ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   פיתוח גוף תחרותי (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=12)
-   -   סט צילום מקצועי שלי (https://israelbody.com/showthread.php?t=80292)

the raccoon 16-09-13 13:04

מרשים ביותר

איך עולים 19 קג בשבועיים
ז"ת איך מתחלקים הגורמים - נוזלים - שומן - שריר

SaharKazes 16-09-13 13:11

ציטוט:

פורסם במקור על ידי the raccoon (הודעה 1173828)
מרשים ביותר

איך עולים 19 קג בשבועיים
ז"ת איך מתחלקים הגורמים - נוזלים - שומן - שריר

הרוב נוזלים חיוניים,
זיכרון שריר,
מעט שומן.

יומיים לאחר התחרות הפסקתי עם הסוכרים ומאז אני אוכל רק פחמימות מורכבות,
לא נתקלתי בבצקות גם כן..

DaSpider 16-09-13 13:39

מזכיר טיפה את אסף אנגרסט שהתחרה עד לא מזמן בifbb אם אני לא טועה...

עמרי מרג 16-09-13 14:06

לפחות בעין של הדיוטות הרושם הוא שאם היית עולה לבמה עם (נניח) 5-8 ק"ג יותר זה לא היה פוגע הרבה
במראה שלך (ביחס למתחרים אחרים על הבמה בארץ) ולעומת זאת היית נראה הרבה יותר גדול ומרשים.

hypertrophy 16-09-13 14:37

ציטוט:

פורסם במקור על ידי daspider (הודעה 1173831)
מזכיר טיפה את אסף אנגרסט שהתחרה עד לא מזמן בifbb אם אני לא טועה...

בואנא איזה זיכרון יש לך

hypertrophy 16-09-13 14:40

ציטוט:

פורסם במקור על ידי עמרי מרג (הודעה 1173833)
לפחות בעין של הדיוטות הרושם הוא שאם היית עולה לבמה עם (נניח) 5-8 ק"ג יותר זה לא היה פוגע הרבה
במראה שלך (ביחס למתחרים אחרים על הבמה בארץ) ולעומת זאת היית נראה הרבה יותר גדול ומרשים.

ברמת העיקרון אתה צודק אבל תסכים איתי שאתה מתכונן הכי טוב שאתה יכול ולא הכי טוב ביחס לאחרים?

JuJitsu 16-09-13 16:23

ציטוט:

פורסם במקור על ידי עמרי מרג (הודעה 1173833)

סליחה על ההתעסקות בפעוטות אבל הדיוטות?
דיותה-כלי לדיו
דיוטה-קומה
הדיוט-אדם פשוט
הדיוטות???

אלברט ברכה 16-09-13 23:14

ציטוט:

פורסם במקור על ידי the raccoon (הודעה 1173793)
דבר ראשון , דניק נותן אימונים בחזרות גבוהות גם למתאמנים טבעיים שלו וזה עובד .
תראה את אליק מהפורום שעשה שינוי יפה , אחרי שנים של אימוני כוח שהוא היה נראה בהם כמו פח זבל .

דבר שני , כל מפתח גוף מוצלח , זו ערובה שהוא מגיב טוב לחומרים .

דבר שלישי , דווקא דניק בניגוד להרבה ממפתחי הגוף בארץ , בונה פרוגרסיה מאוד מושכלת ועדינה בשימוש, ואתה יכול לראות את זה גם על המתאמנים שלו ( תשווה בין הקובי יפרחים למתאמנים של דניק ) .

אחרון , לא יודע איך בנאדם שדופק 140x12 פרונט בנונשלנטיות מטורפת (ושובר מקביל ) , וכל העבודה שלו בטווחים מאוד גבוהים עוד , "לא חזק" בעיניך .

מאיפה אתה יודע שהוא התחיל בגיל 16 ?
ואני מבין שגם אם כן אתה טוען שזה היה מזוייף אז מה זה משנה

אליק דניק שמוליק.
לא מכיר אותם.

אני רק יודע שכל החבר'ה של דני טבעיים בגלל השיטה המהפכנית שדני המציא.
הוא הרי המציא שיטות אימונים חדישות, מהפכניות שטרם נראו, ועל הדרך גם לא מסוגל לכתוב משפט שלם בלי לשבור את שיא גינס בשגיאות כתיב.
החריגות שלו היא לא בשום דבר פרט לתגובה החריפה שהוא השיג מחומרים בפרט והתגובה הכללית של הגוף שלו מחומרים בכלל.
אגב אני את כל זה טורח לציין כי היתה תקופה (די מצחיקה) שהוא טען שהוא וחבריו טבעיים, ומצד שני יאיר מספר די בפתיחות ובלי חרטות על התהליך של סהר.

FeMeNeN 16-09-13 23:26

ציטוט:

פורסם במקור על ידי אלברט ברכה (הודעה 1173854)
אליק דניק שמוליק.
לא מכיר אותם.

אני רק יודע שכל החבר'ה של דני טבעיים בגלל השיטה המהפכנית שדני המציא.
הוא הרי המציא שיטות אימונים חדישות, מהפכניות שטרם נראו, ועל הדרך גם לא מסוגל לכתוב משפט שלם בלי לשבור את שיא גינס בשגיאות כתיב.
החריגות שלו היא לא בשום דבר פרט לתגובה החריפה שהוא השיג מחומרים בפרט והתגובה הכללית של הגוף שלו מחומרים בכלל.
אגב אני את כל זה טורח לציין כי היתה תקופה (די מצחיקה) שהוא טען שהוא וחבריו טבעיים, ומצד שני יאיר מספר די בפתיחות ובלי חרטות על התהליך של סהר.

הילדים שדני מכין לתחרויות לוקחים חומרים זו לו שאלה בכלל. זה חלק מהספורט
אני מאמין שיש לו עוד לקוחות שלא מעוניינים במזרק וגם הם גודלים יפה, לא כל אחד שמבקש הדרכה וייעוץ ממאמן רוצה לעלות על במה אלא לקבל כיוון טוב והדרכה

אלברט ברכה 16-09-13 23:43

ציטוט:

פורסם במקור על ידי femenen (הודעה 1173856)
הילדים שדני מכין לתחרויות לוקחים חומרים זו לו שאלה בכלל. זה חלק מהספורט
אני מאמין שיש לו עוד לקוחות שלא מעוניינים במזרק וגם הם גודלים יפה, לא כל אחד שמבקש הדרכה וייעוץ ממאמן רוצה לעלות על במה אלא לקבל כיוון טוב והדרכה

אני מציע לך לדפדף שנה שנתיים אחורה, ולגלות איך פתאום ילדים שהוא הציג כ"כושלים" גדלים ומתחטבים בצורה דרמטית.
אני במקומו הייתי מוציא ספר או סרט ולא מתבסס על 2-3 לקוחות.
ולמה נראה לך שהוא יודע משהו שאחרים לא יודעים?

עם כל הכבוד לבילדינג, אימוני בילדינג למתחילים ולמתחילים-מתקדמים טבעיים הם די סטנדרטים, בבילדינג יש חשיבות עצומה לאוכל, בכמויות ובתזמון ואת רוב הדברים האלה מאמנים יודעים.

עמרי מרג 17-09-13 12:09

ציטוט:

פורסם במקור על ידי hypertrophy (הודעה 1173836)
ברמת העיקרון אתה צודק אבל תסכים איתי שאתה מתכונן הכי טוב שאתה יכול ולא הכי טוב ביחס לאחרים?

שמע אתה מציג פה סוגייה מענינת. כלומר הגיוני אולי לענות לך ב "אתה צודק כמובן",
אבל יש פה צד נוסף (שרק אתה אולי תדע לענות עליו, אני לא).
הצד הנוסף הזה הוא הנחת העבודה שמדובר בתחרות ראשונה של בן אדם ויתכן שלקחת אותו קרוב לקצה,
'עד העצם', זה אולי קצת יותר מידי במובן של כך שעדיין אין לכם הבנה מדויקת של איך הגוף שלו יגיב ויתמודד עם כזה תהליך.
מקוה שהבנת את מה שניסיתי להציע פה.

hypertrophy 17-09-13 12:18

ציטוט:

פורסם במקור על ידי עמרי מרג (הודעה 1173875)
שמע אתה מציג פה סוגייה מענינת. כלומר הגיוני אולי לענות לך ב "אתה צודק כמובן",
אבל יש פה צד נוסף (שרק אתה אולי תדע לענות עליו, אני לא).
הצד הנוסף הזה הוא הנחת העבודה שמדובר בתחרות ראשונה של בן אדם ויתכן שלקחת אותו קרוב לקצה,
'עד העצם', זה אולי קצת יותר מידי במובן של כך שעדיין אין לכם הבנה מדויקת של איך הגוף שלו יגיב ויתמודד עם כזה תהליך.
מקוה שהבנת את מה שניסיתי להציע פה.

אתה לא יכול להיות צודק יותר-בהכנה ראשונה לתחרות אין ל מושג איך הגוף שלו יגיב
אממה-עברנו דיאטה רצינית אחת בכל התהליך לפני שהתחלנו את העלייה במאסה לקראת התחרות אז כן יש לנו ידע על איך הגוף שלו מגיב לכמה דברים מסוימים
בהכנה לתחרות הראשונה אתה לא לוקח צ'אנסים שהוא יגיע שמן מידי/נוזלי מידי ואתה כן תקח אותו קרוב לקצה כי זה מה שנשפטים לפיו
הפרמטרים בשיפוט שעליהם סהר נפל היו דברים שלא יותר מידי תלויים בנו כמו למשל דחיסות ובגרות שריר שמה לעשות מתחרים בני 30+ ו 55 מביאים איתם בגלל שנים של תחרויות
האם לדיאטה הבאה לתחרות אשנה משהו? בוודאי! זה יהיה מטומטם מצידי לחשוב שאין איפה להשתפר כמאמן ושישליך על סהר כמתחרה לא קיים דבר כזה
אבל כן-לתחרות ראשונה הוא הגיע בצורה המושלמת ביותר שיכולנו לבקש

עניתי על השאלה?

hypertrophy 17-09-13 12:30

אני חייב לציין גם שהצפי היה כולה קטגוריה אחת מעל אז אני לא מבין מה כולם פה מתעופפים :)

Samsung 17-09-13 14:18

hypertrophy, ע"פ התגובות שלך אני מקבל רושם של בן אדם אינטיליגנט, ברור שצדקת בהכנותיך לשחר, אני בעצמי מתכונן עכשיו ופועל בגישה שלך, כיוון שאי אפשר לדעת מה פיק של בן אדם מהכנה אחת לתחרות ואח"כ רואים שהוא עלה "כביכול" טוב יותר לאחר מכן.
זו טעות נפוצה גם בקרב הגדולים ביותר בתחום, ראו לדוגמה את קאי גרין שתמיד נראה מושלם כשבוע לאחר התחרות.

עמרי מרג 17-09-13 21:23

ציטוט:

פורסם במקור על ידי hypertrophy (הודעה 1173876)
אתה לא יכול להיות צודק יותר-בהכנה ראשונה לתחרות אין ל מושג איך הגוף שלו יגיב
אממה-עברנו דיאטה רצינית אחת בכל התהליך לפני שהתחלנו את העלייה במאסה לקראת התחרות אז כן יש לנו ידע על איך הגוף שלו מגיב לכמה דברים מסוימים
בהכנה לתחרות הראשונה אתה לא לוקח צ'אנסים שהוא יגיע שמן מידי/נוזלי מידי ואתה כן תקח אותו קרוב לקצה כי זה מה שנשפטים לפיו
הפרמטרים בשיפוט שעליהם סהר נפל היו דברים שלא יותר מידי תלויים בנו כמו למשל דחיסות ובגרות שריר שמה לעשות מתחרים בני 30+ ו 55 מביאים איתם בגלל שנים של תחרויות
האם לדיאטה הבאה לתחרות אשנה משהו? בוודאי! זה יהיה מטומטם מצידי לחשוב שאין איפה להשתפר כמאמן ושישליך על סהר כמתחרה לא קיים דבר כזה
אבל כן-לתחרות ראשונה הוא הגיע בצורה המושלמת ביותר שיכולנו לבקש

עניתי על השאלה?

נראה לי שכן :)
(אני שם בצד לרגע מונחים שמעולם לא לגמרי הבנתי כמו 'בגרות שריר')
שיהיה לשניכם בהצלחה גם בתחרויות בעתיד.

hypertrophy 18-09-13 10:31

ציטוט:

פורסם במקור על ידי עמרי מרג (הודעה 1173906)
נראה לי שכן :)
(אני שם בצד לרגע מונחים שמעולם לא לגמרי הבנתי כמו 'בגרות שריר')
שיהיה לשניכם בהצלחה גם בתחרויות בעתיד.

:):):):) זה מונח כמו עפיצות....אי אפשר להסביר אותו חחח

hypertrophy 18-09-13 10:33

ציטוט:

פורסם במקור על ידי hypertrophy (הודעה 1173878)
אני חייב לציין גם שהצפי היה כולה קטגוריה אחת מעל אז אני לא מבין מה כולם פה מתעופפים :)

מחכה לראות את השיפור שלך מהתחרות האחרונה...אני מניח שהפעם אתה עולה בבלידינג נכון?

Raw 18-09-13 13:37

ציטוט:

פורסם במקור על ידי hypertrophy (הודעה 1173928)
מחכה לראות את השיפור שלך מהתחרות האחרונה...אני מניח שהפעם אתה עולה בבלידינג נכון?

אחי ציטטת את עצמך

IGOR 18-09-13 14:55

קקקקקקקקקקקקקק

Homie 18-09-13 16:23

קקקקקקק שמןןן

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 17:21.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ