![]() |
סוסים
|
נראים טוב חברה
|
כמה זמן מתאמן כול אחד?
|
המשתמש שפרסם את השינויים,והחברים שלו, יש דרכים טובות יותר לשווק ולמכור ייעוצים ואימונים אישיים - כל דבר שמתחיל בשקר נגמר לא טוב - בהצלחה.
זה כמו להגיד שיש לך מינוס של 10 אלף בבנק,אתה מכניס 8 אלף בחודש - ובסוף החודש אתה מסיים בפלוס. אין דבר כזה לעלות במסת השריר - ולרדת בשומן. |
ציטוט:
|
וואו, האייקיו של הבילדרים פה ביחד בערך כמו האחוז שומן שלהם
|
חח עלק מוזרקים איך אנשים חיים בסרט רואים אנשים עם מאסת שריר רגילה וחושבים שהכל זה חומרים
עצוב מאוד לראות שזה הרמה פה כל בנאדם שיש לו תוצאות יש לזה תשובה אי אפשר להתפתח זה רק חומרים אחי!. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
הפורום ניהיה בדיחה כל בנאדם עם קצת תוצאות נחשב מוזרק
לאן הדרדרנו. |
התGagaנו חמוד 3>
|
ציטוט:
אני בטוח שבכל תקופת האימונים שלך לא עשית שינוי כמו אף אחד מהם בחודשיים האלו. טבעים או לא אני לא יודע,אבל התוצאות גם לשנה מדהימות,לא שלדבר על זה שהם אומרים שהם עשו את זה בתקופה של חודשיים. |
https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.n...06544454_n.jpg
יוני הפתיע אותי היום 78 קילו התחטב נהדר |
כל הכבוד לך שאתה עוזר להם להתכונן לתחרות וכל הכבוד להם על ההתמדה
ולמי שאמר שאי אפשר לרדת בשומן ולעלות בשריר טועה עם תזונה נכונה ואימונים טובים ומספיק הורמונים של גיל 16-17 זה אפשרי לגמרי סתם דוגמא אני עליתי עכשיו בחודש וחצי ככה ממשקל 70 ל 78 ונשארתי על אותו האחוז שומן עם 4 ריבועים... הכל אפשרי שאתה בן 17 |
...נראה כאילו זה לקוח מסרט פורנו
|
ציטוט:
|
ציטוט:
כשהיהי לך יומולדת 18 חמוד עלית ב6 שבועות 8 קילו שריר נקי חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח :10::10::10::10::10: אוי תמשיכו אני בוכה פה |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
האימונים כל כך אפקטיביים שהפיטמות שלך חלקם גם כן גדלו
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 09:35. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ