ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   גלריות הגולשים (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=6)
-   -   הכוח של 6 חודשים עם תזונה נכונה **transformation** (https://israelbody.com/showthread.php?t=79402)

Jack4D 21-06-13 02:54

מסיר בפניך את הכובע , שינוי מדהים - בהחלט גוף מטרה.
כל הכבוד לך!!

gorneo1 21-06-13 09:49

ציטוט:

פורסם במקור על ידי אלברט ברכה (הודעה 1167619)
אבל יש את חבר שלך שדגם את השפיך של סיקס פאק ומצא ראיות נסיבתיות לכך שהוא טבעי.
מזהים לפי המון דברים, אקנה, ג'ינו, שינויים פיזיים מהירים, עליות או ירידות קיצוניות במשקל בפרט ובמא0ה רזה בכלל, כל מה שהוא לא לינארי או יותר נכון פתאומי ובא בניגוד למסלול חזוי (אתה אינטיליגנט מספיק כדי להבין מה הכוונה).

שוב, התוצאות יפות אין בכלל ספק ואין שאלה, אבל אחרי שראיתי במכונים מספיק אנשים שמזריקים ונראים כמו הזין שלי, מרימים כמו הזין שלי, אני בן אדם של סטטיסטיקה ואני לא נוטה להאמין לסיפורים כאלה בכ"כ קלות.

כל הmy workout works prodigies שחושבים שהם המציאו משהו ושהם הגו איזה תוכנית על שעכשיו הם בודקים על עכברי מעבדה כי הן כל כך קשות לנסיון על בני אדם תחילה, נשמע מגוחך.

חברינו מארק בל אמר פעם, כל אחד שאתה תראה בסביבות ה100 קג חטוב מאוד (הוא אפילו אמר 10-11 אחוז) תתחיל לחשוד.
אז הרי לך.
ומארק בל 20 שנה בתחום עם 19 אלף סייקלים, אז אין לי אינטרס לומר אחרת.

אני שוב אומר, בואו תשתיקו אותי עם בדיקת דם חתומה ע"י רופא ואני סותם תפה ולא מגיב פה יותר לעולם.
אני כבר מעל שנתיים מחכה לבן אדם שיעשה את זה, בינתיים אני ממשיך לכתוב פה אז אתה כבר מבין שזה לא קרה, אני גם בספק אם זה יקרה.

וכן, אני מדבר גם על קלן\אפדרין וכו', למרות שידידנו האמינים משתמשים בהרבה יותר מזה.
יאללה, תביאו תוצאות בדיקות מעבדה ותשתיקו אותי, אחרת צחי (שנאי רואה כבר שתגיב), תחסוך את הזיוני שכל שלך בבקשה.

אתה מדבר כל כך הרבה שטויות שאין לי כוח אפילו להגיב לך...
כולכם ילדות קטנות שלא הולך להם באימונים...
90 אחוז מהמגיבים הם פאוורליפטרים......
מה לכם וללבנות גוף??? ואל תז** לי במוח שאני לא מבין שפאוורליפטינג גם בונה, גם אני מרים ומכיר כמה אלופי ארץ נוכחיים בפאוור ליפטינג,
בודי בילדינג טבעי יכול לקחת אותך להרבה יותר ממה שהוא מראה בתמונות... אם אתה עושה את הכל פרפקט...
חוץ מזה בקשר לממתקים, יש מספיק ממתקים שהם לא סטרואידים שיתנו תוצאות שכאלה ועדיין יחשבו טבעיים...

ובקר למה שמארק בל אמר, אישית אני מעל 100 קילו, וקרוב מאוד לאחוז שומן שאתה מדבר עליו...
ולא, לא נגעתי בחומרים, זה נקרא לקרוע את התחת....

קשה לאנשים פה לפרגן לבן אדם שמתאמן ואוכל 110 אחוז....

:/

Homie 21-06-13 12:41

על איזה גובה אתה מעל 100 קילו ו10% שומן טבעי?
תמונות? סרטונים?

gorneo1 21-06-13 13:19

1.85
ואני 13 אחוז לא 10. אמרתי קרוב.
ויש לי את האינטרס שלי למה לא להעלות לפה סרטונים ותמונות...
יש פה לפחות 3 חברה [ביניהם מנהלים] שמכירים אותי אישית ויודעים שזה לא חרטא....
מעבר לזה, מי שרוצה מוזמן לבוא להתאמן איתי אני מחפש חברה שעומדים באימונים רציניים.
נאוטילוס כפ"ס...

the raccoon 21-06-13 14:03

ציטוט:

פורסם במקור על ידי gorneo1 (הודעה 1168384)
1.85
ואני 13 אחוז לא 10. אמרתי קרוב.
ויש לי את האינטרס שלי למה לא להעלות לפה סרטונים ותמונות...
יש פה לפחות 3 חברה [ביניהם מנהלים] שמכירים אותי אישית ויודעים שזה לא חרטא....
מעבר לזה, מי שרוצה מוזמן לבוא להתאמן איתי אני מחפש חברה שעומדים באימונים רציניים.
נאוטילוס כפ"ס...

גם ארבל לא חושב שהוא טבעי . זה כי לא הולך לו ?

Holy_Templar 21-06-13 14:50

הבא שידבר על ממתקים, חומרים, מזרקים וכל השטויות האלה פשוט יחסם... והאשכול הזה ינעל.

הדיון פה אינו קשור להאם הוא עושה תוספים כאלה ואחרים או לא, אלא לשינוי שהוא עשה. תתייחסו לשינוי ותפסיקו לתת לאגו שלכם לעמוד מול העיניים - זה לא משנה בכלל אם הוא משקר או לא.

ואם מדובר בטרול, אז איפה ה-meme ? :)

1. בלי דיבורים יותר על הדברים האלה - אני אנעל את הפוסט וחבל
2. פשוט תתייחסו לשינוי בלי לדבר על שטויות
3. הכול גרזנים !

gorneo1 21-06-13 16:26

לארבל הולך, וזה שיש לנו חילוקי דעות לא אומר שהוא צודק או שאני צודק... אני חושב שזה טבעי וזאת דעתי...

מעבר לזה השינוי אדיר, כל הכבוד...

the raccoon 21-06-13 16:37

אם הוא לא עשה סייקלים אז הוא מפתח הגוף הכי מוכשר בארץ

gorneo1 21-06-13 17:06

מאיפה אתה בארץ רקון?

Jack4D 22-06-13 00:17

אני לא מבין למה אתה טוחנים את השכל על כל מני שטויות כמו כן טבעי לא טבעי כן מזריק לא מזריק , הבחור הנחמד העלתה תמונה , יש לו גוף טוב - שינוי באמת מדהים - תפרגנו נגמר הסיפור . פשוט עצוב לראות את התגובות של רובכם.

Holy_Templar 22-06-13 09:46

ציטוט:

פורסם במקור על ידי the raccoon (הודעה 1168402)
אם הוא לא עשה סייקלים אז הוא מפתח הגוף הכי מוכשר בארץ

אמרתי משהו :)

נעול..

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 12:21.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ