ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   פיתוח גוף-כללי (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=8)
-   -   כתבה על יחידת עוקץ ששודרה בערוץ 2 (https://israelbody.com/showthread.php?t=7731)

P-a-n-1-c 12-04-07 15:41

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Vin diesel
תאמת זה משהו שניבדק..וזה מקור אמין ולא זין סכל.
מין הסתם אם לך היה אבא בעוקץ ואתה האית אמור להתגייס לתותחנים,אבל אתה רוצה עוקץ..אבא שלך היה דועג להאיף כל חייל ולא אכפת לו מי הוא העיקר להכניס אותך במקומו אז זהו פה זה ניגמר.

אבל לא היו מעיפים אותך באמצע מסלול. האבא הזה שבעוקץ לא יכניס את הבן שלו לאחר שלושה חודשי מסלול כי הבן שלו הפסיד שלושה חודשים של למידה, הסתגלות ותרגול ככה וזה לא בית ספר שאתה יכול להשלים את זה אחר הצהריים בסיפריה.
אם כבר מישהו נכנס בקומבינה הוא יכנס לתחילת המסלול דרך עקיפת הגיבוש, ולא כבר ישר לתוך אמצע המסלול.
עוד מעט תגיד לי מישהו היה טייס הוציאו אותו באמצע הפצצה על עיראק מהמטוס והכניסו את הבן של אלוף פיקוד מרכז לתא הטייס ואמרו לו סע.

Vin diesel 12-04-07 16:08

אתה יודע מה.. אם אתה אם הראש בקיר..סבבה...אתה לא מקשיב לי בשום פוסט..סבבה יאלה גמרנו לדבר..עד שהצבא לא יעקוץ אותך באיזה משהו אתה לא תירגע אה..בהצלחה!!!

Johnny 12-04-07 17:07

חח באמצע טיסה מקבל בקשר "הפילו אותך על קומבינה" אתה קופץ מהמטוס.
אגב לפניק, מי אמר שיותר גרוע ליפול מטיס מאשר מטכל? אני אישית הייתי מעדיף מטכל, הרבה יותר קרבי.
אגב לוין, היית בכפיר לא? שמעתי הבסיס שם פשוט גורם לך להזיל דמעה.

VoRteX 12-04-07 17:23

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Johnny
אגב לפניק, מי אמר שיותר גרוע ליפול מטיס מאשר מטכל? אני אישית הייתי מעדיף מטכל, הרבה יותר קרבי.

במה התכוונת פה?
שמעתי על כאלה שנפלו מטיס והגיעו למטכל.

Johnny 12-04-07 17:32

אני מדבר על העדפות, אתה יכול לחשוב שטיס הוא הכי טוב ואני מעדיף את מטכל כי היא הרבה הרבה יותר קרבית. זה שהצבא מעמיד את טיס בראש לא אומר כלום. פעם ראשונה שאני שומע על מישהו שנופל מטיס למטכל.

VoRteX 12-04-07 17:37

ציטוט:

אני מדבר על העדפות, אתה יכול לחשוב שטיס הוא הכי טוב ואני מעדיף את מטכל כי היא הרבה הרבה יותר קרבית. זה שהצבא מעמיד את טיס בראש לא אומר כלום. פעם ראשונה שאני שומע על מישהו שנופל מטיס למטכל.

כשאתה נופל בשלב מתקדם בקורס טיס אתה מקבל הרבה אופציות, כמובן שלא ישר ישבצו אותך במטכ"ל, קודם תצטרך לעבור גיבוש... :jockey:

P-a-n-1-c 12-04-07 18:25

ציטוט:

תכלאס להיות טייס זה פשוט מסדר לך את החיים. מטכ"ל זו יחידה מאוד קרבית [אתה אומר הכי קרבית וואלה אנ'לא מסכים כי אין דבר כזה הכי קרבית אבל שיהיה], אבל טייס בתכלאס פשוט מסדר לך את כל החיים מבחינת הכל.

לאוניד זיידל 12-04-07 19:58

ציטוט:

אז לא שמעת טוב.טיס נחשב יותר גבוה ממטכ"ל בהיררכיה הצהלית,והוא הקורס הכי איכותי שיש לצה"ל להציע.
חלק נכבד מהצוות שלי הורכב מנפילי טיס,אז מה?

Johnny 12-04-07 23:20

לאוניד, כנראה שלא קראת טוב ואני שמעתי מצויין. אמרתי במשפט השני בהודעה שלי "זה שהצבא מעמיד את טיס בראש לא אומר כלום". אין לי שום דבר נגד טיס אל תבין לא נכון.

פאניק גם אתה לא קראת נכון, אמרתי שמטכל הרבה יותר קרבית מטיס, לא אמרתי הכי קרבית, אל תחשוב ששכחתי את השייטת (אם נותר ספק, 13).
אגב, אם מישהו בראש של קבע להיות בצבא 12 שנים אז פאנן, הוא מסתדר חבל"ז מבחינת משכורת, מגורים ועבודה גם אחרי השחרור.

P-a-n-1-c 13-04-07 19:57

קיצר שמע וין דיזל, יש לי חבר שהוא בעוקץ התגייס בנוב' 06 [לא משנה איך קוראים לו אולי הוא לא רוצה להיחשף] קיצר הוא אמר לי שעברו את הגיבוש 43 ומתוכם יש חשדות רק כלפי 3 שאולי הם בפרוטקציות.
ד"א הוא הביא לי מס' הזויים, התחילו 150 עברו 43 - יש מצב שפשוט המחזור שלו היה קל או מה זה?

VoRteX 13-04-07 20:00

ציטוט:

פורסם במקור על ידי P-a-n-1-c
קיצר שמע וין דיזל, יש לי חבר שהוא בעוקץ התגייס בנוב' 06 [לא משנה איך קוראים לו אולי הוא לא רוצה להיחשף] קיצר הוא אמר לי שעברו את הגיבוש 43 ומתוכם יש חשדות רק כלפי 3 שאולי הם בפרוטקציות.
ד"א הוא הביא לי מס' הזויים, התחילו 150 עברו 43 - יש מצב שפשוט המחזור שלו היה קל או מה זה?

בעקבות המוות של ההוא בגיבוש טייס, הוחלט להקל בתנאים בגיבושים - שינה יותר ארוכה, אוכל יותר טוב ויותר זמן שניתן לאכול, לא להעמיס בשעות חום כבדות.
היה על זה כתבה בעיתון, והיו תלונות שגם בגיבוש טיס יותר מדי עברו.
בכל מקרה, מי שלא מתאים כנראה יעוף במסלול.

P-a-n-1-c 13-04-07 20:03

ציטוט:

פורסם במקור על ידי VoRteX
בעקבות המוות של ההוא בגיבוש טייס, הוחלט להקל בתנאים בגיבושים - שינה יותר ארוכה, אוכל יותר טוב ויותר זמן שניתן לאכול, לא להעמיס בשעות חום כבדות.
היה על זה כתבה בעיתון, והיו תלונות שגם בגיבוש טיס יותר מדי עברו.
בכל מקרה, מי שלא מתאים כנראה יעוף במסלול.

מה הקשר?!?!?#!@?#!?

VoRteX 13-04-07 20:13

ציטוט:

מה הקשר?!?!?#!@?#!?

מה מה הקשר ? מה אתה דביל?
שאלת איך יכול להיות שכל-כך הרבה עברו בגיבוש אמרתי לך בגלל ההקלות בגיבוש...
טמבל.

P-a-n-1-c 13-04-07 20:17

ציטוט:

פורסם במקור על ידי VoRteX
מה מה הקשר ? מה אתה דביל?
שאלת איך יכול להיות שכל-כך הרבה עברו בגיבוש אמרתי לך בגלל ההקלות בגיבוש...
טמבל.

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח מה אתה ילד קטן? "טמבל". :):):):)
קיצר תקרא עוד פעם את מה שכתבתי, ההתפלאות שלי היא שניגשו כ"כ מעט אנשים [בד"כ ניגשים 300] ולא כמה עברו כי בכל מחזור עוברים כ40 ממילא.
מה שוין דיזל אמר הוא שמתוך אלה שעוברים הרוב פרוטקציות והנה הוכחה שלא כי מתוך ה43 רק 3 חשודים בפרוטקציות.

Vin diesel 13-04-07 20:23

ציטוט:

החבר שלך מדבר שטויות והוא חיי בסרט.לא אתה ולא הוא לא יודעים מה זה צבא ומה זה עוקץ.
עלק יש חשדות כלפי 3 שהם אם פרותקציות פחייי עלק..עכשיו הכל ברור לי..מאיפו השטויות שאתה רושם פה.יש לך חברים שאדיף לא להקשיב להם.
אמרתי לך.תתגייס ואז נדבר.

P-a-n-1-c 13-04-07 20:48

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Vin diesel
החבר שלך מדבר שטויות והוא חיי בסרט.לא אתה ולא הוא לא יודעים מה זה צבא ומה זה עוקץ.
עלק יש חשדות כלפי 3 שהם אם פרותקציות פחייי עלק..עכשיו הכל ברור לי..מאיפו השטויות שאתה רושם פה.יש לך חברים שאדיף לא להקשיב להם.
אמרתי לך.תתגייס ואז נדבר.

ואתה פשוט נשמע לי מישהו שמתוסכל רצח מהצבא כי דפקו אותך שם..

Nadav19 13-04-07 20:51

ואי איזה קטע!

חברה שלי הלכה לביה"ח להוציא גימלים, והיה איתנו איזה אחד חמוד כזה שהוא כלבן מעוקץ...
התחיל לדבר איתו על היחידה הזאת והכל ..

שמעו, אני מת להגיע לשם.
8 חודשי טירונות עם חטיבה 900 (כפיר) , ואתה לא רואה כלב אחד בכל ה 8 חודשים האלה.
אח"כ קורס חודשיים/שלוש ומשייכים לך כלב.

זאת יחידה התנדבותית ממה שהבנתי ככה שההתחייבות שלי לחיל חימוש לא תקפה אם אני רוצה להתנדב לעוקץ.

:sbb2:

P-a-n-1-c 13-04-07 20:52

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Nadav19
ואי איזה קטע!

חברה שלי הלכה לביה"ח להוציא גימלים, והיה איתנו איזה אחד חמוד כזה שהוא כלבן מעוקץ...
התחיל לדבר איתו על היחידה הזאת והכל ..

שמעו, אני מת להגיע לשם.
8 חודשי טירונות עם חטיבה 900 (כפיר) , ואתה לא רואה כלב אחד בכל ה 8 חודשים האלה.
אח"כ קורס חודשיים/שלוש ומשייכים לך כלב.

זאת יחידה התנדבותית ממה שהבנתי ככה שההתחייבות שלי לחיל חימוש לא תקפה אם אני רוצה להתנדב לעוקץ.

:sbb2:

המסלול הולך ככה:
5 חודשים - טירונות 07
4 חודשים - אימון לוחם
4 חודשים - אימון כלבני
3 חודשים - אימון מסכם

ד"א הנה השולחן עבודה שלי :

http://img186.imageshack.us/img186/3605/printfn7.jpg

:]

bode 13-04-07 20:56

אני חושב שדיזל יודע מה הוא מדבר..

P-a-n-1-c 13-04-07 20:58

ציטוט:

פורסם במקור על ידי bode
אני חושב שדיזל יודע מה הוא מדבר..

שמע אחי לא יודע מה להגיד לך, אני מביא לך דוגמא לחבר שלי שהוא ביחידה.
וגם יש פה עוד אחד שאמר ששני האחים שלו התקבלו.. אז שמע עובדה.

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 09:09.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ