![]() |
אתה יודע שנפח ברגליים יקשה על התרגילי משקל גוף שלך כן?
|
אז למה אתה כותב בכותרת "אימוני משקל גוף"?
|
אחי אני מכיר אנשים שמתאמנים שבע שנים ולא מגיעים לכזה גודל, בטוח שאתה לא על אסטרואידים?
|
מנהלים יקרים אני חושב שכל מי שזורק הערות מפגרות שלו קשורות בכללללל אבל בכלל לנושא ,יש להעניש אותם ,בדרך כזו או אחרת .
אני ניכנס לשירשום ויורד בדפים ומדפדף ורק שטויות אני קורה בלי שום תוכן או עיניין. מה לעזאזל אנשים מנחשים משתמש או לא משתמש ,רעבק הוא לא שאל אף אחד אם הוא ניראה אחד שמשתמש או לא !!! ובקשר לבחור ,ניראה מצויין ,אחוזי שומן נמוכים מאוד, כוח מטורף .(לא כולם רוצים להרים 200 kg dl או לעשות bp 200kg). |
ציטוט:
|
אני חושב שהוא על נפטונים ומטאורים מהשמש ומאדים זה לא אנושי הדבר הזההה סטרואידים זסה כמו אפקות חלבון זה כלום !
|
אנשים לא רוצים להאמין :)
|
זה לא בושה להודות שאתה לוקח חומרים. הרבה אנשים לוקחים היום כמעט בכל ענף ספורט.
אתה יכול לנסות להכחיש את זה כמה שתרצה, אבל כל אחד עם קצת הבנה בספורט יכול לראות בבירור שאתה לא טבעי. |
ציטוט:
נראלי האפקות עלו לך למוח |
ציטוט:
לא זוכר שיש פה נישה לסוג הפעילות שהילד הזה עושה. הוא לא נראה כמו בילדר (הוא חטוב אבל אין עליו טיפת מא0ה), לא נראה כמו ליפטר. לא מתאמן כמו בילדר, לא מתאמן כמו ליפטר. בסוף יבואו לפה דוגמנים של דלתא וזהו |
אלברט כאן אני חולק עליך, לעשות מה שהבחור עושה זה לא פשוט בכלל וזה עוד סוג של אימונים. אני מעריך כל בן אדם שמגיע לרמה גבוה במה שהוא בוחר לעשות והבחור פה באמת ברמה גבוהה. לגביי איך שהוא נראה זה כבר נתון לויכוח אבל האימונים קשים מאד.
|
ציטוט:
נקודה למחשבה ידידי. |
רואים עליו שהוא טבעי
מי שמבין יודע שהוא טבעי 100% |
תודה לכולם :)
|
ציטוט:
שיהיה לך ערב טוב. בי. |
אבי זה לא יאמן..
רואה סרטונים שלך ואתה פשוט על-טבעי אחי תמשיך ככה אתה התותח שבתותחים אחי |
תודה רבה
|
חיטוב מטורף. רק צריך להעלות מסה.
|
אין ספק שיש רמה
|
https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.n...50885921_n.jpg תמונה עדכנית.. שלי
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 20:05. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ