![]() |
חבל לי על הילד האחד מבין כל אלה, שלקח ממתקים ו"הקריב" את הבריאות שלו בגיל כל כך צעיר, כדי שבסוף יגלה שכל זה אפיזודה חולפת או שיגעון נעורים. איפה אבירי המוסר שמלינים על כל יושבי הפארקים\מעשני הנרגילות\שומעי המזרחית, שיעצרו את סוחרי הסמים שמוכרים לילדים טיפשים חומרים.
אם כבר דור אינסטנט ודור פייסבוק הדוג' הטובה ביותר היא הקפיצה מעל הפופיק ובריחה לממתקים כשהגוף כל כך פורה הורמונלית... |
ציטוט:
במעמד על במה - אחד אחד מדורגים מעליו (בהתייחס לשייפ התחרותי האחרון שלהם) |
מראה נטו, אל תשכח שבודיבילדינג זה סוג של מלכת היופי לבנים...
הגוף שלו מעוצב פיזית [גנטית] בצורה יותר מרשימה בעיניי... אל תבין אותי לא נכון, לדעתי הוא קטן פיזית, רואים, אבל פוטנציאל אומר שאם הוא ייקח את זה למקסימום לדעתי הוא יכול להגיע רחוק מאוד... |
לגבי השאלה של ספורטאי צריך להתחרות לפחות פעם אחת באיגוד ifbb לפחות שנה לפני אחרי שהתחרת ומבחינת האיגוד אתה מספיק טוב ומספיק ראוי נשיא האיגוד מגיש בקשה לוועדה לספורטאים מצטיינים בוועדה מחליטים אם אתה מתאים או לא רוב הסיכויים שיגידו לא, לכם צריך להגיש ערעור ואז רוב הסיכויים שיקבלו אותך זה אחד בשנה זה לא כמו כדורגל שיש מאות שמבקשים את זה .
עכשיו עוד משהו אין שום סיבה שמתחרה בפיתוח גוף לא יקבל, כל סוגי הספורט מקבלים היו איתי טניס שולחן חץ וקשת סייף היה גם קלעית לא רואה סיבה שספורט כזה לא יקבל וזה ספורט זה עובדה זה לא משהו שהוא נתון לוויכוח זה מוכר בוועד האולימפי יש את כל התעודות מי שרוצה יכול להתקשר לאשר פריג ולקבל ממנו את כל התעודות . |
אם החלקה אומנותית על הקרח זה ספורט, גם באדיבילדינג זה ספורט.
|
ציטוט:
אין הבדל בין תחרות מלכת היופי לתחרויות של פיתוח גוף ברמה התחרותית פשוט ה'הקרבה' לבודיבילדינג היא גדולה יותר ודורשת הבנה גדולה יותר של אנטומיית גוף האדם, פיזולוגיה וכימיה. |
ציטוט:
אני לא מזלזל בשום ספורט. פשוט, גם בהחלקה על הקרח וגם בפיתוח גוף השיפוט הוא סובייקטיבי. בשניהם זה עניין של מה נראה יותר טוב. |
ציטוט:
אתה יכול להסביר לי מה הקשר שכל מי ששומע מזרחית חייב להיות עבריין/ערס? רק אנשים טיפשים חסרי השכלה יכולים להגיד דבר כזה שטותי... |
ציטוט:
|
בהתעמלות אומנותית ומכשירים קנה המידה של השופטים לקביעת המנצח מושתת על מידת הדיוק של המתעמל בשליטה במרכיבי הכושר הגופני הרלוונטיים, זה שונה בתכלית מאדם שעולה על במה להרשים ביופיו ולא בביצועיו הספורטיביים.
|
מה זה משנה, וואלה אתם סתם מחפשים על מה להתווכח. גם אני הייתי עושה את זה פעם, אבל זה פשוט מבזבז המון אנרגיה סתם...
|
ציטוט:
|
ציטוט:
חברים, בקשה קטנה שלא קשורה לאשכול, נא לא להגדיר כ"מזרחית" את הטינופת המסחרית הנבובה והשרלטנית של האדונים פרץ גולן נרקיס מה מזרחי בזה? פשוט עלבון להגדרה אתם גורמים לזוהר להתהפך בקברו, לא יפה - גם ככה החיים שלו לא היו קלים |
ציטוט:
|
ציטוט:
:clap::clap::clap::clap::clap::clap: דוגמה לביצוע של מיליון דולר (בלי שום מסיבת חשק עגיל מלוקק באוזן או רכב מפואר שהחברים מכנים "פות מוביל") https://www.youtube.com/watch?v=cQ3wmc2YgTI |
הנוער בישראל רק הולך ומתפתח.
קאסט מאוד יפה יהיה בנוער בעוד 3 וקצת יום. דני התותח אחראי להצלחה הזאת |
https://www.youtube.com/watch?v=pRQX6Xp2B48
לדעתי הביצוע והשיר בין היפים שהיו פה בארץ... לא כל מי ששומע מזרחית הוא ערס, כמו שלא כל מי ששומע רוק או מטאל הוא פריק או פנקיסט... |
ציטוט:
http://www.youtube.com/watch?v=_NnfyLF6YdA |
דווקא זוהר עם כל הכבוד ובאמת שיש מלא כבוד עושה לי את זה פחות, יש משהו מאוד יפה בצניעות ומאוד נוח בקול של עמיר...
|
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 00:40. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ