום אדיר זה לעשות קעקוע של כתב:
http://www.zonecapone.com/bilder/tattoos/bigtatt.jpg אבל זה באמת יכול להוות בעיה בעתיד.. |
פש.. אש אחי.. ממש יפה...
תתחדש.. כמה עלה לך ? |
ציטוט:
עלה 700 |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
תכלס כשאתה מגיע לגודל דיי גדול אני לא חושב שזה באמת יפריע למעסיק שלך, אם הוא מעסיק אותך למרות שאתה בודיבילדר, קעקוע פה ושם לא יפריע לו.. |
ציטוט:
|
אני חושב שזה קונספירציה של כל המנהלים נגדי.
אני רשמתי. |
ציטוט:
באמת שזה מקום יפה, אבל מאוד בעייתי. אני חושב דווקא על לכתוב OVERCOME על הטרייספס ואולי לעשות משהו מסביב [טרייבלים או משהו בסיגנון]. |
ציטוט:
אתה תמיד יכול להמציא איזה סיפור שהתגברת על מחלה או משהו ופתאום ירחמו עליך, זה משהו שישאר עליך כל החיים, חבל שתתפשר בגלל משהו שטותי, במיוחד כשאתה יכול להשתמש בתירוץ שאני אמרתי לך :P (רק איך אני יתרץ לטאה על האמה? ) |
ציטוט:
מה שכן אנשים חושבים שקעוקעים זה "לכל החיים", תכלאס זה לא הכי נכון. אפשר להוריד את הקעקוע בכיף [אומנם יעלה טיפה כסף אבל עדיין]. |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 06:16. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ