![]() |
והינה כתבה מה אתם חושבים??:http://bidur.msn.co.il/msnEntertainm...m#galleryImage
|
ערוך
|
הוא מאפיונר רוסי שאם יעלה להיות רה"מ יהיה חבל מאד והוא עלול לעשות כאן דברים מאד לא טובים אז אל תקנו תשטויות שלו ואל תבחרו בו כשתגיע העת לבחירות
|
ציטוט:
הוא מאפיונר זה ברור, ומין הסתם רוב הכסף שלו כניראה מעסקאות שקשורות להעלמת מיסים במקרה הטוב. עכשיו בלי קשר לזה שהוא מאפיונר הוא עוזר לציבור, העזרה לציבור נותנת לו להיתפס כבן אדם חיובי, בניגוד למיליונרים האחרים שלא תורמים כלום לסביבה. עכשיו העניין של מאפיונרים שמעורבים ועוזרים לקהילה זה עניין שהיה מאוד נפוץ במיוחד בשכונות של המאפיונרים האיטלקים בארה"ב(בזמנים הגדולים של המאפיה). אתה יכול לראות סרטים כמו הסנדק וסרטים אחרים בנושא שמראים לך את ההתערבות החיובית של אנשים אלו בקהילות שלהם, זה לא אמור ליסתור אחד את השני. |
ראש ממשלה הוא לא יהיה, זה בטוח..
כל עוד הוא נותן לנו דברים,מפנק אותנו אז תנצלו את זה,כמו ישראלי מצוי,לנצל ולזרוק :jockey: |
זורק המון כסף רק בשביל להכנס לפוליטיקה, אבל שלא כמוהם (הפוליטיקאים), הוא נותן כסף ולא גונב (בינתיים כמובן).
|
ציטוט:
|
גם אם הוא גנב ממדינות אחרות מה אכפת לכם העיקר שאתם נהנים..
|
ציטוט:
הוא לא רק העלים מיסים, אם הוא ברח מצרפת כי נחשד בעסקות נשק לא חוקיות, כנראה שהוא אשם, ואני מאמין שלא רק בזה. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
או שהוא פשוט קונה הרבה חולצות של פיטבול ג'ים בחנות? :jockey: |
שמעו בואו אני יגיד לכם משהו
גם גאידמק וגם האחרים מושחתים אם מושחת א' כל היום מבטיח הבטחות שווא ומושחת ב' במקום לדבר הרבה עושה הרבה למי תתנו יותר תמיכה..? האמינו לי שאם הייתה ממשלה אם אנשים ישרים בקושי הייתם רואים אנשים הולכים לארוע שלו אבל בגלל כל המצב הזה אז אנשים אומרים לפחות ממישהו אני יוכל להנות. |
ציטוט:
הוא לא מהמשפחה.ועל החולצות,צריח לישאול את גדי..:book: |
ציטוט:
עומרי, לא אכפת לך שהוא גנב ממדינות אחרות באופן כללי, או מכמה מדינות ספציפיות בפרט? כי אי הסגרה של פושעים משמעו סכסוך עם מדינה אחרת, וזאת עוד בלי לציין את הבעיה שבלהכיל במדינה פושעים. לדעתי, אנחנו צריכים להסגיר אותו. זה לא משנה באיזו מדינה הוא עבר על החוק, הוא פושע. מילא אם זה הפשע היה תחת סימן שאלה ( אם המעשה הוא באמת פשע או לא), אבל במקרה הזה? להסגיר אותו בלי להתמהמה. |
ציטוט:
|
ציטוט:
אפשר לחשוב מה יקרה אם נסגיר אותו, מקסימום קצת רעש בעיתונים, קצת אנשים ימחו על כך, וזהו. |
ציטוט:
מדובר בהליך פורמלי לחלוטין, בהנתן בקשת הסגרה מצרפת בגין עבירה שנושאת אופי פלילי גם בארץ, אמנת ההסגרה בין שני המדינות מחייבת את ישראל להסגיר אותו. |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 12:27. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ