![]() |
ציטוט:
מסכנים האנשים האלה שקונים את השטויות שלהם ביזבוז מוחלט לכסף. |
אם מייקל לואיס לא בודיבילדר אז גם לפחות חצי מהפורום פה... לא מת על הבחור אבל יש כאן אנשים שבאמת הם לא במצב לרדת עליו ככה.
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
איפה שמעת את השטות הזאת ? |
חח ידעתי שזה יגרור כאלה תגובות...
אבל ממתי נהייתם לי דוקטורים...? אני נוטה יותר להאמין לאנשים שהתמחו בתזונה וסגרו 7 שנות לימודים מאשר לכם המומחים... אתם יודעים מה... אני לא מנסה להצדיק את עצמי, אבל אני אפנה להגיון שלכם: חלבון הוא לא כמה פחמימה, לגוף קשה יותר לעכל אותו. אתם באמת חושבים שפתאום overload של 30 גרם חלבון שבא בבת אחת לא עושה בעיה לכבד שלכם לעכל את זה? תחשבו על זה... אבל בסוף היום אתם תאמינו למה שבא לכם ותמשיכו לקחת את זה כי זה גורם לגדילה יעילה יותר... רק אל תתעלמו מעובדות ותנסו להצדיק את מה שאתם עושים מכמה שמועות מונפצות. |
בטח אתה מושפע מהמדריכים חסרי נסיון של ווינגט, מנסים להיות חכמים ורק יוצא שהם דפוקים.
חמוד אם זה היה עושה בעיות לא היה חותמת על האריזה של משרד הבריאות אז תעשה טובה לעצמך פורש בשיא.. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
אנטון זוכר אמרתי לך את זה בבית ספר? |
כשאתה סוגד לגופות של דוגמנים מה"שווקס" ומביא אותם בפורום פיתוח גוף פה.
כשאתה עובד יותר חזה מגב. נ.ב לארי סקוט, סביר להניח שהיה על פחות "עזרים" מכם רק שסביר להניח שיש לו אותה כמות של אנדרוגנים בדם כמו 007 על סייקל. |
ציטוט:
זה 200 גרם בשר 250 גרם קוטג או דברים בסגנון "גורם לגדילה יעילה יותר" ממתי? "חלבון הוא לא כמה פחמימה, לגוף קשה יותר לעכל אותו" למה לדבר על דברים שאתה לא מבין בהם? " נוטה יותר להאמין לאנשים שהתמחו בתזונה וסגרו 7 שנות לימודים מאשר לכם המומחים" תהנה |
ציטוט:
אם היה בזה משהו רע לא היה חותמת ממשרד הבריאות, תנו לו לחיות במה שהוא מאמין. תמשיכו את האשכול חבל להיתווכח על זה. |
אני לא מבין אתכם... אם מומחים שהשקיעו את כל חייהם בלמידת הדברים האלה אז הם כנראה יודעים הרבה יותר טוב מכם, לי לא אכפת כי אני יודע שאפשר לגדול טוב גם בלי זה אבל חבל עליכם..
|
ציטוט:
דבר אחד יש לי נגד כל זה - כל מה שאומרים בכתבות ובפרסומים על אבקות חלבון זה סתם עבודה בעיניים - כולה חלבון לכל הרוחות! אבקת חלבון זה דבר טוב בסיכומו של דבר. לא יותר. |
ציטוט:
לא חסר אנשים שקיבלו את ה"תואר" שלהם במרמה אבל כל בנאדם שיוצא בהצהרות כוזבות חסרות בסיס כמו "אבקת חלבון זה מזיק" אין לו שום קרדיט. תשאל את התזונאי הזה מאיפה יש לו תואר ושיראה לך את התעודה שלו וגם תשאל אותו מה הנסיון שלו בתחום ועל מה הוא מבסס את זה שאבקות חלבון זה "מזיק". רוצה חוות דעת של מומחה? לך לתזונאי קליני שמתחמה בתזונת ספורט ולא לאיזה "תזונאי" של קופץ חולים. |
ציטוט:
איגור אני לא מדבר על אלה שסתם מרמים ולא יודעים כלום, אני מדבר על תזונאים פרטיים שלמדו הרבה באוניברסיטה והשקיעו במחקר כל החיים שלהם.. |
ציטוט:
ציטוט:
ציטוט:
תראה לי מחקר אחד של מקור אמין שאבקת חלבון זה "מזיק". אתה מוזמן לעשות חיפוש ב-pubmed. |
ציטוט:
|
בונאה חלאסססס לשחק אותה מומחים יאללה איתכם..וכן,יותר פשוט לפרק פחמימה מאשר חלבון,תפעילו ת'היגיון שאין לכם גאונים של סבתא
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 15:44. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ