ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   פיתוח גוף-כללי (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=8)
-   -   גאיידמק??מה השם אומר לכם??? (https://israelbody.com/showthread.php?t=8599)

Jones 25-04-07 16:09

והינה כתבה מה אתם חושבים??:http://bidur.msn.co.il/msnEntertainm...m#galleryImage

Jones 25-04-07 16:09

ערוך

dstyle 25-04-07 16:16

הוא מאפיונר רוסי שאם יעלה להיות רה"מ יהיה חבל מאד והוא עלול לעשות כאן דברים מאד לא טובים אז אל תקנו תשטויות שלו ואל תבחרו בו כשתגיע העת לבחירות

OMRI-TURBO 25-04-07 16:19

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Vin diesel
חחח בהתחלה אמרת שהוא עבריין ומאפיונר...ועכשיו שהוא אחלה בן אדם שתורם ואיש עסקים..
סבבה שיהיה..הבנתי תראש שלך..

אל תבין מה שאתה רוצה להבין, תבין מה שאני אומר.
הוא מאפיונר זה ברור, ומין הסתם רוב הכסף שלו כניראה מעסקאות שקשורות להעלמת מיסים במקרה הטוב.
עכשיו בלי קשר לזה שהוא מאפיונר הוא עוזר לציבור, העזרה לציבור נותנת לו להיתפס כבן אדם חיובי, בניגוד למיליונרים האחרים שלא תורמים כלום לסביבה.
עכשיו העניין של מאפיונרים שמעורבים ועוזרים לקהילה זה עניין שהיה מאוד נפוץ במיוחד בשכונות של המאפיונרים האיטלקים בארה"ב(בזמנים הגדולים של המאפיה). אתה יכול לראות סרטים כמו הסנדק וסרטים אחרים בנושא שמראים לך את ההתערבות החיובית של אנשים אלו בקהילות שלהם, זה לא אמור ליסתור אחד את השני.

zidan 25-04-07 16:19

ראש ממשלה הוא לא יהיה, זה בטוח..
כל עוד הוא נותן לנו דברים,מפנק אותנו אז תנצלו את זה,כמו ישראלי מצוי,לנצל ולזרוק :jockey:

Avunari 25-04-07 16:28

זורק המון כסף רק בשביל להכנס לפוליטיקה, אבל שלא כמוהם (הפוליטיקאים), הוא נותן כסף ולא גונב (בינתיים כמובן).

OMRI-TURBO 25-04-07 16:29

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Avunari
זורק המון כסף רק בשביל להכנס לפוליטיקה, אבל שלא כמוהם (הפוליטיקאים), הוא נותן כסף ולא גונב (בינתיים כמובן).

זה שהוא לא גונב אתה לא יודע, רוב המיליונרים האלה מעלימים מיסים , זה נחשב גניבה, לזכותו יאמר שהוא גם נותן חזרה.

Nareznoy 25-04-07 16:34

גם אם הוא גנב ממדינות אחרות מה אכפת לכם העיקר שאתם נהנים..

shahaflol 25-04-07 16:34

ציטוט:

פורסם במקור על ידי OMRI-TURBO
זה שהוא לא גונב אתה לא יודע, רוב המיליונרים האלה מעלימים מיסים , זה נחשב גניבה, לזכותו יאמר שהוא גם נותן חזרה.

בשבילו, תרומה של מיליון דולר זה כמו תרומה של עשר אגורות מבחינתך.
הוא לא רק העלים מיסים, אם הוא ברח מצרפת כי נחשד בעסקות נשק לא חוקיות, כנראה שהוא אשם, ואני מאמין שלא רק בזה.

zidan 25-04-07 16:36

ציטוט:

כל הגנבות "והתחבולות" שהוא עשה (אם הוא עשה),הוא עשה את הרוב בחו"ל,ובארץ הוא לא עשה הרבה,אז ככה שאנחנו רק מרוויחים ממנו,בכל מצב יותר מושחט וגנב מהשרי כנסת שיש לנו היום הוא לא יכול להיות..

Vin diesel 25-04-07 16:38

ציטוט:

פורסם במקור על ידי shahaflol
בשבילו, תרומה של מיליון דולר זה כמו תרומה של עשר אגורות מבחינתך.
הוא לא רק העלים מיסים, אם הוא ברח מצרפת כי נחשד בעסקות נשק לא חוקיות, כנראה שהוא אשם, ואני מאמין שלא רק בזה.

אתה יכול לאמין למה שאתה רוצה זה זכותך.אבל כמו שאמרתי מקודם הבן אדם לא אשם עד שלא אוחך אחרת.

OMRI-TURBO 25-04-07 16:38

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Nareznoy
גם אם הוא גנב ממדינות אחרות מה אכפת לכם העיקר שאתם נהנים..

באמת לא איכפת לי שהוא גנב ממדינות אחרות,אבל אי אפשר לדעת לגבי העסקים שלו כאן.. מאפיונר נישאר מאפיונר.

Vin diesel 25-04-07 16:39

ציטוט:

באמת לא איכפת לי שהוא גנב ממדינות אחרות,אבל אי אפשר לגבי העסקים שלו כאן..

יהיה בסדר...:jockey:

OMRI-TURBO 25-04-07 16:39

ציטוט:

אתה יכול לאמין למה שאתה רוצה זה זכותך.אבל כמו שאמרתי מקודם הבן אדם לא אשם עד שלא אוחך אחרת.

תגיד לי הוא קרוב משפחה שלך אלכס?
או שהוא פשוט קונה הרבה חולצות של פיטבול ג'ים בחנות? :jockey:

kobi_af 25-04-07 16:54

שמעו בואו אני יגיד לכם משהו
גם גאידמק וגם האחרים מושחתים אם מושחת א' כל היום מבטיח הבטחות שווא ומושחת ב' במקום לדבר הרבה עושה הרבה למי תתנו יותר תמיכה..?
האמינו לי שאם הייתה ממשלה אם אנשים ישרים בקושי הייתם רואים אנשים הולכים לארוע שלו אבל בגלל כל המצב הזה אז אנשים אומרים לפחות ממישהו אני יוכל להנות.

Vin diesel 25-04-07 17:05

ציטוט:

תגיד לי הוא קרוב משפחה שלך אלכס?
או שהוא פשוט קונה הרבה חולצות של פיטבול ג'ים בחנות? :jockey:

חחחחח:jockey:
הוא לא מהמשפחה.ועל החולצות,צריח לישאול את גדי..:book:

shahaflol 25-04-07 17:16

ציטוט:

הבריחה שלו מצרפת = הודאה ופשע בפני עצמו.

עומרי, לא אכפת לך שהוא גנב ממדינות אחרות באופן כללי, או מכמה מדינות ספציפיות בפרט? כי אי הסגרה של פושעים משמעו סכסוך עם מדינה אחרת, וזאת עוד בלי לציין את הבעיה שבלהכיל במדינה פושעים.
לדעתי, אנחנו צריכים להסגיר אותו. זה לא משנה באיזו מדינה הוא עבר על החוק, הוא פושע. מילא אם זה הפשע היה תחת סימן שאלה ( אם המעשה הוא באמת פשע או לא), אבל במקרה הזה? להסגיר אותו בלי להתמהמה.

Jones 25-04-07 17:50

ציטוט:

פורסם במקור על ידי shahaflol
הבריחה שלו מצרפת = הודאה ופשע בפני עצמו.

עומרי, לא אכפת לך שהוא גנב ממדינות אחרות באופן כללי, או מכמה מדינות ספציפיות בפרט? כי אי הסגרה של פושעים משמעו סכסוך עם מדינה אחרת, וזאת עוד בלי לציין את הבעיה שבלהכיל במדינה פושעים.
לדעתי, אנחנו צריכים להסגיר אותו. זה לא משנה באיזו מדינה הוא עבר על החוק, הוא פושע. מילא אם זה הפשע היה תחת סימן שאלה ( אם המעשה הוא באמת פשע או לא), אבל במקרה הזה? להסגיר אותו בלי להתמהמה.

איך אתה בדיוק תסגיר אדם אהוד בקרב המדינה,יעיל,וכל הפשע כביכול"שייך לעברו".

shahaflol 25-04-07 18:21

ציטוט:

פורסם במקור על ידי ג'ונס

קודם כל, לא הסגרנו אותו עוד לפני שנהפך לאדם "אהוד" - וגם היום יש הרבה אנשים בארץ שהוא לא אהוד בעיניהם, בלשון המעטה.

אפשר לחשוב מה יקרה אם נסגיר אותו, מקסימום קצת רעש בעיתונים, קצת אנשים ימחו על כך, וזהו.

shikoLM 25-04-07 18:26

ציטוט:

פורסם במקור על ידי ג'ונס

אתה מדבר כאילו שהסגרתו, אם תתרחש, תלויה במשאל עם.
מדובר בהליך פורמלי לחלוטין, בהנתן בקשת הסגרה מצרפת בגין עבירה שנושאת אופי פלילי גם בארץ, אמנת ההסגרה בין שני המדינות מחייבת את ישראל להסגיר אותו.

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 12:27.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ