![]() |
רגע. זה בתמונה שהוא העלה מאסיבי?
|
ציטוט:
|
הבחור בתמונה נראה כמו בחור ממוצע שהתאמן....
שני החברה שהעלית איתך בתמונות נראים בלי להעליב הרבה יותר טוב ממך, אחד בגודל שלך אבל דחוס עם מאסת שריר יותר רצינית איפה שצריך... והשני פשוט גדול יותר נקודה... כמו שכבר אמרתי ללעלות בבילדינג יש השלכות, אתה צריך להיות גם גדול... אם בעינייך התמונה של הילדון שהעלית זה מאסיבי אז המצב שלך רע מאוד... |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
לא זןכר אם אליק הזתלבט על נדב בתמונות שלו, אבל נדב נראה הרבה יותר טוב ממנו. וזה שבתמונה לא מסיבי, גם לא קרוב למסיבי. |
משהו במוח של אנשים פה מעוות רצח. לתחרות בנוער לא צריך לעלות ברמה של אולימפיה מה קורה פה. מה נראה לכם? תחרות קטגורית נוער צריך לשקול 100 בשייפ תחרותי? מה נסגר? זה נוער! לא אוברול. ראבק אנשים תתאפסו על עצמכם.
|
אחי, תחליף קודם בוקסר ואז תגיב פה
|
ציטוט:
ציטוט:
|
ציטוט:
|
:):):):) בואהנה אליק אתה עף על עצמך.
כולך רבע עוף יא טמבל עם כוח של כוסית ביד. בוא שחק לנו בביצים, כבר נמאסת. |
באמת עף על עצמך,
גם אם תעלה ותגיע מקום 20 מתוך 10 וגם אם תיקח 4 או 2 [כי קשה לי להאמין שתיקח ראשון] דבר אחד בטוח הצלחת לעשות וזה לגרום לכל הפורום +- להבין שאתה לא משהו בלשון המעטה, לא באישיות ולא בבודיבילדינג... על כל פנים אני מכבד את זה שלמרות הכל אתה עולה להתחרות. בהצלחה. |
טירוף.
|
אם לדבר אמיתי קראתי כבר הרבה חרא ונושאים ממך אבל נמאס .
אם להזכיר לך לפני שנתיים וחצי היתה שמן שכל היום היה מקבל כאפות מילדים , גדלה קצת אתה מפרסם נושאים כאילו אתה מינימום קאי גרין ב-OFFSEASON איו לך ממה להתלהב כי אין לך מספיק מסה לדגמן תחתונים ל-DELTA אל תתנשא פה על אנשים ששוקלים כפול ממך ומרימים כפול ממך גם כן כל פעם שאומרים לך אתה לא מבין אתה אומר אני מודרך בידי זה וזה וזה - על הזין , הוא מבין לא אתה וגם זה לא שאתה מודרך בידי מישהו PRO כאילו אין מה שמבין יותר . חיטוב ראשון שך תפסתה תחת מינימום הכנה ל-olympia , תרגע אחי תרגע |
אלי שמע אם אתה לא יודע לקבל ביקורת מאנשים פה,אתה כנראה תבכה דמעות בביקורת של השופטים שמסתכלים על כל דבר קטן בגוף.. פיל היט נצח את קאי,למה? פוליטיקה ועל דברים הממש קטנים ועוד החוי יודע מה.. אבל כמו שאמרתי,נראה איזו תוצאות יהיו..
|
הןא היה שמן פעם?
כנראה הוא מצליח להפוך לדחליל בהצלחה יתרה. |
חחח אלי למרות כל התגובות פה חלקן נכונות וחלקן פשוט תת רמה שנובות מקנא/שנא/במטרה לפגוע ולהשפיל ועוד ים חרא שיש פה אנשים
חצי מטרולים שמגיבים פה אתם בכלל אפסים שעוסקים בלהגיב פה ומבזבזים את הזמן בלעקוב אחרי הפוסט הזה ולהגיב ולפגוע כל פעם מחדש אז אולי בלי לזיין תעלו גם לבמה כמו אלי בלי תרוצים שבטוח תתחילו להגיד : אבל צריך יותר גודל אין טעם לעלות לבמה בידיעה שאתה לא תיקח וכל הזיוני מוח האלה ועוד משהו אני מאמין שחצי ממי שירד עליו או שמן מסריח שדוחף 100בנץ ל 4חזרות וחושב שהוא בודיבילדר או איזה שחיף עם קוביות שחושב שהוא מריץ אז די יאבודים תעשו משהו עם עצמכם במקום לנסות להוריד מוטבציה למישהו אחר בקיצור בהצלחה לא משנה איזה מקום תיקח העיקר ניסתה ועבדתה על זה קשה בהצלחה בחור |
ציטוט:
|
ציטוט:
לא כל מי שצועק לאריק בנאדו - תתפטר, חושב שהוא מאמן טוב ממנו. הפורום הזה נועד לשיתוף תמונות ולתגובות בהתאם, לטוב ולרע, ומי שלא יודע לקבל ביקורת, ומתגונן כל הזמן, לא יתקדם בחיים. אפילו מאור אזאזרזרזאזאזז או איך שלא קוראים לי, בראיון שקראתי עליו, אמר שהוא מתייעץ ומקבל ביקורת מכולם. |
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 02:35. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ