![]() |
ציטוט:
אם כבר מישהו נכנס בקומבינה הוא יכנס לתחילת המסלול דרך עקיפת הגיבוש, ולא כבר ישר לתוך אמצע המסלול. עוד מעט תגיד לי מישהו היה טייס הוציאו אותו באמצע הפצצה על עיראק מהמטוס והכניסו את הבן של אלוף פיקוד מרכז לתא הטייס ואמרו לו סע. |
אתה יודע מה.. אם אתה אם הראש בקיר..סבבה...אתה לא מקשיב לי בשום פוסט..סבבה יאלה גמרנו לדבר..עד שהצבא לא יעקוץ אותך באיזה משהו אתה לא תירגע אה..בהצלחה!!!
|
חח באמצע טיסה מקבל בקשר "הפילו אותך על קומבינה" אתה קופץ מהמטוס.
אגב לפניק, מי אמר שיותר גרוע ליפול מטיס מאשר מטכל? אני אישית הייתי מעדיף מטכל, הרבה יותר קרבי. אגב לוין, היית בכפיר לא? שמעתי הבסיס שם פשוט גורם לך להזיל דמעה. |
ציטוט:
שמעתי על כאלה שנפלו מטיס והגיעו למטכל. |
אני מדבר על העדפות, אתה יכול לחשוב שטיס הוא הכי טוב ואני מעדיף את מטכל כי היא הרבה הרבה יותר קרבית. זה שהצבא מעמיד את טיס בראש לא אומר כלום. פעם ראשונה שאני שומע על מישהו שנופל מטיס למטכל.
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
חלק נכבד מהצוות שלי הורכב מנפילי טיס,אז מה? |
לאוניד, כנראה שלא קראת טוב ואני שמעתי מצויין. אמרתי במשפט השני בהודעה שלי "זה שהצבא מעמיד את טיס בראש לא אומר כלום". אין לי שום דבר נגד טיס אל תבין לא נכון.
פאניק גם אתה לא קראת נכון, אמרתי שמטכל הרבה יותר קרבית מטיס, לא אמרתי הכי קרבית, אל תחשוב ששכחתי את השייטת (אם נותר ספק, 13). אגב, אם מישהו בראש של קבע להיות בצבא 12 שנים אז פאנן, הוא מסתדר חבל"ז מבחינת משכורת, מגורים ועבודה גם אחרי השחרור. |
קיצר שמע וין דיזל, יש לי חבר שהוא בעוקץ התגייס בנוב' 06 [לא משנה איך קוראים לו אולי הוא לא רוצה להיחשף] קיצר הוא אמר לי שעברו את הגיבוש 43 ומתוכם יש חשדות רק כלפי 3 שאולי הם בפרוטקציות.
ד"א הוא הביא לי מס' הזויים, התחילו 150 עברו 43 - יש מצב שפשוט המחזור שלו היה קל או מה זה? |
ציטוט:
היה על זה כתבה בעיתון, והיו תלונות שגם בגיבוש טיס יותר מדי עברו. בכל מקרה, מי שלא מתאים כנראה יעוף במסלול. |
ציטוט:
|
ציטוט:
שאלת איך יכול להיות שכל-כך הרבה עברו בגיבוש אמרתי לך בגלל ההקלות בגיבוש... טמבל. |
ציטוט:
קיצר תקרא עוד פעם את מה שכתבתי, ההתפלאות שלי היא שניגשו כ"כ מעט אנשים [בד"כ ניגשים 300] ולא כמה עברו כי בכל מחזור עוברים כ40 ממילא. מה שוין דיזל אמר הוא שמתוך אלה שעוברים הרוב פרוטקציות והנה הוכחה שלא כי מתוך ה43 רק 3 חשודים בפרוטקציות. |
ציטוט:
עלק יש חשדות כלפי 3 שהם אם פרותקציות פחייי עלק..עכשיו הכל ברור לי..מאיפו השטויות שאתה רושם פה.יש לך חברים שאדיף לא להקשיב להם. אמרתי לך.תתגייס ואז נדבר. |
ציטוט:
|
ואי איזה קטע!
חברה שלי הלכה לביה"ח להוציא גימלים, והיה איתנו איזה אחד חמוד כזה שהוא כלבן מעוקץ... התחיל לדבר איתו על היחידה הזאת והכל .. שמעו, אני מת להגיע לשם. 8 חודשי טירונות עם חטיבה 900 (כפיר) , ואתה לא רואה כלב אחד בכל ה 8 חודשים האלה. אח"כ קורס חודשיים/שלוש ומשייכים לך כלב. זאת יחידה התנדבותית ממה שהבנתי ככה שההתחייבות שלי לחיל חימוש לא תקפה אם אני רוצה להתנדב לעוקץ. :sbb2: |
ציטוט:
5 חודשים - טירונות 07 4 חודשים - אימון לוחם 4 חודשים - אימון כלבני 3 חודשים - אימון מסכם ד"א הנה השולחן עבודה שלי : http://img186.imageshack.us/img186/3605/printfn7.jpg :] |
אני חושב שדיזל יודע מה הוא מדבר..
|
ציטוט:
וגם יש פה עוד אחד שאמר ששני האחים שלו התקבלו.. אז שמע עובדה. |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 09:09. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ