![]() |
דור
כל 3 חודשים לעשות בדיקות דם? חודשיים סייקל חודש ניקוי והגוף שלך כמו חדש כפרה אז מה אתה מזיין בשכל? 3 חודשים זה בול הזמן שעושים בדיקות דם כשנכנסים לסייקלים [כשמסיימים pct] חחחחחחחחחח איזה לץ ואני מכיר את הבחור שמוכר לך |
חברים אל תריבו כמו ילדים קטנים על כלום, זה כבר מביך. תתרכזו בהערות חיוביות ומחמאות ואם אין לכם ממש מה להגיד אז אפשר לא להגיב.
אם זה הערות מצחיקות או אפילו ירידות קטנות אז בסדר אבל נראה לי שאתם ממש מגזימים ומוציאים אגרסיות מיותרות פה. הגוף שלנו זה חלק מהדימוי העצמי שלנו יש כאלו שזה בא להם בקלות יש כאלו שיעבדו הרבה יותר קשה להשיג מה שאחרים משיגים בקלות, יש הרבה סוגים של מבני גוף ולא כל אחד גם יכול להשקיע את הזמן וההתמדה שידרש לו להגיע לרמה של דור ואחרים. אוקיי זה פורום פיתוח גוף אבל כל אחד נמצא בשלב פיתוח אחר חלק רק התחילו חלק יגיעו לתוצאות אחרי 5 שנים שאחרים יגיעו תוך 5 חודשים. תשתדלו לתת אמון באנשים בלי מסמכים ובדיקות דם ושטויות. אם מישהו אומר שהוא טבעי והוא מבצע כאלו תרגילי כח כנראה שהוא טבעי. |
ציטוט:
|
ציטוט:
יש פה רק :king: אחד. |
דור אם אתה נפרד מחברה שלך דבר איתי נצא לדייט:winked:
|
ציטוט:
אני פשוט אומר שהוא מביא את האגו שלו לפה וזה לא בריא הוא אמר שהוא מרים יותר מ80 אחוז מהפורום ובלהיתחשב בזה שהפורום הזה קטן ולא מלא באנשים מטר 90 או משהו זה לא סביר זה שהעלתי את התמונה זה בגלל שרציתי להוכיח לחרא הזה הקטן הוא שהוא אפס וצריך לילמוד הרבה אני מיתצער זה לא היה במקום לול ומה הקשר קרוב מישפחה של החדש אני ניראה אשכנזי לך? |
הפורום הזה גורם לי לפעמים סופית לאבד תקווה באנושות... לא שהייתה לי כזאת מלכתחילה
|
ציטוט:
אין, אתה בתוח אח של hadash .. |
ציטוט:
אין לי מושג מי הברנש שהרס לי תאשכול |
ברנש
lol איזה שרשור טימטומת <_<:no::no: |
ציטוט:
תמשיך להשקיע יאיר ואולי תקבל ניהול גלובלי וגישה לפורטל חוץ מהפורום:crazy: |
ציטוט:
וואלה מעניין שאתה מכיר תבחור שמוכר לי כי בחיים לא קניתי ובלי קשר תלמד לקרוא מה כתבתי אני עושה כל 3 שבועות לא 3 חודשים "אני בניגוד לכולם באמת טבעי ועושה כל 3 שבועות בדיקות דם מקיפות כדי שאם יום אחד אני אצתרך בסיטואציה זו או אחרת להראות למישהו שתהיינה לי הוכחות." יצאת נעל בעיר בלי סנדלרים |
לא יאשרו לך לעשות כל 3 שבועות
|
ציטוט:
http://i.imgur.com/eSX5q.gif |
ציטוט:
אם זה היה על חשבון הצבא ואם זה עכשיו |
למה כזה אכפת לכם אם הוא טבעי? שיהיה לכולם לבריאות, יש עוד דברים בחיים חוץ מחזה-בייספס ובנץ' פרס
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
אל תמציא ביטויים בעברית. |
יאיר אני אומר תגיד להוא שמוכר לו לבוא לפורום ולהעיד על זה חח
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 15:59. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ