ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   גלריות הגולשים (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=6)
-   -   עדכון של שחיף אפס (https://israelbody.com/showthread.php?t=80831)

Sahars1996 16-12-13 10:16

ציטוט:

פורסם במקור על ידי gorneo1 (הודעה 1178203)
לא מאמין שאני בכלל נגרר ללענות לך...

ויותר מזה לא מבין איך אתם "שופטים" בן אדם לפי תמונה אחת שהוא הדגיש שהיא לא משהו...

הוויכוח הזה מיותר מהיסוד שלו כי גם אם אני יעלה עכשיו תמונה עם סרט מדידה ותמונה כללית תמצאו כבר משהו לא בסדר...

שחר, להזכירך את "היציאה" הזאת שלי עלייך אתה גררת בזה שיצאת עליי בלי סיבה, יש תיעוד להכל זה לא נמחק...

מעבר לזה גודל נטו אני כן יותר גדול, עזוב איך זה נראה, גודל אני יותר גדול... אז אמרתי משהו והתכוונתי.

הומי, לא מבין איך הסקת שזה יום רע לוותיקים שאני בפורום כולה שנה וחצי... :/

90 אחוז פה סתם עסוקים בהשוואת זין ובגלל זה לא רציתי להיכנס לזה מלכתכילה....

לא הבנתי איך לא יצאתי בן אדם? או למה אתה חושב ככה, אבל לידע כללי אם בן אדם מציין עובדות זה לא תשבוחת עצמית...

אין לי כוח למגננהנ הטיפשית הזאת מול אנשים שלא ממש מעניינים אותי גם ככה, הפורום הזה לא באמת נועד להשוואת...

הגופיה שעליי בתמונה, זאת שקצת צמודה, היא 2xl...

אני לא נראה כמו מתחרה אולימפי ואף פעם לא טענתי שכן... אני אפילו קצת "מלא" כרגע אבל זה לא סותר שום דבר ממה שאמרתי...

גבר. אתה שמן ולא שרירי חלאס לזיין במוח.
אין עוד מה להגיד

gorneo1 16-12-13 10:21

אתה יודע מה, עזוב, נכון, אני ילד בן 13 שמן ולא שרירי...

מצחיק אותי שישבת וחיכית לתגובה שלי ואתה מגיב מתוך משחקי אגו...

אני לא ינסה להוכיח נקודה למי שלא באמת יראה אותה גם ככה...

IGOR 16-12-13 11:45

אור,מהתחלה אמרתי לך שההשוואה הזאת של מי הזין ארוך יותר פשוט מגוכחת אליק מחפש צומי בסך הכל ואתה נותן לו אותה זה הכל. הוא ילד ובאמת שאני לא מבין מה אתה נגרר אחריו ובכלל תפסיק להתייחס לכל הילדים פה שחושבים שהם קוליםםם אחיייי עם קוביות וכל זההה....ובנימה זאת יש אחלה יום בחוץץץ שיהיה יום אנאבולי!!!

gorneo1 16-12-13 12:05

ציטוט:

פורסם במקור על ידי igor (הודעה 1178210)
אור,מהתחלה אמרתי לך שההשוואה הזאת של מי הזין ארוך יותר פשוט מגוכחת אליק מחפש צומי בסך הכל ואתה נותן לו אותה זה הכל. הוא ילד ובאמת שאני לא מבין מה אתה נגרר אחריו ובכלל תפסיק להתייחס לכל הילדים פה שחושבים שהם קוליםםם אחיייי עם קוביות וכל זההה....ובנימה זאת יש אחלה יום בחוץץץ שיהיה יום אנאבולי!!!

תאמין לי, אנחנו צריכים לפתוח פורום נפרד...

the raccoon 16-12-13 15:17

תקראו לו - פורום חסרי המודעות , והדעת באופן כללי

EliC 16-12-13 15:31

ציטוט:

פורסם במקור על ידי gorneo1 (הודעה 1178203)
לא מאמין שאני בכלל נגרר ללענות לך...

ויותר מזה לא מבין איך אתם "שופטים" בן אדם לפי תמונה אחת שהוא הדגיש שהיא לא משהו...

הוויכוח הזה מיותר מהיסוד שלו כי גם אם אני יעלה עכשיו תמונה עם סרט מדידה ותמונה כללית תמצאו כבר משהו לא בסדר...

שחר, להזכירך את "היציאה" הזאת שלי עלייך אתה גררת בזה שיצאת עליי בלי סיבה, יש תיעוד להכל זה לא נמחק...

מעבר לזה גודל נטו אני כן יותר גדול, עזוב איך זה נראה, גודל אני יותר גדול... אז אמרתי משהו והתכוונתי.

הומי, לא מבין איך הסקת שזה יום רע לוותיקים שאני בפורום כולה שנה וחצי... :/

90 אחוז פה סתם עסוקים בהשוואת זין ובגלל זה לא רציתי להיכנס לזה מלכתכילה....

לא הבנתי איך לא יצאתי בן אדם? או למה אתה חושב ככה, אבל לידע כללי אם בן אדם מציין עובדות זה לא תשבוחת עצמית...

אין לי כוח למגננהנ הטיפשית הזאת מול אנשים שלא ממש מעניינים אותי גם ככה, הפורום הזה לא באמת נועד להשוואת...

הגופיה שעליי בתמונה, זאת שקצת צמודה, היא 2xl...

אני לא נראה כמו מתחרה אולימפי ואף פעם לא טענתי שכן... אני אפילו קצת "מלא" כרגע אבל זה לא סותר שום דבר ממה שאמרתי...

הסווצ'רט שלי xl והוא צמוד עלי ממש... זה אומר שאני ענק ? יכול להיות שהמידה לא בהכרח נכונה.
מצד אחד אתה מפרסם פה תמונה כאילו בקטע של 'fuck you תראו איך אני מגבה את כל מה שאמרתי - אני אשכרה גוליית עמלקי!' אבל אחרי שמעירים לך שאתה לא מה שתיארת, אתה מתגונן וטוען שהתמוןנה לא טובה, שהאיכות חרא, שהיא לא משקפת כלום, ושהזין של הצלם בדיוק הציץ אז הפיק שלך הסתתר.
במקום לבלבל שוב ושוב את המוח כמה שאנחנו טועים ושהתמונה חרא - תפרסם עוד תמונה, הכי פשוט גם בלי חולצה ובפוזה כמו שצריך, ועם סרט מדידה עוד יותר טוב כמו שאמרת. ככה ממש נקבל זין לעין, נשאר בפה פעור , הרי אם אתה באמת כמו שאתה מתאר - אתה תוכל להוכיח את זה .
ציטוט:

פורסם במקור על ידי the raccoon (הודעה 1178215)
תקראו לו - פורום חסרי המודעות , והדעת באופן כללי

^ וקחו לשם את פליטי ישראלבודי מנחם בגין ואלברט ברכה :)

gorneo1 16-12-13 15:39

קשה לי להחליט אם אתה סתם כפוי טובה או סתם טיפש... אני הולך על סתם טיפש...

אני את המשחק הזה גמרתי, לא ייעלה שום תמונה וישאר אותך בערפל של לא באמת לדעת אם צדקתי...

תחשבו מה שאתם רוצים.

כל מי שהגיב לי כאילו מה קרה הוא או מתאמן כוח או בן 17... ככה שאף אחד מכם אני גם ככה לא ממש סופר...

התחלתי ורשמתי שאני מקבל ביקורת ומכבד אותה, בניגוד אלייך, אני לא מנסה להתגונן אלא להגיד שוואלה זאת תמונה מעפנה בלי פאמפ שלא משקפת כלום...

אבל עזוב, אני ילד בן 13 גמד עם כרס...

תמשיכו להרגיש גברים, or not...

gorneo1 16-12-13 15:40

ואגב,
יש הבדל גדול בין גופיית אימונים של 2xl לז'קט xl...

תשאל את החברה הגדולים פה שאתה כזה מעריץ...

EliC 16-12-13 16:00

ציטוט:

פורסם במקור על ידי gorneo1 (הודעה 1178219)
ואגב,
יש הבדל גדול בין גופיית אימונים של 2xl לז'קט xl...

תשאל את החברה הגדולים פה שאתה כזה מעריץ...

לא אמרתי שזה אותו דבר, נתתי השוואה למידת בגד גדולה כביכול
ולגבי מה שרשמת בהודעה הראשונה - אתה ממשיך לברוח ולהתחמק וכרגע השארת את עצמך עם מוניטין כל כך נמוך בקהילה הזו כאחד שמדבר הרבה וחסר מודעות עצמית, האנשים היחידים שימשיכו להקשיב וללקק לך הם 2 חסרי המודעות השניים - איגור ואורass

Sahars1996 16-12-13 16:20

ציטוט:

פורסם במקור על ידי gorneo1 (הודעה 1178218)
קשה לי להחליט אם אתה סתם כפוי טובה או סתם טיפש... אני הולך על סתם טיפש...

אני את המשחק הזה גמרתי, לא ייעלה שום תמונה וישאר אותך בערפל של לא באמת לדעת אם צדקתי...

תחשבו מה שאתם רוצים.

כל מי שהגיב לי כאילו מה קרה הוא או מתאמן כוח או בן 17... ככה שאף אחד מכם אני גם ככה לא ממש סופר...

התחלתי ורשמתי שאני מקבל ביקורת ומכבד אותה, בניגוד אלייך, אני לא מנסה להתגונן אלא להגיד שוואלה זאת תמונה מעפנה בלי פאמפ שלא משקפת כלום...

אבל עזוב, אני ילד בן 13 גמד עם כרס...

תמשיכו להרגיש גברים, or not...

לא.
אתה בן 25 מתאמן 3 שנים,בינהם הרצת סייקל ואתה שמן בלי שרירים.
:sbb4:

the raccoon 16-12-13 16:29

חחחחחחחחחח אור Ass

אלי תנהג במשנה זהירות עכשיו שאתה שרוי בערפל

ואור , לא הבנתי מה זה משנה אם המגיב הוא ילד או מתאמן כוח
כולנו פה ( כמעט , מסתבר ) בעלי עין מספיק מנוסה בשביל להעביר ביקורת
ובאמת שאכזבת נורא
אני לא מבין איך אתה מצפה שהתמונה הזאת שמציגה מסת שריר בכלל לא מרשימה , תגבה ולו במעט את מה שאמרת על עצמך

EliC 16-12-13 16:42

ציטוט:

פורסם במקור על ידי the raccoon (הודעה 1178222)
חחחחחחחחחח אור ass

אלי תנהג במשנה זהירות עכשיו שאתה שרוי בערפל

ואור , לא הבנתי מה זה משנה אם המגיב הוא ילד או מתאמן כוח
כולנו פה ( כמעט , מסתבר ) בעלי עין מספיק מנוסה בשביל להעביר ביקורת
ובאמת שאכזבת נורא
אני לא מבין איך אתה מצפה שהתמונה הזאת שמציגה מסת שריר בכלל לא מרשימה , תגבה ולו במעט את מה שאמרת על עצמך

שתוק אתה בכלל מתאמן כוח אין לך זכות להגיב.

ואני בן 17 (34)

the raccoon 16-12-13 16:58

חחחחחחחח

יש לו נוסחה חדשה בשביל לחשב מתי תמות
זה הולך ככה :

גיל + א"ש - 120

אז לי זה יוצא

14-= 24 (58) + 18 (76) -120

אמרתי לך שהוא צריך להחליף קליפרים ..

ariel12 16-12-13 21:06

מצטער לשנות קצת את הנושא אבל ראיתי שכתבו כאן "ג'ינו". מה זה??

IGOR 16-12-13 21:21

ציטוט:

פורסם במקור על ידי EliC (הודעה 1178220)
לא אמרתי שזה אותו דבר, נתתי השוואה למידת בגד גדולה כביכול
ולגבי מה שרשמת בהודעה הראשונה - אתה ממשיך לברוח ולהתחמק וכרגע השארת את עצמך עם מוניטין כל כך נמוך בקהילה הזו כאחד שמדבר הרבה וחסר מודעות עצמית, האנשים היחידים שימשיכו להקשיב וללקק לך הם 2 חסרי המודעות השניים - איגור ואורass

אז יוצא שרקון ושחור מלקקים לך :sbb4:

gorneo1 16-12-13 22:40

ציטוט:

פורסם במקור על ידי igor (הודעה 1178232)
אז יוצא שרקון ושחור מלקקים לך :sbb4:

עזוב אחי, אני סיימתי את הדיון פה, שיחשבו מה שבא להם, הם ראו את קצה הקרחון וחיפשו איפה להוציא עצבים...

אין לי כוח למשחקי אגו האלה וזאת היתה טעות להיגרר לזה...

SaharKazes 17-12-13 02:30

אני כבר לא מגיב בפורום ולא ימשיך להגיב בפורום כי המצב פה ממש תת רמה עם הנהלה קלוקלת אבל אני חייב לתת ירייה חד פעמית:
אלי, אתה תותח. השתקת פה לכל כך הרבה לוזרים את הפיות, עלית לבמה כמו גדול והיה תענוג לראות אותך אחרי וגם לעזור לך בכל מה שהייתי יכול.
עצה שלי - אתה לא צריך להוכיח שום דבר לאף אחד, יש פה כמה אפסים מאוד גדולים שבחרו לעקוץ אותך אבל נראה אותם מחזיקים חצי דקה בדיאטה ועוד הם מנסים להוכיח לאחרים שהם ספורטאים טובים.. פחחחחחחח רק מוכיחים כמה אפסים גדולים ונפוחים עם אגו ללא סיבה מיוחדת הם.
אז אחי, עזובת'ךךךךךךךךךךךךך!!!!!!

SaharKazes 17-12-13 02:34

ותעבוד סקוואט ודדליפט לחמישיות, זה זה הבודיבילדינג האמיתי חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חמישיות אחי!

mishiko 17-12-13 05:24

אלי - אפשר להבין למה אתה מרוצה מעצמך עשית שינוי משמעותי יחסית מאיך שהיית נראה.
אבל עם זאת,ועם כול הכבוד להכנה שלך לתחרות - זה עדיין מוקדם לקרוא לעצמך "מפתח גוף"..
מה גם שהגישה שלך לאנשים שבתחילה דיברו אליך בכבוד ועניין לא מכבדת ואתה מצטייר רע.

ושחר אתה באמת נראה טוב אבל אתה כנראה עדיין ילד הזלזול שלך באנשים לא במקום..

הגישה הסתמית הזאת של מי שלא עשה ייבוש לא יכול להרצות לי כי אני עשיתי ולכן אני בילדר והוא לא
זו בעיה רצינית כאן בפורום.
תתבגרו

AchiliZ 17-12-13 22:46

גם אני כבר בקושי מגיב כי ניהיה פה תת רמה רצינית אבל כול "בילדר" שעולה לתחרות ועושה איזה ייבוש של יומיים וחצי לפני תחרות ואירובי חצי שעה חי פה בסרט שהוא מתחרה באולימפיה ועפים על עצמם כאילו הם יותר טובים פה מכולם בגלל איזה ייבוש מסכן וכול השנה ניראים כמו משאית זבל...אז הדוגמא הכי טובה שאפשר לתת פה זה אלון שהוא במקרה גדל פה בפורום (למי שלא יודע)והיה פעם עוד בחור חטוב שמגיב כמו כולם ועושה צחוקים והייתי בתקופה הזאת(תקופת הזהב של הפורום חחח). הוא ניראה ברוב השנה בהרבה יותר טוב מ85(לפחות!!) אחוז מכלל הבילדרים בארץ אם לא יותר אפילו ולא מדבר כמו נקניק כמו הרוב פה כולל מבוגרים,וכול מי שמגיב כאן בפורום הזה בזמן האחרון כולל מתחרים מנוסים יש לכם מה ללמוד מהבחור וגם לשאוף לאיך שהוא ניראה(הכי קל להיות על 12 אחוז שומן 90 קילו ואני אומר את זה מניסיון).

:):):):) יש כאן באמת תחושה של "מי שלא עשה דיאטה אין לו כבוד" רבותיי אתם חיים בסרט!

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 02:03.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ